Noul număr al revistei Income Magazine: Efectele pozitive ale exodului românesc și un supliment pe transporturi și logistică

Jurnalul.ro, 26 aprilie 2024 21:10

Noul număr al revistei Income Magazine vine cu un supliment de transporturi și logisctică, dar și cu analize extrem de interesante și story-uri de antreprenoriat.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnalul.ro

Acum 5 minute
00:30
Apariţii emblematice, rochii electrizante şi transformări memorabile. Tema galei, "Grădina Timpului", a dat frâu liber imaginaţiei creatorilor de modă.
Acum 15 minute
00:20
Președintele Vladimir Putin a depus jurământul pentru încă șase ani la conducerea țării, într-un moment în care războiul declanșat de el în Ucraina a devenit parte din viața de zi cu zi pentru majoritatea rușilor. Mai mult, îndoctrinați de apelurile mașinăriei de propagandă de la Moscova, tot mai mulți ruși rezonează cu apelurile naționaliste și recurg la delațiuni contra „dușmanilor poporului”, pe care puterea îi încurajează să le facă, în contextul în care sistemul reprimă fără milă orice formă de protest la adresa Kremlinului. Rușii par resemnați și preferă să considere acum că și războiul este un loc de muncă.
Acum o oră
23:50
Ţările bogate ar trebui să reducă ajutoarele financiare oferite pentru sectorul creşterii animalelor, în ideea de a ajuta la reducerea poluării create de consumul de carne roşie şi lactate, susţine Banca Mondială, potrivit Bloomberg.
Acum 2 ore
23:30
Miile de spectatori așteptați la Gala de Deschidere a celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14 – 24 iunie 2024) vor avea parte de o experiență cinematografică intensă și memorabilă în seara care dă startul a unsprezece zile pline de filme, cine-concerte și evenimente speciale. Vineri, 14 iunie, de la ora 20:45, pe marele ecran din Piața Unirii va fi proiectat pentru prima dată în România filmul Dogman (Franța, 2023), al legendarului regizor Luc Besson.
23:10
Un cuplu australian a fost condamnat la zeci de ani de închisoare pentru abuz sexual asupra copiilor, după ce a folosit victimele ca „jucării”. este unul dintre cele mai grave cazuri de abuzuri asupra copiilor din istoria Australiei.
22:50
Am intrat pe ușa din față, cu capul sus, pentru am făcut ceva pentru transportul public bucureștean, afirmă Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei, despre vizita făcută cu premierul Marcel Ciolacu la depoul Dudești.
Acum 4 ore
22:30
Premierul Marcel Ciolacu a asistat marți la partida Gloria Buzău-Unirea Slobozia, în urma căreia formația din Buzău s-a calificat în Superligă.
22:20
Președintele României Klaus Iohannis susține, după întâlnirea avută, marți, cu Joe Biden, că a avut o discuție „foarte consistentă” cu președinte SUA, despre parteneriatul strategic și cooperarea dintre cele două țări.
22:10
Platforma online pentru înscrieri la şcolile şi grădiniţele participante la programele educaţionale de vară se deschide miercuri, de la ora 10,00.
21:50
Serviciul ucrainean de securitate a anunțat că a prins agenți ruși care urmăreau să-l asasineze pe președintele Volodimir Zelenski. Ținte ale agenților ruși erau și alte oficialități de la Kiev.
21:40
Institutul Geologic al României va face, începând de miercuri dimineață, foraje în zona afectată din Slănic, județul Prahova, unde s-a format un crater, care a dus la evacuarea unor localnici și la închiderea circulației pe strada 23 august.
21:40
Uniunea Artiștilor Plastici din România recomandă noi evenimente vizuale care vor debuta în săptămâna 6 -12 mai 2024:
21:30
Bolile grave sunt din ce în ce mai frecvente în ultima vreme, indiferent de categoria de vârstă. Din păcate, acestea sunt diagnosticate la vârste din ce în ce mai fragede.
21:20
Florin Piersic, marele actor român, va fi transferat cu avionul SMURD la un spital din București în urma unei operații la inimă efectuate de medicii de la prestigiosul Institutul Inimii din Cluj-Napoca.
