AntenaStars

Acum 6 ore
21:07
Ramona Gabor a părăsit România şi s-a întors la luxul din Dubai. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta atunci când a păşit pe tărâm arăbesc, vedem chiar acum.
21:07
Blondina a petrecut o zi relaxantă alături de fetiţa ei la un bazin de înot. Nu doar că s-ai jucat împreună, dar mămica a avut grijă şi să se asorteze cu cea mică, aşa că amândouă au purtat costume de baie roz.
21:07
După luni întregi de absenţă, Andreea Bănică se pregăteşte să revină în forţă în sala de fitness. Cât timp a trecut de când s-a lăsat vedeta de sală, aflăm chiar acum.
21:07
La 29 de ani, Cătălina Ponor a devenit cea mai medaliată gimnastă din România la Campionatele Europene. Ea a ajuns la 13 medalii cu titlul cucerit la Cluj, în finala la bârnă, devansând-o astfel pe Nadia Comăneci, cea care de altfel a şi premiat-o. Şi Marian Drăgulescu a scris istorie la Cluj. Sâmbătă, a obținut prima medalie a delegației noastre, aurul în concursul la sol, iar astăzi a luat a doua medalie a României, argint la sărituri.
21:07
Pe lângă modă, Cătălin Botezatu este pasionat şi de călătorii. Ce locuri celebre a vizitat designerul, dar şi care sunt ţările în care nu a ajuns până acum, aflăm chiar de la el.
21:07
Iulia Vântur nu a vrut să mai stea nicio secundă în plus în Dubai. După ce i-a încântat pe arabi, românca a fugit în India, în braţele lui Salman Khan.
21:07
Claudia a plâns când băieţelul a fost băgat în cristelniţă. Botezul a fost urmat de o petrecere de pomină. Petrecăreţii au dansat toată noaptea și cei mai cunoscuţi cântăreţi din ţară au întreţinut atmosfera.
21:07
Andreea Bălan și George Burcea au trecut prin cele mai mari emoții. Au botezat-o pe Ella Maya, fetița lor, iar petrecerea pe care au dat-o după botezul anului a fost una de pomină! Avem primele imagini de la eveniment şi primele declaraţii ale Andreei Bălan.
20:57
20:47
20:47
20:37
20:37
20:37
20:37
Acum 12 ore
18:07
Claudia Pătrăscanu a rupt ringul la dans la botezul fiului ei. Cântăreaţa s-a distrat pe cinste, iar tortul lui Nicolas a fost unul special. Priviti imaginile!
18:07
Vestea că Dor Geta Popescu, fetița-minune a alpinismului românesc şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, în avalanşa din Munţii Retezat, a cutremurat România. Nu împlinise încă 14 ani, dar deținea mai multe recorduri mondiale şi europene, şi nu voia să se oprească aici. Copila îşi dorea să urce pe cei mai înalţi munţi şi vulcani de pe fiecare continent.
18:07
Militarii Armatei României sărbătoresc Ziua Forțelor Terestre şi astfel se organizează manifestări dedicate acestei sărbători. Colega mea, Hermina Hagianu,se află în parcul Tineretului şi vine cu mai multe detalii despre ce se întâmplă acolo.
18:07
Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au făcut un show de zile mari la Te cunosc de undeva. Cei doi artişti au interpretat una dintre cele mai ascultate melodii din momentul de faţă. Ce a ieşit, vedem chiar acum.
18:07
Alex Florescu ajută copiii cu dizabilităţi. Împreună cu elevii săi, antrenorul a ieşit în parc să facă antrenament, totul pentru o cauză nobilă. Ce a iesit, vedem chiar acum.
18:07
Am aflat secretul lui Nicolae Guță! Cum a reuşit manelistul să topească 40 de kilograme intr-un timp record, aflati din urmatorul material.
18:07
Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, dar de multe ori, și al organismului!
17:27
Redăm mai jos o scrisoare blândă, plină de povețe şi de dragoste, de la unul dintre autorii noștri preferați către fiica lui.
16:37
15:37
Astrologii au găsit pentru fiecare zodie în parte un element definitoriu, fie că este vorba de o obsesie, un atuu fizic sau o mare hibă. Hai să vedem unde te încadrezi în funcție de zodiac ta!
15:27
Să fii stewardesă nu este o meserie atât de ușoară precum pare. E adevărat că job-ul de însoţitor de bord vine la pachet cu un salariu ce pleacă de la 1.500 de euro şi cazare în hoteluri din întreaga lume.
15:17
15:07
Savantul Albert Einstein a gândit un test de inteligenţă foarte greu. Fizicianul susţinea că doar 2% dintre oameni îl pot rezolva, indiciile fiind greu de urmărit şi de desluşit.
15:07
15:07
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.