Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători

Antena3, 27 aprilie 2024 06:10

CFR Călători a anunțat un program de transport special pentru perioada Sărbătorilor de Paşte.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
18:20
Accident mortal pe calea ferată, în cartierul Lacul Dulce din Brăila. Un bărbat care vroiă sa traverseze, cel mai probabil, calea ferată, a fost lovit de un tren de călători. Circulația feroviară a fost blocată.
Acum 15 minute
18:10
Un telefon mobil celebru în anii 2000 va reveni pe piață. Producătorul acestuia transmite că va avea funcții noi, adaptate nevoilor din ziua de azi. Are şi legendarul Snake!
Acum 30 minute
18:00
De la etichetare și până la observarea directă, consumatorii trebuie să fie foarte atenți atunci când cumpără legume și fructe proaspete, având în vedere că în sezonul cald astfel de produse sunt din abundență. ANPC vine cu sfaturile pentru a avea pe mese mâncare sănătoasă.
Acum o oră
17:50
Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo imediată Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii, pentru mai multe localități.
17:50
Confederația Sindicală Națională Cartel ALFA va organiza de Ziua Europei, un miting în Baia Mare, faţă de noua lege a pensiilor pe care o consideră discriminatorie.
17:40
Mike, un ciobănesc german, este căutat de mai bine de șase săptămâni, după ce a dispărut de acasă. Stăpânul patrupedului oferă o recompensă de 1.000 de euro celor care-l găsesc.
17:40
Gabriela Firea a transmis un mesaj de Ziua Națională a Egalității de Șanse, subliniind faptul că drepturile femeilor nu sunt negociabile.
17:30
Lituania este pregătită să își trimită soldații într-o misiune de antrenament în Ucraina, în pofida amenințărilor nucleare ale Rusiei. 
17:30
Premierul Marcel Ciolacu consideră că Buzău este ”un model de performanță în administrație”.
Acum 2 ore
17:20
Prețurile facturilor la gaze naturale și electricitate au scăzut, în luna aprilie, față de prețurile maximale plafonate, potrivit Ministerului Energiei.
17:10
Polițiștii locali amenință că vor declanșa greva de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie.
16:50
Ministerul Sănătății a aprobat și publicat Metodologia de acordare a avizului de oportunitate în vederea implementării proiectelor de investiții în domeniul oncologiei cu finanţare din Programul Sănătate.
16:40
Reprezentanții Metrorex au anunțat o schimbare importantă la metroul din București, pe cea mai aglomerată magistrală: Pipera-Berceni
16:40
Viața este o căutare continuă, o călătorie în care ne străduim să descoperim noi experiențe, sensuri și înțelesuri.
16:30
Premierul Marcel Ciolacu a făcut precizări despre economia țării după ce a fost întrebat cum a ajuns România să aibă o datorie publică de peste 52% din PIB.
16:30
Gigantul farmaceutic britanic AstraZeneca a anunţat că retrage de la vânzare vaccinul său anti-COVID-19, Vaxzevria.
Acum 4 ore
16:20
Președintele PNL a participat la evenimentul Europa în fiecare localitate, organizat de TNL, cel mai important din seria de conferințe pe care tinerii liberali le-au sustinut în toată țara în ultimele două luni. Acesta a ales să rămână în sală, alături de tinerii participanți, în loc să ocupe locul rezervat în față.
16:20
Remus Pricopie, rectorul SNSPA, participă la ceremonia de decernare a Premiilor Atlantic Council Distinguished Leadership Awards, la Washington DC, eveniment la care sunt aşteptaţi peste 600 de invitaţi din 60 de ţări.
16:10
Românii care locuiesc la bloc vor avea parte de o nouă lege care va fi în favoarea lor. Aceasta a fost deja adoptată de Camera Deputaților.
16:00
Alexandru, un pompier aflat în timpul liber, a salvat viața unei bătrânici, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, în Sâmbăta Mare, în Giurgeni. Pentru că a mai auzit niște sunete, tânărul s-a întors în locuință.
16:00
Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie au trimis în judecată zilele trecute pe primarul municipiului Botoşani.
15:50
Vlad Pascu suportă consecințele faptului că i-a acordat, din închisoare, un interviu protestatarului Marian Moroșanu, cunoscut în spațiul public drept "Ceaușescu".
15:40
Circulația trenurilor de metrou pe o magistrală intens circulată se va face direct de la un capăt la altul, fără a mai fi necesar ca oamenii să schimbe trenul.
