Accident mortal în județul Constanța. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața. Momentul impactului a fost filmat. VIDEO

StirileProtv.ro, 28 aprilie 2024 12:00

Un accident grav a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 05:15, în satul Sinoie, județul Constanța.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum o oră
17:20
Întrebarea a rămas, după aproape 1000 de zile de război: De ce nu se revoltă rușii?
17:20
Planeta noastră - devenită mai caldă, mai poluată şi mai neospitalieră - s-a schimbat sub efectele activităţii umane şi, în acest mediu nou, bolile infecţioase proliferează, informează AFP.
17:20
Secretarul american al Comerțului, Gina Raimondo, a declarat că o invazie a Chinei în Taiwan și capturarea producătorului de cipuri TSMC ar fi "absolut devastatoare" pentru economia SUA.
17:10
Un seism cu magnitudinea 6,5 s-a produs duminică la graniţa dintre Guatemala şi Mexic, provocând pagube materiale minore şi fără să facă victime omeneşti, a anunţat Institutul guatemalez de seismologie (Insivumeh), citat de AFP.
17:00
Rusia a "capturat nouă sate în două zile" după ce a lansat un atac transfrontalier surpriză asupra Harkovului, care a început vineri. Mii de persoane au fugit din al doilea oraș ca mărime din Ucraina.
Acum 2 ore
16:50
Pe rețelele de socializare au apărut imagini care arată momentul în care un bloc de 10 etaje s-a prăbușit în Belgorod.
16:50
După meciul de pe Arena Națională, Gigi Becali a acordat interviuri atât la stadion, cât și telefonic. Într-o intervenție la Prima Sport, finanțatorul de la FCSB l-a ironizat pe Valeriu Răchită (53 de ani), fostul fundaș al Stelei, cu care s-a contrat în repetate rânduri în trecut. Gigi Becali l-a ironizat pe Valeriu Răchită după titlul câștigat de FCSB "Dacă e nevoie de 5 milioane pentru transferuri, bag 5 milioane. Fac echipă! Iau tot ce e cremă. În fiecare an, o cremă, două creme. Și după aia...
16:40
Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a ţinut un miting de amploare, sâmbătă, în New Jersey, unde i-a atacat pe judecătorul şi procurorul din procesul său penal de la New York, relatează News.ro, care citează Reuters.
16:10
Într-un sat de pe Valea Mureşului, între Deva şi Simeria, un italian a amenajat, pe o suprafață de aproape patru hectare, o grădină botanică în stil renascentist.
Acum 4 ore
15:30
Israelul a trimis tancuri în Jabalia, o zonă din nordul Fâșiei Gaza, duminică dimineața devreme, după o noapte de bombardamente aeriene și terestre intense, ucigând 19 persoane și rănind alte zeci, au declarat oficiali din domeniul sănătății.   
15:30
Ținutele purtate de artiști pe scenă la cea de-a 68-a ediție a concursului Eurovision au atrs atenția publicului.
15:30
Deși o mare parte din atenție este îndreptată pe orașul Rafah din sudul Gaza, există acțiuni militare în curs și în nord, scrie CNN.
15:30
Purtătorul de cuvânt al Patrierhiei Române, Vasile Bănescu, reacționează dur faţă de câştigarea Eurovision de către interpretul Nemo, afirmând că ”victoria lui Nimeni (Nemo)” este ”una zdrobitoare asupra firescului”.
15:00
Piloții forțelor aeriene ucrainene folosesc o tactică dezvoltată pentru prima dată de Forțele Aeriene SUA pentru a lupta deasupra liniei de front de 1.000 de kilometri, scrie Business Insider.
15:00
În România, există câteva companii aeriene foarte cunoscute, dar sunt și altele care oferă zboruri la prețuri irezistibile. Iată ce companii aeriene românești există la noi în țară și care sunt cele mai mari firme autohtone care încă operează zboruri.
15:00
În ultimul timp, agricultura a evoluat în direcția unor concepte inovatoare și promițătoare, iar cultivarea microplantelor reprezintă una dintre aceste tendințe care au luat amploare în România.
14:50
O dietă bogată în fructe, legume, nuci și cereale integrale poate reduce șansele de răspândire a cancerului de prostată la aproape jumătate, potrivit unui studiu, conform Daily Mail.  
14:50
Facebook Messenger oferă posibilitatea de blocare ori restricționare a unei persoane cu care nu vrei să dialoghezi. Există însă diferențe între cele două funcții oferite de Meta, compania mamă fondată de Mark Zuckerberg.
14:50
O întrebare atât de simplă - „de ce mamiferele au cinci degete?” - i-a nedumerit pe oamenii de știință din mai multe domenii, iar răspunsul încă nu este complet clar.  
14:50
Pe lângă vorbire, fiinţele umane folosesc adeseori doar o mână sau un sărut pentru a-şi saluta semenii. 
14:10
Şeful armatei ucrainene Oleksandr Sîrski a declarat că forţele ucrainene sunt într-o situaţie dificilă în regiunea Harkov, dar ele fac tot posibilul pentru a rezista în faţa ofensivei ruse, transmite duminică Reuters.
Acum 6 ore
13:50
Alocaţiile de stat pentru copii achitate în luna martie 2024 au depăşit 1,224 miliarde de lei, iar suma medie plătită a fost de 336,5 lei pe beneficiar, conform datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS). 