21:10
Preţurile producţiei industriale pe total (piaţa internă şi piaţa externă) au scăzut cu 7,9% în luna martie 2024, comparativ cu martie 2023, şi cu 1,8% faţă de luna precedentă, arată datele publicate, marţi, de Institutul Naţional de Statistică (INS).
20:50
Timp de 5 zile, fanii echipei naționale de fotbal a României au votat tricolorul lunii aprilie, în baza evoluțiilor de la club. Au fost nominalizați 5 fotbaliști, Florinel Coman fiind desemnat câștigător cu 72 la sută din voturi. Jucătorul lui FCSB s-a încoronat în aprilie campion al României.
20:40
În fiecare zi, ne bucurăm de aromele delicioase și de zâmbetul cald fără să ne gândim prea mult la sănătatea cavității noastre bucale. Dar, știați că boli grave care pot afecta serios această zonă esențială a corpului nostru? Dincolo de faptul că au un impact negativ asupra esteticii dentare, aceste afecțiuni pot avea un impact dramatic și asupra sănătății noastre generale. Este important să fim conștienți de aceste boli, simptomele lor și cum pot fi prevenite și tratate. În acest articol, vom explora împreună cele mai comune boli care afectează cavitatea orală, oferind informații esențiale despre fiecare afecțiune în parte.
Acum 6 ore
20:30
Rata şomajului în martie a fost, în formă ajustată sezonier, de 5,3%, în scădere cu 0,3 puncte procentuale față de cea înregistrată în luna februarie 2024. Rata șomajului la bărbați a fost cu 0,8 puncte procentuale mai mare decât la femei.
20:20
Hidrologii au emis marți o avertizare Cod portocaliu de inundații valabilă pe râuri din județele Neamț și Iași.
20:10
Traficul este blocat, marți după-amiaza, pe DN1, în județul Brașov, din cauza unui accident în care au fost implicate două mașini.
20:00
Aproape fiecare vehicul nou care iese de pe linia de asamblare este dotat cu o turbină, indiferent dacă este vorba despre mașini cu motorizare pe benzină sau diesel. Acest lucru se datorează faptului că turbinele joacă un rol esențial în creșterea performanței motorului, permițând în același timp reducerea consumului de combustibil. Eficiența și performanța sunt două dintre principalele obiective ale producătorilor auto, motiv pentru care turbina este aproape omniprezentă în designul vehiculelor moderne.
19:50
Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 4,5% în trimestrul I 2024 faţă de trimestrul I 2023, arată datele publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică.
19:30
Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal semnalează atitudinea ireverențioasă a lui Rareș Bogdan de la PNL.
19:30
În 2023, Festivalul Internațional de Film Documentar fARAD  – co-produs de Insula 42 și Centrul Municipal de Artă Arad / Primăria Arad  – a împlinit zece ani.
19:10
Un cutremur cu magnitudinea 4,1 a avut loc marți după-amiaza în județul Buzău.
19:10
Israel cere Statelor Unite să oprească finanţarea către ONU dacă organizaţia recunoaşte Palestina ca stat.
18:50
Primarul general al capitalei, Nicușor Dan, anunță, marți, integrarea a încă opt noi intersecții în sistemul de management al traficului. În prezent sunt cuprinse în sistemul de semaforizare inteligentă 265 de intersecții din Capitală.
Acum 8 ore
18:10
O fetiță de 11 ani din Northampton a trecut prin 30 de vizite la medici pe parcursul a trei ani, fiind diagnosticată greșit cu migrene și probleme la stomac, înainte de a-i fi descoperită o tumoare pe creier de 3,5 cm.
17:50
Un individ a încercat să intre la un festival din Mamaia cu droguri și ciuperci halucinogene. Drogurile erau pregătite pentru vânzare.
17:30
Ministerul Muncii și Solidarității Sociale acordă, prin intermediul Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă, stimulente sub formă de bani pentru tinerii care se angajează în anul 2024.
17:10
Cel puţin 20 de școli noi ar fi fost necesare în Bucureşti pentru a acoperi creşterea numărului de elevi din ultimii zece ani. Rezultatul este însă zero.
16:50
Aproximativ 90% din veniturile generate de activele ruseşti îngheţate ar trebui să fie cheltuite pentru achiziţionarea de arme pentru Ucraina, a afirmat luni cancelarul german Olaf Scholz, susţinând astfel o propunere a Uniunii Europene, transmite Reuters.
