Oana Roman primește „mesaje de dincolo” de la Mioara Roman. Ce a vrut să-i transmită mama ei la două luni de la moartea sa

Antena1, 4 mai 2024 17:20

Oana Roman le-a povestit urmăritorilor săi despre modalitatea în care mama ei încearcă să îi transmită mesaje din lumea de dincolo chiar în Săptămâna Mare! Iată cum și-a dat seama că mama ei vrea să îi spună ceva!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 15 minute
13:20
Ștefania Păduraru a analizat o discuție dintre Cristian și Antonia. Băiatului nu i-a plăcut ce a spus specialistul.
Acum o oră
12:40
Mirele a surprins-o pe mireasă cu un cadou bizar chiar la petrecerea de nuntă. Momentul a fost filmat, iar clipul video a devenit viral pe rețelele sociale.
Acum 2 ore
11:40
Ronald Gavril l-a învins pe mexicanul Carlos Gallego Montijo în primul său meci din România, după 16 ani. Sportivul româna a avut alături întreaga familie și pe Anamaria Prodan care a urmărit partida cu sufletul la gură. Ce a făcut pugilistul imediat după victorie.
Acum 12 ore
00:50
Natalia a făcut mai multe dezvăluiri la Mireasa Capriciile Iubirii, după ce a fost eliminată.
Acum 24 ore
00:20
Natalia a părăsit emisiunea Mireasa în Gala din 17 mai 2024. Tânăra a făcut atunci mai multe acuzații, pe care le-a continuat și în mediul online.
00:00
În episoadele 37 și 38, sezonul 2, din 17 mai, Flory o pune pe Ginuța să afle informații din casa familiei Soare, iar Iulia îi dă o veste șoc lui Victor. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY.
17 mai 2024
23:00
Ce se întâmplă în culisele serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Descoperă actorii care dau viață personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției românești. Tot ce vrei e să dai PLAY! Vezi episoade integrale În spatele Camerei 609 în AntenaPLAY!
21:20
Unul dintre cele mai ciudate joburi din lume este acela de bonă pentru animalele de companie. În societatea modernă, oamenii doresc să-și știe în siguranță prietenii necuvântători atunci când nu sunt lângă ei, astfel că apelează la aceste servicii inedite. Iată cât câștigă o bonă.
17:40
Au apărut cartofii noi în piețele și supermarketurile din România. Iată cât trebuie să plătească românii pentru un singur kilogram!
17:30
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 18 mai 2024. Vremea se încălzește ușor, însă sunt așteptate și ploi.
17:10
În gala Mireasa de vineri, 17 mai 2024, mamale au nominalizat o fată care să intre în cursa de eliminare.
17:10
S-ar putea scrie cărți întregi despre blugi. În garderoba femeilor, acestea înseamnă mai mult decât o haină – aceștia sunt un simbol al eliberării feminine. Perfect potrivite siluetei, ele pun în valoare formele feminine, ceea ce este important - garantând în același timp confort și durabilitate.
17:00
În Gala de vineri, 17 mai 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii!
17:00
O companie importantă de autovehicule a trimis notificări urgente pentru proprietarii de mașini. S-a început deja programarea reparațiilor.
16:50
În cursa de eliminare care a fost valabilă până în gala de pe 17 mai 2024 de la Mireasa s-au aflat 4 concurenți: Adriana, Natalia, Ionela și Ștefan. Simona Gherghe a anunțat rezultatul!
16:40
Arheologii au descoperit o peșteră care le-a dat fiori reci pe șira spinării. Fotografiile cu descoperirea lor au făcut înconjurul lumii.
16:40
Bărbatul a decis să monteze o cameră ascunsă în bucătărie, după ce a observat un gust tot mai ciudat al cafelei. A făcut o descoperire terifiantă despre partenera lui, în momentul când a privit imaginile. Iată despre ce este vorba!
16:20
Antonia a privit în gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tânăra i-a cerut fostei iubite a lui Cristian să confirme faptul că ele nu au conversat într-un live despre Antonia și Cristian.
16:10
O imagine bizară a fost surprinsă de camerele de supraveghere de la grădina zoologică din Amarillo și a stârnit câteva teorii.
16:10
Victoria Paris este o figură cunoscută în mediul online. Aceasta are 1,9 milioane de urmăritori pe TikTok, iar postările ei devin rapid virale.
16:00
15:50
Un bărbat a suferit un accident și acest lucru a dus la decizia medicilor de a-i amputa unul dintre picioare. Bărbatul a păstrat partea din picior care i-a fost amputată.
15:50
Andreea Tonciu a fost invitată, de curând, în cadrul unui podcast, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri personale. Printre altele, vedeta a mărturisit și ce a făcut cu veniturile pe care le-a câștigat în perioada în care a lucrat în televiziune. Iată ce a spus!
15:00
Adriana Bahmuțeanu a exprimat recent nemulțumirea față de NATO după ce Selly a ținut un discurs la un eveniment al organizației la Miami.
