InCont

Acum 8 ore
19:50
Euro a trecut vineri de 4,8 lei, un prag psihologic record, iar analiștii spun că de vină ar fi situația externă, dar și dezechilibrele din Romania, combinate cu o perioadă de instabilitate politică.
Acum 12 ore
13:10
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, vineri, un curs de referinţă de 4,8026 lei/euro, în creştere cu 0,4% faţă de valoarea atinsă joi, acesta fiind cel mai mare nivel anunţat vreodată de BNR.
Acum 24 ore
10:40
România îndeplineşte criteriile tehnice şi de securitate legate de programul Visa Waiver şi merită să fie parte a acestui program, fiind şi partener şi aliat de încredere al Statelor Unite, a declarat ambasadorul României la Washington, George Cristian Maior.
10:20
Banca centrală a Suediei (Riksbank) a anunţat că a început să testeze o monedă digitală denumită e-krona, ceea ce duce această ţară cu un pas mai aproape de crearea primei monede digitale emise de o bancă centrală.
09:40
Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a confirmat joi seara, la postul public de televiziune, că pensiile vor creşte cu 40% de la 1 septembrie 2020.
09:20
Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, apreciează deprecierea leului până la un nou minim record față de euro este o depreciere uşoară , corelată cu ce s-a întâmplat în regiune.
Ieri
16:40
Ministerul de Externe de la Ankara a anunţat joi eliminarea vizelor pentru cetăţenii mai multor state din Uniunea Europeană - Austria, Belgia, Olanda, Spania şi Polonia - şi pentru britanici.
16:10
Românii care vor să-și cumpere o locuință cu garanții de la stat pot depune dosarele în programul Prima Casă 2020.
15:20
Ministerul Muncii şi Departamentul Românilor de Pretutindeni lucrează la o platformă prin care românii din străinătate vor putea să afle detalii despre locurile de muncă disponibile în România, a declarat şeful cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.
15:20
Epidemia de coronavirus, care paralizează activitatea economică în China, ar fi redus emisiile de CO2 ale gigantului asiatic cu cel puţin un sfert, potrivit unui studiu publicat miercuri.
14:40
Taxele şi impozitele locale ar urma să crească cu 3,8% din 2021, conform unui proiect al Primăriei Capitalei.
14:20
Parlamentul portughez examinează joi mai multe proiecte de lege în favoarea dezincriminării eutanasiei, respinsă în urmă cu doi ani, dar care în prezent are şanse mari de a fi adoptată, în pofida opoziţiei Bisericii Catolice şi a medicilor.
13:10
Euro continuă să crească și atinge un nou maxim istoric în raport cu moneda națională.
13:00
Peste jumătate dintre români (52%) nu au o asigurare privată de sănătate şi nici nu doresc să încheie una în următoarea jumătate de an, arată rezultatele unui sondaj online, desfăşurat în cadrul campaniei naţionale de informare Totul despre asigurările de sănătate .
12:30
Cererea pentru personal administrativ și de secretariat a fost dintotdeauna una crescută, pe măsură ce au apărut tot mai multe firme, iar economia românească a trecut de la una de producție la una majoritar de servicii și consultanță.
12:10
Compania de consultanţă imobiliară Colliers International a anunţat că a fost desemnată agentul exclusiv de vânzare al fostei fabrici deţinute de gigantul elveţian Nestlé la Timişoara.
11:00
Sonimpex Topoloveni, producătorul Magiunului de Prune Topoloveni, obţine fonduri europene în valoare de 775.000 de euro pentru promovarea produsului în Emiratele Arabe Unite (EAU) şi Vietnam, dar va participa şi la târguri şi expoziţii în Japonia, America şi Brazilia, a anunţat, joi, compania.
10:50
Ministrul interimar al Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat miercuri seara că acceptă Comisie de anchetă în Parlament în care va prezenta toate documentele şi notele fostului Guvern în care se spunea că există riscul major de a depăşi deficitul de 3%.
10:20
Un producător de tacâmuri din Sibiu a intrat în goana globală pentru marca Sussex Royal , după retragerea cuplului Harry-Meghan din familia regală britanică, scrie Profit.ro.
10:10
UPDATE Doi pasageri de pe nava de croazieră Diamond Princess, aflată în Japonia, au murit din cauza coronavirusului, iar numărul total al deceselor a ajuns la 2.126, conform CNN.
10:10
Un bărbat înarmat suspectat că ar fi împuşcat mortal nouă persoane în două baruri de narghilea din localitatea Hanau din sud-vestul Germaniei şi-a exprimat opiniile de extremă dreaptă într-o scrisoare-confesiune pe care acesta a lăsat-o, informează joi cotidianul german Bild, potrivit Reuters.
Mai mult de 2 zile în urmă
22:30
O veste rea pentru economia românească. Unii dintre investitorii străini încep să se retragă din cauza costurilor de producţie care au crescut, dar mai ales după majorarea salariului minim, care a atras valuri de scumpiri.
16:30
Lansările de produse Apple din prima parte a anului nu vor fi afectate de coronavirus, deşi semnele de întrebare privind stocurile acestora rămân.
16:00
Germanii care se gândeau să îşi cumpere un automobil electric sau unul hibrid au primit miercuri un nou stimulent în condiţiile în care au intrat în vigoare noile prime mărite.
15:50
Chiria medie solicitată în Bucureşti a crescut în ultimul trimestru din 2019 şi a ajuns la nivelul celei din Cluj, iar în reşedinţele de judeţ preţul cerut pentru două camere este de minimum 200 de euro pe lună, cu excepţia oraşului Reşiţa, potrivit datelor Imobiliare.ro.
15:50
Cota unică este cea mai stabilă măsură din arealul fiscal şi care a rezistat extrem de bine, mai ales că în mediul fiscal din România vorbim foarte mult de o instabilitate sau o incertitudine, a declarat Daniel Anghel, partener şi liderul serviciilor fiscale şi juridice PwC România.
15:00
Renault va prezenta prima mașină electrică marca Dacia la Salonul Auto de la Geneva, pe 3 martie, a anunțat producătorul francez.
14:30
Amsterdam are în vedere construirea unui hotel de mari dimensiuni dedicat prostituţiei, în vederea eliminării industriei sexului din Cartierul Roşu , cu o tradiţie de secole.
13:30
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, miercuri, un curs de referinţă de 4,7789 lei/euro, în scădere cu 0,02% faţă de valoarea atinsă marţi.
13:10
Veniturile consolidate ale Telekom România au crescut anul trecut cu 5%, până la 980 milioane euro, iar EBITDA (profitul înainte de dobânzi, impozite, depreciere şi amortizare) s-a majorat cu 5%, până la 144 milioane euro, informează compania.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.