Nicușor Dan: ”Care sunt persoanele despre care eu cred că într-o ţară civilizată ar trebui să fie în pușcărie”

StirileProtv.ro, 28 martie 2024 21:10

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că unele persoane care au avut funcții importante în administrația centrală a Bucureștiului ”ar trebui să fie azi în puşcărie”, „într-o ţară civilizată”.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 4 ore
22:10
Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat că, la Bucureşti, "o juntă militară a ocupat PNL, alungând liberalismul din PNL".
22:10
Un angajat al industriei hoteliere a dezvăluit care sunt cele mai comune greșeli pe care le fac turiștii în momentul în care ajung la hotel. 
22:00
Horoscop 28 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasa și La multi ani sărbătoriților zilei. O s-avem chef de vizite, de plimbari de făcut urări de bine celor pe care-i îndrăgim, pe care-i iubim și o să simțitm iubire.
21:50
Un afroamerican pe nume Frank Tyson, în vârstă de 53 de ani, eliberat condiţionat recent din închisoare, suspectat de faptul că era implicat într-un accident rutier, a murit în timpul arestării sale în 18 aprilie.
21:50
Un avion de tip Boeing 767 de linie aparţinând companiei Delta Airlines, care decola de la New York către Los Angeles, a fost nevoit să se întoarcă din drum după decolare, din cauza unui tobogan de urgenţă, scrie presa americană.
21:30
O pasăre care poate ajunge până la 1 metru și jumătate înălțime, cunoscută sub numele de ”pasărea sabot” sau ”pasărea gheată”, ”pantof” - originară din Africa - mănâncă pui de crocodil și își ucide frații.  
21:20
Mişcarea libaneză pro-iraniană Hezbollah a anunţat, sâmbătă, că a vizat două poziţii militare în nordul Israelului, "în ripostă la atacurile inamicului" împotriva "locuinţelor civile" din sudul Libanului, informează AFP.
Acum 6 ore
20:50
O victorie a Rusiei în Ucraina ar putea să arunce lumea în dezordine, să transforme economia globală și să declanșeze conflictul nuclear, a avertizat Jamie Dimon, directorul general al JPMorgan. 
20:30
Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,4, s-a produs, sâmbătă, în Java, Indonezia.
20:20
Majoritatea produselor din comerț conțin aditivi alimentari, în special cele ambalate, de la cerealele pentru micul dejun, până la dulciuri, produse de panificație și mâncare conservată sau gata de consum.
19:50
Sunt sute de morți în Kenya, Tanzania și Burundi din cauza inundațiilor.
19:50
Când Stamatis Moraitis avea 66 de ani, medicii i-au spus că mai are de trăit între șase și nouă luni. O decizie pe care a luat-o i-a schimbat viața.
19:40
Este mobilizare de forte pe E85, după ce o autocisternă încărcată cu etanol s-a răsturnat pe raza orașului Mărășești. La fața locului intervin patru echipaje din cadrul ISU Vrancea.  
19:30
În multe state, medicii lucrează și la stat și la privat, iar interzicerea acestei practici ar goli spitalele publice. Doar că în alte țări, situația este bine reglementată și pacienții nu sunt forțați să meargă la privat.
19:30
Sute de srilankezi care muncesc în România au sărbătorit, la Alba Iulia, intrarea în noul an. Potrivit tradiției din țara lor, trecerea în prima zi a lui 2024 are loc în aprilie.
19:30
Mii de oameni au participat la procesiunile de Florii organizate în toată țara, în ajunul marii sărbători a „Intrării Domnului în Ierusalim".  
19:30
Când circulați pe autostradă este bine să aveți telefonul încărcat, aparatele de urgență de pe șoselele de mare viteză fie nu sunt conectate la rețea, fie au fost vandalizate.
19:30
Cu o săptămână înainte de Sărbătorile Pascale, în fiecare an, este sărbătorită Duminica Floriilor, marcând retrăirea momentului când Iisus Hristos a intrat în Cetatea Ierusalimului.
19:20
Agenția Ministerului Justiției care administrează bunurile sechestrate în anchetele penale scoate la licitație o colecție impresionantă de mașini de lux.
19:20
Cu o zi înainte de sărbătoarea Floriilor, piețele și păstrăvările au fost pline de oameni. Este a doua dezlegare la pește în postul Paștelui.  
19:20
Litoralul a revenit la viață, cu soare și veselie, în vacanța deja începută de 1 Mai și Paște. În Vama Veche, turiștii au stat la plajă și s-au bucurat de atmosfera boemă, în sunet de chitară.
19:20
Douăzeci de soldați cambodgieni au murit într-o explozie care s-a produs, sâmbătă, într-un depozit de muniţie amplasat într-o bază militară din vestul ţării, a anunţat premierul Hun Manet, potrivit AFP.
19:10
Alianța NATO a încheiat un exerciţiu militar, "Brave Griffin", la frontiera dintre Polonia şi Lituania privind securizarea faimosului Coridor Suwalki.