13:40
Israelul nu ar trebui să lanseze o ofensivă asupra oraşului Rafah, din sudul Fâşiei Gaza, în absenţa ''unui plan absolut clar'' de protejare a populaţiei, a susţinut duminică şeful diplomaţiei britanice David Cameron, transmite France Presse.
13:30
O nuntă cu alai a blocat, sâmbătă, străzi şi trotuare în localitatea Buzescu din judeţul Teleorman.
13:30
Duminică, 12 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 9 mai, Loteria Română a acordat 13.347 de câștiguri în valoare totală de peste 729.800 de lei.
13:00
Ungaria a înregistrat cea mai mare creștere procentuală din lume a rezervelor sale de aur, cu aproape 3.000% în 10 ani. Potrivit Băncii Centrale, fiecărui maghiar îi revin acum 10 grame de aur. 
13:00
Cel puţin șapte  persoane au fost ucise după ce un bloc de apartamente cu mai multe etaje s-a prăbuşit parţial din cauza unei lovituri cu rachete ucrainene în oraşul rus Belgorod, în apropiere de graniţa cu Ucraina, relatează Reuters, citând presa rusă.
12:40
Evaluarea pacientului Florin Piersic arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii, au informat reprezentanţii Spitalului de Ortopedie "Foişor".
12:40
O maşină de poliţie a fost implicată într-un accident rutier în municipiul Constanţa, iar aceasta avea în funcţiune semnalele luminoase.
12:30
Sesiunea de evaluări naţionale pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a începe luni, peste 500.000 de elevi urmând să susţină examene la limba română, matematică şi ştiinţe ale naturii şi la limba maternă. 
12:30
O femeie care nu ar mai fi mâncat sau nici măcar nu a mai băut un pahar cu apă de la vârsta de 10 ani a fost testată de numeroși medici din țara natală și din străinătate – dar niciunul nu poate explica starea ei. 
12:20
La 12 mai 2024 este sărbătorită Ziua tatălui în România. Această zi este marcată, conform prevederilor legii în vigoare (Legea nr. 319/2009), în cea de-a doua duminică a lunii mai.
12:10
La cererea Ucrainei, România, alături de Polonia şi Slovacia, furniza duminică energie electrică de urgenţă, iar acest lucru s-a întâmplat şi sâmbătă, relatează presa ucraineană. 
12:10
Ploile abundente au provocat inundaţii şi alunecări de teren în provincia indoneziană Sumatra de Vest, unde cel puţin 28 de persoane au murit, iar patru sunt date dispărute, au anunţat duminică autorităţile, relatează Reuters.
Acum 8 ore
11:50
Mai multe echipaje de pompieri intervin, duminică, pentru localitatea şi stingerea unui incendiu care a cuprins o hală în care se află tâmplărie PVC, în oraşul Salvea. 
11:40
Un accident din Vrancea soldat cu doi răniți ușor a ieșit în evidență prin poziția de-a dreptul imposibilă în care o mașină a ajuns peste o alta, într-un echilibru care pare a sfida fizica. 
11:20
Julia Abu Zaiter, în vârstă de trei ani, a rămas fără medicamente și, după cum se teme familia ei, va rămâne și fără timp timp.
11:20
Meghan Markle le-a mulțumit nigerienilor pentru că i-au primit pe ea și pe Harry în „țara mea”, spunând că a descoperit recent că este „43% nigeriană”. 
11:10
Piteştenii au fost avertizaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin mesaje Ro-Alert, despre prezenţa unui urs în zona de nord-est a municipiului, autorităţile efectuând căutări pentru depistarea animalului.
11:00
Donald Trump a negat sâmbătă informaţiile apărute pe site-ul de ştiri Axios.
10:50
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă pe parcursul acestei zile, în zone de 14 judeţe.
10:40
Racheta Starship, un vehicul spaţial futurist dezvoltat de SpaceX pentru a transporta astronauţi pe Lună şi apoi pe planeta Marte, va efectua cel de-al patrulea zbor al său de testare peste trei-cinci săptămâni.
10:30
43 de centimetri cel mult circumferință gâtului, în cazul bărbaților și 41 de centimetri pentru femei. Aveți mai mult de atât.  
10:30
V-ați rănit o porțiune expusă a pielii. Nu asteptați să treacă de la sine, ci mergeți la medic cât mai repede cu putință. Specialistul vă ajută să nu vă vindecați cu semne vizibile. Aceeași recomandare e valabilă și pentru leziunile de acnee.  
10:30
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 12 mai 2024
10:20
Un influencer italian s-a arătat fascinat de România și a ajuns la concluzia că Bucureștiul este mult subestimat de europeni, deși este printre cele mai ieftine capitale de pe continent. Și a demonstrat asta arătând ce poate cumpăra cu 5 lei/1 euro. 
10:20
Autoritățile din Paris au autorizat utilizarea supravegherii video cu inteligență artificială înaintea concertelor lui Taylor Swift, însă această tehnologie a stârnit îngrijorări privind confidențialitatea.
10:20
Meghan Markle a povestit despre fiica sa, Prințesa Lilibet, în timpul călătoriei ei și a Prințului Harry în Nigeria. 
10:20
Mâncăm o felie de pâine cu unt pentru că ne place, zilnic. Ne place și friptura de porc, tot zilnic. Dar și cartofii prăjiți, care nu lipsesc din meniul zilnic.
10:20
Ne pregătim de vară și vă recomandăm să întindeți mâna după fructele din pom. În mai, încercați cu încredere corcodușele.  
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.