Echipa lui Chef Orlando Zaharia a câștigat battle-ul ieri seară, la Chefi la cuțite, iar proba individuală a eliminat o concurentă în tunică roz

Jurnalul.ro, 25 aprilie 2024 16:00

Cel de-al treilea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus victoria echipei conduse de Chef Orlando Zaharia, după un battle cu o provocare dificilă, dar și cu două amulete care au zdruncinat ordinea la bancurile de lucru.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnalul.ro

Acum 10 minute
23:30
Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, 3-3, sâmbătă seara, pe Cluj Arena, într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, penultima a sezonului.
Acum 30 minute
23:10
Nadia Comăneci are o rețetă specială de sarmale pe care o pregătește pentru familia ei cu ocazia sărbătorilor importante de peste an.
Acum o oră
22:50
Un copac a căzut sâmbătă seara peste două mașini aflate în mișcare, din direcții opuse, pe raza stațiunii Sinaia, din județul Prahova. DN 1 este blocat în zona producerii accidentului.
Acum 2 ore
22:30
Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează surse egiptene.
22:10
Sadiq Khan a fost reales în funcția de primar al Londrei, conform rezultatelor finale de sâmbătă, contribuind astfel la consolidarea avansului Partidului Laburist în fața conservatorilor aflați la guvernare în alegerile locale, înainte de scrutinul național din Marea Britanie.
21:50
Care este resursa ce sparge toate recordurile. Analiştii se aşteaptă ca preţul să atingă 3.000 de dolari pentru nici 30 de grame.
Acum 4 ore
21:30
Sportiva Sabrina Maneca Voinea a câștigat, sâmbătă, medalia de argint la Campionatul European de la Rimini. Aurul a fost câștigat de italianca Manila Esposito, iar bronzul, de sportiva din Franța, Marine Boyer. Sabrina concurează și în finala de la sol.
21:10
Majoritatea românilor sunt puși în dificultate atunci când se gândesc la pluralul cuvântului pască
20:50
Ahmad Al-Fahad Al-Sabah a fost interzis pentru 15 ani din toate funcțiile din cadrul Comitetului Internațional Olimpic (CIO) din cauza unor încălcări ale eticii, a decis organismul de conducere al Jocurilor Olimpice.
20:30
Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Mehedinți, a fost prins, în Sâmbăta Paștelui, circulând cu mașina prin Caraș-Severin, deși era băut. Polițiștii l-au tras pe dreapta și după ce l-au testat au decis reținerea acestuia pentru 24 de ore.
20:10
Traficul feroviar este oprit, sâmbătă seara, pe Magistrala 400, în zona localității Ditrău, din județul Harghita, pentru a se putea interveni în cazul unei locomotive care s-a defectat.
Acum 6 ore
19:30
O femeie în vârstă de 27 de ani a provocat un accident rutier în satul Sintești, comuna Vidra, din Ilfov, după ce a intrat cu mașina în gardul unui imobol și într-o țeavă de gaz. Șoferița era băută.
18:10
Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump va sprijini din nou Taiwanul dacă va obține un nou mandat la Casa Albă.
17:50
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, sâmbătă, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă în orele următoare pe râurile mici din bazinele hidrografice Holod şi Cornet, pe raza judeţului Bihor.
Acum 8 ore
17:30
Actorul Martin Freeman a dezvăluit faptul că a renunțat la vegetarianism după 38 de ani. El s-a oprit din a consuma carne încă din adolescență. Acum, actorul preferă să mănânce carne deoarece înlocuitorii sunt prea "procesați".
17:10
Vitamina D, sau D3 este o vitamină specifică, deoarece organismul o produce atunci când pielea intră în contact cu lumina solară. Cu toate acestea, durata de timp pe care trebuie să o petreceți la soare pentru a vă reface rezervele de vitamina D depinde de mai mulți factori, cum ar fi latitudinea, perioada anului și a zilei, vremea, tenul pielii și utilizarea protecției solare. În unele cazuri, statul la soare nu este suficient și trebuie să se recurgă la suplimente.
16:40
Pompierii au fost chemați să intervină, cu doar câteva ore înainte de Sărbătoarea Învierii, pentru stingerea unui incendiu puternic în apropiere de Mănăstirea Voroneț.
