Belarusul susține că a dejucat un atac cu drone lansat din Lituania asupra Minskului. Vilniusul neagă

StirileProtv.ro, 25 aprilie 2024 16:20

Şeful Comitetului pentru Securitatea Statului din Belarus a declarat joi că serviciile secrete belaruse au dejucat un presupus atac asupra capitalei Minsk cu drone care ar fi fost lansate din Lituania, anunţă agenţiile de presă de stat din Rusia.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 4 ore
21:50
Nordul Fâşiei Gaza este afectat de o "veritabilă foamete", care progresează către sudul teritoriului palestinian, a avertizat directoarea Programului Alimentar Mondial (PAM), Cindy McCain, transmite sâmbătă AFP.
21:50
Într-un orăşel japonez au început lucrările pentru a ridica o barieră care să blocheze priveliştea celui mai faimos obiectiv turistic al ţării, Muntele Fuji, după ce localnicii s-au plâns de comportamentul nepotrivit al turiştilor avizi de fotografii. 
21:40
Per Gessle, liderul Roxette, a anunţat că superstarul suedez Lena Philipsson o va înlocui pe regretata Marie Fredriksson în turneul australian al trupei de la începutul anului viitor.  
21:40
O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.
21:20
Un bărbat în vârstă de 79 de ani din Missouri a fost pus sub acuzare pentru uciderea unei femei în locuinţa ei din suburbia oraşului Chicago - o crimă care a avut loc în urmă cu aproape şase decenii, relatează AP. 
21:20
Horoscop 5 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de sărbătoare, o zi a întâlnirii cu noi și pot avea loc schimbări interioare la nivel imperceptibil.  
21:10
Un bărbat care a suferit un accident vascular cerebral ischemic acut a fost salvat tocmai la spitalul din Suceava, printr-o procedură modernă de extragere a cheagului de sânge. Pacientul a fost transportat cu un elicopter SMURD.
20:40
Cu peste un milion de înnoptări și cu 73 de milioane de euro cheltuiți anual de către turiști, Indonezia devine din ce în ce mai atractivă pentru piața turistică. 
20:30
Rebelii Houthi din Yemen amenință că își vor extinde în Mediterana atacurile asupra navelor cu destinația Israel, după luni de lovituri asupra navelor din Marea Roșie. 
Acum 6 ore
20:10
După două săptămâni tumultuoase, în campusurile studențești de prin toată America multe universități au început să organizeze ceremoniile de absolvire pentru anii terminali în condiții de securitate sporită.
20:10
Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al capitalei britanice care obţine un al treilea mandat, a anunţat media britanică după numărarea tuturor voturilor.
20:00
Mergem în Grecia, unde sunt în aceste zile zeci de mii de români. Cei mai mulți au ajuns în Thasos. I-au așteptat mese îmbelșugate, priveliști care îți taie răsuflarea și gazde primitoare, care nu mai știu cum să le facă pe plac.  
20:00
Paștele este una dintre perioadele cele mai aglomerate în Bucovina. Cei mai mulți dintre turiști vin din zone îndepărtate și sunt dornici să exploreze zona, ca să se bucure de tot ce are de oferit, așa că abia au timp să stea locului.  
20:00
Crainicul stadionului echipei Roda JC Kerkrade (D2 olandeză) a făcut o gafă de proporţii vineri seara, el anunţând din greşeală că formaţia a promovat în primul eşalon. De bucurie, suporterii au invadat terenul, relatează L'Equipe.
19:50
Pentagonul testează un avion de luptă F-16 experimental, controlat de inteligența artificială.
19:50
Fosta consilieră a lui Donald Trump, Hope Hicks, a fost prima membră a cercului intim al acestuia care a depus mărturie în procesul penal vizând plăţile ascunse către Stormy Daniels.  
19:40
Ultimul tur de forță printre tarabe și galantare a fost cu folos pentru cei care au găsit energie, timp și bani să facă și astăzi cumpărături pentru masa de Paște.
19:40
Litoralul s-a golit sâmbătă de turiștii care au sărbătorit acolo ziua muncii. Vineri au fost și ultimele petreceri. Înainte să plece din Vama Veche, tinerii au făcut noapte albă pe malul mării. I-au găsit pe plajă cei care îşi vor petrece Paştele în staţi
19:40
Pentru creștinii ortodocși și greco-catolici, este ultima zi a Săptămânii Patimilor. Potrivit Noului Testament în Sâmbăta Mare trupul Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce a fost coborât în mormânt.
19:40
Învierea Domnului este cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii iar ProTv vă transmite Slujba de la Mănăstirea Antim, din Capitală.
19:40
Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.
19:40
Pe ultima sută de metri, româncele au desăvârşit preparatele pentru masa de Paște. Au făcut de la cozonac şi pâine proaspătă, până la miel umplut, drob și chiar sarmale. La ţară, au duduit cuptoarele din curte, unde a prins culoare pasca.
19:40
Ne bucurăm atunci când descoperim semeni care dăruiesc din timpul lor ca să îi ajute pe alţii, şi nu în ultimul rând înţeleg sensul cuvintelor „empatie” şi „împreună”. Cum ar arăta această ţară, lumea întreagă, dacă le-am urma, exemplul?
19:10
Kievul a răspuns la rapoartele anterioare conform cărora Rusia l-a plasat pe Volodimir Zelenski pe o listă de urmăriți.
