StirileProtv.ro

Acum 10 minute
08:10
Elevii și studenții din Brașov au fost provocați să contribuie la înfrumusețarea orașului.  
Acum 30 minute
08:00
În Turcia, unii supraviețuitori ai cutremurului puternic din februarie 2023 sunt în șoc și confuzie, după ce autoritățile i-au anunțat că le confiscă locuințele.
08:00
Pompierii militari intervin, marţi dimineaţa, cu mai multe echipaje la un incendiu care a cuprins o biserică de lemn, veche de trei secole, din municipiul Râmnicu Vâlcea, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.
08:00
Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineață, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în perioada 18 martie – 15 aprilie.
07:50
Șase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care avut loc în Moineşti, judeţul Bacău.
07:50
Marți se face mai frig decât luni. În majoritatea regiunilor se anunţă o zi mohorâtă, cu înnorări şi precipitaţii sub toate formele.
07:50
Cinci persoane din Marea Britanie au câștigat câte un milion de lire sterline la loto (peste un milion de euro) și nu și-au revendicat încă premiile, scrie The Independent.
Acum o oră
07:40
Un polițist din Roman, județul Neamț, de la Serviciul Rutier, s-a împuşcat mortal cu arma din dotare.  
07:40
Cu un telefon nou în buzunar cine se mai gândește la cel vechi? Nu de puțin ori dispozitivele care cândva ne-au fost prieteni de nădejde ajung să fie abandonate prin vreun cotlon al casei.
07:40
O șoferiță din Madrid s-a trezit în mașină cu un pasager nepoftit, care i-a dat fiori.
07:40
Vladimir Putin și-a sărbătorit luni seară victoria electorală în Piața Roșie, înțesată de ruși. Liderul de la Kremlin a marcat cu o baie de mulțime și împlinirea a zece ani de la anexarea ilegală a Crimeei.
07:30
Un hoț în vârstă de 48 de ani s-a dat de gol în fața unor jandarmi care patrulau prin gara din Bacău.
07:30
Un avion al companiei aeriene germane Lufthansa cu 190 de pasageri la bord, cu destinaţia Dubai, a aterizat de urgenţă luni după-amiază în Rodos, Grecia, din cauza unei probleme "electrice".
07:20
Eforturile lui Donald Trump de a-şi asigura o garanţie pentru a acoperi cele de 454 de milioane de dolari în procesul civil de fraudă din New York au fost respinse de 30 de companii de garanţii, mărind probabilitatea de confiscare a proprietăţilor sale.
07:20
Opoziţia guvernului Austriei faţă de extinderea spaţiului Schengen prin includerea României şi a Bulgariei este ruşinoasă, incorectă şi ineficientă, a declarat Walter Baier, cap de listă al Partidului Stângii Europene. 
07:20
Echinocţiul de primăvară, momentul care marchează începutul primăverii astronomice, se va produce în acest an miercuri, 20 martie, la ora 05.06 (ora României, n.r.), potrivit site-ului Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.
07:20
Acum 12 ore
23:30
Miniştrii de externe ai Uniunii Europene au convenit luni să impună sancţiuni unor persoane şi organizaţii responsabile de moartea opozantului rus Aleksei Navalnîi, a afirmat luni şeful diplomaţiei UE, Josep Borrell, transmit Reuters şi AFP.
23:10
Comisia Europeană, Parlamentul European şi alte instituţii ale UE au ezitat să trimită notificări ale unor potenţiale cazuri de fraudă către EPPO, parchetul european condus de Laura Codruţa Kovesi.
23:10
Profesorul Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru funcţia de rector al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, el fiind învins în turul doi, la o diferenţă de peste 250 de voturi de Liviu Maha, profesor de economie.
23:00
Consumul a doi litri sau mai mult pe săptămână de băuturi îndulcite artificial – echivalentul unui suc dietetic fast-food de mărime medie pe zi – a crescut cu 20% riscul unei bătăi neregulate a inimii.
22:20
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a "felicitat" luni pe omologul său rus Vladimir Putin pentru realegerea sa în fruntea ţării şi s-a oferit din nou să medieze în conflictul cu Ucraina, a anunţat preşedinţia turcă.
22:20
Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort într-un camion ieşit în afara părţii carosabile, pe raza localităţii Dorna Candrenilor, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.
22:10
Două femei au fost scoase cu forța dintr-un avion pe motiv că „erau prea mari” și nu încăpeau în scaune.  
21:50
Primarul din comuna Talant din regiunea Bourgogne din estul Franţei a suspendat temporar din funcţie un consilier local care a fost prezent ca observator la alegerile din Rusia, de la sfârşitul săptămânii trecute, informează luni AFP.
21:50
Mai multe ambasade britanice au anunțat, luni, că informația potrivit căreia regele Charles al III-lea a murit este falsă.
