InCont

Acum 6 ore
17:20
Un număr de 994.407 contracte individuale de muncă au fost suspendate de la intrarea în vigoare a stării de urgenţă (16 martie), până în prezent, potrivit cifrelor Inspecţiei Muncii date publicităţii marţi de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS).
17:10
Companiile aeriene nu-şi pot permite să restituie costul biletelor anulate din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus (COVID-19), a declarat marţi directorul Asociaţiei Internaţionale de Transportat Aerian (IATA), Alexandre de Juniac.
16:50
Astăzi, plasticul este absolut pretutindeni. Îl regăsim în ambalaje, recipientele de băuturi, la produsele şi ustensilele de înfrumuseţare şi, din nefericire, chiar şi în mâncare.
16:30
Eforturile susţinute depuse până acum de toate organele competente pentru a reglementa piaţa asigurărilor din România par să nu fi reuşit să egaleze ceea ce a schimbat contextul creat de Covid 19 într-un timp relativ scurt.
16:30
Când vine vorba despre alegerea ușilor, spațiile industriale necesită mai multe măsuri de prevenție și siguranță decât alte locuri.
16:20
Adaptarea unui apartament pentru a fi închiriat implică realizarea unor îmbunătățiri. Modernizarea lui pentru a-l potrivi nevoilor tale schimbătoare înseamnă alte investiții. Renovarea lui pentru a-l putea scoate la vânzare aduce de la sine un set diferit de acțiuni necesare.
Acum 8 ore
15:00
Compania aeriană Blue Air a solicitat, în martie, un credit de salvare, sub forma unui împrumut cu dobândă preferenţială acordat într-o situaţie de criză majoră, potrivit unui comunicat de presă al operatorului.
14:40
Măsurile de carantină impuse din cauza pandemiei de coronavirus determină din ce în ce mai mulţi locuitori ai oraşelor să cultive fructe şi legume în casele lor, ceea ce ar putea da un impuls durabil agriculturii urbane, susţin arhitecţii şi experţii alimentari consultaţi de Reuters.
14:30
Guvernul României a semnat un memorandum privind un împrumut cu o valoare indicativă de un miliard de euro de la BIRD, ramura de investiții a Băncii Mondiale, după cum au declarat pentru știrileprotv.ro surse guvernamentale.
Acum 12 ore
13:40
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de referinţă de 4,8314 lei/euro, în creştere cu 0,07% faţă de nivelul de 4,8280 lei/euro atins luni.
13:20
Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 360 de cazuri noi de coronavirus, 4.417 în total
13:00
Producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi a anunţat marţi că reia producţia de Paracetamol şi Novocalmin în regim de urgenţă şi că până la sfârşitul lunii aprilie le va livra către farmaciile şi spitalele din România.
12:10
Sindicatele din transporturi solicită intervenţia imediată a Executivului pentru soluţionarea situaţiei critice generate de măsurile de distanţare socială şi de limitare a mobilităţii cetăţenilor asupra încasărilor CFR Călători şi CFR Infrastructură.
12:10
Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 182 de decese, 4.057 de români infectați
11:50
Presupuşi membri ai cartelurilor de droguri au distribuit alimente locuitorilor a două oraşe din Mexic, pe fondul pandemiei de coronavirus, a relatat luni presa locală, citată marţi de dpa.
11:20
Rata şomajului în hoteluri şi restaurante a ajuns la 60% şi riscă să urce până la 90% în perioada următoare, având în vedere condiţiile din prezent, estimează reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).
10:40
Guvernul a decis, în şedinţa de luni, prelungirea mandatelor aleşilor locali până cel târziu la data de 31 decembrie 2020, având în vedere epidemia de coronavirus care împiedică desfăşurarea scrutinului la termen.
10:20
Livrările trimestriale ale producătorului de vehicule electrice Tesla au scăzut mai puţin decât se aşteptau analiştii, de la nivelul record înregistrat la finele lui 2019, ceea ce a dus la creşterea acţiunilor cu 14%.
10:20
Produsul intern brut (PIB) al României a crescut, în 2019, cu 4,1%, până la valoarea de 1.059 miliarde de lei, comparativ cu anul anterior, potrivit datelor provizorii publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).
09:50
Miniştrii europeni de Finanţe ar urma să-şi depăşească marţi divergenţele de opinie şi să cadă de acord cu privire la primele măsuri economice comune în faţa pandemiei de coronavirus.
Acum 24 ore
09:00
Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, afirmă că, în acest moment, la minister nu există niciun proiect privind restructurarea aparatului bugetar sau tăieri de salarii în sectorul public, dar se face o analiză pentru a se stabili care sunt cheltuielile neesenţiale.
08:50
Germania, Austria, Cehia și Marea Britanie sunt primele țări europene care se pregătesc să iasă, treptat, din izolare. Măsura este menită să combată criza economică declanșată de pandemia de Covid-19.
08:50
Acţiunile din Europa şi SUA au încheiat tranzacţiile de luni în creştere puternică, după scăderea uşoară a numărului de decese zilnice provocate de coronavirus.
08:30
Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 176 de decese, 4.057 de români infectați
08:30
Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat că ceea ce este mai greu în privinţa crizei coronavirusului, în România, nu a trecut încă şi că totul depinde de cum vor evolua lucrurile în perioada următoare.
6 aprilie 2020
22:40
Premierul britanic Boris Johnson a fost internat la terapie intensivă, anunţă BBC.
22:20
Speriați de coronavirus, sute de mii de angajați, inclusiv români, care munceau în agricultură în țările grav afectate de pandemie s-au întors acasă.
Ieri
22:10
Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat, luni seara, la finalul şedinţei de Guvern, că în această perioadă se înregistrează o creştere a cheltuielilor şi o scădere a veniturilor, iar acest lucru înseamnă că deficitul pentru acest an va creşte semnificativ.
21:50
Cele mai multe căutări pentru un loc de muncă pe platforma de recrutare online Bestjobs.ro au fost pentru job-uri remote (la distanţă) sau work from home (lucrul de acasă), odată cu izbucnirea pandemiei cu coronavirus.
20:10
Rafturile metalice pentru magazin sunt unele dintre cele mai importante elemente pentru organizarea competenta a spatiului de vanzare cu amanuntul.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.