StirileProtv.ro

Acum 5 minute
14:10
Individul care a tâlhărit o farmacie, în urmă cu câteva zile, la Timișoara, s-a predat duminică noapte.
14:10
Primul pacient tratat în judeţul Sibiu cu plasmă hiperimună a fost testat de COVID-19 şi rezultatul a fost negativ, evoluţia sa fiind una favorabilă.
Acum 15 minute
14:00
Un bărbat din Vaslui și-a dat foc la casă, după care s-a spânzurat în apropierea locuinței în flăcări, supărat că părinții săi nu îl lăsau să se iubească cu o tânără de etnie romă.
Acum 30 minute
13:50
Luni se menține atmosfera schimbătoare și răcoroasă. Ploile sosesc după prânz și doar în sud-estul țării găsim vreme mai bună.
Acum o oră
13:30
A apărut primul interviu cu asistenta medicală devenită faimoasă după ce imaginea ei în care i se vedea lenjeria intimă sub combinezonul de protecție, în timp ce trata bolnavi de Covid dintr-un spital din Rusia, a făcut înconjurul lumii.
13:30
Locuitorii unui cartier rezidențial din sudul Moscovei au fost martorii unor scene ca în filme, după ce câțiva bărbați au început să tragă focuri de armă sub ferestrele lor.
13:20
O navă de război a SUA a testat cu succes o nouă armă cu laser de înaltă energie care poate distruge o aeronavă în timpul zborului, a anunțat Flota din Pacific a US Navy.
13:20
Întreaga planetă a fost cucerită de serialul-fenomen „Casa de Papel”, care a făcut vedete mondiale personaje precum Profesoul, Tokyo, Rio, Denver sau Nairobi.
Acum 2 ore
13:00
Fostul lider PSD a fost audiat luni, prin videoconferinţă, el solicitând judecătorilor ICCJ să fie eliberat din penitenciar. 
13:00
Un bărbat a creat haos după ce a alergat dezbrăcat prin gara din Moscova, s-a bătut cu un șofer de taxi și s-a aruncat într-o cisternă cu apă.
12:30
Mai mulți locuitori din Rusia au fost, recent, martori ai unui fenomen spectaculos pe cer, în timpul nopții. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, fiind observat din mai multe locuri.
12:30
Oficiali din domeniul sănătăţii din nord-vestul Germaniei continuă să investigheze un focar de coronavirus izbucnit la un restaurant din Saxonia Inferioară, în contextul în care numărul de persoane testate pozitiv continuă să crească, relatează luni DPA.
Acum 4 ore
11:50
Camera Deputaţilor dezbate, astăzi, moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie.
11:40
Un număr de 8.500 de bucureşteni s-au înscris în programul ''Testăm pentru Bucureşti'', în cadrul căruia 11.000 de persoane pot beneficia de o testare gratuită de tip Real Time PCR, pentru a afla dacă sunt infectate cu noul coronavirus.
11:30
Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, a aprobat, prin ordin, noul calendar de organizare și desfășurare a examenului național de Bacalaureat 2020.
11:00
Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a aprobat, prin ordin, noul calendar de organizare și desfășurare a examenului național de Bacalaureat 2020. Documentul urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.
11:00
Un ambulanțier a dat în judecată Serviciul de Ambulanță Județean Iași susținând că a fost sancționat pe nedrept, după ce a refuzat să plece într-o misiune pentru preluarea unui caz de Covid-19 îmbrăcat într-un combinezon de protecție rupt.
10:30
Cinci nave iraniene încărcate cu carburant au intrat în zona economică exclusivă a Venezuelei, în pofida unui avertisment oficial al Statelor Unite că Washingtonul analizează adoptarea unor măsuri de reacţie, transmite Reuters.
10:30
Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, se întâlnește luni cu muncitorii din Sri Lanka ce au lucrat la o fabrică de confecţii din municipiul Botoşani şi care s-au aflat în carantină instituţionalizată.
10:30
Un renumit grup de hackeri a creat un instrument care poate debloca orice model de iPhone care rulează una din versiunile de iOS lansate în ultimii ani.
Acum 6 ore
09:50
Ministrul Mediului, apelor şi pădurilor, Costel Alexe, vizitează luni Insula Belina, reintrată în domeniul public, la şapte ani după ce a fost scoasă din proprietatea statului.
09:40
Un cutremur puternic a zguduit cea mai mare parte a Noii Zeelande luni, informează dpa şi Reuters.
09:40
Abandonat de mamă, a fost nevoit să aibă grijă de tatăl PARALIZAT. La doar 7 ani, a luat o decizie tulburătoare
09:30
15 cadre medicale din cadrul MapN au plecat luni într-o misiune în statul american Alabama, pentru a oferi sprijin autorităților locale în lupta contra Covid-19.
09:20
Liderii voodoo din Haiti au instruit preoţii acestei religii afro-caraibiene să creeze un remediu secret pentru noul coronavirus şi să pregătească încăperile sacre de iniţiere ale templelor pentru a primi pacienţi.
09:10
Unelte ascunse de prizonierii de la Auschwitz, descoperite in timpul lucrărilor de restaurare
09:00
Grand Place, Manneken Pis, Atomium: toate aceste locuri faimoase din Bruxelles, în mod nomal fremătând de viaţă, sunt acum pustii.
08:40
Urmărire în viteză pe o autostradă din America. Şi mai multe maşini lovite. Sunt doar câteva dintre manevrele iresponsabile şi periculoase făcute de un individ la volanul unei camionete furate, la Los Angeles.
08:20
A fost un weekend cu nori și ploaie, dar turiștii care au ajuns la munte au avut motive de bucurie: în scurt timp norii s-au risipit, dezvăluind un peisaj ireal.
Acum 8 ore
08:10
Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 25 mai. Peste 5,4 milioane de persoane au fost infectate cu coronavirus la nivel mondial, iar cel puțin 345.000 de persoane au murit.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.