Localitatea din România care nu poate scăpa de poluare. Oamenii au ajuns în culmea disperării

StirileProtv.ro, 27 aprilie 2024 08:30

O comună de la poalele munților Făgăraș nu poate scăpa de poluare, motiv pentru care ar putea fi organizat un referendum local.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
14:50
Primul limitator de viteză inteligent din România a fost instalat, luni (6 mai) la Snagov, iar în dreptul său deja a fost înregistrat un accident rutier.
14:50
Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic, avea septicemie, când s-a internat în unitatea medicală. 
Acum 10 minute
14:40
Eforie Sud este o localitate componentă de reședință e orașului Eforie din Constanța. Pe vremuri, înainte de Al Doilea Război Mondial, se numea Carmen Sylva - pseudonimul Reginei Elisabeta.
Acum 30 minute
14:30
Ţările europene au raportat o înmulţire considerabilă a cazurilor de tuse convulsivă în 2023 şi în primele trei luni din 2024. 
14:20
Dintr-o combinație de romanticism, conștientizare a climatului și dorința de călătorii lente, trenurile de noapte câștigă popularitate în întreaga Europă.
Acum o oră
14:10
A murit femeia din Caracal căreia medicul Alin Demetrian i-a făcut luna trecută o bronhoscopie, iar de atunci a rămas internată.  
14:10
Călătoriile cu mașina în diferite țări pot fi experiențe minunate, însă și riscante, fiindcă aceste mijloace de transport sunt implicate foarte des în accidente rutiere.
14:10
Dacă ești în căutare de filme captivante, îți oferim o invitație către producțiile cinematografice de pe platforma VOYO.  
14:10
Peste 800.000 de europeni și americani au fost păcăliți să își dea datele personale, inclusiv datele cardurilor bancare, și au ajuns victimele unei rețele din China care a organizat cea mai mare escrocherie din lume.  
14:00
Tânărul de 23 de ani care a atacat cu pietre două autoturisme aflate în mers, în Capitală, a fost internat într-un spital de psihiatrie. Iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere.
14:00
Președintele Chinei a ajuns, marți seară, la Belgrad, pentru a doua vizită a sa în Serbia din ultimii opt ani. 
Acum 2 ore
13:50
Abia eliberat din închisoare, un tânăr de 24 de ani ar putea să ajungă din nou după gratii, după ce ar fi agresat sexual o femeie, în Ploiești. Polițiștii l-au ridicat de acasă, miercuri dimineață.  
13:50
Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, este audiat de procurorii Parchetului General în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990.  
13:40
Cu ce soluții se stropesc, de fapt, pomii fructiferi în luna mai. Așa îți vei asigura o recoltă bogată
13:30
Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan-Radu Oprea, a anunţat că Borusan Pipe va deschide, în câteva luni, o nouă capacitate de producţie în Parcul Industrial Alinso, de pe raza comunei Ariceştii Rahtivani, din judeţul Prahova.
13:00
Una dintre țările membre ale Alianței Nord-Atlantice (NATO) a declarat că este gata să-și trimită soldații în Ucraina pentru instruire. Între timp, Moscova a trecut la amenințări.
Acum 4 ore
12:40
Fiecare etapă a sarcinii vine cu recomandarea de a face anumite analize și investigații. 
12:30
Cu trei meciuri înaintea finalului din Premier League, "diavolii roșii" se află pe locul opt, fără șanse pentru a prinde locurile de Champions League. Jose Mourinho și-ar dori să revină la Manchester United Zilele lui Erik ten Hag pe Old Trafford sunt numărate, iar în presa din Marea Britanie a apărut o informație potrivit căreia Jose Mourinho și-ar dori să se întoarcă la Manchester United. Tehnicianul portughez este liber de contract de la începutul anului, după ce a fost demis de la AS Roma, f...
12:30
Florin Piersic a fost transferat, marți seara, cu un avion SMURD, de la Cluj-Napoca la București.
12:30
Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, rămâne închisă atâta timp cât există în continuare pericol pentru siguranţa publică. În zonă s-au înregistrat căderi de pietre, a anunțat Direcția Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP). 
12:10
Un cutremur cu magnitudinea 6,1 s-a produs, miercuri, în regiunea arhipelagului Vanuatu din Oceania, informează agenţia Xinhua, citată de Agerpres.
11:50
În acest an, românii își vor exprima opțiunile electorale la alegerile europarlamentare, locale, prezidențiale și parlamentare.
11:50
Pompierii din Galaţi continuă intervenţia de la groapa de gunoi, cuprinsă de un incendiu, care se manifestă cu flacără şi degajări mari de fum, pe o suprafaţă de patru hectare.  
