StirileProtv.ro

Acum 6 ore
09:40
Elevi din întreaga țară pot învăța gratuit cum să facă jocuri video. Cursurile sunt predate de experți din domeniu.
09:40
Tulburările alimentare sunt condiții medicale caracterizate de un comportament alimentar anormal, care afectează atât sănătatea mintală, cât și cea fizică. De asemenea, ele pot interfera cu viața socială și cea profesională.
09:40
Află cum trebuie să procedezi pentru a obține o ofertă bună la zboruri last-minute. Sunt câteva secrete care, dacă le iei în considerare, îți vor fi de mare ajutor.
09:40
Doi polițiști de frontieră au fost înjunghiați de un traficant de migranți. Scenele s-au derulat într-o benzinărie, la intrare pe Autostrada A1, la Giarmata, în județul Timiș.  
09:40
Dintr-o combinație de romanticism, conștientizare a climatului și dorința de călătorii lente, trenurile de noapte câștigă popularitate în întreaga Europă.
09:30
Un accident tragic a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, în provincia Guangdong din sudul Chinei.  
09:20
Preşedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a decretat, marţi, stare de urgenţă în cinci provincii de coastă din cauza unui "conflict armat intern", transmite Reuters.
09:10
Patru persoane din Vaslui au fost arestate pentru 30 de zile și alte două au fost plasate sub control judiciar pentru trafic de droguri.
09:00
A fost o seară cu violențe în capitala Georgiei. Poliția a folosit gaze lacrimogene și tunuri cu apă pentru a dispersa mii de persoane care protestau în fața Parlamentului.
08:50
Câte minute să țin friptura pe grătar? Depinde de grosimea bucății de carne. Cum sărbătorim ziua de 1 mai? Cu un grătar la iarbă verde. 
08:40
Imagini cum rar s-au mai văzut au fost surprinse la grădina zoologică din Oakland, California.
08:30
Fanii ABBA sunt invitați într-o călătorie captivantă. În Suedia a fost inaugurată o expoziție dedicată celebrei trupe care a scris istorie.  
08:30
Colegiul Medicilor din Bucureşti prezintă astăzi concluziile anchetei la Spitalul Pantelimon din Capitală, privind acuzațiile de administrare necorespunzătoare a unui medicament în Secţia ATI, ceea ce ar fi dus la decesul a 17 pacienţi în patru zile.
08:30
În așteptarea sărbătorilor pascale la Blaj, în Alba, a fost organizată o procesiune impresionantă. Preoți greco-catolici, însoțiți de credincioși, au refăcut Drumul Crucii, parcurs de Iisus Hristos către Golgota, locul în care a fost răstignit. 
08:20
Comisia Europeană a anunțat că  a inițiat proceduri oficiale pentru a evalua dacă este posibil ca Meta, furnizorul Facebook și Instagram, să fi încălcat Actul legislativ privind serviciile digitale.
08:20
De la Hollywood vine o surpriză. Este vorba despre un nou film din seria „Regele Leu”, o versiune actualizată a producţiei animate care a fermecat milioane de copii, şi nu numai.
08:20
Prima etapă de construcție a celui mai mare aeroport din lume este aşteptată să fie gata în 10 ani. Proiectul valorează 35 de miliarde de dolari. 
07:50
Florin Piersic și-a petrecut noaptea de marți spre miercuri la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.
07:50
Au apăsat prea tare pedala de accelerație și acum sunt pietoni, dar și buni de plată. 
Acum 8 ore
07:40
Naţiunile Unite au avertizat, marţi, că un asalt israelian asupra Rafah din Fâşia Gaza este „la orizont imediat”. 
07:40
S-a dat startul nopților albe în Vama Veche. Liberi și dornici de distracție, mii de tineri au împânzit stațiunea care a vibrat, la propriu, în ajunul zilei de 1 Mai.
07:40
”Pentru mulți dintre ei, migrația a fost salvarea din sărăcie, fără să fie cu adevărat o alegere”. 
07:30
28 de persoane din Caraș-Severin au fost audiate într-un dosar în care se vorbește despre trafic de droguri, operațiuni cu psihoactive și determinarea practicării prostituției.
07:30
Al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus marți-noapte în România, sub escortă.
07:20
În ultimele zile, forțele ruse au intensificat atacurile asupra regiunii ucrainene Odesa și, implicit, a orașului cu același nume. 
07:20
Avem temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit, în cea mai mare parte a țării. Maximele pornesc de la 16 grade pe litoral și vor ajunge până la 26 de grade în Dealurile de Vest. 
