Mireasa sezonul 9, 25 aprilie 2024. Nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task. Contre între Adriana și doamna Mariana

Antena1, 25 aprilie 2024 15:30

Au apărut nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task din casa Mireasa sezonul 9. Maria a contestat decizia Nataliei și a Laurei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum o oră
00:10
Calificările pentru pentru Marele Premiu de la Miami au fost difuzate în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Piloții se pregătesc de cursa de duminică, 5 mai 2024.
Acum 2 ore
23:30
Jo și Liviu Teodorescu au câștigat a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Cum au reacționat când au aflat că transformarea lor a fost cea mai apreciată de colegii de la canapea.
22:50
Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au transformat în Ozana Barabancea și Horia Brenciu în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Cum a reacționat jurata când „s-a văzut” pe scenă.
Acum 4 ore
22:00
Connect-R și Shift au surprins jurații cu transformarea lor în Tom Jones din a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024.
21:30
Alexia Țalavutis și Dima Trofim au adus atmosfera de basm în platou cu transformarea în Jasmine și Aladdin în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024.
21:20
Jo și Liviu Tedorescu s-au transformat în Katy Perry și Juicy J în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Hit-ul „Dark Horse” a răsunat pe scena transforming show-ului.
21:10
Bella și Barbara i-au impresionat pe jurați cu transformarea lor în Dan Spătaru din a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Cum le-a ieșit momentul inedit.
Acum 6 ore
20:40
Emi și Cuza s-au transformat în Rema și au cântat hit-ul „Calm Down” în a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Iată ce au spus jurații despre momentul lor spectaculos.
20:10
Andreea Bălan și Alina Pușcaș au bifat, din nou, apariții speciale în cea de-a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Iatâ cât de bine au arătat jurata și prezentatoarea show-ului.
20:00
O tânără de 19 ani din Marea Britanie credea că are dureri de cap din cauza mahmurelii. Însă, când a ajuns la spital, a primit o veste devastatoare din partea medicilor. Iată despre ce este vorba!
Acum 8 ore
18:40
Violeta, fiica lui Ștefan Bănică din relația cu Andreea Marin, și-a dat familia de gol și a dezvăluit cum arată sărbătorile de când părinții ei s-au separat. Iată declarațiile!
18:40
Mai sunt doar câteva ore până la slujba de Înviere. Pompierii țin să reamintească cetățenilor câteva reguli care să le asigure siguranța în acest timp.
18:20
Preafericitul Daniel îi îndeamnă pe credincioși la vindecare și mântuire sufletească! Iată ce mesaj a pregătit pentru românii de pretutindeni!
17:50
Un loc de parcare se vinde cu o sumă exorbitantă, însă agenții imobiliari consideră că este un preț just. Iată în ce oraș se află.
17:30
Există un deliciu pe masa de Paște care se poate transforma într-un adevărat coșmar pentru conducătorii auto. Iată la ce preparat trebuie să ai grijă dacă nu vrei ca drugtestul să iasă pozitiv!
17:20
Oana Roman le-a povestit urmăritorilor săi despre modalitatea în care mama ei încearcă să îi transmită mesaje din lumea de dincolo chiar în Săptămâna Mare! Iată cum și-a dat seama că mama ei vrea să îi spună ceva!
Acum 12 ore
16:10
Pentru că gospodinele se ocupă de zeci de feluri de mâncare cu ocazia sărbătorilor, există posibilitatea ca acestea să facă anumite greșeli pe care cu siguranță invitații le vor observa atunci când gustă preparatele. Iată ce greșesc românii atunci când gătesc carnea de miel și la ce ar trebui să fie atenți.
16:00
Grace a refuzat să plătească la casele de marcat self-checkout, iar reacțiile au fost mai aprige decât se aștepta.
15:40
Delia a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe fotografii din vacanța în care a plecat cu părinții și soțul ei de Paște. Iată cum i-a surprins pe mama și tatăl ei!
14:50
În episodul 11 din Medicool Sezonul 6, Mihail Pautov, Carmen Brumă și Simona Carniciu, medic diabet, nutriţie şi boli metabolice, vorbesc despre metodele tradiționale și medicale de slăbit. Află totul urmărind episodul integral difuzat pe 4 mai 2024.
14:30
La aproape un an de la decesul lui Sebi și al Robertei, în accidentul produs de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai, oamenii au decis să organizeze un marș pe litoral în memoria celor doi tineri.
14:10
Chef Ștefan Popescu a dezvăluit o rețetă delicioasă de ciorbă de miel, perfectă pentru masa de Paște. Iată cum o prepară, dar și de ce secrete se folosește pentru o mâncare delicioasă!
13:00
În această noapte, creștini ortodocși participă la slujba de Înviere. Ei se vor întoarce acasă cu Lumina Sfântă. În ciuda prognozei nu tocmai favorabile, românii vor ieși din case. Iată ce semnificație are ploaia în această noapte sfântă.
12:40
Iuliana Pepene le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram cum se pregătește pentru Paște. Iată de ce va petrece singură sărbătorile Pascale!