15:30
Prețurile la alimentele de bază au început să scadă în 2024, mai ales pentru produsele care au fost cel mai puternic afectate de creșterile de prețuri din 2022 și 2023, spun reprezentanților marilor retaileri.
15:30
Luna aprilie a înregistrat o scădere record de 20% a pretului final la gaze. Conform sumelor facturate de cel mai mare producător de gaze din România, Engie, pentru luna aprilie prețul final a fost de 0,23 lei/kWh, cu 20% mai mici față de luna martie, în contextul în care prețul maxim plafonat, conform deciziei executivului, nu poate depăși 0,31 lei/kWh.
15:30
Liderii PNL participă la București la evenimentul care încheie conferințele TNL – Europa în fiecare localitate – organizate începând cu 9 martie la Cluj și apoi în fiecare regiune de dezvoltare.
15:20
Ionuț a murit în Italia, de Paște, în timp ce încerca să ia niște haine dintr-un container de colectare a hainelor. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit sufocat.
15:10
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje sau semne de la Univers care să le ofere îndrumare, iar pentru Scorpioni sunt previziuni neașteptate.
15:00
Contractul de achiziție a primei instalații de tratare, prin dezintegrare moleculară, a deșeurilor municipale de pe teritoriul unui mare judeţ din România a fost semnat.
14:50
Președintele Klaus Iohannis a discutat cu omologul său american, Joe Biden, cedarea unui sistem Patriot deținut de România către Ucraina.
14:50
Procurorii DNA Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
14:40
Medicii care l-au operat pe Florin Piersic la Institutul Inimii din Cluj Napoca au explicat care este, de fapt, starea de sănătate a maestrului.
14:30
Un cățel a fost salvat din incendiu, la Pitești. Apartamentul în care era patrupedul a luat foc, iar câinele rămăsese blocat în locuință. Proprietara nu se afla în locuință în acel moment.
Acum 6 ore
14:20
Primul limitator inteligent de viteză montat recent în România, în satul Ghermănești, a făcut deja o victimă.
14:00
CFR Infrastructură anunţă lucrări care se fac în perioada 8-14 mai, motiv pentru care se face transbordare auto pe anumite segmente.
13:50
13:40
Unul dintre cei mai longevivi primari din România a împlinit 34 de ani în funcție, iar acum candidează pentru cel de-al nouălea mandat în fruntea localității.
13:30
Curs valutar BNR, 8 mai 2024. Moneda naţională scade, miercuri, atât în raport cu euro, cât şi cu dolarul american, arată cursul BNR.
13:30
Doi bărbați au căzut într-o fosă septică în localitatea Ștefan cel Mare din județul Vaslui. Pompierii intervin de urgență la fața locului.
13:20
Un bărbat a fost filmat furând din fața unei clinici din Cluj. Reprezentanții centrului medical au publicat înregistrarea video a camerelor de supraveghere pe rețelele de socializare.
13:20
Ministrul Digitalizării anunţă schimbarea aşteptată de milioane de români, beneficiari ai cardului de sănătate.
13:10
Xi Jinping vizitează țara care a atras investiții din China în valoare de mai multe miliarde de dolari.
13:00
În portofoliul brandului IKONIK - primul brand românesc de produse profesionale, creat special pentru stilişti, am lansat cea mai nouă linie de colorare profesională: Ikonik Farba.
12:50
Hackerii încearcă o nouă metodă de a fura banii românilor. Ei încearcă de fiecare dată să păcălească oamenii creduli prin intermediul apelurilor, prin intermediul SMS-urilor care vin, aparent, din partea unor companii cunoscute.
12:50
Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța și candidat la aceeași funcție din partea PUSL, a oferit declarații de ultim moment.
12:40
Vacanţa de Paşte s-a încheiat, elevii au revenit în bănci, dar mulţi dintre ei se gândesc deja la vacanţa mare care nu mai începe la cunoscuta dată de 15 iunie.
12:30
Transalpina rămâne închisă circulației rutiere, au anunțat reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP).
12:30
Florin Piersic a transmis primul mesaj după ce a fost internat în spital și operat la genunchi.
Acum 8 ore
12:20
În plin an electoral, parlamentarii se întrec în propuneri de sărbători bizare sau chiar amuzante.
12:10
Sunt puțini românii care știu care este diferența între concediul parental și concediul paternal. Cu toate acestea, cele două sunt complet diferite.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.