06:40
Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis, marţi, cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat ministrul de Interne şi serviciul de pompieri, transmite AFP.
Acum 24 ore
23:30
Changpeng Zhao, fostul director executiv al Binance, a fost condamnat marți la patru luni de închisoare după ce a pledat vinovat de încălcarea legilor americane privind spălarea banilor la cea mai mare bursă de criptomonede din lume.
23:30
Prinţul William a dat marţi câteva veşti despre prinţesa Kate şi familia sa, în timpul unei vizite oficiale la un centru de prevenire a sinuciderilor din Newcastle, relatează BFMTV. 
23:00
O femeie a decedat într-un grav accident rutier care a avut loc, marţi seara, pe raza localităţii Ciochiuţa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi.
22:50
Un cetățean american a fost dat dispărut în Craiova. Soția sa a sesizat poliția după ce bărbatul a plecat de acasă și nu a mai revenit.
22:40
Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a încurajat, marţi, statele care deţin sisteme antiaeriene Patriot să doneze din ele Ucrainei, care aşteaptă mai multe arme pentru apărarea antiaeriană în faţa Rusiei.
22:30
Pasagerii trebuie să fie atenți la modul în care se îmbracă atunci când călătoresc cu avionul. O fostă însoțitoare de bord, cu o experiență de 33 de ani, a explicat de ce unele ținute nu sunt acceptate de companiile aeriene.
22:20
Cele două părţi se vor sprijini, în condiţii de reciprocitate şi pe bază de oportunitate, în toate aspectele referitoare la pregătirea şi participarea la misiuni şi operaţii în cadrul coaliţiilor multinaţionale sub egida ONU, OSCE, NATO sau UE.
22:20
Mai mulţi studenţi palestinieni au perturbat marţi o reuniune a diplomaţilor Uniunii Europene în Cisiordania şi au atacat cu pietre unele dintre maşinile acestora, pentru a protesta faţă de războiul din Gaza, au declarat martori citaţi de Reuters. 
22:10
Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.
21:40
Nathaly Paola Castro Tores are 42 de ani și 127 de centimetri și suferă de o tulburare rară, numită sindromul Laron, scrie CNN. 
21:20
Hemoroizii sunt o problemă supărătoare, frecvent întâlnită, adesea cauzată de constipație și de anumite obiceiuri legate de stilul de viață.
21:10
Stațiunea Jupiter este una dintre cele 11 destinații turistice de interes național din județul Constanța, situată la doar 40 de kilometri distanță de orașul cu același nume și la doar 5 kilometri de Mangalia.
21:10
Horoscop 1 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi!  
21:00
Cântăreţul The Weeknd a donat 2 milioane de dolari pentru a furniza alimente în Fâşia Gaza. Donaţia, prin intermediul fondului său umanitar XO, va permite trimiterea a 18 milioane de pâini către familiile din Gaza, informează BFM TV. 
20:50
Armata ucraineană, confruntată cu superioritatea trupelor ruse în materie de trupe şi armament, încearcă să oprească înaintarea rapidă a acestora din urmă la nord-vest de oraşul Avdiivka, în regiunea Doneţk.
20:50
O echipă internaţională de oameni de ştiinţă a reuşit să conceapă un material biodegradabil compus din bacterii cu capacitatea de a se descompune la sfârşitul duratei sale de viaţă utilă. 
20:40
Violonistul Alexandru Tomescu a primit aplauze la poalele Everestului. Pornit în expediție, a vrut să încânte oamenii cu talentul lui în acordurile lui Ciprian Porumbescu și Bach.  
20:40
Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.
20:40
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a explicat de ce Kievul și-ar fi piedut încrederea în liderii din Alianța Nord-Atlantică. 
20:10
Numărul locuinţelor vacante din Japonia a atins în 2023 o nouă cifră record de 9 milioane, cu 510.000 mai multe comparativ cu sondajul precedent din 2018, pe fondul creşterii deceselor în rândul proprietarilor vârstnici singuri. 
20:10
Un incendiu cu degajări mari de fum s-a produs, marţi după-amiază, la compartimentul motor al unui tren care staţiona în gara din localitatea Hodoni de lângă Timişoara.
19:50
Selecţionerul Belgiei, Domenico Tedesco, a declarat că Thibault Courtois nu va face parte din lotul pentru Campionatul European, competiţie care va avea loc în perioada 14 iunie-14 iulie. Belgia este una dintre adversarele României la EURO.
19:50
A fost agitație în Gara de Nord din Capitală. Trenurile au fost pline de tineri pregătiți să înceapă sezonul petrecerilor la malul mării.  
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.