StirileProtv.ro

Acum 15 minute
11:30
Un dependent de tatuaje care își supune corpul unor modificări extreme pentru a deveni un „extraterestru negru” a povestit care sunt consecințele.  
11:30
Dacă ești pasionat de istorie și îți plac destinațiile în care cultura este peste tot, aceste orașe istorice te vor fascina.
Acum 30 minute
11:20
Piața Europa din capitala Rusiei nu mai există: primarul a semnat decizia de schimbare a numelui acestui loc în Piața Eurasia. 
Acum o oră
11:10
Patru copii dispăruţi din judeţul Constanţa – trei fraţi şi un văr de-al lor – sunt de negăsit, iar, sâmbătă, poliţiştii îi caută în toate staţiunile de pe litoral. 
11:10
Atunci când ne amenajăm grădina, adesea ne gândim la frumusețea și diversitatea plantelor pe care le alegem.
Acum 2 ore
10:40
Senecio rowleyanus sau planta lanț de perle este o plantă suculentă de apartament foarte căutată. Tulpinile sale atârnătoare au frunze mici, rotunde, care arată ca niște perle mici – de aici și numele său comun.
10:40
Meteorologii anunţă un nou val de caniculă, fiind emisă o avertizare cod galben pentru zilele de duminică şi luni. 
10:30
Cu toții ne dorim să trăim o viață sănătoasă și echilibrată, însă adesea nu suntem conștienți de micile obiceiuri zilnice care ne pot afecta grav sănătatea. 
10:10
Dragostea este în aer. Una dintre cele mai faimoase rute pietonale din Italia va fi redeschisă după mai bine de un deceniu, scrie Euronews.  
10:00
Francezii au oferit vineri seară întregii planete un spectacol grandios în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris.
Acum 4 ore
09:40
Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au fost prezenţi, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paria. Alături de ei a fost și Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova. 
09:30
Două persoane au fost rănite, sâmbătă, în judeţul Iaşi, după explozia unui cazan de ţuică. Victimele au suferit arsuri. 
09:20
A fost panică, vineri, într-un bloc din Drobeta-Turnu Severin. O butelie a explodat în bucătăria unui apartament de la etajul doi. Vecinii spun că au simțit cum se cutremură tot imobilul.
09:20
Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA) a confirmat noi focare de pesta micilor rumegătoare (PMR) în probele prelevate de la oi din judeţul Tulcea, a anunţat Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). 
09:20
Un bărbat român în vârstă de 48 de ani a fost arestat de poliția din Padova sub acuzația de maltratare în familie și vătămare corporală gravă. El și-a ars partenera pe față cu un fier de călcat încins. 
09:00
Băile sărate din Ocna Mureș atrag anual mulți turiști gata pentru zile de relaxare. Unii vin la tratament, cunoscând proprietățile apei din zonă. Alții aleg doar să se bălăcească în cele șase bazine ale complexului.
08:50
Ștefan, un român de 38 de ani, se confruntă cu o situație dificilă în Marea Britanie.
08:40
Slănic Prahova se află la aproximativ 100 de kilometri de București și este destinația ideală pentru cei care vor un weekend de relaxare la aer curat.
08:30
Săptămâna 29 iulie – 4 august 2024 este plină de evenimente astrologice, care își vor pune amprenta pe viața celor 12 zodii.  
08:30
Accident, sâmbătă, pe un bulevard din Timișoara. Un șofer băut, și posibil sub influența drogurilor, s-a izbit cu mașina de gardul unei stații de tramvai. 
08:20
O parohie din Botoșani oferă un ajutor nesperat pentru cuplurile aflate la început de drum. Tinerii cu posibilități financiare mici, primesc - gratuit - tot ce au nevoie pentru cununia religioasă.
08:10
Prinţesa Märtha Louise a Norvegiei, care se va căsători luna viitoare cu „şamanul american” Durek Verrett în cadrul unei nunţi care va dura patru zile, nu va avea voie să îşi folosească titlul de prinţesă în contexte comerciale. 
08:10
S-a dat alarma la o școală din județul Mehedinți. O clădire din curtea instituției, unde era toaleta, a fost cuprinsă de un incendiu violent. 
08:10
Centrul Infotrafic anunţă restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru finalizarea lucrărilor în zona nodului rutier dintre autostrada A2 si autostrada A0. 
08:00
Legendara Nadia Comăneci a apărut complet „netulburată” în timpul unui mic incident la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris: barca care se clătina, iar asta spun jurnaliștii de la „The Guardian”, se datorează pregătirii ei sportive.
08:00
08:00
Duminică cresc temperaturile și avem o amiază călduroasă în majoritatea zonelor. O să plouă slab pe la munte, poate și în sud, în est și în sud-est. 
07:50
Un adolescent de 17 ani din judeţul Vaslui a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a bătut crunt mama. 
