Unde se află, de fapt, orașul scufundat din România. Are o poveste impresionantă

StirileProtv.ro, 28 aprilie 2024 11:40

Unde se află, de fapt, orașul scufundat din România. Are o poveste impresionantă

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
09:40
Un creator de conținut a folosit inteligența artificială pentru a ilustra visele, iar rezultatul este unul surprinzător și ciudat în același timp.
09:40
Acum o oră
09:30
O funcționară din Primăria Pașcani condamnată definitiv pentru trafic de influență a spus judecătorilor că lua mită ”în disperare de cauză”, pentru a înapoia sumele luate anterior ca șpagă în schimbul unor promisiuni de angajare.
09:30
O boală misterioasă a luat viața a patru persoane, oficialii din domeniul sănătății au tras un semnal de alarmă spunând că „sunt în pericol și copiii”, scrie Mirror.co.uk.
09:20
O femeie a avut parte de o „răzbunare de 14 ore” după ce un cuplu de bătrâni a ocupat locul ei în avion și al soțului și a refuzat să se mute.
09:20
Un proiectil exploziv, calibru 57 de milimetri, a fost găsit duminică după-amiază de un bărbat din localitatea Bolintin Vale în timp ce săpa fundaţia unei anexe din gospodărie.
09:10
Rihanna a fost surprinsă duminică seara luând cina la un restaurant din cartierul Tribeca din Manhattan. Artista a întors toate privirile cu ținuta sa îndrăzneață.
Acum 2 ore
09:00
Elevii veniți la Olimpiada Națională de Matematică de la Vaslui au primit cadou un album cu poza și discursul lui Dumitru Buzatu, baronul PSD arestat pentru corupție. În plus, oaspeții au fost ținuți în picioare, în timp ce politicienii erau pe scaune. 
09:00
Piața investițiilor online a devenit tot mai populară și în România. Sunt multe aplicații și platforme pentru cei care au economii și vor să cumpere acțiuni, inclusiv ale unor companii mari din Statele Unite sau din alte țări.
08:40
08:40
Bărbatul din spatele unei fotografii cu o rochie care a devenit virală în urmă cu mai mulți ani a recunoscut că și-a strangulat soția.
08:20
Un bărbat din Neamț a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare după ce și-a omorât un vecin, a rănit grav un altul și a dat foc casei primului, totul pentru o datorie de 45 de lei. 
Acum 4 ore
08:00
La Timișoara, peste 4.000 de oameni au alergat pentru o cauză nobilă. Au pornit în diferite curse, după cum le-a permis condiția fizică, iar timpul obținut la final nu a fost luat în calcul.
08:00
Două garaje din orașul sucevean Fălticeni s-au făcut scrum, în urma unui incendiu care ar fi pornit de la jarul unui grătar aprins în apropiere.
08:00
Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării demis duminică de Vladimir Putin, este responsabil pentru "peste 355.000 de victime", morţi şi răniţi, a declarat omologul său britanic Grant Shapps.
07:40
Doi indivizi de 27 și 51 de ani au fost reținuți după ce ar fi bătut un celebru hoț de buzunare din Capitală.
07:40
Sfârșit tragic pentru o fată de 17 ani pe un drum din județul Timiș. Mașina în care era pasageră a părăsit drumul și s-a oprit pe câmp, la peste o sută de metri distanță.
07:40
07:30
În mai multe regiuni din țară, luni este sărbătorit Paștele Blajinilor sau, așa cum mai este numit în popor, al Rohmanilor. Mulți oameni au mers de duminică în cimitire și-au împărțit pachete pentru cei care nu mai sunt printre noi.
07:30
Vladimir Putin a anunțat câteva schimbări importante în rândul unor personaje cheie din conducerea Rusiei. Cea mai neașteptată mișcare a liderului de la Kremlin este înlocuirea ministrului Apărării, Serghei Șoigu, aflat de 12 ani în funcție.
07:30
Un incendiu puternic a mistuit duminică un centru comercial din Varşovia. Peste 50 de echipaje de pompieri s-au luptat ore în șir cu flăcările violente. Acolo erau 1.400 de magazine și depozite.
07:30
Vârsta femeii contează cel mai mult în cazul unei viitoare sarcini. Viitorii părinți dau câte 23 de cromozomi. Așa apare o nouă viață.
07:30
Un tânăr a murit duminică seară pe un drum din județul Suceava. Motocicleta pe care era cu un alt băiat de 28 de ani s-a izbit de o fântână din beton și de un gard.
07:20
Premierul georgian Irakli Kobahidze a promis duminică să meargă mai departe cu legea referitoare la "agenţii străini" - care a declanşat o criză politică în ţară - după ce opozanţii proiectului de lege au venit la unul dintre cele mai ample proteste.
07:20
FC Voluntari şi FCU Craiova au retrogradat din Superliga de fotbal după ce au pierdut pe teren propriu meciurile jucate duminică seara, în etapa a 9-a, ultima a fazei play-out. 
07:20
Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că este ferm convins că în octombrie, cel târziu, România nu o să mai aibă vize cu Statele Unite şi că ţara noastră va intra în acest an şi în Schengen cu graniţele terestre.
