ApropoTV

Ieri
17:50
Demi Rose are doar 24 de ani, dar este una din cele mai urmărite vedete de pe Instagram, având o bază de urmăritori de peste 12 milioane de useri.
16:40
Miliardarul român Ion Ţiriac demarează un nou proiect imobiliar de proporţii în Bucureşti, în zona Giuleşti, pe cei aproape 26.000 de metri pătraţi unde se afla Societatea Română de Ascensoare.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:00
Cristina Ţopescu a murit la doar 59 de ani, trupul fostei jurnaliste fiind descoperit pe 12 ianuarie, la zile bune după ce tragedia a avut loc.
8 ianuarie 2020
17:20
Bruce Lee era obsedat în a-şi antrena mintea şi corpul pentru a depăşi limitele pe care omenirea le setase. Asta e clar, însă există foarte multe poveşti despre Lee care nu par plauzibile, însă nici nu pot fi combătute, din cauza lipsei sau a numărului mic de martori oculari. Lee a murit cu o lună înainte de lansarea filmului Enter the Dragon, care a avut loc în 1973. Această peliculă l-a făcut extrem de popular în SUA, deşi practicantul artelor marţiale era deja o celebritate în Asia. Moartea, la fel ca şi toate celelalte aspecte ale vieţii sale, rămân însă învăluite în mister. Se ştiu totuşi câteva lucruri interesante despre el.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.