Prima vizită a Regelui Charles după revenirea la muncă, un centru oncologic: ”Sunt bine, mulțumesc”

Jurnalul.ro, 1 mai 2024 00:50

Regele Charles al Marii Britanii a vizitat un centru de oncologie, University College Hospital Macmillan Cancer Centre, la revenirea sa la îndatoririle publice după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnalul.ro

Acum 15 minute
22:30
Vizita de joi a președintelui rus Vladimir Putin la Beijing va fi probabil lipsită de înțelegeri puternice, dar va marca începutul noului său mandat prezidențial cu o demonstrație de sprijin din partea celui mai puternic partener politic al său, omologul chinez Xi Jinping, scrie Reuters.
Acum 30 minute
22:20
Pomii fructiferi sunt stropiți primăvata pentru a se obține o recoltă mai bogată de fructe.
22:20
Câţi bani trimit românii din afară pe Revolut: Doar în primele 3 luni din an s-au trimis 570 mil. euro înapoi în România. Cea mai mare parte din bani a venit din Italia, anunță Ziarul Financiar.
Acum o oră
22:00
Gameloft România, subsidiara grupului francez Gameloft, unul dintre cei mai mari producători de jocuri pentru dispozitive mobile, va închide studioul din Cluj-Napoca şi va concedia toţi angajaţii (136 la numar).
21:50
„Nu răspund la astfel de șantaje”, este răspunsul premierului Marcel Ciolacu la anunțul unor muzee care nu participă la ediția jubiliară a Nopții Muzeelor: „Dacă e nevoie, voi apela la alți miniștri și mergem noi și avem grijă de muzee în Noaptea Muzeelor”.
Acum 2 ore
21:40
Ambasadorii UE au convenit în principiu miercuri să înscrie patru instituții de presă din Rusia pe lista de sancțiuni. Acestea sunt acuzate că fac de propagandă. Măsuri vor fi incluse în al 14-lea pachet de sancțiuni.
21:30
Flirtează cu mine sau este doar prietenoasă? Dacă e doar jucăușă în mod natural? Este atât de sensibilă cu toți prietenii ei?
21:20
Coșmarul pentru Boeing se prelungește. Compania ar putea fi urmărită penal în SUA pentru prăbușirea avioanelor 737 MAX care a provocat moartea a 346 de persoane
21:00
Spectacolul Elektra, în regia lui Botond Nagy se va juca în cadrul Romanian Creative Week de la Iași. Producția Elektra, după tragedia lui Sofocle, este programată la Sala „CUB” (Teatrul Național din Iași) pe 15 mai, ora 20.00.
20:50
Greva gunoierilor parizieni, inițiată de sindicatul CGT, a început marți. Greva amenință întreaga perioadă a Jocurilor Olimpice, între 26 iulie și 11 august. Gunoierii cer compensații financiare pentru organizarea Jocurilor Olimpice în capitala Franței.
Acum 4 ore
20:40
Sticla de vin are o istorie îndelungată. Însă un lucru bizar este acela că are 750 de mililitri și nu un litru, așa cum poate ar fi fost firesc.
20:20
Zeci de voluntari fac pregătiri la Șumleu Ciuc, unde sunt așteptați, sâmbătă, circa 300.000 de pelerini. Sărbătoarea este închinată Fecioarei Maria și are un motto special Reînnoirea prin credință.
20:10
Institutul Cultural Român de la Paris susține participarea românească la cea de-a 77-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, unul dintre cele mai prestigioase evenimente cinematografice din lume, care se desfășoară în perioada 14-25 mai 2024.
20:10
Președintele american Joe Biden a transmis un mesaj despre tentativa de asasinat din Slovacia. Este „un act oribil de violență”, a spus Biden. Mesaje asemănătoare au trimis lideri din toată lumea.
19:50
Noile terminale din portul Constanța vor genera un plus anual de un milion de tone de marfă, ceea ce înseamnă miliarde în plus care vor alimenta conturile companiilor ce operează aici, spune premierul Marcel Ciolacu.
19:40
Dacă s-a tot vorbit despre primul copil sau de mezin, copilul mijlociu este adesea neglijat, fapt care provoacă dezvoltarea anumitor trăsături de personalitate.