Acum 12 ore
16:30
În prezent, peste 24.000 de cetățeni români, străini și apatrizi se află încarcerați în cele 44 de închisori din România, potrivit datelor oficiale.
16:30
DIICOT face treabă foarte bună, afirmă ministrul Justiției, Alina Gorghiu, după ce procurorii au prins la Sunwaves traficanți de droguri: „Vor merge direct la închisoare. Nu trebuie să mai trecem printr-o tragedie precum cea de la 2 Mai”.
16:10
Au apărut schimbări importante în ceea ce privește acordarea voucherelor de vacanță. Guvernul a decis că o parte din tichete vor impozitabile, iar suma retrasă va merge către CASS. Totodată, o schimbare legislativă va face ca ele să fie doar pe suport electronic, fiind totul într-o continuă digitalizare.
15:50
Restricții au fost impuse, în perioada marți - vineri, pe autostrada A1 Nădlac – Deva, din cauza unor lucrări.
15:40
Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de furtuni valabilă marți după-amiază în mai multe localități din județul Iași.
15:30
Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Ministrul Educației au primit, recent, cele mai îndrăznețe proiecte de îmbunătățire a sistemului de educație românesc, bazate pe tehnologia de ultimă generație, realizate de tinerii câștigători ai concursului „Școala Viitorului”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
15:10
Horoscop 8 mai 2024. Racii se vor implica într-o relație romantică, Fecioarele se pregătesc de o călătorie, iar Balanțele încearcă să rezolve problemele financiare.
14:50
Sindicaliștii din cadrul Federației Naționale a Sindicatelor Unite din Poliția Locală anunță pentru miercuri un protest în fața Guvernului României. Polițiștii locali cer aplicarea condițiilor legale de muncă pentru această categorien respectarea normei de hrană și bani pentru zilele libere lucrate.
14:30
Un număr de 21 de persoane au fost salvate, în ultimele 24 de ore, de către salvamontişti, cinci dintre acestea fiind transportate la spital, anunţă, marţi, Salvamont România.
14:10
Pe 6 mai s-au împlinit 63 de ani de când Lucian Blaga s-a stins din viață în 1961 la vârsta de 66 de ani, mult prea devreme, deoarece Dumnezeu nu a mai avut răbdare și l-a chemat la el să-și continue opera despre satul românesc. Pe 6 mai 1961, Lucian Blaga se stingea pe patul de spital, cauza decesului fiind neoplasm al coloanei vertebrale, alături de el aflându-se doar soția sa, căreia în acea noapte, în jurul orei 3.30, poetul, trezindu-se din somn, perfect lucid, i-a șoptit: ”Peste un ceas mor!”. Ultima sa dorință a fost să fie înhumat în vechiul cimitir al satului său natal, Lancrăm, pe care Cornelia, soția sa, i-a îndeplinit-o.
13:50
Redacția SpyNews.ro ne propune să rezolvăm acest test de iluzie optică. Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai jos și să găsești cifra 6 în 6 secunde.
13:30
O mașină a lovit un copac și a luat foc, marți, între localitățile Cataloi și Nalbant, din județul Tulcea. O femeie de 47 de ani și un bărbat de 64 de ani, care se aflau în mașină, au reeușit să iasă teferi. Circulația se desfășoară cu dificultate pe DN 22A, potrivit Centrului Infotrafic.
13:10
Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ 7 metri. Misiunea contracronometru a avut loc în urmă cu puțin timp, în Dorohoi, județul Botoșani.
12:50
Pompierii bucureșteni intervin marți pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă de pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2. Flăcările s-au extins și la acoperișul unei alte locuințe.
12:30
Un șofer a murit, iar pasagerul din mașina sa este resuscitat. Autoturismul s-a izbit de o cisternă pe Drumul Județean 101 i, în zona Buda din județul Prahova.
12:10
Hidrologii au emis, marți, o avertizare Cod galben de inundații pe râuri din 12 județe. Alerta este în vigoare de la ora 13.00 până la miezul nopții.
11:50
 ISU Harghita anunță că, marți, a fost semnalată prezența a 4 urși, în Cristuru Secuiesc.
Acum 24 ore
11:30
Un tânăr este în stare critică, după ce a fost înjunghiat în zona inimii și lăsat să zacă pe o stradă din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Agresorul a fost reținut.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.