Din tineri din Suceava au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț

Antena3, 27 aprilie 2024 08:40

Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 30 minute
11:10
Un cunoscut supermarket din România vine cu o ofertă pentru reciclarea sticlelor, oferind clienților o sumă dublă, astfel că veţi primi un leu în loc de 50 de bani pentru fiecare recipient.
11:10
Un spital de provincie din zona Moldovei a devenit unitatea medicală unde marile centre universitare din toată țara trimit pacienți pentru a li se salva viața.
11:00
Geologii încep forajele în oraşul care se surpă. Specialiştii vor să afle ce provoacă adâncirea craterului din Slănic şi cât de mare este amploarea fenomenului care a dus la evacuarea a zeci de persoane.
Acum o oră
10:50
Medicul Radu Țincu a explicat, în emisiunea Sfat de sănătate, cum ne putem proteja corect de insecte, astfel încât să nu ne intoxicăm cu substanțele folosite, uneori, în exces pentru îndepărtarea acestora din locuință.
10:40
Fundația Anti-Corupție fondată de Aleksei Navalnîi la începutul deceniului trecut și, ulterior, interzisă în Rusia, a publicat un nou documentar bazat de imagini obținute cu camera ascunsă în palatul construit pentru președintele rus Vladimir Putin la malul Mării Negre, la Capul Idokopas.
Acum 2 ore
10:20
La vârsta de 100 de ani, un veteran de război, Harold Terens, și-a găsit dragostea şi urmează să se căsătorească.
10:20
Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o nouă avertizare cod galben de vreme rea.
10:10
WhatsApp, una dintre cele mai populare şi folosite aplicații de mesagerie din lume, se actualizează continuu pentru cei peste două miliarde de utilizatori ai săi.
10:10
Gabriela Firea anunță începerea construcțiilor unor grădinițe modulare în București, din materiale ușoare, în condițiile în care peste 7.000 de copii nu au prins loc, anul trecut, în grădinițele și creșele de stat din București.
09:40
S-au copt cireşele de mai, fructele ”vedetă” ale acestei luni! Producătorii au scos deja marfa în faţa porţii. Cei care aleg să le achiziționeze direct din livadă plătesc chiar și cu 50% mai puțin comparativ cu cele cumpărate din piețe.
09:30
Cea mai aglomerată șosea din județul Galați va fi modernizată și extinsă la patru benzi pe o distanţă de 40 de kilometri. Investiția se ridică la 1,5 miliarde de lei. 
09:30
Fermierii din Dâmboviţa cer urgent amplasarea sistemelor antigrindină după vijeliile devastatoare care au măturat mai multe zone, în perioada Paștelui.
09:30
Președintele României, Klaus Iohannis, a venit cu detalii referitoare la situația ridicării vizelor pentru românii care vor să călătorească în SUA.
Acum 4 ore
09:10
Președintele Klaus Iohannis a discutat cu omologul său american, Joe Biden, cedarea unui sistem Patriot deținut de România către Ucraina.
09:10
Ouăle fierte rămase de la Paște pot fi folosite cu succes pentru prepararea altor mâncăruri delicioase, fiind vorba despre rețete simple și rapide.
08:50
Prețul carburanților în România, 8 mai 2024. Benzina a rămas în continuare mai scumpă decât motorina, deşi ambii carburanţi s-au mai ieftinit uşor.
08:50
Scandal de proporții în satul Hăbășești din județul Iași! Furioși că preotul îi înjură și îi blesteamă, sătenii l-au scos cu forța din biserică. În momentul scandalului, părintele era însoțit de amanta sa și doar jandarmii l-au putut scăpa de furia credincioșilor.
08:30
Un incendiu puternic a izbucnit la groapa de gunoi a orașului Galați, în zona Tirighina.Fumul dens a scăzut vizibilitatea pe Drumul Naţional 2B, motiv pentru care autorităţile au transmis un mesaj Ro-Alert.
08:20
Sindicaliștii din cadrul Federației Naționale a Sindicatelor Unite din Poliția Locală anunță pentru miercuri un protest în fața Guvernului României.
08:10
Doi frați, de doi și trei ani, au ajuns la spital după ce s-au opărit din greșeală cu ciorbă clocotită. Nenorocirea s-a produs în localitatea Lozna din județul Botoșani.