19:20
Numeroși lideri europeni au transmis mesaje după tentativa de asasinat din Slovacia. Este un atac împotriva democrației, a fost concluzia liderilor. Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat în abdomen în timpul unui eveniment public.
19:10
Simona Halep s-a accidentat din nou. Ea s-a retras în timpul meciului de miercuri din cadrul turneului de tenis de la Paris. Halep juca al doilea meci după revenirea în circuitul profesionist.
19:10
PATRONATUL HO-RE (HOTELURI ȘI RESTAURANTE) TIMIȘOARA, având sediul social în Mun. Timișoara, str. Romulus nr. 12, județul Timiș, C.I.F. 42672449, Nr. Inregistrare in Registrul Org. patronale 2/06.06.2019, Înființat prin Hotărârea 5752/24.04.2019 a Judecătoriei Timișoara, membru al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România, membru al confederației CNIPMMR, membru al APD Timiș, membru al OMD Timișoara, reprezentat prin Doamna Corina Macri, Președinte
18:50
Mult timp s-a crezut că testosteronul scăzut duce la o viață mai scurtă pentru bărbați. Un nou studiu pune sub semnul întrebării această idee.
Acum 6 ore
18:40
În acest weekend, astrele au pregătit surpriz pentru cele 12 semne zodiacale.
18:40
Israelul are nevoie de un plan concret pentru Gaza, care se confruntă cu un potențial vid de putere ce ar putea fi umplut de haos, a declarat miercuri secretarul de stat american, Antony Blinken.
18:20
O bijuterie din Arad a fost spartă în noaptea de marți spre miercuri, iar hoții au furat mai multe bijuterii. Polițiștii îi caută pe faptași.
18:10
Ritm, pasiune iberică, atmosferă hispanică. Vineri, 17 mai 2024 (de la 19.00), ORCHESTRA NAȚIONALĂ RADIO propune publicului o seară spaniolă la Sala Radio. Veți asculta Simfonia spaniolă - semnată de Édouard Lalo și Suitele din baletul Tricornul, creație a compozitorului andaluz Manuel de Falla.
17:50
Reprezentanții premierului slovac Robert Fico, vizat de o tentativă de asasinat, au trimis un mesaj pe Facebook. A fost împușcat de mai multe ori, este într-o stare care îi pune viața în pericol, au transmis aceștia.
17:50
Un polițist care circula haotic prin Mangalia a fost oprit de colegii săi, însă a refuzat testarea pentru alcool și droguri atât la fața locului, cât și la spital. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.
17:40
O agentă de poliție a fost rănită, miercuri, în Constanța, după ce o mașină condusă de un bărbat de 66 de ani a virat la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale.
17:30
Președintele Senatului Nicolae Ciucă a condamnat „tentativa de asasinare” a premierului slovac, care a fost împușcat miercuri în timpul unui eveniment public.
17:20
Puțini sunt cei care pot spune cu mâna pe inimă că nu iubesc deserturile. Cu toate acestea, zahărul a devenit un subiect controversat, tot mai mulți specialiști avertizând asupra efectelor sale nocive asupra sănătății.
17:10
Aflat la cea de a V-a ediție, Summitul Muzical European este un eveniment cultural major organizat de Filarmonica de Stat Sibiu, care, în acest an, a invitat cele două producții operatice independente ale Asociației Culturale Nirmal Art, La serva padrona și Bach, colegul de birou, a căror regie este semnată de Alexandru Pătrașcu. Reprezentația a avut loc pe 9 mai, de Ziua Europei, la Sala Thalia, unde Orchestra Filarmonicii a evoluat alături de sopranele Milița Pantin și Cleopatra David, baritonii Andrei Marinache și Constantin Doppler, basul Ștefan Lamatic și tenorul Sebastian Toșa sub conducerea muzicală a lui Ieronim Buga (leading continuo). Coregrafia a fost semnată de cunoscuta balerină Marina Minoiu. Evenimentul a avut loc cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.
17:10
Premierul Marcel Ciolacu se declară „profund șocat”, după ce prim-ministrul Slovaciei a fost împușcat miercuri în timpul unui eveniment public.
16:50
Dosarul fetiței de 4 ani ucise în Hârlău de o șoferiță fără permis se întoarce la Parchet, anunță avocatul Adrian Cuculis.