16:30
Reprezentantul Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a spus vineri că Rusia reprezintă o "ameninţare existenţială" pentru Europa deoarece, dacă va avea succes, preşedintele rus Vladimir Putin nu se va opri în Ucraina, informează EFE.
16:10
Un bărbat din localitatea Giarmata Vii, județul Timiș, și-a dat foc în grădina din spatele casei. Au intervenit spre a-l salva fiul său și un nepot.
15:50
A fost anunțat topul celor mai curate 10 aeroporturi din lume. Clasamentul este alcătuit aproape exclusiv din aeroporturi din Asia, cu excepția celui din Zurich, Elveția, care se află pe locul 10.
Acum 12 ore
15:30
Spania este ţara din Uniunea Europeană (UE) cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară, care este de 81,5 ani, în timp ce România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit ultimelor date actualizate vineri de agenţia comunitară de statistică Eurostat, citate de EFE.
15:10
În momentul în care ne gândim să extindem familia cu încă un patruped, trebuie să ne asigurăm că va fi o integrare armonioasă între noii „colegi” de joacă.
14:50
Președintele Iohannis a transmis un mesaj pentru cei care în aceste zile sărbătoresc Paștele. ”Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui şi îndemnul conviețuirii în pace și bună înțelegere”, a arătat șeful statului.
14:30
Biblioteca de Stat din Berlin va expune pentru public partitura originală a Simfoniei a 9-a de Ludwig van Beethoven pentru a marca împlinirea a două secole de la premiera acestei capodopere muzicale, transmite DPA.
14:10
Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor urmări o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizările pentru cele mai inedite categorii.
13:50
Un număr de 295 de copii au fost părăsiţi în maternităţi şi în alte unităţi sanitare, în 2023, cu 89 mai puţini faţă de anul anterior, conform datelor publicate pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA).
13:30
Mihai Mărgineanu, cunoscut pentru atitudinea sa nonconformistă și pentru versurile sale pline de umor și ironie, a fost recent martor la o schimbare alarmantă în Vama Veche. Într-o postare pe rețelele sociale, artistul și-a exprimat șocul față de transformările observate în această destinație de vacanță, aducând în discuție modul în care adolescenții își petrec timpul acolo.
13:10
Un avion de vânătoare cu inteligență artificială a ținut pasul cu un pilot uman în timpul unui zbor de testare istoric al Forțelor Aeriene Americane. Forțele aeriene americane testează avioanele F-16 dotate cu inteligență artificială în scenarii de antrenament de luptă.
12:50
China a lansat vineri o navă spațială fără echipaj într-o misiune de aproape două luni pentru a prelua roci și sol de pe partea îndepărtată a Lunii, fiind prima țară care face o astfel de încercare ambițioasă, scrie Reuters.
12:30
„Bucuria vine din lucruri mărunte”, spune Gabriela Firea în mesajul ei de Paști: „Este momentul în care sufletul nostru se deschide spre iubirea lui Dumnezeu și spre iubirea aproapelui”.
12:10
De Sărbătoare, echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor o ediţie specială a reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Concurenţii aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregătiri pentru sãrbãtorile pascale, pe care le vor petrece împreunã în casã. Maria Cârneci le va fi alături la masa de sărbătoare, ȋn a doua zi de Paște.
11:50
Trenul IRN 473 s-a stricat, sâmbătă dimineață, între stațiile Voila și Făgăraș. Alte trei trenuri sunt oprite în gări.
11:30
Horoscop 5 mai 2024. Taurii vor petrece ziua cu prietenii și familia, Racii vor evita deciziile importante, iar
11:10
Metereologii au emis, sâmbătă, o alertă Cod galben de vânt puternic în Dobrogea și în cea mai mare parte a Munteniei. Vântul va sufla cu rafale de până la 55 km/h și în București.
10:50
Max Verstappen de la Red Bull a obținut vineri seara pole position-ul pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami. În prima linie, lângă el, se va afla Charles Leclerc de la Ferrari, care a ratat cea mai mare parte a antrenamentelor de dimineață după ce a făcut un derapaj.
