Românii, de neoprit la Campionatele Europene de canotaj din Ungaria. Au câștigat încă o medalie de aur

StirileProtv.ro, 28 aprilie 2024 15:20

Echipajul de dublu vâsle masculin (M2x), compus din Andrei Cornea şi Marian Enache, a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
19:00
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat, luni, că în Coaliţie s-a discutat despre taxarea pe muncă şi a cerut Ministerului Finanţelor o proiecţie, pentru a nu ajunge la un dezechilibru.
Acum 15 minute
18:50
Regele Charles a declarat că și-a pierdut simțul gustului din cauza tratamentului medical pe care-l urmează în urma diagnosticului cu cancer.
18:50
Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce finala Europa League, care se va juca în data de 22 mai, la Dublin, între Atalanta Bergamo şi Bayer Leverkusen. Meciul va fi transmis în direct pe Pro Arena și VOYO.
Acum o oră
18:30
Moscova a lansat un avertisment îngrijorător la adresa celui mai apropiat aliat al Statelor Unite.
Acum 2 ore
18:00
Un depozit de muniţie din Al Doilea Război Mondial a fost descoperit, luni, în curtea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iaşi, în timpul unor săpături. 
17:40
Pierdere uriașă pentru familia unui crescător de animale din Viștea de Sus, județul Brașov. Opt vaci, un taur și doi vițeluși au murit în chinuri, cel mai probabil după ce au mâncat ceva otrăvit lângă gardul fermei.
17:40
Într-un moment important al campaniei militare din Ucraina, Vladimir Putin a decis să facă mai multe schimbări la vârf. Ministrul Apărării, aflat de 12 ani în funcție, va fi înlocuit cu un tehnocrat fără experiență militară.
17:40
Doi bărbaţi din judeţul Iaşi au fost arestaţi preventiv pentru ultraj, după ce unul dintre ei a lovit doi poliţişti, iar celălalt i-a amenințat cu moartea. 
17:30
Gest iresponsabil al unui șofer la o trecere peste calea ferată din Susenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud.
17:20
Un șofer de 45 de ani din județul Neamț a făcut un scandal-monstru, după ce polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare, în urma unui control în trafic.
17:20
Un șofer de TIR din România a avut parte de o moarte îngrozitoare, pe o șosea din Belgia.
17:20
Un preot greco-catolic dintr-o localitate din Maramureș a fost filmat în timp ce îi poruncea unui tânăr să îngenuncheze în fața lui.  
17:10
Un tânăr de 19 ani, băut, a provocat un accident în Argeș, în urma căruia pasagerul a murit.
17:10
Premierul suedez Ulf Kristersson se declară luni deschis desfăşurării de armament nuclear în Suedia - pe timp de război -, în contextul în care critici pledează în favoarea interzicerii acestora pe teritoriul acestui nou stat membru NATO.
Acum 4 ore
16:40
Aproape 1500 de parașutiști străini participă astăzi, 13 mai, la cel mai amplu exercițiu militar NATO de la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii.  
16:30
Un fost ministru al Economiei din Kazahstan a fost condamnat, luni, la 24 de ani de închisoare pentru că și-a ucis soția, informează Reuters.
16:30
Trei lesbiene au murit din cauza rănilor, în urma unui incendiu criminal într-un imobil la Buenos Aires. Comunitatea LGBTQ+ consideră fapta o „crimă a urii” faţă de cupluri de acelaşi sex. 
16:10
Aplicarea foliei de protecție pe ecranul telefonului tău poate părea un proces simplu la prima vedere, dar există câteva aspecte cheie de care trebuie să ții cont pentru a te asigura că folia își îndeplinește funcția de protecție eficient.
16:00
Trupele lui Vladimir Putin avansează „din mai multe poziții” în Harkov, iar Kievul a ordonat ca circa 6.000 de civili să fie evacuați de urgență.
15:50
Miliardarul James Simons, matematician şi spărgător de coduri din Războiul Rece care a fondat unul dintre cele mai cunoscute şi mai profitabile fonduri speculative din lume, Renaissance Technologies, a murit la vârsta de 86 de ani, informează Reuters.
15:40
Ministerul Finanţelor (MF) a împrumutat, luni 1,084 de miliarde lei prin două emisiuni de obligaţiuni de stat, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR), citate de Agerpres. 
15:10
Comandantul ucrainean responsabil de linia frontului din Harkov (nord-est) a fost înlocuit pe fondul ofensivei ruse, a anunţat luni comandamentul grupului de trupe Hortiţa, citat de Reuters.
15:10
Preşedintele rus Vladimir Putin l-a demis din funcţie pe Serghei Şoigu şi l-a înlocuit la conducerea Ministerului rus al Apărării cu Andrei Belousov, după mai bine de doi ani de război în Ucraina, în plină ofensivă rusă în Harkov.
Acum 6 ore
15:00
Curtea de Apel Ploieşti a decis, luni, scoaterea din arest preventiv a celor trei fraţi, membri ai lumii interlope, inculpaţi în dosarul uciderii unui bărbat într-un hotel din Padina.
