Pensionar de 70 de ani din București, prins în timp ce fura din căruciorul unui copil. A luat un telefon și un portofel

StirileProtv.ro, 28 aprilie 2024 17:20

Un bărbat de 70 de ani a fost prins de către poliţiştii din Capitală, furând un telefon mobil şi un portofel din căruciorul unui copil. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum o oră
22:20
Un bărbat aflat în vacanță a murit după ce a czăut de pe vasul de croazieră. Familia victimei spune că el a acumulat o datorie de 4.000 de dolari la jocurile de noroc, fiind ademenit de companie prin diverse metode.  
22:10
Alegerea unui economist ca ministru al Apărării în Rusia arată cât de departe merge Moscova pentru a-şi reforma economia astfel încât să răspundă necesităţilor de război, a afirmat luni consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak.
22:00
Horoscop 14 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușita o să ne bucurăm de ce-am realizat până în momentul de față, ne vom arăta recunoștința pentru ce-am obținut și o să mergem cu încredere mai departe cu aceeași rețetă.
Acum 2 ore
21:30
Laura Codruţa Kovesi, șefa Parchetului European - însărcinat cu investigarea infracţiunilor financiare grave care afectează interesele UE - a luat, la 9 aprilie, decizia de a lansa o aşa-numită "procedură de soluţionare amiabilă" cu Comisia Europeană.
21:00
Cineastul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la cinci ani de închisoare în ţara sa, a anunţat pe contul său de Instagram că a fugit din Iran, luni, cu o zi înainte de deschiderea Festivalului Internaţional de Film de la Cannes. 
Acum 4 ore
20:50
OpenAI a lansat luni un nou model de inteligenţă artificială şi o versiune desktop a ChatGPT, împreună cu o nouă interfaţă pentru utilizatori.
20:50
Camila Giorgi s-a retras din tenis în mod neașteptat, neanunțând public intenția sa de a părăsi circuitul WTA.  Sportiva italiană a apărut pe lista ITIA care conține numele jucătorilor retrași din activitate. Fiscul italian pretinde Camilei Giorgi 464,000 de euro, valoarea taxelor neplătite Începând cu luna mai, Camila Giorgi nu va mai fi controlată pentru substanțe interzise, deoarece nu mai are statutul de jucătoare profesionistă de tenis activă. Între timp, avocatul Camilei Giorgi, Cristian C...
20:50
Gigi Becali a fost în centrul atenției, sâmbătă seara, la meciul cu CFR Cluj (0-1) în urma căruia FCSB a primit trofeul de campioană.
20:30
Povestea copiilor lăsați cu bunicii acasă de părinții plecați la muncă peste hotare există și ïn țările asiatice. De acolo vin și la noi tot mai mulți lucrători
20:20
După o ușoară scădere, la începutul anului, piața auto din România a revenit pe plus în aprilie.
20:20
Ministrul Apărării are rețineri ca România să dea un sistem de apărare antiaeriană Patriot Ucrainei. A spus-o premierul, care a precizat însă că o decizie în acest sens va fi luată doar în CSAT, în baza unei analize riguroase.
20:10
Au înflorit frumoasele flori din Poiana Narciselor, în Munții Rodnei. Mișcate de vânt și răsfățate de soare, narcisele sălbatice au albit masivul Saca, din Parcul Național Munții Rodnei.
20:10
Peste 1.000 de membri ai mişcării palestiniene Hamas sunt în prezent spitalizaţi în Turcia, unde primesc îngrijiri, a anunţat luni preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a reafirmat că ''nu consideră că Hamas este o organizaţie teroristă'', transmite AFP.
20:10
Dacă nu v-ați făcut încă planuri pentru vacanța de vară, treceți pe listă și Delta Dunării. Vechiul tărâm, cu frumusețea lui sălbatică, nu înseamnă doar pescuit.  
19:50
Mii de sindicaliști de la Blocul Naţional Sindical au mărșăluit în Capitală. Au cerut reducerea fiscalității și demararea de urgență a unei reforme fiscale.
19:50
Animalele din România care s-au înmulțit prea mult. Sacrificările aproape s-au triplat
19:40
Autoritățile belgiene au arestat cinci tineri, suspectați că au omorât un șofer român de TIR. Bietul om a avut parte de un sfârșit fulgerător.  
19:40
Agricultura este ramura economiei care a absorbit cel mai bine fondurile europene. Bineînțeles că și în acest domeniu s-au făcut fraude. Au fost condamnați fermieri, dar și edili sau angajați de la stat care au luat banii ilegal.
19:30
Peste 135 de miliarde de lei este suma pe care au reușit să o strângă românii în conturile personale de pensii, Pilon 2.  
19:20
„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat in gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat!”, le-a transmis Florin Piersic fanilor.
19:00
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat, luni, că în Coaliţie s-a discutat despre taxarea pe muncă şi a cerut Ministerului Finanţelor o proiecţie, pentru a nu ajunge la un dezechilibru.
Acum 6 ore
18:50
Regele Charles a declarat că și-a pierdut simțul gustului din cauza tratamentului medical pe care-l urmează în urma diagnosticului cu cancer.
18:50
Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce finala Europa League, care se va juca în data de 22 mai, la Dublin, între Atalanta Bergamo şi Bayer Leverkusen. Meciul va fi transmis în direct pe Pro Arena și VOYO.
