Faimoasa insulă din Europa care a devenit „un dormitor pentru turişti”. Localnicii sunt disperați

StirileProtv.ro, 28 aprilie 2024 13:00

Localnicii din faimoasa insulă italiană Capri, din Marea Mediterană, se revoltă din cauza fluxului tot mai mare de turiști.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
13:50
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, luni, că un bărbat de 41 de ani, din comuna Goicea, este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie.
Acum 15 minute
13:40
Elevii de clasa a II-a au susținut luni proba scrisă la Limba Română din cadrul Evaluării Naționale.
13:40
Un accident rutier a avut loc, luni, pe strada Barbu Văcărescu, în București, la intersecția cu Bulevardul Lacul Tei.
13:40
Cântăreţul elveţian Nemo, care a câştigat Eurovision în acest weekend, a fost întâmpinat de peste 100 de fani entuziasmaţi pe Aeroportul din Zurich duminică noapte la întoarcerea acasă, informează DPA. 
Acum 30 minute
13:30
Fermierii care cultivă varză, în judeţul Olt, se plâng că vremea capricioasă le-a distrus recolta.
13:30
Sindicaliștii de la Blocul Naţional Sindical (BNS) şi federaţiile afiliate protestează luni în faţa Guvernului, sub sloganul "Lucrătorii din România nu mai vor să fie cobaii experimentelor fiscale!".  
13:30
O mamă din Michigan s-a folosit de o identitate falsă și și-a hărțuit online fiica și pe iubitul ei timp de aproape doi ani.
13:30
Carnea roșie și lactatele să fie mai scumpe, iar puiul, legumele și fructele - mai ieftine! Așa sună noul plan al Băncii Mondiale pentru reducerea emisiilor de carbon, în sistemul agroalimentar.  
Acum o oră
13:20
Femeile din România sunt cele mai nefericite din UE și printre cele mai nefericite din lume, potrivit unui index global al bunăstării femeilor. La nivel mondial, femeile din Rusia, China sau țările arabe sunt mai fericite decât româncele.  
13:20
Administraţia Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Meteorologii transmit că vor crește temperaturile în toată țara, dar în perioada 13 - 26 mai ploile vor cădea aproape în fiecare zi.
13:10
Consiliul European a adoptat, luni, în mod oficial, Regulamentul privind standardele de emisii de CO2 pentru vehiculele grele, care prevede ca majoritatea camioanelor vândute în UE, începând cu 2040, să fie fără emisii poluante, informează Reuters.
Acum 2 ore
12:50
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin, a declarat că numirea lui Serghei Șoigu în funcția de secretar al Consiliului Național de Securitate al Rusiei nu va schimba abordarea militară a țării. 
12:20
Ultimii 7 ani din creația de actor a lui Victor Rebengiuc se regăsesc acum în peste 300 de fotografii dintr-un album dedicat piesei ”Regele Moare” de la Teatrul Naţional din Bucureşti.
12:20
Într-o seară plină de surprize la Premiile BAFTA 2024 pentru televiziune, serialele "The Crown" şi "Black Mirror" nu au reuşit să câştige niciun premiu.  
12:20
O companie de asigurări a plătit anul trecut o despăgubire record de peste 500.000 de euro pentru o locuință afectată de un incendiu, în baza unei polițe de asigurare facultativă, arată datele UNSAR.
12:20
Dorești să reîmprospătezi aspectul casei tale? Alege din modelele de draperii de catifea de la Insula de Perdele și Jaluzele și comandă cu ușurință. Află în acest articol cum să alegi draperia potrivită pentru orice cameră!
12:20
O gală extraordinară dedicată muzicii lui Giaccomo Puccini are loc luni, la Ateneul Roman. La 100 de ani de la moartea celebrului compozitor italian anul 2024 este considerat de lumea artistică mondială drept anul Puccini.
12:10
​Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.
12:10
Un studiu recent realizat în SUA a arătat că discriminarea ar putea accelera procesul de îmbătrânire.
12:00
Președintele rus Vladimir Putin a decis să-l numească pe fostul său asistent economic Andrei Belousov la conducerea Ministerului Apărării pentru a se pregăti pentru un război prelungit împotriva Ucrainei și o posibilă confruntare cu NATO.
12:00
Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni, un mesaj în cadrul evenimentului de lansare a Strategiei naţionale împotriva traficului de persoane pentru perioada 2024-2028, citit de către şeful Cancelariei premierului, Alexandru-Mihai Ghigiu.
12:00
Dacă Occidentul vrea să lupte pentru Ucraina pe câmpul de luptă, Rusia este pregătită pentru asta, a declarat luni ministrul rus de externe Serghei Lavrov, citat de noua agenție de stat RIA, informează The Guardian.
Acum 4 ore
11:40
Patruzeci și nouă de angajați de la Muzeele Vaticanului au început o dispută legală fără precedent cu privire la condițiile de muncă și siguranța la locul de muncă, care ar putea duce la trimiterea în justiție a Sfântului Scaun. 
11:20
Premierul Marcel Ciolacu afirmă că ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, are reţineri mari ca România să dea un sistem de apărare Patriot Ucrainei.    