15:00
Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a emis o alertă alimentară pentru un produs care era comercializat în rețeaua de magazine Mega Image.  
14:50
China a inaugurat calea ferată spre Ungaria și Serbia, prin intermediul căreia Beijingul își stabilește un nou traseu de export al mărfurilor în Europa. Anunțul vine la câteva zile după vizita lui Xi Jinping în cele două țări. 
14:30
La Cannes, pregătirile au intrat în linie dreaptă. Prestigiosul festival de film de pe riviera franceză începe marți, 14 mai, așa că emoțiile sunt mari.
14:30
Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au agresat un bărbat de 39 de ani, în zona unui parc din Caracal. 
14:20
Un bărbat din Neamţ şi-a distrus maşina după ce îi fusese reţinut certificatul de înmatriculare pentru că autoturismul avea mai multe defecţiuni. El a transmis în direct pe Facebook în timp ce spărgea geamurile şi farurile maşinii.
14:10
Într-un moment important al campaniei militare din Ucraina, Vladimir Putin a decis să facă mai multe schimbări la vârf.
14:10
Îndrăgitul actor Steve Buscemi a fost dus la spital cu răni la față, după ce a căzut victima unui nou act de violență la întâmplare pe străzile din New York, ziua în amiaza mare. Poliția a publicat poza celui suspectat că l-a bătut pe Buscemi. 
14:10
În ultimele zile, unii politicieni germani au cerut o zonă de excludere aeriană deasupra Ucrainei, impusă de NATO.
13:50
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, luni, că un bărbat de 41 de ani, din comuna Goicea, este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie.
13:40
Elevii de clasa a II-a au susținut luni proba scrisă la Limba Română din cadrul Evaluării Naționale.
13:40
Un accident rutier a avut loc, luni, pe strada Barbu Văcărescu, în București, la intersecția cu Bulevardul Lacul Tei.
13:40
Cântăreţul elveţian Nemo, care a câştigat Eurovision în acest weekend, a fost întâmpinat de peste 100 de fani entuziasmaţi pe Aeroportul din Zurich duminică noapte la întoarcerea acasă, informează DPA. 
13:30
Fermierii care cultivă varză, în judeţul Olt, se plâng că vremea capricioasă le-a distrus recolta.
13:30
Sindicaliștii de la Blocul Naţional Sindical (BNS) şi federaţiile afiliate protestează luni în faţa Guvernului, sub sloganul "Lucrătorii din România nu mai vor să fie cobaii experimentelor fiscale!".  
13:30
O mamă din Michigan s-a folosit de o identitate falsă și și-a hărțuit online fiica și pe iubitul ei timp de aproape doi ani.
13:30
Carnea roșie și lactatele să fie mai scumpe, iar puiul, legumele și fructele - mai ieftine! Așa sună noul plan al Băncii Mondiale pentru reducerea emisiilor de carbon, în sistemul agroalimentar.  
13:20
Femeile din România sunt cele mai nefericite din UE și printre cele mai nefericite din lume, potrivit unui index global al bunăstării femeilor. La nivel mondial, femeile din Rusia, China sau țările arabe sunt mai fericite decât româncele.  
13:20
Administraţia Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Meteorologii transmit că vor crește temperaturile în toată țara, dar în perioada 13 - 26 mai ploile vor cădea aproape în fiecare zi.
13:10
Consiliul European a adoptat, luni, în mod oficial, Regulamentul privind standardele de emisii de CO2 pentru vehiculele grele, care prevede ca majoritatea camioanelor vândute în UE, începând cu 2040, să fie fără emisii poluante, informează Reuters.
Acum 8 ore
12:50
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin, a declarat că numirea lui Serghei Șoigu în funcția de secretar al Consiliului Național de Securitate al Rusiei nu va schimba abordarea militară a țării. 
12:20
Ultimii 7 ani din creația de actor a lui Victor Rebengiuc se regăsesc acum în peste 300 de fotografii dintr-un album dedicat piesei ”Regele Moare” de la Teatrul Naţional din Bucureşti.
12:20
Într-o seară plină de surprize la Premiile BAFTA 2024 pentru televiziune, serialele "The Crown" şi "Black Mirror" nu au reuşit să câştige niciun premiu.  
12:20
O companie de asigurări a plătit anul trecut o despăgubire record de peste 500.000 de euro pentru o locuință afectată de un incendiu, în baza unei polițe de asigurare facultativă, arată datele UNSAR.
12:20
Dorești să reîmprospătezi aspectul casei tale? Alege din modelele de draperii de catifea de la Insula de Perdele și Jaluzele și comandă cu ușurință. Află în acest articol cum să alegi draperia potrivită pentru orice cameră!
12:20
O gală extraordinară dedicată muzicii lui Giaccomo Puccini are loc luni, la Ateneul Roman. La 100 de ani de la moartea celebrului compozitor italian anul 2024 este considerat de lumea artistică mondială drept anul Puccini.
12:10
​Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.