Cum a fost găsit bărbatul înecat în stațiunea Mamaia, de Florii. Șeful salvamarilor: ”Este posibil să se fi lovit la cap”

StirileProtv.ro, 28 aprilie 2024 19:10

Sărbătoarea de Florii a fost marcată de o tragedie la malul mării. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit înecat. Un trecător l-a zărit plutind printre valuri și a sunat la 112, însă nu mai putea fi salvat.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 4 ore
23:40
Casa Albă a afirmat marţi că este "profund îngrijorată" de adoptarea în Georgia a unei controversate legi privind "influenţa străină", avertizând că Statele Unite ar putea "reevalua" relaţia lor cu ţara din Caucaz.
23:10
Google anunță că, începând de marți, 14 mai, Gemini din panoul lateral al Gmail, Docs, Drive, Slides și Sheets va utiliza modelul Gemini 1.5 Pro și va fi disponibil pentru mai mulți utilizatori.
23:00
Un bebeluş în vârstă de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat, marţi seară, de la Timişoara la Bucureşti cu un avion SMURD. 
23:00
Horoscop 15 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să avem multe de făcut, dar o s-aveți spor, chiar dacă mai întâlnim pe ici, pe colo niște piedici.
Acum 6 ore
22:50
Un bărbat a fost ucis în bătaie în fața Parcului Crângași din Capitală. Victima a fost atacată cu un par de către doi adolescenți de 15 ani, iar agresorii au fost prinși.
22:40
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat marţi că avem evaziune foarte mare.
22:30
Reintroducerea serviciului militar obligatoriu în Germania nu este susținută de cancelarul Olaf Scholz, ci este mai degrabă o problemă de convingere a cetățenilor să se angajeze în armată, a declarat el.
21:50
Secretarul de stat american Antony Blinken a reafirmat marţi, la Kiev, că Statele Unite sprijină Ucraina în lupta sa de apărare contra Rusiei invadatoare.
21:50
Pompierii militari intervin la stingerea unui incendiu izbucnit în Munţii Rodnei, în apropiere de vârful Toroioaga, a informat, marţi seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, Oana Alexa Gonczi. 
21:40
Google a anunţat o nouă versiune a modelului lingvistic Gemini, menită să ofere o latenţă redusă şi răspunsuri mai rapide. Acesta a devenit rapid competitorul lui ChatGPT și Copilot de la Microsoft.
21:20
Kinds of Kindness, al lui Yorgos Lanthimos, cu Emma Stone și Willem Dafoe, are premiera la București în cadrul AIFF 8 îndată după premiera mondială de la Cannes.
21:10
Festivalul Internațional de Film de la Cannes și-a deschis porțile odată cu tradiționala conferință de presă ținută de membrii juriului.
Acum 8 ore
20:50
S-au derulat scene teribile, la Suceava. Impactul dintre o motocicletă și o mașină a fost surprins de camera montată pe casca de protecție a motociclistului. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.
20:50
Fundaşul central belgian Arthur Theate a suferit o accidentare la gleznă şi este incert pentru EURO 2024, scrie marţi site-ul radioteleviziunii RTBF, cu exact o lună înainte de statul competiţiei unde "diavolii roşii" sunt printre adversarii României.
20:50
Sindicatele funcţionarilor publici din Parlamentul României şi ale personalului contractual îşi declară solidaritatea deplină cu protestul angajaţilor Secretariatului General al Guvernului.
20:40
Avem vești bune pentru cei care iubesc înălțimile. Deși încă acoperită de zăpadă, Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, se va deschide circulației în câteva zile.
20:30
Secretarul de stat al Statelor Unite, Antony Blinken, s-a aflat, marți, la Kiev, ca să-i convingă pe ucraineni că livrările de arme și echipamente se vor accelera.
20:20
Scriitoarea canadiană Alice Munro, laureată a premiului Nobel, care a analizat viaţa de zi cu zi prin prisma povestirilor timp de peste 60 de ani, a murit la vârsta de 92 de ani, la azilul său din Ontario. Ea suferea de demenţă de mai bine de un deceniu.
20:20
În condiţiile în care toate sunt din ce în ce mai scumpe, comerțul cu bunuri contrafăcute sau de calitate îndoielnică crește periculos.
20:20
Roboți de muls inteligenți, care recunosc animalele, le întocmesc clasamente de producție și le detectează eventuale boli, dar și grajduri cu sisteme computerizate, care fac singure curat printr-o apăsare de buton.
20:10
În zilele noastre se nasc de două ori mai puțini copii față de acum 60 de ani, iar acest fenomen plasează România într-o așa-zisă „iarnă demografică”.  
20:10
Deși sunt mai mari, față de anul trecut, prețurile continuă să-și tempereze creșterea. Potrivit datelor de la Statistică, rata anuală a inflației a scăzut în aprilie la 5,9 la sută, de la față de 6,6 la sută, cât era în martie.
20:10
Ne pregătim pentru o revoluție, în țara cu cei mai mulți morți pe șosele! O lege votată marți prevede că șoferii prinși la volan beți sau drogați să rămână fără permis, chiar și 10 ani.  
20:10
Gheorghe Țibil, romanul de 50 de ani, a fost omorât cu premeditare, anunţă procurorii belgieni. Cei cinci suspecţi ar fi calculat cu exactitate, astfel încât capacul de canal greu de 20 de kg să cadă în calea tirului.
20:00
Autorităţile italiene au anunţat marţi că au desfăşurat o operaţiune de amploare împotriva 'Ndrangheta, mafia calabreză, vizând 142 de persoane aparţinând în special clanurilor din Cosenza, active în traficul de droguri.