18:30
Președintele Zelenski este deja pe lista „most wanted”, de către Rusia, bineînțeles. Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate.
18:30
Numărul accidentelor grave produse în perioada 1-3 mai a fost cu circa 52% mai mic decât în perioada similară a anului trecut, arată datele prezentate, sâmbătă, de reprezentanţii Ministeruluin Afacerilor Interne (MAI).
Acum 8 ore
17:50
Mihaela Bilic a dezvăluit cele două legume pe care să le mănânci de Paște: “Se activează în ficat și îl detoxifică”
17:40
Un arădean a prins în Săptămâna Mare un somn de peste 2 metri și 50 de kilograme, unul dintre cei mai mari capturați vreodată în vestul țării. 
17:30
Ediţia din 2024 a concursului Eurovision se deschide marţi la Malmo, în sudul Suediei, în umbra războiului din Gaza.
17:10
Cea mai scumpă mașină înmatriculată anul acesta în Iași este un Rolls-Royce de 500.000 de euro, o ”bestie” neagră de 620 CP. Cu toate acestea, este doar a doua cea mai puternică mașină din acest județ, unde un Mercedes din 2010 are 650 CP. 
17:00
Chiar parlamentari din propriul partid îl critică pe Joe Biden pentru livrarea de arme în Israel, și îi cer public să se gândească la oprirea sprijinului militar, dacă Israelul nu face mai mult pentru permiterea intrării ajutoarelor în Fâșia Gaza.
16:40
Negociatori Hamas au ajuns sâmbătă la Cairo pentru intensificarea discuţiilor privind un posibil armistiţiu în Gaza, care ar prevedea întoarcerea în Israel a unor ostatici, a declarat un oficial Hamas.
16:30
Aproximativ 498.000 de dolari în fonduri destinate reconstrucției unei suburbii a Kievului puternic deteriorate au „dispărut”, a declarat Serviciul de Audit de Stat al Ucrainei.
Acum 12 ore
16:20
Nava de război iraniană Shahid Mahdavi, echipată cu drone şi rachete, a traversat pentru prima dată ecuatorul, intrând în emisfera sudică, a relatat sâmbătă postul de radio de stat iranian IRIB, transmite dpa. 
16:20
NATO ar putea trimite „misiuni de consiliere” în Orientul Mijlociu, Africa și Sahel, cu obiective de securitate și apărare.
15:50
Sindicatul Europol al polițiștilor susține că un șef din IPJ Gorj, pe nume Alexandru Ovidiu Vită, le impune subordonaților un plan de amenzi și le reproșează atunci când aceștia aplică prea puține sancțiuni celor din trafic.
15:50
O femeie din Ploiești a fost agresată sexual într-o scară de bloc, sâmbătă. Țipetele ei l-au pus pe fugă pe agresor, iar polițiștii i-au aflat identitatea ulterior.
15:40
Kevin Spacey se confruntă cu noi acuzații de agresiune sexuală, pe care le dezminte categoric. Acestea au apărut înaintea difuzării, săptămâna viitoare, a unui documentar care a reunit mărturiile mai multor bărbaţi.
15:40
După ce și-a petrecut zilele făcând vin la poalele Munților Caucaz, Tsotne Jafaridze se întoarce acasă la Tbilisi, capitala Georgiei, și își începe noua rutină.
15:30
Plantele medicinale încep să fie din ce în ce mai populare printre români. Oamenii caută tratamente naturiste pe bază de plante și sunt tentați să apeleze la astfel de tratamente, mai degrabă decât să apeleze din prima la medicamente.
15:20
Călătoriile pot fi costisitoare, fie că vorbim despre prețul ridicat al benzinei, fie de creșterea cererii pentru vacanțe, care determină creșterea costurilor hotelurilor și ale biletelor de avion.
15:20
Beijingul încearcă să atragă turiști români inclusiv prin prezentarea unor destinații neobișnuite, cum ar fi un oraș cu o populație aproape dublă față de cea a României, în care un tren local circulă printr-un bloc de locuințe. 
15:10
Continuarea exercițiilor militare ale NATO în apropierea granițelor Rusiei sunt dovada că alianța se pregătește pentru un război cu Moscova, a declarat o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei.
14:50
Grupări armate palestiniene, dintre care una pretinde că face parte din gruparea islamistă Hamas, au furat luna trecută un total de 66 de milioane de euro din seifurile mai multor sucursale bancare din Gaza, a informat sâmbătă Le Monde, citat de AFP. 
14:40
Tocăturul reprezintă o problemă îndelung dezbătută în ceea ce privește siguranța alimentară, având în vedere că atât lemnul, cât și plasticul, cele mai comune materiale din care este făcut, pot găzdui cu ușurință bacterii.
14:10
O fată de 12 ani din judeţul Vâlcea, dispărută de acasă, este căutată de către poliţişti.
13:50
Cei mai bogaţi oameni din întreaga lume pot cheltui până la 500.000 de dolari (400.000 de lire sterline) pe pachete "ultra-exclusive" pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
13:50
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, într-un mesaj, că Învierea Domnului reaminteşte tuturor chemarea creştină la iubirea aproapelui şi îndemnul convieţuirii în pace.
13:50
Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri că Rusia reprezintă o "ameninţare existenţială" pentru Europa, informează EFE.
13:40
Hărțuirea în mediul online este o problemă serioasă cu care se confruntă tot mai mulți oameni în zilele noastre
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.