InCont

Acum 12 ore
12:00
O igienă adecvată nu este esențială doar pentru casă, ci este fundamentală și în cazul articolelor vestimentare.
11:50
De lungul timpului, s-a dovedit că soluțiile clasice pentru finisajul pardoselilor prezentau anumite inconveniente, mai ales când erau realizate peste rețele de țevi sau cabluri.
Mai mult de 2 zile în urmă
14:20
Alegerea căruciorului sport pentru copil este unul dintre primii pași pe care îi faci spre viața de părinte, deoarece instinctual vei încerca să alegi calitatea, siguranța și confortul.
24 februarie 2021
12:30
Indiferent dacă ești oltean, ardelean sau moldovean și folosești pentru încălzirea căminului tău o sobă sau un semineu pe lemne, singura soluție care îți poate garanta funcționarea la capacitate maximă și în condiții de maximă siguranță și confort pentru întreaga ta familie este redată de calitatea coșului de fum pe care îl folosești.
19 februarie 2021
17:00
Cărțile de colorat pentru adulți au câștigat tot mai mult teren în ultimii ani, datorită beneficiilor pe care coloratul le are asupra stării mentale și emoționale.
16:40
Bolile de inimă au o prevalență ridicată la nivel mondial. Tratamentele minim-invazive se realizează prin proceduri care produc o traumă minimă în organism, fiind mult mai blânde față de intervențiile chirurgicale. Datorită medicinei intervenționale, multe afecțiuni cardiace pot fi tratate fără operație pe cord deschis.
8 februarie 2021
14:30
Am traversat cu toții un an dificil, de aceea, perioada Sărbătorilor de iarnă vine ca o promisiune de veselie și o speranță că lucrurile vor merge mai bine în lunile următoare.
14:30
Dacă ești antreprenor consacrat sau la început de drum, ți-ai pus deja întrebarea cum să te faci cunoscut pe piață, ce mijloace să folosești ca să-ți promovezi afacerea într-un context concurențial puternic, complicat și mai mult de criza sanitară și de problemele sociale.
14:10
Dacă ai nevoie de un împrumut, este important să iei în calcul mai multe metode de finanțare, astfel încât să o alegi pe cea potrivită nevoilor tale. Poți lua în considerare un credit de nevoi personale, un împrumut ipotecar sau poți aplica pentru subvenții sau fonduri europene.
14:00
Protecția mediului a devenit în ultimii ani un interes general la nivel de țară și la nivel global. Multe companii internaționale importante acordă din ce în ce mai multă atenție eliminării emisiilor de carbon din procesele care țin de fabricarea și de transportul produselor lor.
14:00
Practicarea unui sport susține dezvoltarea armonioasă a celui mic, favorizează construirea relațiilor interumane cu alți puști de seama sa și garantează un moment de respiro pentru părinți, fiind o activitate simplu de practicat, mai ales în anii copilăriei.
14:00
Cu siguranță ai auzit de celebrii adidași Tommy Hilfiger, accesorii de lux vânate de către pasionații de modă din întreaga lume. Brandul american este de asemenea recunoscut pentru liniile sale de haine pentru femei, bărbați și copii, dar și pentru accesoriile de excepție, printre care ceasuri și ochelari.
13:50
Efectele pandemiei de coronavirus se resimt și pe piața muncii. Numeroase companii au optat pentru regimul work from home încă din primele săptămâni ale izbucnirii pandemiei.
13:40
Dragostea nu ține cont de granițe, așa că multe cupluri și familii sunt întemeiate de parteneri cu naționalități diferite. Și în România, căsătoriile cu străini sunt de multă vreme un lucru obișnuit, mai ales după 1989.
13:40
Oricât de mult ne-ar plăcea să purtăm mereu încălțări și haine ușoare, atunci când vine sezonul rece, trebuie să ne schimbăm garderoba. Jachetele subțiri vor fi înlocuite de paltoane călduroase, pălăriile de soare de cele din fetru și tricourile, de bluze cu mânecă lungă.
13:40
Exercițiile pentru ochi sunt recomandate tuturor, dar în special celor care au fost diagnosticați cu diferite afecțiuni oftalmologice, cum ar fi: strabism; vedere încețoșată; intervenție chirurgicală.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.