18:30
Moscova a lansat un avertisment îngrijorător la adresa celui mai apropiat aliat al Statelor Unite.
18:00
Un depozit de muniţie din Al Doilea Război Mondial a fost descoperit, luni, în curtea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iaşi, în timpul unor săpături. 
17:40
Pierdere uriașă pentru familia unui crescător de animale din Viștea de Sus, județul Brașov. Opt vaci, un taur și doi vițeluși au murit în chinuri, cel mai probabil după ce au mâncat ceva otrăvit lângă gardul fermei.
17:40
Într-un moment important al campaniei militare din Ucraina, Vladimir Putin a decis să facă mai multe schimbări la vârf. Ministrul Apărării, aflat de 12 ani în funcție, va fi înlocuit cu un tehnocrat fără experiență militară.
17:40
Doi bărbaţi din judeţul Iaşi au fost arestaţi preventiv pentru ultraj, după ce unul dintre ei a lovit doi poliţişti, iar celălalt i-a amenințat cu moartea. 
17:30
Gest iresponsabil al unui șofer la o trecere peste calea ferată din Susenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud.
17:20
Un șofer de 45 de ani din județul Neamț a făcut un scandal-monstru, după ce polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare, în urma unui control în trafic.
17:20
Un șofer de TIR din România a avut parte de o moarte îngrozitoare, pe o șosea din Belgia.
17:20
Un preot greco-catolic dintr-o localitate din Maramureș a fost filmat în timp ce îi poruncea unui tânăr să îngenuncheze în fața lui.  
17:10
Un tânăr de 19 ani, băut, a provocat un accident în Argeș, în urma căruia pasagerul a murit.
17:10
Premierul suedez Ulf Kristersson se declară luni deschis desfăşurării de armament nuclear în Suedia - pe timp de război -, în contextul în care critici pledează în favoarea interzicerii acestora pe teritoriul acestui nou stat membru NATO.
Acum 8 ore
16:40
Aproape 1500 de parașutiști străini participă astăzi, 13 mai, la cel mai amplu exercițiu militar NATO de la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii.  
16:30
Un fost ministru al Economiei din Kazahstan a fost condamnat, luni, la 24 de ani de închisoare pentru că și-a ucis soția, informează Reuters.
16:30
Trei lesbiene au murit din cauza rănilor, în urma unui incendiu criminal într-un imobil la Buenos Aires. Comunitatea LGBTQ+ consideră fapta o „crimă a urii” faţă de cupluri de acelaşi sex. 
16:10
Aplicarea foliei de protecție pe ecranul telefonului tău poate părea un proces simplu la prima vedere, dar există câteva aspecte cheie de care trebuie să ții cont pentru a te asigura că folia își îndeplinește funcția de protecție eficient.
16:00
Trupele lui Vladimir Putin avansează „din mai multe poziții” în Harkov, iar Kievul a ordonat ca circa 6.000 de civili să fie evacuați de urgență.
15:50
Miliardarul James Simons, matematician şi spărgător de coduri din Războiul Rece care a fondat unul dintre cele mai cunoscute şi mai profitabile fonduri speculative din lume, Renaissance Technologies, a murit la vârsta de 86 de ani, informează Reuters.
15:40
Ministerul Finanţelor (MF) a împrumutat, luni 1,084 de miliarde lei prin două emisiuni de obligaţiuni de stat, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR), citate de Agerpres. 
15:10
Comandantul ucrainean responsabil de linia frontului din Harkov (nord-est) a fost înlocuit pe fondul ofensivei ruse, a anunţat luni comandamentul grupului de trupe Hortiţa, citat de Reuters.
15:10
Preşedintele rus Vladimir Putin l-a demis din funcţie pe Serghei Şoigu şi l-a înlocuit la conducerea Ministerului rus al Apărării cu Andrei Belousov, după mai bine de doi ani de război în Ucraina, în plină ofensivă rusă în Harkov.
15:00
Curtea de Apel Ploieşti a decis, luni, scoaterea din arest preventiv a celor trei fraţi, membri ai lumii interlope, inculpaţi în dosarul uciderii unui bărbat într-un hotel din Padina.
15:00
Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a emis o alertă alimentară pentru un produs care era comercializat în rețeaua de magazine Mega Image.  
Acum 12 ore
14:50
China a inaugurat calea ferată spre Ungaria și Serbia, prin intermediul căreia Beijingul își stabilește un nou traseu de export al mărfurilor în Europa. Anunțul vine la câteva zile după vizita lui Xi Jinping în cele două țări. 
14:30
La Cannes, pregătirile au intrat în linie dreaptă. Prestigiosul festival de film de pe riviera franceză începe marți, 14 mai, așa că emoțiile sunt mari.
14:30
Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au agresat un bărbat de 39 de ani, în zona unui parc din Caracal. 
14:20
Un bărbat din Neamţ şi-a distrus maşina după ce îi fusese reţinut certificatul de înmatriculare pentru că autoturismul avea mai multe defecţiuni. El a transmis în direct pe Facebook în timp ce spărgea geamurile şi farurile maşinii.
14:10
Într-un moment important al campaniei militare din Ucraina, Vladimir Putin a decis să facă mai multe schimbări la vârf.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.