StirileProtv.ro

Acum 2 ore
00:40
Românii au talent, a doua semifinală. Vineri seară, alți 12 semifinaliști au urcat pe spectaculoasa scenă de la Românii au talent. Invitata specială a serii a fost Inna.
Acum 4 ore
22:40
Sute de mașini, ceasuri de lux și sume în valoare de 1,5 milioane de euro au fost confiscate de polițiștii belgieni în cadrul unei anchete de amploare privind traficarea şi vânzarea de automobile achiziţionate ilegal.
22:20
Cel puţin 23 de deţinuţi au fost ucişi în urma unei revolte într-un centru de detenţie al poliţiei din vestul Venezuelei.
Acum 6 ore
22:10
Un român de 20 de ani este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, potrvit raportului Yahoo! Finance, citat de Forbes US.
21:40
Peste 40 de localități din 20 de județe au fost grav afectate de furtunile violente care au lovit mai multe zone ale țării, vineri după-amiază.
21:00
Precipitaţiile căzute vineri în Bucureşti au depăşit limitele medii lunare, în zona Pantelimon înregistrându-se ploi care apar o dată la 100 de ani, iar în Colentina o dată la 50 de ani, informează Apa Nova Bucureşti.
20:30
Bucureștiul a fost sub un cod portocaliu de vreme rea vineri după-amiază, a plouat torenţial câteva ore, iar străzile s-au umplut de șovoaie.
20:30
Deşi mai sunt câteva ore până când se încheie campania electorală, în acest moment sunt încă mulţi români care nu ştiu de ce trebuie să meargă la urne.
20:30
75% dintre tinerii europeni nu-și dau seama dacă o știre care circulă pe internet este adevărată sau falsă.
20:20
Intrarea în Uniunea Europeană ne dă drepturi şi în domeniul medical. Cardul european de sănătate este gratuit şi ne poate asigura orice urgenţă, în spitale din toate statele membre.
20:20
Platformele de socializare online, folosite de milioane de europeni, le vor reaminti duminică utilizatorilor că este o zi importantă, în care îşi vor putea exercita votul la alegerile europarlamentare.
Acum 8 ore
20:10
Balul de absolvire, cel mai important eveniment din viaţa adolescenţilor ajunşi la final de liceu, concurează în aceste zile cu marile gale,la care se întinde covorul roşu.
20:10
''Bucurestiul este un oraş cam aglomerat şi ar putea arăta mult mai bine, dar are multe clădiri cu arhitectură impresionantă şi oamenii sunt foarte primitori''.
20:10
Meteorologii ANM au prelungit, vineri, codul portocaliu și galben pentru două județe din estul țării.
20:10
Theresa May a anunţat vineri că va demisiona în data de 7 iunie. May, care avea lacrimi în ochi la finalul discursului, l-a invitat pe succesorul său în fruntea Partidului Conservator şi al guvernului să încerce să ajungă la un consens
20:10
Să te lansezi într-o afacere, fără un studiu temeinic în prealabil, poate să echivaleze cu falimentul. O ştiu cel mai bine acei romani întreprinzători care au mizat totul, de exemplu, pe ferme de struţi.
20:00
O femeie din municipiul Codlea, judeţul Braşov, este cercetată de poliţişti după ce, în încercarea de a-şi disciplina copilul de opt ani, l-a dus într-o zonă locuită de etnici romi şi a vrut să îl lase acolo.
20:00
Episod tulburător în Galaţi, unde un bărbat de 41 de ani a fost ucis de nişte indivizi, care l-au atacat cu sălbăticie.
20:00
Avem o nouă alertă după ce reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului au retras de la vânzare mai bine de o tonă şi jumătate de pește stricat sau ţinut în condiţii improprii.
20:00
Este cutremur la Academia de Poliţie. Rectorul Adrian Iacob şi pro-rectorul Mihail Marcoci au demisionat la presiunea Ministrului de Interne.
20:00
19:50
A fost cod portocaliu de vreme rea în Bucureşti unde a plouat torenţial câteva ore vineri după amiază. Sistemul de canalizare n-a mai făcut față în anumite cartiere, maşinile au rămas blocate în trafic, iar apa a năvălit inclusiv la metrou.
19:50
Donald Trump a decis să trimită 1500 de soldați în Orientul Mijlociu pentru protejarea americanilor care se află în această zonă au anunțat oficiali, citați de presa americană.
19:40
Un colet-capcană e explodat, vineri, în centrul orașului Lyon, provocând rănirea a șase persoane, informează Le Parisien.
19:40
S-a rupt cerul în capitala României. Bucureștiul a fost sub un cod portocaliu de vreme rea vineri după-amiază și a plouat torenţial câteva ore.
19:40
Mii de oameni sunt blocați în nordul Capitalei, pe Șoseaua Petricani, la granița dintre București și Voluntari, pentru că bariera de la trecerea cu calea ferată s-a blocat.
19:40
În toată ţara, furtunile s-au iscat din senin. Doar vineri după-amiaza, meteorologii au emis cel puţin 10 avertizări de vreme severă în estul şi sud-estul României.
19:30
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, de la Palatul Cotroceni, un nou mesaj înaintea alegerilor europarlamentare şi a referendumului naţional din 26 mai.
18:40
Furtuna a blocat zeci de străzi vineri seară în Capitală. Apa a intrat și în câteva stații de metrou, precum Aviatorilor, dar și în Găra de Nord.
18:20
O bombă de aruncător, provenind cel mai probabil din al Doilea Război Mondial, a fost descoperită de o femeie în acostamentul unui drum, în apropiere de Corund şi a fost ridicată în siguranţă de pirotehnişti.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.