Acum 8 ore
19:00
Moldovenii nu sunt cetăţeni de mâna a doua ai României şi orice zi cu Marcel Ciolacu încă în funcţia de premier este o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei, susţine preşedintele CJ Iaşi, Costel Alexe, citat într-un comunicat al PNL Iaşi.
18:40
A fost a treia oară când au prins-o. Ghemuindu-se într-o mică groapă pe un câmp, Moran Stella Yanai știa că de data aceasta este diferit.
18:30
Un bărbat a fost reţinut pentru trafic de heroină, el fiind recent eliberat din penitenciar. 
18:10
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe pământ care nu fac deloc zgomot
18:10
Miliardarii din domeniul tehnologiei sunt și ei oameni și se bucură de lucrurile mărunte, cum ar fi o doză rece de suc sau o cină împreună cu familia.  
18:00
Pentagonul a anunțat că va "grăbi" rachetele de apărare antiaeriană Patriot și muniția de artilerie către Ucraina, ca parte a noului său pachet de ajutor militar. 
17:20
Regele Charles al III-lea a făcut istorie, marcând o premieră, în momentul în care a onorat-o pe ducesa de Gloucester ca doamnă regală Companion al celui mai nobil Ordin al Jartierei. 
17:10
Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat, sâmbătă, detectarea a 22 de avioane chineze în jurul insulei în mai puţin de trei ore, relatează AFP.
Acum 12 ore
16:40
O insulă privată, aflată în largul coastei de vest a Scoţiei, a fost scoasă la vânzare.
16:40
Alejandra Rodriguez a intrat în istoria concursurilor de frumusețe după ce a fost declarată Miss Univers Buenos Aires la vârsta de 60 de ani.
16:20
Autoritățile italiene au efectuat recent o operațiune majoră care a vizat sectorul produselor lactate. Trei companii producătoare au fost acuzate că au încercat, prin diverse metode, să prelungească termenul de valabilitate al produselor. 
16:20
Hamas anunţă sâmbătă că ”studiază” o contrapropunere israeliană în vederea unui armistiţiu în războiul din Fâşia Gaza şi unei eliberări a ostaticilor, o nouă evoluţie în negocieri aflate într-un punct mort pe care Egiptul vrea să le relanseze.
15:50
Cel puţin trei persoane au fost rănite, zeci de clădiri au fost distruse, linii electrice au fost smulse, iar trenuri au deraiat în centrul Statelor Unite, unde peste 70 de tornade au fost înregistrate de către serviciul meteorologic american NWS.
15:50
Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mort, vineri, într-o piață publică din orașul italian Genova.  
15:40
Preotul ortodox Ciprian Mega, care a fost oaspete de onoare la un festival de film din Moscova în plin război declanșat de Rusia, a avut o întâlnire cu președintele Vladimir Putin. 
15:30
Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu la scurt timp după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare, a transmis, sâmbătă, IPJ Suceava.
15:30
Premierul Marcel Ciolacu exclude reintroducerea stagiului militar obligatoriu. ”Cred că acele vremuri s-au dus. România are nevoie de o armată de profesionişti”, a spus Ciolacu într-o emisiune televizată, potrivit News.ro.
15:30
Un român în vârstă de 45 de ani a fost salvat în Italia, în cadrul unei operațiuni dificile de salvare montană desfășurată în apropierea zonei Sella Sant’Agnese din localitatea Gemona del Friuli, situată în provincia Udine. 
15:30
În fiecare primăvară, "păianjeni" negri și înfricoșători apar pe Marte în timp ce gheața de dioxid de carbon îngropată eliberează gheizere de gaz prăfuit.
15:30
Un expert în longevitate spune că există un ingredient secret pentru o viață mai lungă – o super-legumă care nu lipsește din alimentația persoanelor longevive.  
15:20
Ministrul adjunct rus al Apărării, Timur Ivanov, care a fost arestat pentru luare de mită, și fosta sa soție, Svetlana Zaharova, locuiau în conacul de pe moșia Prințesei Sofia Volkonskaia din Moscova.
15:20
Un bărbat din judeţul Suceava a fost reţinut, sub acuzaţia de contrabandă, după ce, în urma unor percheziţii la locuinţa sa, poliţiştii au găsit aproape 50.000 de ţigări nefiscalizate.
15:10
Un cutremur semnificativ cu magnitudinea 5,7 a fost raportat, sâmbătă, la ora 11:35, ora locală a României. 
14:50
Poliţia naţională iberică l-a arestat în Spania pe liderul bandei de motociclişti MC Comanches pentru tentativă de omor.
14:40
Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a câştiga pentru a cincea oară în carieră Liga Campionilor europeni şi pentru a treia oară consecutiv cu formaţia poloneză KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg.
14:30
Premierul Marcel Ciolacu susţine că nu a jucat niciodată la păcănele. În schimb, liderul PSD joacă poker cu prietenii, Catan cu Sorin Grindeanu şi şah cu Mihai Tudose, care ”după ce câştigă, fuge”.
14:30
O femeie care și-a comandat două telefoane iPhone de la același vânzător online a rămas șocată atunci când a primit pachetul și a văzut ce se afla, de fapt, în interior.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.