AntenaStars

Acum 5 minute
15:10
Star News. Ce face Andrei Ștefănescu când pune câteva kilograme în plus: Din cauza programului încărcat uit să mănânc...
15:10
Star News. Antonia Nae, creatoarea de modă care a dat lovitura dintr-o întâmplare...
Acum 15 minute
15:00
Star News. Denisa Răducu îşi plănuia nunta înainte să moară. Iubitul o ceruse de soție și voiau să se cunune în biserică...
15:00
Star News. Maria Ciobanu, în doliu! Suferință fără margini: A murit și ultimul meu frate...
Acum o oră
14:40
Betty Stoian a rămas fără mamă când avea numai opt anişori. Chiar dacă era micuţă, fiica lui Florin Salam a mărturisit că a presimţit că se va întâmpla ceva tragic cu cea care i-a dat viaţă.
Acum 2 ore
13:50
După 13 ani de relaţie, Mihai Mitoşeru şi Noemi au decis sa meargă pe drumuri separate! Chiar dacă în urmă cu patru ani, au spus un „Da!” hotărât în faţa ofiţerului de stare civilă, cei doi nu au mai apucat să se căsătorească religios aşa cum era în plan!
13:20
Ce ţi-e scris, pe frunte-i... tatuat! Dar dacă îți este scris greşit? Nicolae Guţă a vrut să fie în trend, dar nu i-a reuşit deloc! Pentru că cei mai populari puştani din lume au tatuaje pe faţă, iată că celebrul manelist nu a vrut să se lase mai prejos şi a ţinut să se încadreze şi el în grupul celor „cool”.
Acum 4 ore
13:00
Maria Ciobanu trece prin clipe pline de durere şi suferinţă! Ultimul frate al celei supranumite „Ciocârlia muzicii româneşti” a trecut în nefiinţă, iar acum urmează să se ocupe de organizarea înmormântării.
13:00
Francisca Dulceanu a ocupat primele pagini ale tabloidelor, după ce la nunta sa a invitat nu mai puţin de 500. Cea supranumită „Kim Kardashian de România” a fost invitată în platoul matinalilor de la Antena Stars, unde a vorbit despre noul rol pe care îl joacă: acela de femeie căsătorită, cât şi despre evenimentul grandios în care a fost protagonistă.
12:50
Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan formează unul dintre cuplurile concurente la reality show-ul „Asia Express”. Cele două bloggeriţe au parte de cel mai mare test pe care trebuie să treacă şi deşi au plecat pline de energie şi dorinţă de câştig, iată că lucrurile s-au mai schimbat, cât de cât, pe parcurs.
12:00
Star Matinal. Cum este viața Franciscăi Dulceanu de când e femeie măritată: La nuntă am ieșit cu banii foarte bine...
12:00
Star Matinal. Bloggeriţele Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, despre marile temeri din competiţia Asia Express: Măcar cu rimel să ne dăm......
12:00
Sar Matinal. Pe unde merg în vacanțe vedetele din România...
12:00
Maria Ciobanu trece prin clipe pline de durere şi suferinţă! Ultimul frate al celei supranumite „Ciocârlia muzicii româneşti” a trecut în nefiinţă, iar acum urmează să se ocupe de organizarea înmormântării.
11:50
Valeria Lungu este una dintre cele mai frumoase domnişoare din showbiz-ul autohton! La numai 25 de ani, cântă, dansează, face vlog şi joacă în piese de teatru! Pentru că întotdeauna trebuie să arate incredibil pentru admiratorii săi, artista s-a pus pe slăbit, iar numărul de kilograme pe care îl vede pe cântar este de-a dreptul incredibil!
11:30
Un artist celebru de la noi a fost filmat în timp ce era gonit din faţa ferestrei amantei şi trimis la nevastă. Şi pentru că sunt întotdeauna pe fază, paparazzii Spynews.ro au surprins imagini bombă cu cei doi.
Acum 6 ore
11:10
Nicoleta Dragne este una dintre cele mai cunoscute concurente din emisiunea „Like a Star”. Cu o vastă experienţa în participarea la reality-show-urilor din România, blondina ştie cum trebuie să se comporte atunci când se află în faţa camerelor de filmat. Tocmai de aceea, face reguli oriunde se află, iar cei din jur nu par prea mulțumiți de acest lucru.
11:10
Star Matinal. Valerie Lungu, cântăreața care s-a apucat de vlogging și s-a pus pe slăbit. Acum cântărește doar 37 de kilograme...
10:20
Test suprem pentru Ciprian Marica! Mama copiilor săi l-a supus pe patronul Clubului Farul Constanţa celei mai grele încercări, iar paparazzi Spynews.ro, vigilenţi ca de obicei, au fost pe fază şi au surprins imaginile cu cei doi.
10:10
Star Matinal. Cum îi afectează pe tineri boala parodontală: Îți sângerează gingiile...
09:40
A început numărătoarea inversă până la Crăciun, aşa că vedetele deja s-au pus pe cumpărături specifice sărbătorilor. Pe una dintre ele au prins-o paparazzii spynews.ro în acţiune! Oana Mizil și-a adunat "armata" ca să cumpere decoraţiunile.
09:20
Sete mare, mon cher! Rebelul fotablului românesc, Gabi Tamaş a fost protagonistul unor scene incredibile. Celebrul jucător face ce face şi tot în atenţia publicului rămâne. De data asta a fost prins potolindu-şi setea, în public. Nimic ieși în comun până aici, nu-i aşa? Dar staţi să vedeţi ce băutură şi-a ales fotbalistul! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva!
Acum 8 ore
09:10
Star Matinal. Telenovelă în showbiz. Hevito s-a îndrăgostit prea tare de amantă. Artistul a fost gonit acasă la nevastă...
09:10
Rețeta zilei! Chef Berry pregătește supă cremă de țelină...
09:00
Star Matinal. Cum a trecut Ciprian Marica testul la care a fost supus de mama copiilor săi...
08:50
Ioana Ginghină îşi trăieşte viaţa din plin! Chiar dacă după divorţul de fostul soţ, actriţa a trecut printr-o perioadă mai grea, iată că acum lucrurile s-au aranjat şi este mai fericită ca niciodată. În cadrul unui interviu, în exclusvitate pentru Antena Stars, frumoasa actriţă a vorbit despre perioada separării, despre o posibilă nouă relaţie, cât şi despre conexiunea pe care o are cu fiica ei.
08:40
Star Matinal. Oana Mizil și-a adunat "armata" ca să cumpere decoraţiuni pentru Crăciun...
08:40
Star Matinal - Horoscopul zilei, 20 noiembrie 2019. Patru zodii primesc vești bune și au parte de surprize...
08:30
Star Matinal. Gabi Tamaș și-a învățat lecția! Cu ce băutură și-a potolit setea, ziua în amiaza mare...
Acum 24 ore
01:20
Doiniţa Oancea are o nouă companie! Actriţa poartă o clementină cu ea, oriunde şi oricând!...
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.