InCont

Acum 12 ore
17:50
Masa monetară în sens larg a urcat cu 9,9% (5,5% în termeni reali) în aprilie, faţă de aceeaşi lună a anului anterior, până la 390,09 miliarde lei (81,7 miliarde de euro), arată datele Băncii Naţionale a României (BNR), publicate vineri.
14:00
Avalanşa de ştiri negative privind plasamentul rezervei internaţionale de aur la Londra a făcut mult rău ţării, a ştirbit din credibilitatea Băncii Naţionale a României şi din credibilitatea ţării, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.
13:50
Şapte din zece specialişti în recrutare verifică, de obicei, candidatul pentru job, cu angajatorii anteriori, atât pentru poziţiile low-level, cât şi pentru cele high-level, reiese dintr-un sondaj publicat, vineri, de platforma de recrutare BestJobs.
13:40
Banca Naţională a României (BNR) a afişat, vineri, un curs de 4,7612 lei, mai mult cu 0,11 de bani (+0,02%) în comparaţie cu anunţul din şedinţa anterioară, când moneda unică fusese cotată la 4,7601 lei.
Acum 24 ore
11:20
O nouă fabrică pentru procuția modelelor Skoda şi Volkswagen va fi construită în Turcia sau Bulgaria, informează Radio Praga, prelut de Agerpres.
10:30
Partidul Laburist (PvdA) al prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans, candidat la postul de preşedinte al CE, a obţinut o victorie surprinzătoare în alegerile europarlamentare desfăşurate joi în Olanda, obţinând 18,1% din voturi.
10:10
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că vineri va fi transmisă la Comisia Europeană cererea de finanţare din fonduri europene a podului suspendat peste Dunăre din zona Tulcea - Brăila.
09:30
Guvernul a aprobat, joi, posibilitatea ca Fondul de Garantare a Drepturilor din Sistemul de Pensii Private să poată deveni administrator special pentru pensiile private, a anunţat ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici.
09:10
Compania ta suferă din lipsă de vizibilitate? Ai un magazin online, însă cifra de afaceri este mai mică decât sperai? Tot ce ai nevoie pentru a-ți crește vizibilitatea afacerii, dar și brandul personal, este un serviciu de optimizare SEO.
Ieri
17:00
OMV Petrom începe demersurile pentru dezafectarea platformei de foraj marin Gloria, semnând cu GSP Offshore un contract în acest sens, estimat la cinci milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei petroliere.
16:40
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi că Guvernul discută, în prima lectură, proiectul O familie, o casă , care este o variantă mai aproape de nevoile cetăţenilor a programului Prima Casă .
16:20
Preşdintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că, începând de astăzi, UDMR nu va mai susţine nicio iniţiativă sau măsură a Guvernului.
16:00
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că în şedinţa de Guvern de joi vor fi transferaţi 700 de milioane de lei către Fondul de Mediu pentru restituirea taxei auto către cetăţeni.
15:50
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că, joi, proiectul de ordonanţă de urgenţă privind reglementarea activităţii de ridesharing va fi pus în consultare publică, urmând ca acest act normativ să fie adoptat săptămâna viitoare.
15:00
Parlamentul European (PE) a văzut, începând din 1979, trecând prin hemiciclurile sale eurodeputaţi cu o carieră singulară - celebrităţi, nonagenari, descendenţi ai unor personalităţi istorice, relatează AFP, preluată de News.ro.
14:10
Anul trecut a fost cel mai prolific din istoria pieţei rezidenţiale din Bucureşti şi împrejurimi, însă 2019 ar putea aduce un nou record post-Revoluţie, cu 14.000 de locuinţe care ar putea fi predate, relevă un raport realizat de SVN România.
13:50
Programul Rabla pentru electrocasnice poate fi accesat de către orice cetăţean, începând de vineri, 24 mai, iar bugetul pentru acest an este de 40 de milioane de lei, dublu faţă de anul 2018, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.
13:00
Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, consideră că despre Tezaurul evacuat la Moscova ar trebui să fie scrisă o carte sau să fie făcut un film, care ar putea fi trimis la Viasat History, fiind vorba despre istoria a 92 de tone de aur.
12:20
Cheltuielile de consum ale gospodăriilor din Germania au înregistrat cea mai puternică creştere din ultimii opt ani în primul trimestru, ceea ce a permis celei mai mari economii europene să se relanseze după stagnarea înregistrată în ultimul trimestru al anului trecut, transmite Reuters.
11:50
Consilierul premierului Viorica Dăncilă este urmărit penal de DIICOT din cauza protocolului între SRI şi Parchetul General publicat anul trecut.
11:40
Portugalia devine prima ţară din zona euro care va emite săptămâna viitoare obligaţiuni Panda denominate în yuani, scrie presa internațională.
10:40
Visul unei vieți libere, în care să-şi fie propriii șefi, i-a determinat pe mai mulți tineri să își încerce norocul în afaceri. Pe lângă curaj, ca să reușească în această lume, au avut nevoie de idei, menite să cucerească nişte clienţi nedescoperiţi de afacerile clasice.
10:00
Votul pentru viitorul Parlament European începe joi, în Olanda, dar şi în Marea Britanie, care este obligată să organizeze aceste alegeri din cauza amânării Brexit.
09:50
Șefa guvernului britanic Theresa May este aşteptată să îşi anunţe vineri plecarea din funcţie, scrie joi cotidianul The Times, fără a cita surse, potrivit agenţiei Reuters.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:50
Aproximativ 80% dintre salariaţii români şi-ar dori să muncească de acasă măcar o dată pe săptămână, arată datele unui studiu derulat în 2018 de platforma de recrutare online eJobs.
16:20
Kaufland România deschide, joi, două noi magazine, în Focșani și Constanța, și ajunge astfel la o rețea de 124 de hipermarketuri la nivel național, a anunțat retailerul.
15:10
Vase de lux pentru croaziere, ambarcațiuni de mare capacitate pentru exploatații petroliere și nave de transport maritim vor fi construite în Mangalia, în cel mai mare șantier naval din Europa, anunță Ministerul Economiei.
14:50
Un cetăţean danez face campanie pentru a deveni primul primar străin al unui oraş din Germania la alegerile care vor avea loc duminică în oraşul Rostock, port la Marea Baltică, relatează DPA, preluată de Agerpres.
14:40
Echipamentele de protecție au rolul important de a proteja angajații care își desfășoară activitățile profesionale în condiții speciale, de a menține igiena la locul de muncă și de a preveni nenumărate riscuri și eventuale accidente.
14:20
Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la Bacău, că în şedinţa Guvernului de joi va fi adoptat un act normativ prin care autorizaţia de construcţie va fi eliminată din documentaţia ce trebuie depusă în cadrul proiectelor cu finanţare prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.