12:10
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu-Oțil au ales o destinație de vis pentru minivacanța de Paște. Cei doi se bucură de câteva momente de intimitate și relaxare.
Acum 24 ore
11:30
Rezultatele tragerilor speciale Loto ale Sărbatorilor de Paști au fost afișate. Află numerele câștigătoare de sâmbătă la tragerile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus. În joc se află un report spectaculos!
Ieri
00:00
În episoadele 33 și 34, sezonul 2, din 3 mai, Eva, Adina și Mara își revăd tatăl după ce le-a abandonat. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY.
3 mai 2024
19:10
Telefonul mobil înregistrează discuțiile noastre, chiar și atunci când nu vorbim la el. Există, însă, o metodă simplă care ne ajută să prevenim acest lucru. Iată despre ce este vorba! Pașii sunt simpli.
19:00
Telefonul mobil înregistrează discuțiile noastre, chiar și atunci când nu vorbim la el. Există, însă, o metodă simplă care ne ajută să prevenim acest lucru. Iată despre ce este vorba! Pașii sunt simpli.
18:20
Minivacanța de 1 Mai și de Paște de anul acesta i-a ”activat” și pe micii comercianți de la malul mării, care au profitat din plin de venirea turiștilor pe litoral. Iată cu cât a ajuns să se vândă un singur porumb fiert sau copt!
17:30
Răzvan Simion, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. El se pregătește de nuntă cu iubita lui Daliana Răducan.
17:10
Alexandru a fost sancționat să intre la cursa de eliminre, după ce a încălcat regulamentul casei Mireasa, vorbind cu Cristian despre voturi.
17:00
Specialiștii recomandă acest fruct pentru că este bogat în vitamine, minerale și enzime care facilitează digestia. Iată despre ce este vorba!
17:00
În Gala de vineri, 3 mai 2024, Gabriela Cristea a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii!
16:40
Timp de o săptămână Adriana și Iuliana au fost în cursa de eliminare. Publicul a votat ce fată părăsește casa Mireasa.
16:30
În luna mai, vezi ce filme vrei în AntenaPLAY! Actori mari, producții premiate și o gamă variată de genuri - AntenaPLAY aduce mereu ceva nou și interesant pentru abonații săi.
16:20
Britney Spears trece printr-o perioadă dificilă și pare că starea ei mentală se degradează, după ce a fost găsită în curtea unui hotel, desculță și înfășurată doar într-o pătură.
16:00
Nadia Comăneci a dezvăluit care e rețeta ei specială de sarmale, dar ce și alte bucate tradiționale se regăsesc pe masa de Paște. Gimnasta de zece se laudă că toate sunt inspirate din învățăturile mamei sale.
15:40
Concurenții din sezonul 9 Mireasa au participat în Săptămâna Mare la task-ul iertării. Cei care au avut un conflict au purtat discuții.
15:10
În acest an, vacanța de 1 mai s-a prelungit cu vacanța de Paște, iar acest lucru i-a făcut pe mulți români să închirieze cabane și pensiuni la munte pentru a se relaxa alături de familie șii prieteni.
14:50
Fiind atât de ușor de făcut, această rețetă este ideală pentru oricine dorește să se bucure de tradiție, fără a petrece prea mult timp în bucătărie. Iată de ce ingrediente ai nevoie!
14:50
După ce Cristian a discutat la telefon cu Antonia, iar fata i-a spus că se simte bine și că dorește să revină în casă pentru el, Cristian a luat decizia de a o chema înapoi în competiție.
14:10
Fiind atât de ușor de făcut, această rețetă este ideală pentru oricine dorește să se bucure de tradiție, fără a petrece prea mult timp în bucătărie. Iată de ce ingrediente ai nevoie!
13:50
Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară. Roșcata focoasă face furori cu frumusețea ei și nu e de mirare că a furat inimile atâtor bărbați de-a lungul anilor.
12:40
Recent, Jean de la Craiova a dezvăluit care a fost cea mai mare sumă pe care a strâns-o din dedicații atunci când a cântat la o petrecere.
12:40
Ce se întâmplă în culisele serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Descoperă actorii care dau viață personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției românești. Tot ce vrei e să dai PLAY! Vezi episoade integrale În spatele Camerei 609 în AntenaPLAY!
12:30
Mai mulți credincioși aleg să țină postul negru în Vinerea Mare, fiind ziua în care Iisus Hristos a murit răstignit pe cruce. Pentru cei care nu pot ține postul întreaga zi, există câteva momente cheie în care îl pot încheia. Iată care sunt!
12:00
La Mireasa, Capriciile Iubirii au fost difuzate imagini cu o conversație purtată de Alexandru și Cristina în pauza publicitară de la Mireasa.
11:30
Robert Powell și Franco Zeffirelli au avut de împlinit una dintre cele mai mari misiuni din toate timpurile, aceea de a construi personajul lui Iisus din Nazareth conform scriptului Biblic, fiu al lui Dumnezeu în trup de om, printre oameni, care să dea lumii învățătura Dumnezeiască, așa cum este ea lăsată în cartea sfântă.
10:50
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.