21:50
Horoscop 19 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. O să ne ocupăm de lucrurile pe care vrem să le ducem la bun sfârșit ca să începem ceva care să faca viața mai frumoasă.
21:50
Drumul de 19 kilometriî care va face legătura între centura municipiului Oradea şi autostrada Transilvania (tronson dintre Biharia şi frontiera cu Ungaria), este aproape finalizat, urmând să fie inaugurat luna aceasta. 
21:40
Opt persoane au fost evacuate, luni seară, după ce pe scara unui bloc din municipiul Ploieşti a fost semnalat un miros suspect, trei dintre acestea fiind evaluate medical la faţa locului. 
21:40
Kate, prințesă de Wales, ar putea reveni la îndatoririle regale până la Paște. Soția lui William se află încă în perioada de recuperare după operația abdominală suferită în luna ianuarie. 
21:30
Un tânăr de 20 de ani din judeţul Dolj, care a plecat de-acasă de trei zile, a fost dat dispărut de poliţie.
21:20
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă, luni seară, că 11 cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au fost evacuaţi din Fâşia Gaza şi au ajuns pe teritoriul Republicii Arabe Egipt, prin punctul de frontieră Rafah.
21:10
Radu Aryan, copilul care a dispărut în Botoșani, a fost găsit luni după-amiază. El și-a revăzut părinții care s-au întors din Marea Britanie când au aflat că cel mic s-a pierdut.  
21:10
Radu Aryan, băiețelul de doi ani dat dispărut în Botoșani, a fost găsit teafăr, după mai bine de 24 de ore de căutări, la care au participat sute de oameni.
20:50
O femeie din Germania a murit duminică dimineaţa după ce a intrat cu parapanta într-o telegondolă în munţii Austriei, informează DPA. 
20:50
Coreea de Nord a expediat începând cu luna iulie circa 7.000 de containere cu arme în Rusia pentru războiul ei împotriva Ucrainei, a declarat luni ministrul sud-coreean al apărării, informează AFP.
20:30
Sute de persoane din cel de-al doilea oraş ca mărime din Cuba, Santiago, au ieşit duminică pe străzi să protesteze, un eveniment rar, determinându-l pe preşedintele cubanez Miguel Diaz-Canel să facă apel la dialog într-o "atmosferă de linişte şi pace".
20:20
Unităţile de învăţământ preuniversitar trebuie să publice pe site-ul propriu avizul autorizaţiei de securitate la incendiu, precum şi a autorizaţiei sanitare de funcţionare, prevede un proiect adoptat luni de Senat. 
20:10
Donald Trump nu contenește să șocheze. La un miting electoral organizat la sfârșitul săptămânii trecute, a concluzionat că: „imigranții nu sunt oameni și mai degrabă pot fi asemuiți cu animalele''.
20:10
Coaliţia de guvernare a decis luni seară candidaturi comune PSD-PNL la Primăria Generală, primăriile de sectoare dar şi CGMB şi consiliile locale de sectoare.
20:10
Înscrierea la creşă sau la grădiniţă va începe la finalul lunii mai, potrivit anunțului făcut luni de ministrul Educaţiei, Ligia Deca. 
20:10
Un francez care a sosit în Norvegia de circa o lună a fost condamnat la 21 de zile de închisoare după ce a comis nu mai puţin de 25 de abateri legate de viteză în 19 zile, informează AFP. 
20:00
Proiectul reactoarelor de mici dimensiuni de la Doicești va avea parte de o finanțare americană de 4 miliarde de dolari.  
20:00
După trei zile în care TIR-urile nu au avut voie să treacă în Ungaria vecină, ieşirile din ţară arată ca niște gropi de gunoi.
20:00
Industria ambalajelor ar putea fi revoluționată de o invenție a specialiștilor în știința și ingineria alimentelor de la Galați. Aceștia propun membrana biodegradabilă, făcută din sânge de animale.  
20:00
Suntem în luna martie și a început sezonul magnoliilor. Părți din Bucureștiul gri s-au colorat în nuanțe delicate de roz sau purpuriu.
19:50
Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.
19:50
Cea mai mare pensie din România a trecut de 100.000 de lei brut, după indexarea de 13%, de la începutul anului. Și după scăderea impozitelor, fericitul pensionar tot ia în mână în jur de 19.000 de euro lunar.
19:50
A început Postul Mare, iar în următoarele șapte săptămâni cei care îl țin fac un exercițiu de voință, curățându-și mintea de gândurile negre și renunțând la hrana de origine animală.  
19:40
Daca vreți să vă schimbați mașina anul acesta, trebuie să știți că de marți, de la ora 10:00, încep programele Rabla Plus și Rabla Clasic.  
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.