AntenaStars

Acum 8 ore
11:40
Gabi Bădălău este în centrul unor controverse de zile mari, după ce Claudia Pătrășcanu a lansat noi acuzații împotriva lui. Cântăreața a dat de înțeles că afaceristul preferă întâlnirile pe ascuns cu Bianca Drăgușanu, în detrimentul unui weekend petrecut alături de copiii lui. Iar ultimul gest făcut de bărbat și blondină par a întări spusele artistei.
10:30
Claudia Pătrășcanu a mărturisit că a fost amenințată de anumite cunoștințe ale lui Gabi Bădălău, în încercarea de a o intimida! Artista a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars în care a oferit amănunte incredibile despre situația în care se află cu tatăl copiilor ei.
10:21
După ce Rareș și Ana Mocanu au fost surprinși într-o ipostază tandră în club din Capitală, deși spuneau că nu mai vor să audă unul de celălalt, bărbatul a explicat, în exclusivitate pentru Antena Stars, care este, de fapt, situația între el și fosta asistentă TV.
10:11
Vica Blochina a invitat echipa emisiunii „Xtra Night Show” în casa visurilor sale și le-a arătat telespectatorilor Antena Stars locul în care se odihnește și se relaxează după o zi de muncă.
Acum 24 ore
18:40
Ieri
15:50
15:50
15:40
15:10
Claudia Pătrășcanu a lansat un alt atac dur împotriva lui Gabi Bădălău, după ce încă soțul acesteia a refuzat să își ia copiii în weekend-ul pe care trebuia să îl petreacă împreună! Artista, declarații exclusive despre situația în care a fost pusă de afacerist!
14:40
14:30
14:20
14:00
După ce s-a vehiculat că buchetul imens de flori cu care s-a fotografiat Ioana Simion ar fi fost chiar din partea fostului iubit, Nick Rădoi, Ilie Năstase a explodat și a avut o reacție acidă.
12:30
În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Alex Bodi a vorbit mai deschis ca niciodată despre viața sa amoroasă, după toate dezamăgirile de care a avut parte în dragoste.
09:20
08:40
După moartea lui Nelu Ploieșteanu, mai mulți artiști celebri din industria muzicală românească și-au exprimat dorința în ceea ce privește interpretarea pieselor care l-au consacrat pe regretatul lăutar, însă toți s-au lovit de aceeași problemă: refuzul vehement al soției lui! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Elena Ploieșteanu a vorbit despre repertoriul soțului ei, dar și despre care este poziția ei la ora actuală în situația dată.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:00
14:40
15 mai 2021
15:40
10:40
14 mai 2021
18:50
18:50
18:50
18:40
18:40
18:40
18:40
17:30
17:30
17:20
articolul continua dupa recomandari Drama lui Dan Bittman! A fost nevoit să susțină trei spectacole, în seara în care tatăl lui a murit: „Prețul plătit pentru meserie!” Există câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi gresia de interior, pentru ca locuința ta să arate exact așa cum ți-ai imaginat și pentru a te bucura de un nivel ridicat de confort. Datorită proprietăților tehnice pe care le are, gresia porțelanată va avea o rezistență mult mai bună la șocurile mecanice, fiind...
14:20
Andreea Tonciu este una dintre cele mai asumate vedete din lumea mondenă românească, astfel că atunci când a fost întrebată de reporterul Antena Stars cum ar proceda dacă ar rămâne fără bani peste noapte, a răspuns sincer fără nicio reținere.
13:50
În cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Antena Stars, Dan Bittman și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. În timp ce tatăl lui își dădea ultima suflare, artistul se afla pe scenă, în fața a mii de oameni, totul întâmplându-se chiar în noaptea de Revelion.
12:10
11:20
Un nou joc cu opţiuni tentante, chiar şi pentru cei care nu au răbdare...
11:10
Claudia Pătrășcanu a oferit noi amănunte despre probele incriminatorii pe care le-a adus în dosarul de divorț de Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre ce anume s-a întâmplat weekend-ul trecut între ea și tatăl copiilor ei, de a fost nevoie și de intervenția Poliției.
11:10
10:50
Aflată în fața tribunalului unde a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a făcut o nouă serie de mărturisiri despre ce s-a întâmplat în instanță.
10:20
Andreea Tonciu este una dintre cele mai transparente persoane publice din showbiz-ul autohton, astfel că nu este de mirare că în cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru „Xtra Night Show” a oferit detalii inedite din intimitatea familiei sale! Vedeta a dezvăluit care este motivul din cauza căruia nu mai vrea să gătească deloc!
13 mai 2021
19:10
19:00
19:00
18:40
18:40
18:30
18:30
17:50
Tot mai multe persoane aleg să își echipeze bucătăria cu electrocasnice incorporabile datorită faptului că acestea prezintă un aspect mult mai atrăgător decât electrocasnicele independente oferind totodată și performanțe remarcabile. Astfel, piața de electrocasnice incorporabile a devenit acum mai ofertantă ca niciodată.
15:10
15:00
Alex Bodi a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit în detaliu despre perioada grea prin care a trecut, după ce a fost privat de libertate din cauza dosarului de proxenetism în care încă este cercetat. Totodată, afaceristul a vorbit fără perdea și despre oamenii care i-au întors spatele atunci când a avut nevoie cel mai mult de susținere.
15:00
15:00
Multe s-au scris și multe s-au spus despre relația pe care Alex Bodi și Iulia Sălăgean o au în prezent, mai ales după ce mama fiicei afaceristului a fost audiată în calitate de martor, în procesul de proxenetism în care este implicat bărbatul. Acum, în exclusivitate pentru Antena Stars, Alex Bodi a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu fosta soție.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.