Antena3

Acum 15 minute
23:10
Un grup de medici români voluntari au plecat în Italia pentru a-i ajuta pe medicii de acolo care se luptă zilnic cu un număr încă uriaș de pacienți infectați cu COVID-19.
23:10
Românii care suferă de poliatrită reumatoidă sau lupus și au nevoie de plaquenil, însă nu găsesc medicamentul în farmacii, pot apela la o nouă soluție pentru a obține medicamentul de care au nevoie.
23:10
Ambulanțierul din Suceava, primul cadru medical care a murit din cauza coronavirusului, lucra de 25 de ani la Serviciul de Ambulanță și moștenise meseria de la tatăl său. Bărbatul nu a vrut să se interneze în spital și a rămas în izolare acasă, până marți, când a decedat.
Acum 30 minute
23:00
Un copil de un an şi şapte luni, din Craiova, a murit, în această seară, după ce a căzut de la etajul şapte al blocului în care locuia. Copilul era în cameră cu fratele său de 9 ani.
Acum o oră
22:40
Netflix sporește măsurile de securitate, pentru a împiedica copiii să vizioneze filme neadecvate vârstei.
Acum 2 ore
22:10
Un ambulanțier din Câmpulung Moldovenesc a povestit printre lacrimi, la Sinteza zilei, cum se luptă ea și colegii ei de pe ambulanță pentru a le oferi pacienților lor o șansă la viață, în condițiile în care spitalele din Suceava sunt supraaglomerate, iar echipamentul lor de protecție este precar.
22:00
Un cuplu din Mississippi căsătorit de mai bine de 50 de ani a murit infectat cu coronavirus. Cei doi și-au dat ultima suflare ținându-se de mână.
21:50
Prognoza meteo. Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească.
21:40
Un pacient din Suceava infectat cu coronavirus a trăit momente de umilnță maximă.
21:30
Acum 4 ore
21:10
Horoscop rune 8 aprilie 2020. Etalarea de rune pentru zodii este un instrument foarte valoros pentru cei care caută înțelegerea mai profundă a situațiilor în care se află sau a unor răspunsuri subtile la o întrebare.
21:00
Pugilistul Amir Khan consideră că pandemia de coronavirus nu se petrece din cauze naturale, ci că virusul a fost creat pentru a ţine oamenii închişi în casă cât timp sunt testate reţelele 5G. Amir Khan a câştigat titlul internaţional WBC de categorie semimijlocie.
21:00
În plină pandemie de coronavirus, Monica Pop a transmis un mesaj dur pe Facebook.
20:50
Un ambulanțier de la Stația Suceava a Serviciului de Ambulanță Județean a murit, marți, din cauza infecției cu coronavirus.
20:50
Nivelul radiațiilor de la Cernobâl a crescut de 17 ori, din cauza unor incendii din zonă. Din fericire, radiațiile nu au afectat capitala Ucrainei, Kiev.
20:50
Zeci de oameni au luat-o la fugă, în comuna Slătioara din județul Olt, după ce mai multe echipaje ale Serviciului de Acțiuni Speciale au intervenit la o înmormântare.
20:40
Victor Ponta a afirmat, marți, la Antena 3, că dacă s-ar face mai multe teste, numărul infectaților depistați în România ar fi mult mai mare.
20:40
Antibiotice Iași reia producția de Paracetamol și Novocalmin în regim de urgență.
20:30
John P.A. Ioannidis, profesor de statistică la Facultatea de Științe a Universității Stanford și director al Centrului de Cercetare și Prevenție Stanford, susține că pandemia de coronavirus e serioasă, dar estimările sunt exagerate.
20:30
Un tânăr ținut într-un centru de carantină din Cluj-Napoca i-a cerut unui prieten să îi aducă canabis și un cuțit de vânătoare, însă coletul a fost interceptat și verificat de jandarmii care îi păzesc pe cei aflați în centru.
20:20
O firmă din Moinești (Bacău) și-a reconvertit linia de producție, din cauza pandemiei de coronavirus, și fabrică acum tunele dezinfectante pentru spitalele din România.
20:10
3,3 miliarde de oameni, reprezentând 81% din forța de muncă globală au locul de muncă închis sau oprit parțial, conform Organizației Internaționale a Muncii (OIM), agenție a Națiunilor Unite, citată de BBC.
19:50
Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 17.127 de morţi în Italia, cu 604 decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate până acum depăşeşte 135.000.
19:40
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la Antena 3, că tot mai mulți români se întorc din „zonele roșii” ale Europei.
19:40
Autoritățiile din Paris au sporit măsurile de siguranță și au interzis exercițiile în aer liber în intervalul orar 10-19.
19:30
Un medic din Deva s-a infectat cu noul COVID-19 de la un pacient în timpul unei endoscopii digestive, pentru că nu a avut echipament.„O simplă mască chirurgicală şi o pereche de ochelari. Atât am avut. Şi un halat de unică folosinţă, care se dă la vizitatori”,spune doctorul Ioan Demeter, de la Deva.
Acum 6 ore
19:20
Constantin Dina, șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății, a fost testat negativ pentru COVID-19, după ce primul test arăta că este infectat cu coronavirus. După testul pozitiv, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost și el testat, rezultatul fiind negativ.
19:10
Jurnalistul Ion Cristoiu spune că este nevoie de măsuri urgente pentru ca economia să fie repornită și oamenii să iasă din case. Analistul a afirmat, la “Gândurile lui Cristoiu”, că certificatul de imunitate sau testarea generală ar putea fi variante. "Există situația și în Marea Britanie – o altă inițiativă, testarea în masă. Pe lângă faptul că îți dă un certicat de imunitate, vor introduce testarea, așa cum se face cel de beție de poliția rutieră, merge în trafic, te oprește Poliția și prezinț...
19:10
Slujbele din această perioadă, inclusiv cele de Florii şi de Înviere, vor fi săvârşite în biserici, fără credincioşi.
19:00
Primul rezultat la retestarea bebelușilor de la Maternitatea Odobescu din Timișoara a ieșit negativ. Este vorba despre singurul bebeluș din cei 10 rămași în spital, născut prematur.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.