20:00
Munca multă și salariul care rămâne pe loc sunt cele mai mari surse de stres, la serviciu, conform unui studiu recent, făcut în rândul angajaților din România.  
19:40
Frumoasa rusoaica a rămas activă pe rețelele de socializare, iar admiratorii se bucură de informațiile pe care le oferă sportiva despre viața sa.  Daria Klishina (33 de ani) se menține într-o formă fizică de invidiat, iar imaginile de la plaja postate pe contul de Instagram nu fac decât să confirme acest lucru.  La începutul anului 2023, alteta și-a luat prin surprindere admiratorii, dezvăluind că, de fapt, de fapt are doi băieți, nu doar unul așa cum se știa până acum. "Nu știam că ai doi copii...
19:30
O pisică din Kurdistan a devenit celebră pentru că a crescut până acum câteva generații de pui de găină. Iar mâncarea ei preferată este înghețata.
19:00
Germania trebuie să găsească modalităţi de a-i convinge pe oameni să se înscrie pentru o carieră militară, a spus cancelarul Scholz, în timp ce ţara sa, în faţa tensiunilor cu Rusia, analizează recrutarea ca o posibilă modalitate de a-şi spori apărarea.
Acum 12 ore
18:40
Într-o lume în continuă mișcare, eficiența și rapiditatea sunt esențiale, iar Bogo Express îți oferă soluția ideală pentru toate nevoile tale de expediere colete online. 
18:20
Organizatorii concursului Eurovision au anunţat că vor reevalua competiţia după ce unele delegaţii participante „nu au respectat spiritul regulilor", transmite marţi DPA.  
18:10
O femeie în vârstă a pierdut 36.000 de euro, după ce a fost păcălită printr-un mesaj online să îi cedeze accesul la contul bancar personal unei persoane care se pretindea expert financiar. 
18:10
Generarea manuală a documentelor de transport poate fi o sarcină consumatoare de timp și predispusă la erori, afectând negativ eficiența și productivitatea.
17:50
Cel mai mare exercițiu NATO desfășurat la noi în țară, la Baza Aeriană 71 de la Câmpia Turzii, este și prilej ca localnicii să surprindă pe ulițe întreaga forfotă.
17:50
Şeful Comisiei de Arbitri a UEFA, italianul Roberto Rosetti, a precizat că doar căpitanul va putea vorbi cu arbitrul la EURO 2024. Meciurile turneului găzduit de Germania vor fi transmise în direct de PRO TV, Pro Arena și VOYO.
17:50
Google I/O 2024, unul dintre cele mai mari evenimente tech din zona software, va avea loc marți, 14 mai, de la ora 20:00, ora României. Aceasta va fi ediția cu numărul 16.
17:30
Vești bune pentru oamenii din Slănic Prahova, evacuați luna trecută, când o stradă din centrul orașului s-a surpat. Cei 58 de locatari au primit permisiunea să revină în apartamente.  
17:30
Poveste dureroasă în judeţul Dolj. Un copil de 10 ani a fost nevoit să sune la 112, înfricoșat de scandalul din familie și de izbucnirile violente ale tatălui său.
17:30
Principalul obiectiv al Rusiei este să câştige pe câmpul de luptă în Ucraina cu pierderi minime în rândul trupelor sale, a declarat marţi noul ministru rus al Apărării, Andrei Belousov.
17:20
Polițiștii din Sectorul 5 al Capitalei au fost marți în alertă după ce un bărbat a fost descoperit mort în casa unor indivizi cercetați pentru crimă.  
17:20
Tesla, compania lui Elon Musk, se numără printre constructorii de automobile electrice forțați să reducă prețurile, în timp ce piața stagnează. Într timp, Joe Biden anunță un tarif vamal de 100% pentru vehiculele electrice fabricate în China.
17:10
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) prelungește cu două zile, până pe 16 mai, perioada de înscriere pentru cele 2.880 de locuri scoase la concurs la școlile postliceale. 
17:00
Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România (FCER), deputatul Silviu Vexler, afirmă că la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată prieteniei dintre România şi Israel a avut loc "o premieră mai mult decât nefericită".  
16:30
Racheta Bulava intră în dotarea armatei ruse. Este o rachetă balistică intercontinentală cu lansare de pe submarine, iar acum a intrat oficial în arsenal, anunță presa rusă.
16:20
Claudiu Năsui, deputat USR şi fost ministru al Economiei, afirmă că există bugetari în România care au salarii chiar mai mari decât cele ale membrilor Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), care câștigă și 15.000 de euro pe lună.  
16:20
Rusia a făcut o descoperire de proporții pe teritoriul britanic din Continentul Alb, iar cu această ocazie Moscova ar putea încălca Tratatul Antarcticii.
16:20
Consiliul Concurenţei monitorizează constant preţurile produselor de bază şi verifică dacă unii comercianţi au crescut preţurile nelegitim, a declarat preşedintele autorităţii de concurenţă, Bogdan Chiriţoiu. 
16:10
Mai multe orci au scufundat un iaht care naviga în apropiere de Strâmtoarea Gibraltar, a raportat luni presa din Spania, citată de DPA. 
15:50
O elevă de liceu a fost preluată de ambulanță de pe holul instituției de învătământ din Ploiești, după ce i s-a făcut rău. Pe hol, cineva ar fi pulverizat spray paralizant.
15:30
Comercianții care vând produse al cărui gramaj a fost redus, dar a păstrat același preț, vor fi obligați să informeze cumpărătorii asupra acestui lucru, se arată într-o decizie pregătită de autorități.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.