AntenaStars

Acum 4 ore
00:40
Carmen Harra a făcut investiții de milioane de euro în haine și bijuterii...
00:40
00:10
Mariana Calfa și-a achiziționat un animal nou: o capră care costă cât un apartament...
00:10
00:10
Paula Chirilă s-a despărțit de iubit și a început un nou capitol. Ce mai face frumoasa prezentatoare...
24 mai 2019
23:50
Nicoleta Voicu află în direct, de la astrolog, când își va putea cunoaște părinții naturali, dar și de ce nu are noroc la bărbați...
23:50
23:00
Întâlnire total neașteptată între două dive! Sorana: Nu știam că există o divă atât de mișto și asumată ca tine...
Acum 6 ore
22:40
Câștigătorii Asia Express, față-n față cu Ana Morodan. CRBL și Oase vor să distrugă platoul lui Morar...
22:40
Casa lui CRBL, sub apă! Furtuna a făcut ravagii și în curțile vedetelor!...
22:40
22:30
Bogdan Boantă, primele declarații după operație: Mi-am făcut un implant de păr după experiența Asia Express...
22:30
Echipele șoc de la Asia Express au făcut haos în bucătăria Chefi la cuțite...
21:50
Mihai Morar, live de la Fortza ZU 2019! Imagini în direct de pe stdionul Dunărea din Galați...
21:30
Apariție mai ceva ca la Hollywood! Ana Morodan vine cu limuzina pentru a prezenta emisiunea Răi da buni...
Acum 12 ore
15:50
Fosta soţie a lui Cristi Daminuţă a acordat cel mai sincer interviu de până acum!...
15:40
Fă, avem o ştire! Ana Morodan va prezenta o emisiune!...
15:20
15:10
Jean Paler, internat de urgenţă! Artistul suferă de o boală de inimă!...
15:10
Corina Bud s-a prezentat la un eveniment monden aproape dezbrăcată...
14:00
Astăzi, Carmen de la Sălciua, împreună cu sora ei mai mică sărbătoresc aniversarea mamei lor. Sora artistei a făcut o urare emoţionantă pentru cea care le-a dat viaţă şi care le-a crescut pe cele două.
Acum 24 ore
13:40
Nicoleta a turbat de gelozie când i-a văzut pe Alexandru, cel de care este îndrăgostită nebuneşti, în ipostaze tandre cu Mădălina, partenera lui. Lanţul dramatic nu a luat sfârşit, ci din contră. Lucrurile iau amploare din ce în ce mai mult.
13:00
Formatul emisiunii „Dragoste fără secrete” scoate la iveală adevărata estenţă a concurenţilor. Nu a trecut nici măcar o săptămână de la debutul experimentului de televiziune şi au apărut conflicte peste conflicte între cupluri. Aşa se face că un alt cuplu a trecut într-o secundă la ceartă, de la gesturi tandre şi invers!
12:40
În emisiunea „Dragoste fără secrete” apar din ce în ce mai multe controverse între concurenţi. După războiul dintre cele două cupluri: Nicoleta/ Mădălin şi Alexandru/Mădălina, iată că apare şi un al treilea cuplu în ecuaţie.
12:30
Mira şi-a croit rapid drum în topurile româneşti, fiind una dintre cele mai apreciate şi frumoase interprete de muzică pop din ţară. Cu toate aceastea, în cadrul emisiunii "Răi, da buni", Mira a mărturisit numele bărbatului pe care ştie că nu îl va avea niciodată, în ciuda atuurilor pe care le are.
12:20
Relaţia Biancăi Drăguşanu şi a lui Alex Bodi este una demnă de filme, genul: dramă! Împăcări, despărţiri şi din nou, împăcări, cei doi nu încetează să uimească! Îndrăgostiţi ca doi adolescenţi, cei doi au planuri mari de viitor!
12:00
Deşi la început, nimeni nu credea în dragostea celor doi, iată că acum sunt la un pas de căsătorie! Brigitte Năstase şi Florin Pastramă, în curând, îşi vor oficializa relaţia în faţa lui Dumnezeu şi îşi vor face jurăminte de dragoste pe care le vor respecta o eternitate.
11:50
Cristian Daminuţă este în culmea fericirii. Fotbalistul va deveni tătic pentru prima oară şi este extrem de mândru că se află alături de femeia de care este îndrăgostit până peste cap.
11:40
Alexandra, fosta concurentă din reality show-ului „Insula Iubirii” a publicat o imagine cu care şi-a şocat admiratorii! Se pare că a suferit două intervenţii chirurgicale în aceeaşi zi, de dragul frumuseţii.
10:50
Ana Morodan este una dintre cele mai controversate prezenţe din showbiz-ul românesc. După ce s-a făcut cunoscută de o ţară întreagă, pentru felul excentric de a se purta, cea care a cucerit inimile tuturor cu onestitatea reprezentativă, va prezenta o emisiune de succes din România.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.