Antena3

Acum 5 minute
12:10
Se întâmplă uneori să te trezești cu parbrizul mașinii spart din cauza unei pietricele sau a unei crengi căzute din copac. Legislația din România reglementează astfel de situații și stabilește condițiile în care poți continua să circuli cu mașina în caz de avarie.
12:10
Cătălin Cherecheş, fostul primar din Baia Mare, este adus astăzi în România, sub escorta poliției.
Acum 10 minute
12:00
Asigurarea la sănătate include majoritatea serviciilor medicale, medicamente gratuite sau compensate, îngrijiri medicale, cât și alte investigații. Cu toate acestea, sunt o mulțime de servicii care nu sunt incluse și pe care românii trebuie să le plătească din buzunar.
12:00
Angajatorii se pregătesc pentru creșterea activității din sezonul cald, dar și pentru perioada sărbătorilor pascale și au început încă de pe acum recrutările.
Acum 15 minute
12:20
Mare atenţie dacă vă pregătiţi să plecaţi pe Valea Prahovei zilele acestea sau dacă vreţi să mergeți de la București către Brașov.
Acum 30 minute
12:30
Unul dintre polițiștii salvatori care l-au găsit pe Aryan, băiețelul de doi ani din Botoșani, a mărturisit că acesta era speriat și înfrigurat, iar în momentul în care i-a văzut s-a bucurat și a cooperat cu ei.
11:50
Prima amuletă Chefi la cuţite a fost câștigată de Chef Abou Zaki, după o întrecere în care umorul s-a împletit cu presiunea puternică adusă de noile reguli din bucătărie.
11:40
Tineri de la Ansamblul Folcloric "Junii Braşovului", dar şi de la Palatul Copiilor din Deva, au cântat şi au încins o horă în aeroportul din Catania, atunci când au aflat că avionul întârzie trei ore.
11:40
Podul feroviar care traversează DN1 și râul Prahova a fost demolat, iar momentul a fost surprins în imagini. Circulația rutieră este complet blocată pe tronsonul Câmpina-Breaza pentru cel puțin două zile.
Acum o oră
12:40
Mircea Badea a comentat în ediţia de luni seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3 CNN, pe marginea noile reguli pentru românii care fac comenzi online.
11:30
Uniunea Euroeană se pregătește să impună taxe la importurile de cereale din Rusia și Belarus, anunță Financial Times. Măsura ar putea fi anunțată peste câteva zile, susțin surse din UE.
11:30
Știi că multe dintre deciziile tale de astăzi sunt luate pe baza unor pattern-uri instalate încă din copilărie?!
11:20
Unul dintre cele mai iubite produse de înfrumusețare ar putea să ne facă foarte mult rău. Este vorba despre șamponul uscat.
11:20
BNR a publicat astăzi valoarea indicelui bancar ROBOR, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei.
11:20
Spectacolul Formulei 1 revine pe Antena 3 CNN. În acest weekend va avea loc Marele Premiu al Australiei pe circuitul stradal din Melbourne. Campionul mondial Max Verstapen este favorit pentru a obţine a treia victorie consecutivă.
11:20
Alesul coaliţiei nu este pe placul tuturor liderilor din PSD şi PNL. Prim-vicepreşedintele liberal, Rareş Bogdan, şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu nominalizarea medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Bucureşti.
11:20
11:20
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunțat că bugetul programului Rabla Plus pentru 2024 este de un miliard de lei.
11:10
Europa trebuie să-și consolideze capacitățile de apărare şi să-și pună economia pe picior de război, ca răspuns la amenințarea reprezentată de Rusia.
11:10
Florin Salam a ajuns la secția de poliție, din nou, de data aceasta pentru a semna măsura controlului judiciar impus în dosarul în care este acuzat de înșelăciune.
11:10
11:10
Marwan Issa, un important lider al grupării islamiste Hamas, a fost ucis într-un atac aerian efectuat de Israel.
Acum 2 ore
10:40
Oricât de periculoase par sporturile de contact, riscurile pot fi minimizate pentru a le practica în mod sigur.
10:40
Percheziții într-un dosar de trafic de arme, în Timiș. Mascații au intrat peste mai multe persoane care sunt acuzate că dețin ilegal arme de foc.
10:30
Konstantin Koltsov, fost jucător de hochei la Pittsburgh Penguins şi iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a murit la 42 de ani, la Miami, acolo unde se afla alături de Sabalenka, care urma să participe la turneul WTA.
