Cât cheltuiesc cei mai bogați oameni ai lumii pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

StirileProtv.ro, 4 mai 2024 13:50

Cei mai bogaţi oameni din întreaga lume pot cheltui până la 500.000 de dolari (400.000 de lire sterline) pe pachete "ultra-exclusive" pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
14:10
O femeie din București a sesizat faptul că fiul ei, în vârstă de un an şi două luni, ar fi fost agresat fizic de către bona, în vârstă de 69 de ani. 
Acum o oră
13:40
Regele Charles al III-lea este acum mai bogat decât regina Elisabeta a II-a. Averea sa a fost estimată la 770 milioane de dolari. 
13:20
Persoanele care caută o escapadă cu buget redus în Europa în acest an au de ce să zâmbească. Un nou raport care a analizat orașele de pe continent a constatat că au scăzut costurile în 60% din destinații. 
13:20
Inspectoratul de Stat în Construcții anchetează cum a autorizat Primăria Constanța complexul de agrement ridicat pe plaja Caelia din Mamaia.
Acum 2 ore
13:00
Opt activişti pentru combaterea schimbărilor climatice care au pătruns pe terenul aeroportului din Munchen au fost arestați, sâmbătă, de poliţia germană.  
12:50
Rușii continuă ofensiva în regiunea Harkov. Sunt cel puțin doi morți și 13 răniți, după ce rachetele au lovit zone rezidențiale din al doilea oraș ca mărime din Ucraina.
12:30
Vacanța de vară a început cu o lună mai devreme pentru elevii din comuna Pianu, în județul Alba.
Acum 4 ore
12:10
Trei turişti spanioli au fost ucişi într-un atac care a avut loc în provincia centrală Bamyan din Afganistan. 
12:00
Trupul carbonizat al unui bărbat de aproximativ 65 de ani a fost găsit într-o magazile care a ars într-un incendiu. 
11:50
Ben Affleck şi Jennifer Lopez locuiesc separat. Cuplul se pare că se confruntă, din nou, cu probleme.  
11:50
O femeie a avut parte de un șoc în ziua nunții ei, când viitorul soț a murit în urma unui infarct. Trauma a fost accentuată după ce, la câteva luni de la deces, a afalt că bărbatul avea o viață secretă, a povestit ea pentru The Guardian. 
11:50
Coreea de Nord a confirmat, sâmbătă, că a testat o rachetă balistică tactică, a transmis agenţia oficială de presă KCNA, liderul Kim Jong-un promiţând că va spori forţa nucleară a ţării, relatează AFP.
11:40
Păi dacă nu are AI pe broșură, e ca și cum nu există. Și e valabil și pentru procesoare.
11:30
iLikeIT. Emisiunea integrală din 18 mai 2024
11:30
Orașul din România în care se mută tot mai mulți tineri și pensionari. Casele sunt ieftine, traiul de 10 ori mai bun. E aproape de București și are de toate. Lumea e încântată și mai fericită aici
11:30
O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe. 
11:30
Oamenii de știință care s-au scufundat în adâncurile Mării Chinei de Sud au descoperit, recent, la mii de metri în adâncuri, o creatură "mare" acoperită de coloane vertebrale.  
11:20
A strâns sute de mii de vizualizări pe TikTok și Instagram vorbind despre oameni, locuri și povești de mult uitate.
11:20
Nu știi ce filme sau seriale să mai urmărești sau poate ai văzut aseară o producție nouă și nu îți mai amintești de unde îl știi pe actorul principal? Intră pe IMDB - aplicația prin care orice cinefil are acces gratuit la baza de date a cinematografiei.
11:20
Jocul săptămânii este Stellar Blade - un hit de aventură - exact așa cum știm că vă place. Stellar Blade este un joc de acțiune-aventură - într-o lume post-apocaliptică anime-style.
11:00
Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă.
10:50
Jucătorul american de golf Scottie Scheffler, numărul unu mondial, a fost reţinut vineri de poliţia din Louisville (Kentucky), în timp ce încerca să intre în Valhalla Golf Club pentru a disputa turul al doilea al Campionatului PGA, informează EFE.  
10:40
Tot mai mulți ingineri militari aleg să renunțe la uniformă și la beneficiile unei cariere în Armata Română. 
10:30
După ce în audiții au ridicat publicul în picioare și au primit aprecierile juraților, ajungând în etapa semifinalelor, aseară, 12 concurenți au dat un nou test, de această dată, LIVE! 
10:20
"Dorel" a lovit din nou la Caransebeș! Muncitorul „experimentat” a fixat cu două scânduri din lemn un stâlp de iluminat, după ce un șofer a intrat cu o camionetă în construcție și a plecat.
Acum 6 ore
10:00
Fenomenele meteo extreme fac ravagii în Italia. În timp ce sudul țării se topește la peste 35 de grade, în nord furtunile au făcut prăpăd în ultimele două zile. 