07:20
Luni o să mai plouă trecător la deal şi la munte, de asemenea, în sud şi în est. În celelalte regiuni avem soare cu nori şi un vânt mai insistent în estul şi în sud-estul României.
Acum 12 ore
22:00
Președintele rus Vladimir Putin l-a propus pe Andrei Belousov pentru postul de ministru al Apărării, deţinut anterior de Serghei Şoigu, informează TASS, potrivit News.ro. 
21:50
Fanii lui Taylor Swift s-au enervat după ce au văzut gestul făcut de un alt fan Taylor Swift, care ... pur și simplu și-a lăsat copilul întins pe jos în arena din Paris, unde susținea un show celebra artistă.
21:40
Horoscop 13 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să ne ascultăm instinctul care ne spune ce să facem, cum anume să procedăm și rezultatele favorabile nu vor întarzia să apară.
Acum 24 ore
20:50
Secretarul de stat Antony Blinken a susținut duminică unele dintre cele mai puternice critici publice de până acum ale administrației Biden cu privire la desfășurarea războiului de către Israel în Gaza.
20:40
Un nou strat de zăpadă s-a aşternut pe platoul Bucegi, iar temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius. În imaginile publicate pe reţelele de socializare de Meteoplus se vede cum totul este acoperit de un stat de omăt de câţiva centimetri.
20:00
România, te iubesc! Emisiunea integrală din 12 mai 2024 
20:00
Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de aducere, pe raza judeţului Ialomiţa, în cazul unui bărbat care, deghizat în femeie, a sustras sume de bani de la mai multe victime.
20:00
Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a devenit pentru prima oară în istoria sa campioană a Republicii Moldova, după remiza înregistrată sâmbătă, 1-1, pe terenul lui Milsami Orhei.
19:50
Peste 50.000 de georgieni au participat la o uriașă manifestație la Tbilisi, protestând, din nou, față de controversatul proiect de lege, numit "al agenților străini".  
19:40
În bătaia soarelui, dar și răsfățate cu ploaie, florile de soc au apărut anul acesta mai repede și mai multe pe câmpurile din țară.
19:40
Materialele de construcție recuperate din demolări au devenit o marfă prețioasă pentru cunoscători.  
19:30
Pe fondul scandalurilor și al protestelor față de participarea Israelului, concursul Eurovision a fost câștigat de artistul elvețian Nemo.
19:20
Numai câteva sute de persoane s-au înscris pe platforma electronică lansată de Ministerul Muncii în urmă cu 2 săptămâni, pentru a-și căuta un loc de muncă.  
19:20
A fost o noapte lungă pentru autoritățile din Pitești. Mai multe apeluri la 112 au semnalat, puțin după miezul nopții, prezența unui urs pe centura ocolitoare, iar ceva mai târziu chiar în oraș.
19:20
Rețeaua de internet a lui Elon Musk a fost afectată de furtuna geomagnetică! Sateliții Starlink au avut întreruperi ale semnalului de la câteva minute la câteva ore, și asta a dus la dispariția internetului în diferite părți ale lumii.
19:00
Un accident grav s-a produs duminică seara pe Podul Basarab, blocând circulația pe una dintre bretele.
19:00
Formația antrenată de Elias Charalambous a fost învinsă în etapa a noua din play-off-ul Superligii, cu CFR Cluj, scor 0-1, pe teren propriu.  Imediat după finalul partidei, jucătorii și staff-ul celor de la FCSB au sărbătorit titlul de campioană alături de fanii prezenți pe Arena Națională, dar și cu suporterii care s-au strâns la Ateneul Român, apoi au petrecut alături de familie, într-o locație din București.  Jucătorii au publicat pe conturile de social media numeroase fotografii din seara în...
19:00
„Hemoragie de bani în Sănătate”, partea a II-a. Peste două miliarde de euro a pus la bătaie Uniunea Europeană ca să construim infrastructură medicală prin Programul Naţional de Redresare şi Reziliența. În 2026, clădirile trebuie să fie ridicate.
19:00
Cele mai impresionatate transformări sunt în spitalele orăşeneşti sau rurale unde fondurile europene au schimbat radical serviciile medicale şi felul în care se simt pacienţii.  
18:30
Două amenzi în valoare totală de 12.000 de lei au fost date de poliţişti, după ce nuntaşi din Buzescu au blocat circulaţia în localitate, a anunţat IPJ Teleorman.
18:20
Fanii Eurovision au rămas cu gurile căscate când cântărețul finlandez Windows95man a părut că este dezbracat complet în timpul show-ului său care a avut loc sâmbătă seara.
18:20
”Hemoragie de bani în sănătate”, PARTEA I. Au trecut 17 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, iar, dacă tragem linie, țara noastră a ieșit pe plus.  
17:20
Întrebarea a rămas, după aproape 1000 de zile de război: De ce nu se revoltă rușii?
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.