Business Magazin

Acum 12 ore
17:40
Peştele de import, care „a sufocat piaţa românească”, ajunge adesea în ţară deja expirat sau într-o stare deplorabilă, a declarat vineri Marius Pîrvu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).
17:40
Soros scoate asul din mânecă şi dă LOVITURA în România. Controversatul miliardar a recunoscut totul. Compania GIGANT din România pe care a pus ochii miliardarul Celebrul investitor miliardar George Soros a dezvăluit vineri că are o participaţie de 3% la GAM Holding, o companie elveţiană care administrează mai multe zeci de miliarde de euro şi care şi-a pierdut două treimi din valoare din cauza unui scandal provocat de tranzacţiile unui fost trader, scrie Bloomberg. Soros şi-a câştigat faima şi m...
17:10
Avocatul Poporului s-a sesizat, vineri, din oficiu în legătură cu situaţia din judeţul Alba, unde peste 70 de secţii de votare nu au rampă de acces pentru persoanele cu handicap.
16:50
Autor: Roxana Cârcior Postat la 24 mai 2019 4 afişări Costuri • Taxă studiu: 9.250 GBP/an • Cazare: 400-550 GBP/lună • Cheltuieli: 200-350 GBP/lună Venituri • Împrumut: 9.250 GBP/an taxă • Job part-time: 450 GBP/lună • Alte surse de finanţare: 500-2.000 GBP/an bursă Costuri • Taxă studiu: 0 euro/an • Cazare: 500-700 euro/lună • Cheltuieli: 300 euro/lună Venituri • Împrumut: 0 euro/an • Job part-time: 13-15 euro/oră • Alte surse de finanţare: 800 euro/lună ajutor studenţesc SU pentru studenţii ca...
16:10
Cine îl invidiază pe Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, nu a auzit de John D. Rockefeller, cel mai bogat om din istoria modernă. Ce avere a avut acesta?
15:50
Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR în legătură cu iniţiativa lui Şerban Nicolae adoptată de Parlament, lege care instituie scutiri de taxe pentru activităţi economice autorizate, inclusiv jocurile de noroc, desfăşurate pe terenuri, precum insule, grinduri, sau alte suprafeţe de uscat.
15:50
Theresa May, care în timpul campaniei pentru referendumul privind Brexit a pledat pentru menţinerea apartenenţei Marii Britanii la UE, a devenit ulterior prim-ministrul britanic care a iniţiat procedura Brexit şi a negociat cu Bruxellesul un acord ce a fost în repetate rânduri respins de Parlament.
15:50
Cursurile din toate şcolile şi grădiniţele din Capitală vor fi suspendate, vineri, 31 mai, cu prilejul vizitei Papei în Bucureşti, decizia fiind decisă vineri, în cadrul comandamentului întrunit la Primăria Capitalei. Cursurile vor fi suspendate pentru anumite unităţi în cursul zilei de joi, 30 mai.
15:50
Yang Yuanqing, CEO şi preşedinte al boardului Lenovo a declarat că Huawei a fost un client important pe zona de PC, iar compania pe care o conduce va "menţine legăturile de business, respectând în acelaşi timp legile şi normele locale". "Suntem o companie globală şi avem un lanţ global de furnizor, asta fiind o diferenţă între noi şi competitorii noştri", a spus Yang Yuanqing în timpul conferinţei de presă în cadrul căreia s-au prezentat rezultatele globale pe anul 2018. "Suntem mai bine poziţio...
15:40
Compania chineză Huawei a anunţat că îşi pregăteşte propriul sistem de operare pentru smartphone-uri care ar putea fi disponibil în China până în toamna acestui an, anunţă CNBC.
15:10
„Generaţia Z“ este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 27 mai 2019.
14:50
Compania Block.one, specializată în soluţii de blockchain şi tranzacţionare de criptomonede, intenţionează să răscumpere 10% din acţiunile sale printr-o tranzacţie privată.
14:50
Avantajul păstrării unei rezerve internaţionale constă în reducerea costurilor de finanţare şi oferirea credibilităţii României în faţa altor state, iar ştirile negative despre aceasta au făcut rău ţării, a declarat vineri guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.
14:50
Încă un domeniu cucerit de inteligenţa artificială unde oamenii au fost înlăturaţi Autor: Mircea Nica Postat la 24 mai 2019 4 afişări Sea Hunter, nava de suprafaţă fără pilot a Marinei S.U.A., a devenit prima navă care a navigat vreodată de la San Diego, California la Pearl Harbor, Hawaii şi înapoi fără un echipaj pentru navigaţie şi direcţie. „Programul Sea Hunter este lider mondial în producţia şi designul navelor fără pilot, complet autonome,” a declarat Gerry Fasano, preşedintele Grupului Le...
14:40
Compania Block.one, specializată în soluţii de blockchain şi tranzacţionare de criptomonede, intenţionează să răscumpere 10% din acţiunile sale printr-o tranzacţie privată.
14:30
Compania Block.one, specializată în soluţii de blockchain şi tranzacţionare de criptomonede, intenţionează să răscumpere 10% din acţiunile sale printr-o tranzacţie privată.
