StirileProtv.ro

Acum 30 minute
12:10
De la câteva sute de pacienţi într-o zi, la doar câteva zeci! În această situaţie sunt cele mai multe spitale din ţară.
Acum o oră
12:00
Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS), Violeta Alexandru, preşedintele (ANDPDCA), Mădălina Turza, şi secretarul de stat din cadrul MMPS, Alin Ignat, vor susţine vineri, de la ora 12:00, o declaraţie de presă online.
11:50
Ordonanţa militară 8, privind noile măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.
11:40
Mai mult de 90 de pacienţi sud-coreeni care se vindecaseră complet de COVID-19 au fost testaţi din nou pozitiv la coronavirusul SARS-CoV-2, au comunicat vineri autorităţile medicale de la Seul, transmite Yonhap.
Acum 2 ore
11:30
Organizaţiile criminale din Italia distribuie produse alimentare şi contribuie la acordarea de împrumuturi gratuite celor mai defavorizaţi pentru a-şi atrage bunăvoinţa.
11:30
Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat din nou un exerciţiu militar înaintea unei sesiuni a parlamentului de la Phenian care urmează să înceapă în cursul zilei de vineri, în pofida epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.
11:10
Facebook va permite utilizatorilor să oprească manual sau programat toate tipurile de notificări, printr-o nouă facilitate care va ajunge curând pe iOS şi Android.
11:10
Primul program integrat de public speaking pentru elevii şi studenţii din România, menit să le dezvolte abilităţile de comunicare în public, de organizare şi structurare a informaţiei, este lansat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi platforma Speakings.
11:00
Facebook va permite utilizatorilor să oprească manual sau programat toate tipurile de notificări, printr-o nouă facilitate care va ajunge curând pe iOS şi Android.
10:40
Acum 4 ore
10:20
Pe măsură ce se fac tot mai multe teste, cercetătorii încep să determine care sunt principalii factori ce duc la agravarea stării de sănătate într-un ritm mai rapid pentru pacienţii infectați cu noul coronavirus.
10:20
Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru se va afla vineri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, în condiţiile în care în judeţul Neamţ se află pe poziţia a cincea la nivel naţional ca nunmăr de îmbolnăviri cu coronavirus.
10:20
Oamenii de ştiinţă au reconstruit căile evolutive timpurii ale COVID-19 pe măsură ce infecţia s-a răspândit din oraşul chinez Wuhan în Europa şi America de Nord, relatează Press Association, citat de Agerpres.
10:00
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă în opt judeţe din zona Moldovei.
10:00
Guvernul chinez a emis un proiect de lege care prezintă o nouă listă provizorie cu animalele care pot fi mâncare în urma epidemiei de coronavirus, care este suspectată că provine de la animale sălbatice dintr-o piață neagră din Wuhan, transmite CNN. 
09:50
Doi soți din Aiud susțin că au fost amendați de polițiști cu câte 2.000 de lei fiecare, peentru că au uitat să treacă ora deplasării pe declarațiile pe propria răspundere, potrivit Alba24.ro.
09:40
Ordonanţa militară 8, privind noile măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.
09:30
Un bebeluş de 23 de zile a murit de COVID-19 în localitatea filipineză Lipa, la 70 de kilometri de Manila, a informat primarul oraşului, Eric Africa, pe contul său de Facebook, relatează vineri EFE.
09:20
A fost desfășurare de forțe, joi seară, pe o stradă din Sectorul 6 din București, după ce un bărbat și-a sechestrat în casă soția și a amenințat că îi face rău. Individul nu s-a oprit doar la a face scandal, a şi rănit-o pe femeie la o mână.
09:20
Oraşul sud-coreean Daegu, care a avut primul focar mare de coronavirus din afara Chinei, a raportat vineri zero cazuri noi pentru prima dată de la sfârşitul lunii februarie, după ce infecţiile din toată ţara au scăzut la valori minime, transmite Reuters.
09:10
În tragedia din Italia, în care pandemia de coronavirus a şters aproape o întreagă generaţie de bunici, există şi semne de speranţă.
09:10
Pompierii din Argeș au salvat, vineri, un pui de căprioară rămas blocat în gardul de fier al unei proprietăţi din oraşul Ştefăneşti.
09:00
Impact violent într-o intersecție din Târgoviște. O femeie a rămas blocată în habitaclu, după ce mașina pe care o conducea a fost izbită în portieră de un alt autoturism, care nu i-a acordat prioritate.
09:00
Mai mulți sportivi de la Dinamo au devenit agenți de poliție în ultimele zile, după ce MAI a suplimentat numărul polițiștilor de pe străzi cu angajați pe care îi are în subordine.
09:00
Oamenii din nordul statului Punjab reacționează cu uimire la vederea lanțului muntos Himalaya, care este acum vizibil de la peste 160 de km distanță, datorită reducerii poluării aerului cauzată de măsurile restrictive din țară, transmite CNN.
08:50
Numărul deceselor provocate de coronavirus în întrega lume a depăşit cifra de 90.000, iar numărul cazurilor confirmate de infectare a trecut de 1,5 milioane.
08:40
Ca orice viroză, COVID-19 este un tip de afecțiune în urmă căreia pot apărea manifestări pe piele, sub formă de iritaţii.
Acum 6 ore
08:30
Pentru clienți, veștile sunt bune: prețurile rămân la fel ca și în 2019. Cum piețele rămân deschise, dacă respectați câteva reguli de protecție, puteți cumpără carnea de la tarabele ciobanilor.
08:20
Astăzi, se răcoreste puțin în nordul și centrul țării și temperaturile ajung la normal. În rest, se menține vremea caldă.
08:10
Hendrik Streeck, virusolog celebru și directorul Institutului de Virusologie de la Spitalul Universitar din Bonn, Germania, încearcă să demonteze o parte din teoriile despre transmiterea noului coronavirus.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.