Horoscop săptămâna 7 - 12 mai 2024. În Săptămâna Luminată, zodiile vor avea parte de surprize și răsturnări de situație

StirileProtv.ro, 7 mai 2024 15:20

Săptămâna Luminată este plină de evenimente astrale. Cel mai important moment are loc pe 8 mai, când va fi Lună Nouă în zodiac Taur. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
19:10
Trei motocicliști au murit într-un grav accident produs duminică după-amiază pe un drum din Vaslui.
19:10
O crimă înfiorătoare a avut loc într-un apartament din Sibiu. O tânără de 21 de ani a fost ucisă de prietenul ei cu trei ani mai mare, după o ceartă violentă.  
Acum 15 minute
19:00
România, te iubesc! Emisiunea integrală din 19 mai 2024
Acum 30 minute
18:50
Finlanda va propune un proiect de lege care să le permită agenţilor de frontieră să blocheze solicitanţii de azil care încearcă să intre din Rusia. Decizia ar putea determina Helsinki să-şi încalce temporar angajamentele internaţionale.
18:50
”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA I. Aproape jumătate, adică în jur de 44% din toți banii nerambursabili primiți de țara noastră de la Uniunea Europeană în ultimii 17 ani, au ajuns în agricultura românească.  
18:50
”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA a II-a. Fermierii români trebuie să își ia consultanți buni ca să poată accesa fondurile europene. Depind de aceste sume, pentru că, prin activitatea lor, nu sunt eligibili în fața băncilor.    
18:50
”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA a III-a. Ce trebuie să înțelegem este că banii europeni nu vor fi pompați la infinit în agricultură.
Acum o oră
18:30
Un deținut căutat pentru evadare a fost prins după două ore, în Timișoara. Bărbatul de 54 de ani lucra la un punct exterior, dar a plecat de capul lui de acolo, astfel că va fi cercetat pentru evadare.
Acum 2 ore
18:10
Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfăşurat duminică la Imola (Italia), obţinând a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1.
17:50
Liderul tentativei de lovitură de stat din Republica Democratică Congo, un activist din rândul diasporei congoleze stabilit în SUA, Christian Malanga, a fost împuşcat mortal de armată. 
17:40
Ministrul iranian de Interne, Ahmed Vahidi, a confirmat că un elicopter din convoiul care îl transporta pe președintele Ebrahim Raisi a făcut o aterizare forțată.
Acum 4 ore
16:40
Salvatorii din Iran încearcă să ajungă la un elicopter implicat într-un ”incident” în timp ce călătorea cu un un grup de persoane între care se afla preşedintele Ebrahim Raisi, a informat duminică televiziunea de stat iraniană.
16:20
Ministrul britanic al Apărării a declarat că este foarte îngrijorat de recenta întărire a relaţiilor diplomatice dintre preşedintele chinez Xi Jinping şi omologul său rus Vladimir Putin, declarând că aceasta reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei.
16:00
Duminică, 19 mai, Loteria Română organizează noi extrageri la Loto 6/49. La categoria I reportul înregistrat este de peste 3,68 milioane de lei. 
15:50
În lumina frumuseții sale naturale și a atmosferei pline de viață, stațiunea Mamaia este una dintre cele mai apreciate locații de vară din România.
15:50
România se evidențiază ca o destinație de cicloturism ecoturistic ce oferă o varietate impresionantă de peisaje naturale și experiențe autentice.
15:50
ChatGPT este din ce în ce mai puternic, iar noul său model, GPT-4o, aduce o mulțime de caracteristici noi și actualizări pentru cel mai cunoscut chatbot AI din lume.
15:40
Fostul campion naţional Sorin Pop, antrenor secund la Ştiinţa Explorări Baia Mare, a încetat din viaţă la doar 56 de ani, a anunţat Federaţia Română de Volei, duminică, pe pagina sa de Facebook.
15:30
O lovitură aeriană israeliană a provocat, duminică în zori, moartea a cel puţin 31 de persoane în tabăra de refugiaţi de la Nuseirat, în centrul Fâşiei Gaza, devastată de peste şapte luni de război, a anunţat Protecţia civilă, citată de AFP.
15:30
Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă, Județul Alba, este un ansamblu de monumente istorice și arhitecturale de excepție din România.
Acum 6 ore
15:10
Două persoane au murit, iar alte cinci au fost date dispărute, după o presupusă coliziune care a implicat o mică barcă cu motor şi o navă de croazieră pe fluviul Dunărea, la nord de Budapesta.  
15:10
Starlink va asigura internetul pentru sectorul medical în zonele izolate din Indonezia. Serviciul a fost inaugurat chiar de miliardarul Elon Musk, care a aterizat în bali cu un avion privat.
15:00
Un avion al armatei americane a aterizat, sâmbătă, la Chișinău. La bordul aeronavei militare s-au aflat soldați, dar și echipamente de apărare și medicale.
15:00
Un tânăr din Sibiu, în vârstă de 24 de ani, a fost reţinut pentru că şi-a omorât prietena, o tânără de 21 de ani din judeţul Braşov. 