14:20
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu de ploi, vijelii şi grindină pentru mai multe localităţi din judeţele Vaslui, Bacău, Vrancea şi Galaţi.
14:10
MAI anunţă că solicită demisia lui Adrian Iacob şi Mihail Marcoci, rectorul, respectiv prorectorul Academiei de Poliţie, ministrul Carmen Dan luând act de controlul judiciar sub care au fost plasaţi cei doi în dosarul privind ameninţarea Emiliei Şercan. Cei doi vor fi puşi la dispoziţie.
14:10
Liviu Dragnea a declarat, vineri, că Uber va funcţiona în continuare pe piaţă şi că nu există niciun scandal, acest tip de taximetrie fiind reglementat prin OUG pusă în transparenţă decizională. Liderul PSD a precizat că „maşina de propagandă” a inventat lucruri negative pe subiect în campanie.
14:10
Cursurile din toate şcolile şi grădiniţele din Capitală vor fi suspendate, vineri, 31 mai, cu prilejul vizitei Papei în Bucureşti, decizia fiind decisă vineri, în cadrul comandamentului întrunit la Primăria Capitalei. Cursurile vor fi suspendate pentru anumite unităţi în cursul zilei de joi, 30 mai.
14:10
Ministerul Apărării scoate la bătaie 100 de posturi de cercetători, medici şi chimişti, disponibile la Institutul „Cantacuzino” Ministerul Apărării anunţă, vineri, a lansat procedura de ocupare, prin concurs, a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimişti, farmacişti şi ingineri în cadrul Institutului de Cercetare „Cantacuzino”. „Ministerul Apărării Naţionale anunţă demararea procedurilor de ocupare prin concurs a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochim...
13:30
Theresa May a anunţat, vineri dimineaţă, că va demisiona din funcţiile de lider al Partidului Conservator şi de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, în contextul impasului politic generat de Brexit, urmând să rămână la conducerea Guvernului până la desemnarea succesorului său.
13:30
Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.
13:30
Antreprenorii debutanţi au înfiinţat din 2011 până la finalul lunii aprilie 2019, 47.147 firme de tip SRL-D, 2011 fiind anul în care s-a lansat pe piaţa locală acest tip de afacere ca urmare a unui program naţional de finanţare a start-up-urilor.
Acum 24 ore
12:20
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş s-a autosesizat după apariţia unui videoclip pro-PSD în care cântă doi copii şi verifică dacă a existat acordul părinţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
11:20
Senatorul care a fost transportat la Bucureşti cu elicopterul de la Suceava deşi medicii au i-au spus că nu are nimic grav a ameninţat doctorii de la spital, iar aceştia i-ar fi dat şi maşinile lor private ca să scape de „mofturile lui”, spune managerul Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.
11:20
Atenţie ce cumpăraţi: ANPC descoperă mari nereguli la peştele de import, în hypermarket-urile din zona Bucureşti-Ilfov Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a descoperit mari nereguli la peştele de import, în hypermarket-urile din zona Bucureşti-Ilfov, după ce au efectuat o serie de acţiuni de verificare urmărind recepţionarea, depozitarea, procesarea şi comercializarea mărfii.  Mari nereguli găsite la peştele de import, în hypermarket-urile din zona Bucureşti-Ilfov, într-o singu...
10:50
Cine vine din urmă? Corporatiştii români îmbătrânesc, ponderea angajaţilor cu vârsta sub 30 de ani a scăzut în aproape toate sectoarele Centrele de servicii de externa­lizare de tip shared services aveau 45% din totalul angajaţilor repre­zen­taţi de tinerii cu vârsta sub 30 de ani în 2018, acesta fiind sectorul de activitate cu cea mai mare preponderenţă a ti­nerilor în to­talul forţei de muncă, arată datele stu­diu­lui salarial realizat de firma de exe­cu­tive search şi con­sultanţi în ma­nagem...
10:40
Agenţiile de turism: Weekendul cu alegerile europarlamentare îi ţine pe tineri în ţară. „Nu s-au vândut prea multe city breakuri“ Mihaela Drăghici, PR şi manager comunicare la Eximtur: Vânzările sunt cam aceleaşi cu cele din alte perioade similare, respectiv weekenduri fără vreo sărbătoare legală, în extrasezon şi în afara vacanţelor copiilor. Românii au preferat să rămână în ţară în weekendul 25-26 mai în loc să meargă în city break, spun antreprenorii şi proprietarii de agenţii de turism din R...
10:40
Tinerii nu vor să fie antreprenori în România. Doar unu din zece acţionari ai unei firme locale are sub 29 de ani Categoria de vârstă de până în 29 de ani a înregistrat cea mai redusă creştere în ultimii cinci ani. Tinerii cu vârsta de până în 29 de ani reprezintă sub 10% din cei aproape 1,4 milioane de asociaţi/acţionari ai companiilor din România, arată datele de la Registrul Comerţului. Este cel mai slab reprezentată cate­gorie de vârstă în rândul acţionarilor români, iar datele oficiale arat...
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.