Evenimentul Zilei

Acum 5 minute
21:41
Celebrul polițist din Brașov, Marian Godină, a publicat pe pagina sa de Facebook, un test care a fost distribuit într-un timp foarte scurt de sute de persoane.
Acum 15 minute
21:26
Presa din Teleorman semnalează că în județul lui Liviu Dragnea doar un stadion de 14 milioane de lei mai lipsește, în rest totul este pus la punct.
Acum 30 minute
21:11
Scandalul emisiilor de la Volkswagen se extinde și la subsidiara sa de lux Porsche AG! O recunoaște însuși ministrul german al Transporturilor, care a anunțat că 22 de mii de modele Cayenne vor fi rechemate în service. Motivul: s-a descoperit un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel de trei litri!
21:11
Televiziunile de știri, făcînd o pauză în canonizarea răposatei Denisa Manelista, moartă de tînără, ca și Alexandru cel Mare, dar mai jelită mediatic decît acesta, au transmis primele minute ale ședinței de Guvern de joi, 27 iulie 2017.
Acum o oră
20:56
Un bărbat de 52 de ani din localitatea buzoiană Cilibia şi-a ucis concubina de 57 de ani şi a ascuns cadavrul timp de patru zile.
20:56
Aplicarea Legii insolvenței persoanelor fizice va avea un nou termen de prorogare, termenul de intrare în vigoare fiind prelungit cu cinci luni, de la 1 august 2017 la 1 ianuarie 2018, potrivit unei Ordonanțe adoptată astăzi de Guvern.
20:56
Ce salariu are acest angajat, cu program pana la 11:00
Acum 2 ore
20:41
Magistrați șantajați de amanți-spioni! Potrivit România Tv, arhiva SIPA ar fi plină de astfel de cazuri în care spioni parfumați, la patru ace, erau instruiți să le facă pe unele magistrate să se îndrăgostească de ei.
20:41
Fostul consilier al președintelui Traian Băsescu, Iulian Fota, a postat pe Facebook un mesaj prin care îl felicită pe Marcel Opriș pentru cei 44 de ani de cariera militara, declarându-se onorat că a lucrat cu acesta în mai multe proiecte.
20:41
Eugen Cristian Motriuc, actor al Teatrului Mic din București vreme de trei decenii a plecat dintre noi zilele acestea, lăsând în urmă amintirea unor clipe în care colegii și prietenii săi râdeau până la lacrimi la multe din anecdotele sale, pentru că da, știa ca nimeni altul să aducă bucurie în suflete.
20:41
Oroare în farfurie: o timișoreancă a avut parte de cea mai scârboasă cină din viața ei, joi seara. Voia doar să ia masa într-un loc civilizat, cu fiul ei, și nici nu a fost ieftin. Acum se gândește serios să își facă, amândoi, un set de analize.
20:26
Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România, Cezar Irimia, a afirmat joi că i-a adresat cancelarului german Angela Merkel o scrisoare cu privire la importul de medicamente din ţara noastră.
20:11
O cunoscută cântăreață de la noi, apreciată nu doar pentru vocea pe care o are ci și pentru formele sale a decis să adopte un look extrem de îndrăzneț. Rezultatul i-a lăsat mască pe fani.
20:11
Tripleta „rebelă” Victor Ponta-Daniel Constantin-Laurenţiu Rebega lucrează intens, în această perioadă, la construcţia noului proiect politic – Pro România –, care va fi lansat în septembrie, cu surle şi trâmbiţe, aşa cum a dezvăluit „Evenimentul zilei”.
19:56
Povestea unei familii din Sudan a făcut, în ultimele 24 de ore. Imaginile filmate într-un aeroport din SUA a emoționat mii de oameni.
19:56
Fostul deputat PSD Daniel Bărbulescu, în prezent director adjunct al regionalei AFIR Craiova, este , martor şi denunţător în dosarul vestitului seif secret al fostului primar din Slatina și actuală eminență cenușie a PSD, Darius Vâlcov.
Acum 4 ore
19:41
Acvila țipătoare mică Arlie a cuibărit cu succes și în 2017, dar nu fără peripeții. Arlie are un nou pui, iar acesta este la stadiul normal de dezvoltare pentru vârsta lui. Acvilele țipătoare mici depun două ouă, dar unul din pui îl înlătură pe cel mai slab, pentru a primi el mai multă hrană de la părinți. Fenomenul se numește cainism, după personajul biblic Cain.
19:41
Iar a comis-o ministrul Eduacţiei, Liviu Pop! De data aceasta totul s-a întâmplat în direct la un post de televiziune. Acesta a fost corectat de moderatoare după ce a făcut un dezacord nepermis mai ales pentru un profesor.
19:41
O echipă de cercetători doreşte să doboare recordul mondial de viteză! Acesta datează din anul 1997, când Thrust SSC a devenit cea mai rapidă mașină din lume, atingând viteza de 1.228 de kilometri pe oră. Recordul a însemnat și faptul că automobilul a devenit primul din istorie care să spargă bariera sunetului.
19:41
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere achită facturile pentru finalizarea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti.
19:26
Miliardarul filantrop Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume! Părintele Microsoft a fost detronat de fondatorul Amazon, Jeff Bezos! O creștere consistentă a prețului acțiunilor Amazon l-a propulsat pe Bezos în vârful ierarhiei bogaților Planetei.
19:26
Obligațiile privind CAS și CASS datorate de angajator către angajat vor suferi unele modificări, după cum se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Finanțelor Publice (MFP).
19:26
Contribuţiile sociale obligatorii vor fi datorate, de la 1 ianuarie 2018, de către angajat, însă obligaţia stabilirii, reţinerii şi plăţii acestora către bugetele de asigurări sociale va reveni, în continuare, angajatorului, precizează reprezentanţii Ministerului Finanţelor Publice.
19:26
Şeful CNAS, Marian Burcea, a vorbit despre controversatul caz al Magdei Vasiliu, prezentatoarea TV al cărui copil este bolnav de cancer.
19:11
Înfiinţarea unei bănci naţionale de gene în domeniul legumicol ar putea fi posibilă, dacă Parlamentul va aproba, în luna septembrie această iniţiativă.
18:56
Marea Britanie este din nou în alertă! Un bărbat neidentificat, cu o arbaletă și un cuțit a fost imobilizat de poliție, joi după-amiază, în centrul orașului Manchester.
18:56
Premierul israelian Benjamin Netanyahu și rețeaua de televiziune Al Jazeera, cu sediul la Doha, sunt în plin război.
18:56
Postul de televiziune Realitatea TV Moldova a anunțat își va suspenda activitate pe o perioadă nedeterminată. Telespectatorii au fost anunțați că începând cu sâmbără, 29 iulie, activitatea va fi întreruptă.
18:41
Cunoscută de toată lumea pentru aparițiile sale incendiare la televiziunile din România, Daniela Crudu a ajuns să pătrundă în lumea bună din shobizul românesc cu multă muncă, dar și curaj.
18:41
În plin sezon estival sute de fotomodele își arată formele voluptoase pe rețelele de socializare spre deliciul bărbaților care le urmăresc atenți fiecare mișcare. Dar câte dintre ele arată de fapt atât de bine?
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.