07:50
Legendarii Nadia Comăneci, Carl Lewis, Serena Williams şi Rafael Nadal s-au aflat în ambarcaţiunea care au dus flacăra olimpică, pe Sena, la Grădinile Tuileries, pentru a fi aprins vasul olimpic. 
Acum 6 ore
07:40
Trei bulgari suspectaţi că în luna mai au marcat cu vopsea nişte şabloane reprezentând "mâini roşii" pe Memorialul Shoah din Paris, un muzeu dedicat istoriei evreilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, au fost arestaţi. 
07:30
Peste 4.000 de persoane au fost evacuate în California în faţa unui megaincendiu violent care a continuat să crească periculos vineri, în ciuda intervenţiei a 1.600 de pompieri, şi provoacă îngrijorare în rândul autorităţilor, relatează AFP. 
Acum 24 ore
22:30
Un cutremur de magnitudine slabă a avut loc, vineri, la ora 20:18, ora locală a României. 
22:20
Forțele ucrainene au respins în regiunea Donețk un asalt mecanizat rusesc de mărimea unui batalion, după ce trupele Moscovei au avansat până la periferia de sud-est a orașului Donețk.
22:20
Televiziunea Al-Jazeera are interdicție în continuare de a emite de pe teritoriul Israelului, la fel ca și jurnaliștii acesteia. Un tribunal israelian a extins vineri cu 45 de zile ordinul de închidere temporară a canalului de televiziune.
22:20
Şase înotători sud-coreeni care concurează la Jocurile Olimpice de la Paris au părăsit satul olimpic şi s-au mutat într-un hotel din apropierea arenei de înot pentru a evita naveta lungă în autobuze în care este foarte cald.
21:50
Un prim caz de dopaj ar fi fost depistat la Jocurile Olimpice Paris 2024. Este vorba despre un sportiv din Irak. 
21:50
Mihailo Podoliak, unul dintre consilierii lui Volodimir Zelenski, a declarat că întreruperea tranzitului de petrol rusesc către Europa nu reprezintă o încercare de a șantaja țările care sunt în favoarea unei păci între Ucraina și Rusia.  
21:50
Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri seară, împreună cu soţia sa, Carmen, la recepţia pentru şefii de stat şi de guvern găzduită de preşedintele Emmanuel Macron. 
21:40
Rusia a început să includă drone noi, de fabricaţie ieftină, în atacurile sale cu rază lungă de acţiune asupra Ucrainei, pentru a încerca să identifice punctele de apărare aeriană, să filmeze orice daune şi să acţioneze ca momeală.
21:40
Aproximativ două treimi din cetăţenii ţărilor Uniunii Europene sunt îngrijoraţi de securitatea UE, indică rezultatele unui sondaj de opinie realizat la solicitarea Comisiei Europene, transmite DPA.
21:40
O echipă de negociatori israelieni va ajunge la Roma pentru discuții legate de încetarea focului în Fâșia Gaza ''probabil la începutul săptămânii'' a anunțat premierul Netanyahu, după întâlnirea de vineri cu Donald Trump.
21:40
Horoscop 27 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Vești bune azi. O să putem repara lucrurile pe care nu le-am făcut perfect, mai îndreptăm și o relație de prietenie, de dragoste ca să mergem înainte cu ceva care să fie valoros.
21:20
Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că în România există un deficit de circa 4 milioane de carcase de porc iar prin programele viitoare dezvoltate de Ministerul Agriculturii numărul suinelor produse va creşte la 8,7 milioane.  
20:50
A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.
20:40
Cum au rămas niște români în vacanța din Grecia fără 1000 de euro. Banii erau în camera de hotel și ușa încuiată
20:40
Un turist s-a ales cu arsuri de gradul III după ce a mers desculț pe dunele de nisip din Valea Morții, un parc natural din California, SUA. În această regiune, temperaturile trec și de 50 de grade Celsius în ultima perioadă.
20:30
„E timpul ca războiul din Gaza să se încheie”, i-au transmis, joi seară, lui Benjamin Netanyahu, atât președintele Joe Biden, cât și Kamala Harris, care s-ar putea instala în Biroul Oval din ianuarie anul viitor.
20:20
Dronele căzute pe teritoriul României nu pot fi doborâte, spune Marcel Ciolacu, pentru că „trebuie să tragem pe teritoriul Ucrainei şi cred că acest lucru nu este încă permis”, explică premierul, după cel mai recent astfel de eveniment.
20:10
Un incendiu a provocat explozii în lanț la o fabrică de materiale pirotehnice din vestul Bulgariei.
20:10
Deși vineri a fost mai înnorat și chiar a plouat, soarele începe să iasă timid dintre nori pentru a-i răsfăța pe cei care se află în aceste zile, în sejur, pe litoral.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.