Universitatea Craiova a câștigat în fața FCSB. De la FCSB au lipsit câţiva titulari

Adevarul (Romania), 6 mai 2024 23:45

Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în etapa a opta a fazei play-off a Superligii de fotbal, după ce roş-albaştrii au cucerit titlul în runda trecută.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
13:00
Președintele rus Vladimir Putin a promovat o nouă serie de oficiali, unii dintre ei având legături de sânge cu actualul său cerc de apropiați, în timp ce își adună o nouă generație de locotenenți angajați atât în războiul din Ucraina, cât și în conflictul mai larg al Kremlinului cu Occidentul.
Acum o oră
12:30
În condițiile în care autoritățile din România păstrează o tăcere asupra tragediei din Marea Neagră, site-ul bulgăresc de navigație Maritime BG vine cu o dezvăluire importantă.
12:30
Grupul militant libanez Hezbollah a lovit săptămâna aceasta un post militar din nordul Israelului folosind o dronă care a tras două rachete. În atac au fost răniți trei militari, unul dintre ei grav, potrivit armatei israeliene, relatează AP.
12:30
Deși cauzele umflării picioarelor și gleznelor sunt diverse, există cu siguranță și câteva alimente care pot provoca astfel de probleme, potrivit Parade, care explică ce diete pot duce la edem.
12:30
Un control al Direcţiei de Poliţie Transporturi efectuat recent în apropierea aeroporturilor civile din România a condus la aplicarea unor amenzi în valoare de peste 14.000 de lei. Polițiștii au constatat mai multe nereguli în desfășurarea transportului rutier.
12:30
Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, iar veniturile obţinute de acest sector din România au stagnat.
12:15
Dronele îi vor însoți în curând pe polițiști la apelurile la 911 în tot orașul, au declarat oficialii NYPD.
Acum 2 ore
12:00
12:00
Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară (minus 0,04%).
11:30
O nouă crimă comisă sâmbătă, 18 mai 2024, a îngrozit comunitatea din Sibiu. Victima avea doar 21 de ani și era din județul Brașov. Suspectul principal este chiar iubitul acesteia, un tânăr de 24 de ani, din județul Sibiu.
11:30
11:30
Sărbătoarea sportului mondial se va desfășura între 26 iulie – 11 august.
11:15
Mii de oameni au însoțit echipa Corvinul Hunedoara la parada de pe străzile municipiului Hunedoara, organizată după ce clubul sportiv a câștigat Cupa României la fotbal. Localnicii au sărbătorit apoi la Castelul Corvinilor.
11:15
Ministerul Comerţului din China a demarat duminică o investigaţie antidumping privind copolimerul POM, folosit în industria chimică, importat din Uniunea Europeană, Statele Unite, Taiwan şi Japonia.
11:15
11:15
Duminică, 19 mai, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la precedentele trageri loto, Loteria Română a acordat 16.139 de câştiguri în valoare totală de peste 1 milion de lei.
Acum 4 ore
11:00
Vulcanul Ibu de pe îndepărtata insulă indoneziană Halmahera a erupt în mod spectaculos, aruncând pe cer un nor de cenușă gri, forțând oamenii din șapte sate din apropiere să fie evacuați.
10:45
Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, va semna un acord strategic de cooperare industrială cu producătorul american de drone militare şi civile Periscope Aviation, la BSDA 2024.
10:30
Încep să apară efectele legii care prevede că un act sexual cu un minor sub 15 ani este considerat viol, dacă diferența de vârstă dintre cei doi este mai mare de cinci ani. Un bărbat de 26 de ani din Maramureș este arestat preventiv pentru că a întreținut relații intime cu o fată de 14 ani.
10:30
Duminică, 19 mai, temperaturile continuă să crească. Termometrele ating valori peste nivelul obișnuit, însă va crește și instabilitatea atmosferică.
10:30
Imagini superbe cu pădurea de sălcii din mijlocul Dunării, din dreptul orașului Galați. Limba de nisip este tot mai verde, iar sălciile au crescut în înălțime și oferă un peisaj de vis.
10:15
Grecul care reușește să ne îngrozească, de fiecare dată, mereu mai cumplit, mai excesiv și mai apăsător, Yorgos Lanthimos, care a ajuns până la Oscaruri cu „Sărmane creaturi”, preia o parte din distribuție, pe Emma Stone, Willem Dafoe și Margaret Qualley pentru un triptic de orori.
10:00
Operaţiunea de căutare a celor trei marinari sirieni dispăruţi în urma naufragiului a fost suspendată din cauza lăsării întunericului, anunţă Autoritatea Navale Române.
09:45
Un oraș din vestul României s-a transformat timp de câteva zile (17-19 mai 2024) într-o scenă vibrantă a istoriei vii. Este vorba despre Festivalul de Reconstituiri Istorice Museum Arad Reenact Fest.
Acum 6 ore
08:45
08:45
Rusia a lovit din nou Ucraina sâmbătă seara cu atacuri masive cu drone. Exploziile au vizat mai multe zone, inclusiv capitala. Deocamdată nu există informaţii despre pagube sau victime.
08:15
Parcul Natural Apuseni cuprinde trasee montane spectaculoase, iar locul de pornire al acestora este zona turistică Padiș din județul Bihor. Un fotograf pasionat, Marius Turc din Hunedoara, le-a surprins în imagini incredibile.
