Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe

StirileProtv.ro, 28 aprilie 2024 20:50

Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 10 minute
19:40
Frumoasa rusoaica a rămas activă pe rețelele de socializare, iar admiratorii se bucură de informațiile pe care le oferă sportiva despre viața sa.  Daria Klishina (33 de ani) se menține într-o formă fizică de invidiat, iar imaginile de la plaja postate pe contul de Instagram nu fac decât să confirme acest lucru.  La începutul anului 2023, alteta și-a luat prin surprindere admiratorii, dezvăluind că, de fapt, de fapt are doi băieți, nu doar unul așa cum se știa până acum. "Nu știam că ai doi copii...
Acum 30 minute
19:30
O pisică din Kurdistan a devenit celebră pentru că a crescut până acum câteva generații de pui de găină. Iar mâncarea ei preferată este înghețata.
Acum o oră
19:00
Germania trebuie să găsească modalităţi de a-i convinge pe oameni să se înscrie pentru o carieră militară, a spus cancelarul Scholz, în timp ce ţara sa, în faţa tensiunilor cu Rusia, analizează recrutarea ca o posibilă modalitate de a-şi spori apărarea.
Acum 2 ore
18:40
Într-o lume în continuă mișcare, eficiența și rapiditatea sunt esențiale, iar Bogo Express îți oferă soluția ideală pentru toate nevoile tale de expediere colete online. 
18:20
Organizatorii concursului Eurovision au anunţat că vor reevalua competiţia după ce unele delegaţii participante „nu au respectat spiritul regulilor", transmite marţi DPA.  
18:10
O femeie în vârstă a pierdut 36.000 de euro, după ce a fost păcălită printr-un mesaj online să îi cedeze accesul la contul bancar personal unei persoane care se pretindea expert financiar. 
18:10
Generarea manuală a documentelor de transport poate fi o sarcină consumatoare de timp și predispusă la erori, afectând negativ eficiența și productivitatea.
17:50
Cel mai mare exercițiu NATO desfășurat la noi în țară, la Baza Aeriană 71 de la Câmpia Turzii, este și prilej ca localnicii să surprindă pe ulițe întreaga forfotă.
17:50
Şeful Comisiei de Arbitri a UEFA, italianul Roberto Rosetti, a precizat că doar căpitanul va putea vorbi cu arbitrul la EURO 2024. Meciurile turneului găzduit de Germania vor fi transmise în direct de PRO TV, Pro Arena și VOYO.
17:50
Google I/O 2024, unul dintre cele mai mari evenimente tech din zona software, va avea loc marți, 14 mai, de la ora 20:00, ora României. Aceasta va fi ediția cu numărul 16.
Acum 4 ore
17:30
Vești bune pentru oamenii din Slănic Prahova, evacuați luna trecută, când o stradă din centrul orașului s-a surpat. Cei 58 de locatari au primit permisiunea să revină în apartamente.  
17:30
Poveste dureroasă în judeţul Dolj. Un copil de 10 ani a fost nevoit să sune la 112, înfricoșat de scandalul din familie și de izbucnirile violente ale tatălui său.
17:30
Principalul obiectiv al Rusiei este să câştige pe câmpul de luptă în Ucraina cu pierderi minime în rândul trupelor sale, a declarat marţi noul ministru rus al Apărării, Andrei Belousov.
17:20
Polițiștii din Sectorul 5 al Capitalei au fost marți în alertă după ce un bărbat a fost descoperit mort în casa unor indivizi cercetați pentru crimă.  
17:20
Tesla, compania lui Elon Musk, se numără printre constructorii de automobile electrice forțați să reducă prețurile, în timp ce piața stagnează. Într timp, Joe Biden anunță un tarif vamal de 100% pentru vehiculele electrice fabricate în China.
17:10
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) prelungește cu două zile, până pe 16 mai, perioada de înscriere pentru cele 2.880 de locuri scoase la concurs la școlile postliceale. 
17:00
Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România (FCER), deputatul Silviu Vexler, afirmă că la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată prieteniei dintre România şi Israel a avut loc "o premieră mai mult decât nefericită".  
16:30
Racheta Bulava intră în dotarea armatei ruse. Este o rachetă balistică intercontinentală cu lansare de pe submarine, iar acum a intrat oficial în arsenal, anunță presa rusă.
16:20
Claudiu Năsui, deputat USR şi fost ministru al Economiei, afirmă că există bugetari în România care au salarii chiar mai mari decât cele ale membrilor Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), care câștigă și 15.000 de euro pe lună.  
16:20
Rusia a făcut o descoperire de proporții pe teritoriul britanic din Continentul Alb, iar cu această ocazie Moscova ar putea încălca Tratatul Antarcticii.
16:20
Consiliul Concurenţei monitorizează constant preţurile produselor de bază şi verifică dacă unii comercianţi au crescut preţurile nelegitim, a declarat preşedintele autorităţii de concurenţă, Bogdan Chiriţoiu. 
16:10
Mai multe orci au scufundat un iaht care naviga în apropiere de Strâmtoarea Gibraltar, a raportat luni presa din Spania, citată de DPA. 
15:50
O elevă de liceu a fost preluată de ambulanță de pe holul instituției de învătământ din Ploiești, după ce i s-a făcut rău. Pe hol, cineva ar fi pulverizat spray paralizant.