10:30
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ninsori și strat de zăpadă pentru toată țara.
10:30
Specialiștii sunt de părere că tot mai mulți oameni aleg să fumeze atunci când ies în oraș, cu prietenii, la petreceri și chiar la serviciu.
10:20
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open, după ce urma să evolueze în primul tur împotriva lui Wang Xiyu, și ar fi putut să o înfrunte în turul doi pe Anna Kalinskaya, care a ajuns în finala de la Dubai.
10:20
Afacerile româneşti sunt puse la o grea încercare. Companiile din ţara noastră plătesc cele mai mari prețuri la energie din Uniunea Europeană.
10:10
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 18 martie - 15 aprilie.
Acum 4 ore
10:00
BAT România continuă dezvoltarea parteneriatelor sale pentru soluții inovatoare în atingerea obiectivelor sale de sustenabilitate.
10:00
Programul Rabla 2024 începe astăzi şi vine cu schimbări semnificative faţă de anii trecuţi.
10:00
09:50
Un hoţ pofticios a fost prins în flagrant de către jandarmi. Bărbatul a fost oprit în timp ce încerca să fure ciocolată dintr-un magazin. Jandarmii au fost surprinşi că bărbatul a ingnorat toate produsele scumpe şi s-a mulţumit să ia doar dulciurile.
09:40
Prețul carburanților în România, 19 martie 2024. Costul combustibililor are fluctuaţii, astfel că benzina se scumpeşte uşor, iar motorina se ieftinește.
09:40
După pâinea cu proteine din carne, Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi a revenit cu o nouă inovaţie: un procedeu prin care se obţine o folie biodegradabilă din prelucrarea sângelui de animal.
09:30
Elon Musk a făcut noi dezvăluiri de natură să stârnească îngrijorarea investitorilor.
09:30
Senatul a adoptat tacit un proiect iniţiat de parlamentarii liberali, care prevede gratuitate pentru aceste categorii, la intrarea în muzee şi la colecţiile publice de drept public, aflate în subordinea autorităţilor publice locale şi centrale.
09:30
Grav accident rutier pe drumul județean 101B, pe raza satului Ungureni, comuna Butimanu. Patru persoane au fost rănite.
09:20
Au fost momente emotionante in Botoşani. Copilul care a dispărut timp de 24 de ore de acasă, a fost găsit într-o pădure, după ce a fost căutat de aproape 500 de oameni. Veniţi de urgenţă in ţară, părinţii le-au mulţumit cu lacrimi in ochi salvatorilor.
08:10
Iulian Țigănilă, criminalul în serie condamnat la închisoare pe viaţă după ce a ucis nu mai puţin de şapte persoane este pe cale de a fi eliberat. 15 ani au muncit anchetatorii ca să le găsească trupurile celor ucişi de criminalul din Argeş.
Acum 6 ore
07:50
Cătălin Cîrstoiu, medicul cu care PSD şi PNL vor să câştige Primăria Capitalei la alegerile locale din 9 iunie 2024, are nu mai puţin de 25 de conturi bancare, dar şi un salariu pe măsură, ca manager al Spitalului Universitar Bucureşti.
07:20
Un incendiu a izbucnit la o biserică, în municipiul Râmnicu Vâlcea, anunță ISU Vâlcea.
07:10
În fiecare bucătărie vom găsi câteva frunze de dafin. Pe lângă faptul că dă savoare preparatelor, dafinul are puteri miraculoase atunci când vine vorba de ritualuri.
06:10
Cea mai puternică rugăciune către Mântuitorul Iisus Hristos se rostește încă din prima zi a Postului Paștelui, fiind de mare ajutor pentru iertarea păcatelor.
Acum 8 ore
04:10
Următoarele luni din 2024 aduc schimbări majore mai ales pe plan financiar şi profesional pentru anumiți nativi.
Acum 12 ore
02:10
Mulți români își visează pensionarea ca un moment de odihnă și recompensă după ani de muncă susținută. Dar pentru unii acest vis poate deveni realitate surprinzător de repede.
00:20
În timp ce politicienii se ceartă pe candidaturi electorale, Marcel Boloș anunță senin că se gândește să crească cota TVA.
00:10
Război în Ucraina, ziua 755. Fostul cancelar german Gerhard Schroeder susține decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus şi respingerea de către acesta a desfăşurării de trupe terestre.
00:10
Legea Pensiilor se schimbă de la 1 septembrie 2024. În același timp, apar o mulțime de modificări semnificative în ceea ce privește acordarea acestora.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.