11:30
Internaționalul român de juniori Paul Coza a fost împrumutat în iarna anului trecut de FCSB la Unirea Ungheni, echipă care luptă pentru promovarea în Liga 2. Acum, el s-a despărțit definitiv de viitoarea campioană a României și a semnat un nou contract cu trupa din județul Mureș. Coza, fundaș lateral sau central cu selecții la naționalele de juniori, este originar din Baia Mare. La FCSB nu a debutat oficial pentru prima echipă, dar a evoluat constant la satelitul FCSB 2, în prezent desființat, ș...
11:20
Maestrul propagandist al dinastiei Kim a murit la vârsta de 94 de ani. Moartea acestuia marchează sfârșitul unei ere, notează experții. 
11:10
Oamenii de știință de la Universitatea din Texas, Austin, au creat o piele artificială ce imită finețea epidermei umane. 
11:00
Una dintre armele pe care Rusia le-a primit din partea unui aliat de bază s-a dovedit a fi prea slabă în războiul din Ucraina.
11:00
La Măruță oferă tuturor telespectatorilor o șansă grozavă: un concurs la capătul căruia 2 fericiți câștigători vor putea să-și susțină echipa națională, direct de pe stadion.
Acum 6 ore
10:40
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni, valabilă, până la ora 23:00, în mai multe zone din ţară.
10:40
WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din întreaga lume, se actualizează continuu pentru a-și îmbunătăți experiența pentru cei peste două miliarde de utilizatori activi. 
10:10
Clubul Steaua București a sărbătorit marți, 7 mai, 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, cel mai răsunător succes din istoria fotbalului românesc.
10:10
Cei care lucrează în vânzări, marketing sau social media ar putea fi mult mai productivi cu ajutorul unor personaje fictive.
10:10
Câteva dintre vedetele care au pășit pe covorul roșu de la Met Gala 2024 au făcut o demonstrație de curaj și au integrat tematica serii - „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” – cu ținute care mai de care mai îndrăznețe.  
09:50
Un agent de pază al rapperului canadian Drake a fost rănit într-un schimb de focuri în locuința din Toronto. 
09:30
După ceremonia de marți de la Palatul Elysee, Emmanuel Macron l-a plimbat pe Xi Jinping prin Pirinei.
09:20
Salvamontişti şi poliţişti de frontieră au recuperat, în noaptea de marţi spre miercuri, din Munţii Maramureşului, un cetăţean ucrainean care a trecut graniţa în România, a informat directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.
09:20
Trei cutremure de suprafaţă, de magnitudine redusă, au fost raportat în mai puţin de 24 de ore, în România. 
09:10
Un confident experimentat al lui Vladimir Putin și analist la agenția de știri de stat rusească Sputnik a lansat un scenariu șocant în ceea ce privește viitorul Uniunii Europene.
09:00
Acum 8 ore
08:40
AstraZeneca a anunţat marţi că retrage la nivel mondial vaccinul său anti-COVID-19 din cauza unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile". În prezent, compania se confruntă cu un proces din cauza efectelor secundare rare. 
08:40
"Bine ați revenit la Casa Albă!" - i-a transmis, marți seară, Joe Biden lui Klaus Iohannis, care se află în vizită la Washington pentru a marca 20 de ani de când țara noastră face parte din NATO.
08:30
Vitamina D se administrează tot anul, atât copiiilor, cât și adulților, chiar dacă nu există deficit dovedit.  
08:20
Puțini dintre cei trecuți de 80 de ani se pot lăuda cu o formă fizică sau psihică de invidiat, dar ei există. 
08:20
Deputaţii au adoptat, decizional, proiectul care aprobă ordonanţa de urgenţă 179/2022 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe.
08:20
Florin Piersic a fost transferat, marți seara, cu un avion SMURD de la Cluj-Napoca la București.
08:00
Vladimir Putin a preluat, marţi, funcţia de preşedinte al Rusiei pentru a cincea oară, iar ceremonia solemnă a avut loc la Kremlin. La eveniment au participat și șase state din UE, dintre care patru sunt și membre NATO.
08:00
Natura a lovit din nou. Zeci de gospodării din județul Iași au fost înghițite de șuvoaie după ce a plouat necontenit, sub privirile disperate ale oamenilor.
07:50
Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în timpul războiului din Ucraina, în cadrul unei întrevederi la Casa Albă, informează Reuters.
07:40
Polițiștii Secției 8 din Capitală și cei de la Serviciul pentru Protecția Animalelor caută un bărbat care a aruncat carne otrăvită în curtea unor oameni, deranjat de câinele care lătra. 
07:30
Armata israeliană şi-a intensificat atacurile aeriene, miercuri, în Fâşia Gaza, unde a preluat controlul asupra trecerii de frontieră strategice cu Egiptul, țară care va găzdui discuţiile "ultimei şanse" în privința unui armistiţiu între Israel și Hamas.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.