11:10
Astăzi îi cunoaștem pe membrii uneia dintre echipele finaliste la cel mai important concurs de robotică din lume.  
11:10
Peisajul din tabloul "Gioconda" de Leonardo da Vinci a stârnit dezbateri nesfârşite, unii istorici de artă sugerând că priveliştea a fost imaginară şi idealizată, iar alţii susţinând că există diverse legături cu anumite locuri din Italia.
11:10
  Volumul lunar de contribuţii virate în fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II) este în prezent cu 50% mai mare decât în urmă cu un an şi dublu faţă de valoarea din urmă cu 4 ani, a anunţat luni APAPR.
11:00
Pandemia de Covid-19 „va arăta ca ceva minor” în comparație cu ceea ce se va confrunta omenirea din cauza numărului tot mai mare de superbacterii rezistente la medicamentele actuale, a avertizat profesorul Dame Sally Davies, scrie The Guardian.
11:00
Noi filme și seriale cu povești uluitoare urmează să apară pe VOYO! Așa că dacă ești în căutare de pelicule variate, îți oferim o invitație către producții cinematografice de neratat.
10:50
Tusea convulsivă sau pertussis reprezintă o infecție respiratorie severă, cauzată de bacteria Bordetella pertussis. Afecțiunea este foarte contagioasă și este periculoasă în special în cazul sugarilor care nu au finalizat întregul ciclu de vaccinare.
10:40
Blocul Naţional Sindical (BNS) şi cele 29 de federaţii afiliate organizează luni un miting în faţa Guvernului României, sub sloganul "Respect pentru muncă şi cei care muncesc! Lucrătorii din România nu mai vor să fie cobaii experimentelor fiscale!".
10:40
Un pacient bolnav de Parkinson și-a recăpătat mirosul și poate face din nou sport după ce, în premieră mondială, i s-au implantat în creier 7 milioane de celule crescute în laborator.
10:40
Un șerif din Florida a anunțat recent că a identificat victima unei crime comise acum aproape 40 de ani, după ce ancheta nu mai prezenta interes.
10:40
Monaco este țara în care 300 de zile pe an este soare. Cu o suprafață de puțin peste 2 km2, Principatul Monaco este una dintre cele mai bogate și mai scumpe țări din lume.
10:30
Producătorul de anvelope Bridgestone i-a avertizat pe șoferi să se gândească de două ori înainte de a monta pe vehiculul lor anvelope de buget care sunt fabricate în China, afirmând că acestea pot ajunge să coste mai mult șoferii pe termen lung.
10:20
Starea de sănătate a lui Florin Piersic se ameliorează ușor, au transmis luni dimineață reprezentanții Spitalului Foișor din București.
10:10
Primul investitor din Japonia în industria românească a energiei verzi a ales Moldova pentru proiectul său eolian. Este vorba despre un gigant cu o istorie de 40 de ani și venituri de 17 miliarde de dolari în ultimul an, care va investi la Vaslui.
Acum 6 ore
09:40
Un creator de conținut a folosit inteligența artificială pentru a ilustra visele, iar rezultatul este unul surprinzător și ciudat în același timp.
09:40
09:30
O funcționară din Primăria Pașcani condamnată definitiv pentru trafic de influență a spus judecătorilor că lua mită ”în disperare de cauză”, pentru a înapoia sumele luate anterior ca șpagă în schimbul unor promisiuni de angajare.
09:30
O boală misterioasă a luat viața a patru persoane, oficialii din domeniul sănătății au tras un semnal de alarmă spunând că „sunt în pericol și copiii”, scrie Mirror.co.uk.
09:20
O femeie a avut parte de o „răzbunare de 14 ore” după ce un cuplu de bătrâni a ocupat locul ei în avion și al soțului și a refuzat să se mute.
09:20
Un proiectil exploziv, calibru 57 de milimetri, a fost găsit duminică după-amiază de un bărbat din localitatea Bolintin Vale în timp ce săpa fundaţia unei anexe din gospodărie.
09:10
Rihanna a fost surprinsă duminică seara luând cina la un restaurant din cartierul Tribeca din Manhattan. Artista a întors toate privirile cu ținuta sa îndrăzneață.
09:00
Elevii veniți la Olimpiada Națională de Matematică de la Vaslui au primit cadou un album cu poza și discursul lui Dumitru Buzatu, baronul PSD arestat pentru corupție. În plus, oaspeții au fost ținuți în picioare, în timp ce politicienii erau pe scaune. 
09:00
Piața investițiilor online a devenit tot mai populară și în România. Sunt multe aplicații și platforme pentru cei care au economii și vor să cumpere acțiuni, inclusiv ale unor companii mari din Statele Unite sau din alte țări.
08:40
08:40
Bărbatul din spatele unei fotografii cu o rochie care a devenit virală în urmă cu mai mulți ani a recunoscut că și-a strangulat soția.
08:20
Un bărbat din Neamț a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare după ce și-a omorât un vecin, a rănit grav un altul și a dat foc casei primului, totul pentru o datorie de 45 de lei. 
08:00
La Timișoara, peste 4.000 de oameni au alergat pentru o cauză nobilă. Au pornit în diferite curse, după cum le-a permis condiția fizică, iar timpul obținut la final nu a fost luat în calcul.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.