Acum 24 ore
10:30
Mesaje de Paște 2024. Cu sosirea sărbătorii Pascale, casele românilor se umplu de bucurie și emoție. Paştele este o ocazie potrivită pentru a te gândi la cei dragi, un mesaj sau un SMS fiind ocazia ideală pentru a vă arăta sentimentele. În cazul în care nu aveţi inspiraţie, însă, iată mai jos câteva mesaje şi SMS-uri de Paşte numai bune.
10:10
Cea mai importantă sărbătoare a lumii creştine se vede la Observator Antena 1. Echipele Observator aduc emoţia Învierii din cel mai sfânt loc de pe Pământ, Mormântul de la Ierusalim, până în inima României, cu transmisiuni speciale din Capitală, de la Iași şi de la malul mării, într-o ediţie specială de Paşte, prezentată de Andreea Milea şi Bogdan Alecsandru, sâmbătă, de la 23:45, pe Antena 1.
09:50
Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, a efectuat un studiu privind descrierea obiceiurilor de utilizare a internetului de către populaţia adultă din România, rezultând, printre altele, că aproximativ o treime dintre cei care au răspuns, atunci când fac cumpărături online, nu verifică dacă pagina magazinului este reală şi nu sunt atenţi la recenziile lăsate de alţi cumpărători.
09:10
Creștinii ortodocși sărbătoresc în această noapte Învierea Domnului. Este cea mai mare sărbătoare a creştinismului, ea aduce omenirii speranţa mântuirii şi a vieţii veşnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. În această noapte sfântă, lumina învinge întunericul, iar iubirea, moartea.
08:50
„Se cuvine ca în această noapte de lumină sfântă și de bucurie deplină, să medităm asupra Mielului-Hristos gingaș și bun Care S-a răstignit pentru noi, ca să dăruiască omului, în mod definitiv și irevocabil, bucuria și lumina Învierii, ca înfrângere a tristeții morții și a întunericului păcatului”, scrie Episcopul Ignatie al Hușilor în Pastorala de Paști.
08:30
În luna  sărbătorim mai mulți sfinți vindecători. Aceștia și-au dus crucea cu smerenie și au biruit neputințele omenești, devenind ei cei către care oamenii aleargă pentru vindecare și mângâiere în necazuri.
08:10
O tânără de 29 de ani aflată la volanul unei mașini a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident în județul Buzău. Mașina ei s-a ciocnit cu un camion.
07:50
Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie şi va fi oferită delegaţilor eparhiilor prezenţi la Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”.
07:30
Un bărbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sâmbătă dimineața, în fața trenului și a murit.
07:10
Indicele global al preţurilor produselor alimentare a crescut şi în luna aprilie, pentru a doua lună consecutiv, ca urmare a majorării preţurilor la carne, uleiuri vegetale şi cereale, care au contracarat scăderile de preţuri la zahăr şi produse lactate, a anunţat, vineri, Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), transmite Reuters.
06:50
Rata şomajului în zona euro a rămas stabilă în luna martie, la 6,5%, acesta fiind cel mai redus nivel din istorie, în pofida unei conjuncturi economice nefavorabile, informează AFP.
06:30
În Sâmbăta Mare, Antena Stars va difuza emisiunea documentar "Muntele Athos - Punte între cer şi pământ", filmată chiar pe Muntele Sfânt. Telespectatorii vor putea vedea imagini care nu au mai fost filmate până acum pe Muntele Athos, dar vor putea auzi şi poveştile incredibile ale călugărilor şi preoţilor care au lăsat în urmă toate cele lumeşti pentru a-şi urma chemarea.
06:10
Pentru această ciorbă vem nevoie de următoarele ingrediente:
00:10
Comitetul Executiv al UEFA a autorizat cele 24 de echipe calificate la EURO 2024, turneu care va fi găzduit de Germania, să aibă loturi de 23-26 de jucători, a anunţat AFP, vineri, citând o sursă apropiată de această propunere.
3 mai 2024
23:50
Actriţa americană Meryl Streep, în vârstă de 74 de ani, va fi recompensată cu un trofeu Palme d'Or onorific în timpul ceremoniei de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, pe 14 mai, au anunţat organizatorii evenimentului, citaţi de AFP.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.