09:50
Surpriză pentru un băiețel de cinci ani din Alba Iulia. Polițiștii au „intervenit” la ziua lui de naștere cu un tort și cadouri.
09:40
Întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu Joe Biden a decurs „excelent”, crede ambasadoarea Statelor Unite ale Americii la București.  
09:30
Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins într-o înregistrare video din 2016 în timp ce își lovește cu brutalitate iubita de atunci. 
09:20
Un bărbat a căzut din avion după ce personalul aeroportului din Jakarta a mutat scara de îmbarcare. 
09:10
Trei tineri din județul Iași sunt cercetați, după ce au furat patru dintre camerele de supraveghere ale unei primării.
09:00
Peste 60 de meșteri populari din România și din Republica Moldova și-au dat întâlnire la Iași unde au expus obiecte lucrate manual.
08:50
Cei 43 de pasageri, care au pierdut, joi seară, zborul din Cluj-Napoca spre Paris s-au blocat la îmbarcare din cauză că scannerele au rămas fără curent electric.
08:40
Proiecția filmului românesc „Trei kilometri până la capătul lumii" a avut loc vineri la Festivalul de Film de la Cannes. 
08:30
La Craiova, oamenii se simt în aceste zile ca într-un sat englezesc din perioada elisabetană, la Festivalul Internațional Shakespeare.  Vizitatorii se bucură de spectacole, parade și meșteșuguri desprinse din vremea celebrului scriitor. 
08:20
Se face anchetă la Buzău în urma incidentului rarisim care a avut loc, vineri, pe aerodrom. Un aparat de zbor AN-2, care aparține Aeroclubului României, s-a dat peste cap la aterizare.
Acum 8 ore
08:10
O săptămână plină. Patru evenimente importante într-o săptămână, iar zodiile vor resimți din plin aceste schimbări. Soarele, Venus și Jupiter intră în zodia Gemeni, iar pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător.
08:00
În cadrul festivalului Romanian Creative Week a avut loc un proiect inedit în care o ie, o bluză tradițională românească, a fost cusută de călătorii de pe Aeroportul din Iași, de artiști consacrați, precum Mircea Cantor, dar și de salvatori de la SMURD.
08:00
Sâmbătă, 18 mai, se încălzește în cea mai mare parte a țării. O să plouă în nord, în nord-est, în centru și la munte. În rest avem o zi destul de însorită și un vânt mai activ în ținuturile estice.
07:50
Este anchetă într-o școală din Iași, după ce o fetiță de 10 ani a fugit în timpul ultimei ore de curs. 
07:40
Află când va avea loc evenimentul Noaptea Muzeelor 2024, dar și care este programul de vizitare. Ediția de anul acesta este una aniversară, împlinindu-se 20 de ani de la primul eveniment de acest gen.
07:40
Ocna Șugatag este o stațiune în județul Maramureș, Transilvania. Stațiunea balneoclimaterică este vizitată anual de mii de turiști și este faimoasă pentru apa sărată.
07:30
Un nou studiu arată că oamenii care scriu mesaje și conduc în același timp pot fi asociați cu un comportament de psihopatic.
07:30
Schimbările climatice se manifestă din ce în ce mai mult, le resimţim zilnic efectele în întreaga lume. Anul 2023 a fost cel mai cald an înregistrat vreodată. Persoanele cu afecţiuni neurologice pot fi printre primele şi cele mai grav afectate. 
07:20
Statele Unite au anunţat vineri că au evacuat 17 medici americani care se găseau blocaţi în Fâşia Gaza de când armata israeliană a preluat controlul asupra punctului de trecere Rafah de la frontiera cu Egiptul, notează AFP. 
07:00
Forţele ruse au capturat zeci de civili în oraşul de graniţă Vovchansk, a declarat un oficial ucrainean, un ofiţer de poliţie regional acuzând că oamenii au fost folosiţi ca „scuturi umane”, relatează CNN.
06:40
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat, vineri seara, că, după atacurile ale forțelor ruse, sectorul energetic din țara sa a pierdut o parte semnificativă din producţie.
06:30
Accident feroviar în Serbia. Un tren de călători, care avea interdicție de trecere într-un tunel din Belgrad, s-a ciocnit, vineri, cu un marfar.
Acum 24 ore
22:40
Deblocarea ajutorului militar american în valoare de 61 de miliarde de dolari în aprilie a reprezentat un impuls pentru forțele ucrainene aflate în dificultate în fața invadatorilor ruși.
22:20
Preşedintele rus Vladimir Putin a lăsat să se înţeleagă faptul că nu va respecta armistiţiul olimpic şi va continua luptele în Ucraina în timpul JO de la Paris, contrar dorinţei omologului său francez Emmanuel Macron, relatează AFP.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.