08:15
08:15
Ucraina a solicitat administrației Biden ajutor la identificarea țintelor din Rusia pe care Kievul să le lovească folosind propriile arme. Totodată, a cerut SUA să anuleze restricțiile privind utilizarea armelor americanei împotriva obiectivelor militare de pe teritoriul Rusiei.
08:00
În vizită în Japonia, Andreia și Ionuţ, vloggerii de la canalul de YouTube „HaiHui în doi”, au prezentat povestea românului care vinde mici și alte feluri de mâncare tradițională în Țara Soarelui Răsare.
07:30
Somonul este un aliment recomandat pentru oricine încearcă să mănânce sănătos, fiind bogat în grăsimi nesaturate omega-3. De asemenea, celelalte ingrediente precum spanacul sau roșiile fac o combinație reușită pentru o cină ușoară.
Acum 8 ore
07:00
Rusia și-a consolidat prezența militară în Libia în ultimele luni, potrivit unei investigații realizate în comun de publicația independentă Verstka și proiectul „All Eyes on Wagner”.
07:00
Patru perechi calificate în Marea Finală Te cunosc de undeva! sezonul 20, în urma unei gale cu răsturnări impresionante de clasament. Cine s-a alăturat lui Jo și Liviu Teodorescu în lupta pentru marele premiu
07:00
Un oraș din vestul României a fost între 9 și 12 septembrie 1893 centrul de interes al Imperiului Austro-Ungar. Împăratul Franz Josef şi trei arhiduci au fost așteptați cu mare fast.
Acum 12 ore
04:15
Deputaţii irakieni nu au reuşit să aleagă un preşedinte al parlamentului, după ce niciunul dintre cei doi candidaţi principali nu a obţinut majoritatea într-o şedinţă tensionată
02:00
Unsprezece persoane din cei 20 de membri ai echipajului unui trauler sud-african sunt daţi dispăruţi după ce nava lor s-a scufundat în Atlanticul de Sud la 30 de mile marine de Capul Bunei Speranţe, au anunţat sâmbătă serviciile de salvare maritimă
01:00
CSA Steaua Bucureşti a câștigat al 20-lea titlu de campioană naţională la polo pe apă, după ce a întrecut-o pe rivala CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 13-8 (4-4, 4-1, 3-1, 2-2), sâmbătă, în Bazinul Dinamo- „Tolea Grinţescu”, în al patrulea meci al finalei Superligii Naţionale masculine
00:15
Pe 19 mai 1535, exploratorul francez Jacques Cartier se întorcea în America de Nord. În 1962 Marilyn Monroe cântă celebrul „Happy Birthday, Mr President” în onoarea lui John F. Kennedy, iar la exact 32 de ani distanță murea Jacqueline Kennedy Onassis.
Acum 24 ore
00:00
Un număr de aproximatv 6.200 de persoane s-au adunat sâmbătă la Berlin pentru a-şi arăta sprijinul faţă de palestinieni şi a marca Ziua Nakba (Ziua catastrofei), a transmis poliţia germană
18 mai 2024
23:15
Mariana Frunză din Galați consiliază oameni cu vise și pasiuni, dar și antreprenori la început de drum pentru a deschide sau dezvolta firme. Îi trezește pe mulți la realitate, iar pe ceilalți îi ghidează pentru ca business-urile lor finanțate cu bani europeni să devină afaceri de succes.
23:15
22:45
Șase rețete românești apar printre cele mai apreciate din lume, conform unui top întocmit de un cunoscut site cu specific culinar, Taste Atlas, gândit ca o hartă a gastronomiei mondiale.
22:30
Postarea în care un bărbat a dezvăluit că prietenul său văduv a aflat că ai săi copii, rămași doar în grija sa, nu sunt de fapt ai lui, a devenit virală pe Facebook.
22:15
Vacanțele din țări exotice din Asia oferă printre „experiențele de neratat” și mâncatul în stradă. Dacă unii turiști români spun că este „un păcat capital” să nu încerci, alții au rămas cu amintiri neplăcute.
21:30
Adrian Mihălcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor, are o ipoteză cu privire la motivul care a dus la scufundarea, sâmbătă dimineaţă, a navei sub pavilionul Tanzaniei în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe.
21:30
Lipsa de forță de luptă cu care se confruntă Ucraina a atins un punct critic, iar poziția sa pe câmpul de luptă în ultimele săptămâni s-a înrăutățit considerabil, pe măsură ce Rusia și-a accelerat ofensiva pentru a profita de întârzierile în transporturile de arme americane, relatează NYT.
21:15
Ascensiunea „meteorică” a senzației britanice de tenis, Emma Raducanu, a fost mai mult decât remarcabilă. Cu toate acestea, scăderea recentă a formei sale a ridicat întrebări.
20:45
Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici de pe cornee sau pentru irisul format incomplet este promovată tot mai insistent pe reţelele sociale ca fiind ultima modă în materie de operaţii estetice.
20:30
Călătoria de unul singur poate fi o experiență plină de satisfacții, oferindu-vă libertatea de a explora în ritmul propriu un teritoriu necunoscut și de a vă conecta cu o nouă cultură. Cu toate acestea, alegerea destinației potrivite poate fi o provocare.
20:00
Strâmtorat în privința banilor și rămas fără loc de muncă pe salariu minim, refugiatul ucrainean Maxim Leha, pe atunci în vârstă de 22 de ani, tocmai găsise o nouă modalitate de a-și face rostul în Polonia, noua lui casă.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.