14:50
Evadarea lui Mohamed Amra, un traficant de droguri poreclit „Musca”, care a reușit să fugă marți dintr-o dubă a poliției franceze într-o ambuscadă, a adus pe agenda europeană o dezbatere aparent stranie. 
14:30
Deși există multe cauze diferite pentru umflarea picioarelor și gleznelor, există cu siguranță alimente care pot provoca acest lucru, arată un medic pentru Parade. 
14:00
La 50 de kilometri spre nord, forțele ruse invadează din nou. Dar în Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, viața continuă sub amenințarea atacurilor rusești, informează CNN. Nimeni nu se teme trupele lui Putin. 
14:00
Pompierii militari din Timişoara au intervenit, duminică la prânz, la un incendiu izbucnit în curtea comună a mai multor operatori economici.  
14:00
Viaţa premierului slovac Robert Fico nu mai este în pericol, au anunțat medicii după patru zile de la atacul prin care a trecut.  
13:50
Un test simplu, efectuat acasă, folosind doar degetele, poate poate depista semnele timpurii ale cancerului pulmonar. 
13:30
Un bărbat a petrecut 93 de zile într-o capsulă compactă scufundată în Oceanul Atlantic. După această experiență, el spune că s-a simțit „mai tânăr cu 10 ani”. 
Acum 8 ore
12:50
Avem o veste bună pentru iubitorii serialelor de comedie. "Brigada Nimic" începe de, luni, la PROTV, dar și pe VOYO.
12:50
Un atac aerian israelian, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a soldat cu moartea a douăzeci de persoane în tabăra de refugiaţi Nousseirat din centrul Fâşiei Gaza, devastată de mai mult de şapte luni de război, au anunţat Spitalul Al-Aqsa şi martori.
12:40
Un autoturism de lux, în valoare de peste 150.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră ieşeni. 
12:30
Palatul Buckingham a confirmat că Regele Carol al III-lea a fost diagnosticat cu cancer în luna ianuarie. 
11:50
Ne-am uitat la faptele și declarațiile membrilor celor două partide din ultimii patru ani și am apelat la opiniile unor persoane avizate
11:40
Centrul orașului Vaslui a prins culoare în acest weekend, la o sărbătoare a florilor. Producători din toată țara au expus sute de plante, unele dintre ele cu totul speciale, cum ar fi menta cu aromă de ciocolată, sau trandafirii „Hocus Pocus”. 
11:30
La microscop vedem pielea a două persoane, din același spațiu anatomic. Celulele cu pigment, glandele sudoripare, glandele sebacee, toate sunt complet diferite. Structurile anormale care apar sunt diferite de la o persoană la alta.  
11:30
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 19 mai 2024
11:30
Animalul a cărui carne nu se găsește în România. Merge direct la export. Se crește ușor și e un ajutor fără pereche în grădină. Străinii se bucură de gustul lui, unul de 10 ori mai bun decât al somonului sălbatic
11:20
Rețele de informații perfecte - așa ne vedem organismul uman. Vine vara și cei mai mulți își doresc pierdere în greutate. Și când pierdem kilograme - ne uităm inteligent tot spre rețelele de informații.
11:20
Să aibă potasiu, sodiu, calciu. Aceasta e cea mai bună apă. Să fie băută la sete, adaptându-ne condițiilor de mediu.
11:20
Vine vara și sperăm să stăm în aer liber. Iau sau nu suplimente de vitamina D, dacă e vară? Răspunsul este da. Explicațiile țin de propria noastră fiziologie.  
Acum 12 ore
11:10
Papa Francisc a făcut, sâmbătă, o vizită în afara Vaticanului. Suveranul Pontif a participat la un eveniment dedicat păcii, în orașul Verona.
11:10
Un vulcan situat pe insula indoneziană Halmahera a erupt spectaculos, expulzând un nor de cenuşă în atmosferă, iar locuitorii din şapte localităţi învecinate au fost evacuaţi, au anunţat duminică autorităţile, potrivit Reuters.
11:00
Creditorul în criptomonede Genesis Global va returna clienţilor săi aproximativ 3 miliarde de dolari în numerar şi criptomonede, într-o lichidare în cadrul falimentului, în timp ce proprietarul său, Digital Currency Group, nu va recupera nimic. 
10:30
Ucraineanul Oleksandr Usyk, 37 de ani, deţinător al titlurilor WBA-WBO-IBF la categoria grea, l-a învins, sâmbătă seara, pe englezul Tyson Fury, 35 de ani, deţinătorul titlului WBC la categoria grea.
10:20
În Grădina Palas din Iași, cele opt planete gonflabile i-au atras imediat pe vizitatori, mai ales pe copii.  
10:20
Într-una dintre halele închiriate de o companie austriacă, lângă București, milioane de pachete cu haine și încălțăminte sunt depozitate, urmând ca, atunci când sunt comandate de clienții români, dar și străini, să plece direct spre ei. 
10:10
Există numeroase modalități de a pune bani deoparte: trebuie doar să fii deschis să adopți obiceiuri noi și să fii consecvent în menținerea lor pe termen lung.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.