InCont

Acum 5 minute
23:10
Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că România poate ajunge cu uşurinţă în situaţia Greciei, care s-a împrumutat pentru a creşte veniturile populaţiei.
Acum o oră
22:40
Pasagerii pot călători acum din Viena la Bruxelles în timpul nopţii, cu opriri în Germania, cu un nou serviciu de tren de noapte începând de duminică.
22:30
Premierul Ludovic Orban a declarat că alocaţiile pentru copii vor fi dublate dacă există resurse financiare . În cazul pensiilor, Orban a spus că sunt prevăzuţi bani la buget, dar nu este 100% aplicarea acestei măsuri, deoarece totul depinde de cum evoluează economia .
22:30
Incident cu final dramatic în București, la metrou. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a căzut pe șinele trenului, în stația Păcii.
Acum 2 ore
22:10
Premierul Ludovic Orban a declarat că, până la sfârşitul lunii ianuarie, începutul lunii februarie, Guvernul va lua o decizie în privinţa realizării autostrăzii Comarnic - Braşov şi a adăugat că, în opinia sa, proiectul ar trebui continuat cu finanţare de la buget.
Acum 24 ore
09:40
Uniunea Europeană a tăiat dramatic în acest an din fondurile dedicate asistenţei de preaderare pentru Turcia.
09:20
Gibraltarul s-ar putea alătura spaţiului Schengen cu scopul de a garanta libertatea de mişcare la frontiera sa cu Spania după ce Regatul Unit va părăsi Uniunea Europeană, a sugerat premierul acestui teritoriu britanic într-un interviu acordat AFP.
08:50
Strategia O centură, un drum , demarată de China în ideea creării unui nou Drum al Mătăsii şi consolidării schimburilor comerciale între Asia, Rusia şi Europa, ţine la distanţă companiile europene, este de părere un grup de lobby al sectorului european de bussines.
Ieri
07:30
Oficialii MAI recomandă trecerea la noul card de identitate, cu cip de securitate, la expirarea celor actuale. Vor fi disponibile și buletine fără cip de securitate, dar nu vor putea fi folosite pentru a călători în afara țării.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:20
Regatul Unit nu-i va expulza automat pe cetăţenii europeni care nu au cerut obţinerea statutului de rezident în această ţară după Brexit, a declarat vineri coordonatorul Parlamentului European pentru Brexit, Guy Verhofstadt.
16:00
Cea mai amplă campanie de împădurire a terenurilor degradate în vederea protejării solului, a refacerii echilibrului hidrologic şi a îmbunătăţirii condiţiilor de mediu va fi demarată în România în primăvara acestui an, a anunţat ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe.
15:50
Lucrările de construcţii în România au înregistrat o creştere de 24% în luna noiembrie 2019, comparativ cu luna noiembrie 2018, acesta fiind cel mai mare avans înregistrat în rândul statelor membre UE, arată datele publicate vineri de Eurostat.
15:40
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, vineri, un curs de referinţă de 4,7792 lei/euro, în scădere cu 0,01% faţă de valoarea atinsă joi.
14:50
Rata anuală a inflaţiei în zona euro a fost de 1,3% în luna decembrie 2019, în creştere comparativ cu 1% în luna noiembrie, şi de 1,6% în Uniunea Europeană, de asemenea în creştere, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică (Eurostat).
14:30
Exporturile de produse agricole ale Țărilor de Jos au crescut cu 4,6% în 2019, atingând un nou maxim istoric de 94,5 miliarde de euro, a anunţat vineri Institutul naţional de statistică.
13:40
Biletele de avion pentru cursa Suceava-Viena şi retur, operată de compania low-cost Wizz Air începând din luna iulie a acestui an, au fost puse în vânzare.
13:10
Grupul auto Renault, proprietarul Dacia, a anunţat vineri că în 2019 vânzările sale totale au scăzut cu 3,4% în ritm anual, până la 3,753 milioane vehicule, după vânzările record din 2018.
12:50
Fostul ministru Vlad Voiculescu şi-a lansat, vineri, proiectul de administrație publică pentru Primăria Bucureşti, sub sloganul Bucureşti, capitala oamenilor buni .
11:40
Şeful Volkswagen, Herbert Diess, a avertizat că producătorul auto german trebuie să-şi accelereze transformarea pentru a evita să devină o altă Nokia, care şi-a pierdut dominaţia pe piaţa telefoanelor mobile în favoarea Apple.
11:30
Produsul Intern Brut al Chinei a înregistrat anul trecut un avans de 6,1%, cel mai slab ritm de creştere din ultimii aproape 30 de ani, pe fondul războiului comercial cu SUA.
10:40
România are cel mai mic procentaj de colectare a taxelor şi impozitelor din UE, una dintre cauze fiind faptul că nu a fost realizată informatizarea Fiscului, a declarat premierul Ludovic Orban.
10:20
Premierul spune că nu a existat niciodată un plan prin care să-şi dea demisia pentru a forţa alegerile anticipate
10:20
Senatul american a deschis joi procesul de impeachment împotriva preşedintelui Donald Trump, cu citirea în plen a celor două articole din actul de acuzare împotriva liderului de la Casa Albă, informează agenţiile AFP şi DPA.
10:10
Din acest an, blocurile de locuințe și casele noi vor putea fi recepționate și date în folosință doar după racordarea definitivă la rețelele de utilități publice.
10:00
Virusul misterios, depistat în China, alertează și autoritățile din România.
16 ianuarie 2020
21:00
Guvernul a aprobat, printr-un memorandum, un ajutor de salvare pentru Tarom, alocat printr-un împrumut din Trezorerie în sumă de 195 de milioane de lei, a anunţat, joi, şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.
16:30
Un proiect legislativ care prevede ca niciun vehicul care are o normă de poluare sub Euro 4 să nu mai poată fi înmatriculat în România a fost elaborat de primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica.
16:00
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză privind continuarea grevei la SNCF (Compania Naţională de Căi Ferate) şi RATP (Regia Autonomă a Transporturilor Pariziene).
14:40
Aplicaţia de ride-sharing Yango a primit de la Ministerul Transporturilor avizul tehnic de funcţionare ca platformă digitală de intermediere a transportului alternativ, cu valabilitate de doi ani de zile, a anunţat Yango România.
14:40
Cele mai căutate locuri de muncă în anul 2019 au fost cele de şoferi, contabili şi economişti, potrivit unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs.ro.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.