16:50
În această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, se desfășoară finala sezonului 13 Chefi la cuțite: doar trei concurenți se vor alinia la startul întrecerii pentru marele trofeu și premiul de 30.000 de euro. Ieri seară, nouă competitori au trecut prin cele trei probe ale Semifinalei, în deschiderea ediției de azi Irina Fodor urmând să anunțe numele finaliștilor.
Acum 8 ore
16:40
Un scandal izbucnit între tată și fiu s-a terminat în trafic, între Cincșor și Cincu, în județul Brașov, unde părintele a intrat cu mașina în autoturismul condus de băiatul său. Bărbatul de 50 de ani a fost reținut.
16:40
Transportatorul național de gaze Transgaz, a anunțat pentru primul trimestru al acestui an un profit net de 262,8 milioane de lei,  în creștere cu 113% față de perioada similară a anului trecut, potrivit raportului transmis Bursei de Valori București.
16:20
Premierul populist al Slovaciei, Robert Fico, a fost rănit într-un incident armat și a fost transportat la spital, conform unor rapoarte media. Incidentul a avut loc în orașul Handlová, situat la aproximativ 150 de kilometri nord-est de capitală, potrivit postului de televiziune TA3. Un suspect a fost reținut, conform AP.
16:20
La Spitalul Pantelimon din Capitală continuă scandalul deceselor suspecte. Au apărut înregistrări cu discuția dintre o asistentă de pe secția de anestezie și terapie intensivă și directoarea de îngrijiri medicale.
16:10
Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, își deschide porțile pentru o nouă atracție culturală de excepție – prima ediția a Salonului Internațional de Arte Vizuale ”Martha Bibescu”.
15:50
Șapte pasaje pietonale subterane vor fi construite pe DN1, DN1A și DN1B. CNAIR a anunțat miercuri că au fost desemnați câștigătorii contractelor pentru elborarea studiilor de fezabilitate și a proiectelor pentru autorizarea lucrărilor.
15:40
Vrei să-ți schimbi locul de muncă, să îți faci o carieră extraordinară, să câștigi mai mulți bani dar nu prea reușești.
15:20
Colantările auto și folia auto sunt soluții moderne care permit proprietarilor de vehicule să personalizeze și să protejeze mașinile lor în moduri inovatoare. Aceste tehnici oferă o varietate de opțiuni pentru a schimba aspectul și a îmbunătăți durabilitatea exteriorului vehiculului. În acest articol, vom explora beneficiile colantărilor auto, tipurile de folii disponibile și sfaturi pentru întreținerea acestora.
15:20
Aproape 1.000 de copii s-au născut până acum prin programul pentru susținerea natalității, spune Gabriela Firea. Alte peste 2.200 de nașteri sunt în evoluție.
15:10
Starea lui Florin Piersic este mai bună și miercuri. A început kinetoterapia și recuperarea medicală.
14:50
România este renumită pentru rasele sale de câini ciobănești, omologate la nivel național și recunoscute pentru utilitatea lor în activitatea pastorală. În prezent, patru rase de câini ciobănești românești se bucură de recunoaștere oficială: ciobănescul românesc mioritic, ciobănescul românesc carpatin, ciobănescul românesc de Bucovina și ciobănescul românesc corb. Acești câini sunt de talie mare și sunt cunoscuți pentru robustețea și loialitatea lor.
Acum 12 ore
14:40
Noile episoade ale sezonului 10 vor fi difuzate in fiecare luni, marți și miercuri, ȋncepând din 20 mai, la Antena 1
14:30
Guvernatorul BNR Mugur Isărescu susţine necesitatea corecţiei fiscale, care este principala problemă a României, subliniind faptul că ajustarea nu se poate face numai pe partea de cheltuieli, ci trebuie suplimentate şi veniturile bugetare.
14:20
Fenomenul "furry" ia amploare în şcoli. Unii elevi se costumează în animale și urcă scările în patru labe.
14:10
13:50
Meteorologii anunță o alertă Cod galben pentru județul Caraș-Severin, unde vântul va sufla cu putere. Intensificări ale vântului vor fi și în sudul, vestul și centrul țării.
13:40
Premierul Marcel Ciolacu s-a adresat „onoratei instanțe”, miercuri, la deschiderea evenimentului „DP World-20 de ani de eficiență și inovație în România”, de la Constanța. Ciolacu a revenit rapid și chiar s-a amuzat de gafa sa.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.