15:00
Mihai Albu are o relație de aproximativ doi ani cu Elena Nechifor, cea care îi este alături în această perioadă dificilă, după diagnosticul de cancer. Iată ce diferență de vârstă există între ei, dar și cine e mai mare și cu cât!
15:00
Cristian a susținut că Albert și Valentin ar fi vorbit prin semne despre el. Iubitul Antoniei le-a cerut socoteală celor doi băieți. Imaginile cu discuția inițiată de Cristian au fost difuzate în gala de pe 17 mai 2024 de Mireasa.
14:40
CRBL a fost surprins alături de o tânără misterioasă, mult mai tânără despre el. Cei doi au petrecut două nopți împreună și se zvonește că ar trăi o poveste de iubire.
14:40
Weekendul acesta, Formula 1 se întoarce în Europa şi revine şi pe Antena 1 cu Marele Premiu de la Imola, între 17 şi 19 mai.
14:10
Statul român va acorda și în 2024 vouchere de vacanță. Pentru anumiți angajați, suma se va majora începând din acest an.
13:50
Soția lui Cristi Tănase a făcut publice detalii surprinzătoare din căsnicia lor, acuzându-l pe acesta de comportament violent. Iată mărturiile femeii!
13:50
Alexia și Aris Eram au acceptat provocarea de a-și testa cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a și vin în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, astăzi, de la ora 18.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.
Ieri
13:30
Se pare că relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck nu mai e la fel de înflăcărată. În ultima vreme au apărut zvouri legate de un potențial divorț.
13:30
Leo, cunoscut pentru participarea sa la show-ul „Mireasa”, demonstrează că și el a trecut printr-o transformare impresionantă după despărțirea de Anda. Iată cum a apărut la sală.
13:30
12:50
Andreea Tonciu a mărturisit recent că nu ar avea o problemă dacă, atunci când va crește, va avea dorința să pozeze în ipostaze sexy. Iată declarațiile brunetei care au surprins pe mulți!
12:40
După despărțirea de Leo, Anda de la Mireasa a demonstrat că o femeie poate renaște și străluci mai puternic ca niciodată.
12:30
Cum continuă Mirela Retegan povestea Găștii Zurli fără Fetița Zurli. Pe cine a ales să o ajute cu spectacolele
12:00
Mama Antoniei a intervneit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii, după incidentul din casa Mireasa, unde Cristian, iubitul fetei, a avut o reacție nervoasă la adresa lui Valentin.
11:50
Fiul Nadiei Comăneci tocmai a terminat liceul și a fost la petrecerea de absolvire alături de iubita lui. Iată imagini rare cu tânărul care va împlini 18 ani peste doar o lună!
11:20
Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea aleg, duminica aceasta, de la 20:00, în semifinala iUmor, difuzată la Antena 1 și pe AntenaPLAY, un concurent care va merge în marea finală.
11:10
Actorul Florin Piersic se află în continuare la spitalul Foișor, dar nu mai e la terapie intensivă și a început procedurile de recuperare.
09:30
Lidia Buble, frumoasa cântăreață, este plecată în Grecia pentru a filma un videoclip pentru o nouă piesă pe care se pregătește să o lanseze. Vedeta s-a pozat în ipostaze seducătoare.
00:00
În episoadele 37 și 38 din Lia - Soția soțului meu, Dana și Pavel se împacă. Înainte de nunta lui Alice cu Răzvan, Gianni pune la cale un plan. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY.
16 mai 2024
23:10
Ce se întâmplă în culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descoperă actorii care dau viață personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției românești. Tot ce vrei e să dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede în AntenaPLAY!
18:50
Bogdan Mocanu se mândrește cu o locuință de lux! Artistul a scos din buzunar aproximativ 350.000 de euro pentru un penthouse într-o zonă cunoscută a Capitalei. Acesta se laudă cu o priveliște cum puțini au.
18:00
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 17 mai 2024. Vineri sunt așteptate averse însoțite de fenomene electrice prin Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și prin regiunile montane. În restul regiunilor din România va ploua izolat.
18:00
Tânărul a crezut că și-a găsit marea iubire, însă lucrurile nu au stat exact așa cum a plănuit. Iată cum a fost prins bărbatul care s-a deghizat în femeie!
18:00
O româncă a depus actele de pensionare, însă funcționarii Casei de Pensii și-au dat seama că nu a lucrat nici măcar o zi.
17:50
Aris - PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, va fi live în AntenaPLAY. Partida din ultima etapă din Superliga greacă se va disputa duminică, de la ora 20:00, şi va stabili campioana.
17:40
Chef Richard Abou Zaki a „topit” inimile fanilor din mediul online cu o postare înduioșătoare în care apare fiica lui, după finala sezonului 13 Chefi la cuțite. Cei doi s-au filmat în timp ce transmiteau un mesaj copleșitor.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.