Acum 6 ore
15:30
Comercianții care vând produse al cărui gramaj a fost redus, dar a păstrat același preț, vor fi obligați să informeze cumpărătorii asupra acestui lucru, se arată într-o decizie pregătită de autorități.
15:20
Un sondaj dat publicității de Comisia Europeană arată că România se află pe primul loc în UE la intenția de vot în rândul tinerilor pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.
15:00
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat că Executivul are intenţia clară ca salariul minim să crească la 3.700 de lei.
14:40
Doi producători chinezi de panouri solare s-au retras dintr-o licitație de achiziții publice din România, după ce UE a lansat o anchetă privind subvențiile străine, a anunțat luni Bruxelles.
14:40
Alegerea momentului potrivit pentru a vizita o patiserie sau o pizzerie este adesea dictată de dorința clientului de a găsi produse proaspete și calde.
14:40
Stellantis va începe în septembrie să vândă vehicule electrice (EV) de la partenerul său chinez Leapmotor în nouă ţări europene, inclusiv România, pentru a extinde oferta sa de maşini accesibile.
14:40
Acestea sunt cele mai periculoase orașe din lume. Infractorii mișună pe străzi
14:20
Un şofer de 63 de ani a primit o condamnare de un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, plus 60 de zile de muncă în folosul comunităţii după ce a dat mită unui agent de poliţie.
14:20
Doborât de furtună, un imens panou publicitar a căzut peste zeci de oameni, la Mumbai.
14:10
Consiliul Concurenţei va efectua o anchetă în legătură cu scumpirea detergenţilor cu 25%, a anunţat marţi premierul Marcel Ciolacu.
14:00
Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege iniţiat de către Ministerul Justiţiei care reglementează modalitatea de stabilire a cheltuielilor judiciare în cazul fugarilor care s-au sustras de la urmărirea penală sau de la judecată.
14:00
Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul care modifică legea 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate.
14:00
Trei agenţi ai Administraţiei penitenciare au fost ucişi cu arme de război, iar alţi doi au fost răniţi marţi, în Eure, în timpul unui atac armat asupra unui furgon, la un peaj, la Incarville, către ora locală 11.00.
14:00
Liber de contract de când a plecat de la AS Roma în ianuarie, José Mourinho ar putea ajunge la Fenerbahçe în sezonul viitor. 
Acum 8 ore
13:40
Portalul care îi punea față în față, în direct, pe oamenii din Dublin și New York a fost închis temporar după doar câteva zile, din cauza unor ”comportamente nepotrivite”, care au inclus scene de exhibiționism și evocări ale tragediei 9/11.
13:40
Se caută persoana vinovată de incendiul declanșat în urmă cu mai bine de o săptămână la groapa de gunoi a Galațiului.
13:30
Deputații au adoptat, marți, proiectul de lege care înăsprește pedepsele pentru cei care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor.
13:30
A fost audiat şoferul de 19 ani care a provocat un accident mortal, în Timiş. O fata de 17 ani, pasager în maşină, a murit pe loc după ce autoturismul s-a rostogolit de câteva ori și a ajuns pe câmp.
13:30
Șeful agenției de informații militare a Ucrainei a spus că situația din regiunea Harkov se îndreaptă spre stabilizare, dar că Rusia ar putea trimite mai multe rezerve în zilele următoare.
13:30
Autoritățile belgiene spun că tinerii care au omorât un șofer de TIR român au acționat cu premeditare. Omul a fost ucis de un grilaj de canalizare lăsat să cadă de pe un pod, când el trecea cu mașina.
13:20
Un oraș a crescut de la 14.800 de locuitori, conform INS în 2021, la 15.196, pe baza unei adeverințe recente, ceea ce face ca „păcănelele” să nu fie eliminate.
13:20
După titlul câștigat în acest sezon, omul de afaceri țintește intrarea în grupele UEFA Champions League, performanță care i-ar aduce în conturi sume uriașe de bani. Chiar dacă a câștigat titlul, Becali este gata să se despartă de un jucător important: Ovidiu Popescu (30 de ani) este gata să plece de la FCSB, acolo unde evoluează de opt ani. Mijlocașul s-ar fi înțeles cu Sepsi OSK. Întrebat despre situația lui Ovidiu Popescu, finanțatorul noii campioane s-a limitat să spună că acesta ar avea șans...
13:20
Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a afirmat, marţi, că principala cauză a prăbuşirii străzii 23 August din oraşul Slănic o reprezintă acumularea apei sub carosabil.
13:20
Șapte copii cu vârste între 3 și 17 ani, precum și doi adulți au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean din Constanța după ce bunica celor mici i-a spălat cu o substanță toxică.
13:10
Un bărbat în vârstă de 31 de ani din judeţul Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol după ce, beat fiind, ar fi intrat peste o femeie de 82 de ani în casă, a agresat-o şi apoi a violat-o. 
13:00
Joost Klein, concurentul olandez de la Eurovision care a fost descalificat din concurs cu doar câteva ore înainte de marea finală, va fi probabil acuzat de ameninţări, a anunţat poliţia suedeză, scrie The Guardian. 
12:50
Marți, 14 mai, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 3.610.326,64 lei (peste 725.000 de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 din data de 28.04.2024.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.