08:10
Miercurea și vinerea din Săptămâna Luminată sunt zile însemnate în calendarul ortodox cu termenul "harți", însă puțini credincioși știu ce înseamnă cu adevărat.
07:50
Antena 3 CNN a obținut în exclusivitate informații despre starea de sănătate a marelui actor, Florin Piersic.
07:40
Zona Maramureşului istoric a avut parte de două cutremure, unul miercuri dimineaţă la ora 6:02 şi unul cu puţin înainte de miezul nopţii, la 23:27.
Acum 6 ore
06:10
Miercurea din Săptămâna Luminată este o zi de care se leagă multe tradiții și obiceiuri vechi, pe care românii din diferite zone ale țării le respectă cu sfințenie.
Acum 8 ore
04:10
Pentru a avea o recoltă bogată de fructe, pomicultorii aleg să stropească pomii fructiferi o serie de soluții speciale, în luna Mai.
Acum 12 ore
02:10
O primărie municipală și-a propus să transforme o baltă într-un parc cu o suprafață de peste 60 de mii de metri pătrați.
00:10
O nouă categorie de români ar putea plăti o taxă la serviciile publice de apă potabilă și gunoi cu 50% mai mică, după locuitorii din localităţi din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.
00:10
Război în Ucraina, ziua 805. Danemarca, unul dintre principalii susținători ai Kievului în timpul invaziei pe scară largă a Rusiei, a anunțat recent un sprijin militar suplimentar pentru Kiev.
7 mai 2024
23:40
Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România, a făcut declarații exclusive în direct la Antena 3 CNN, după ce Israelul a început o operațiune militară în Rafah.
23:20
Premierul Marcel Ciolacu felicită Gloria Buzău, după ce a promovat în Superligă.
23:10
Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut o conferință de presă după întâlnirea cu omologul american Joe Biden, la Washington. Mihai Gâdea a fost față în față cu acesta și i-a adresat două întrebări extrem de importante.
23:00
Mihai Gâdea și Sabina Iosub se află în Washington DC, acolo unde președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns la Casa Albă pentru a purta discuții cu președintele Joe Biden.
22:50
Din luna iunie 2024, o companie aeriană germană va avea zboruri de pe Aeroportul Brașov către mai multe orașe din Europa. Biletele sunt puse deja în vânzare.
22:40
Președintele României Klaus Iohannis a declarat, după întâlnirea avută cu Joe Biden, că a avut o discuție "foarte consistentă” despre parteneriatul strategic și cooperarea dintre cele două țări.
Acum 24 ore
22:20
Președintele României, Klaus Iohannis, este primit la Casa Albă de președintele SUA, Joe Biden, după ce Vladimir Putin şi-a preluat noul mandat.
22:20
România risipește anual cel putin 2,5 milioane de tone de alimente, cifră care situează ţara noastră pe locul 1 în topul risipei de alimente în Europa.
22:10
Un animal periculos, despre care se spune că este de trei ori mai veninos decât șarpele cu clopoței, a fost observat în România.
21:50
Chiriile pentru apartamente din principalele zece oraşe mari ale României erau, în aprilie, în medie, cu 15% mai mari decât în perioada similară din 2023
21:30
O fostă contabilă din Argeş este acuzată de procurorii DNA că a plătit peste 1,5 milioane de lei din fondurile primăriei către firma fiicei sale, fără a exista o contraprestație.
20:50
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) propune modificarea legislației pentru a permite monitorizarea cu brățări electronice a persoanelor aflate sub control judiciar și arest la domiciliu.
20:40
Un tânăr, în vârstă de 16 ani, victimă a unui accident rutier grav, a primit o nouă șansă la o viaţă normală la Spitalul Județean din Oradea, acolo unde medicii au efectuat o operaţie în premieră.
20:30
În episodul de azi, Valentin Ivancea, preşedinte al CJ Bacău, dă Test Drive Electoral cu colega noastră Ana Iorga şi explică de ce lasă judeţul pentru a candida la Primăria Bacău.
20:20
În 2020, Nicușor Dan promitea rezolvarea rapidă a situației traficului infernal din Capitală prin aducerea unui specialist de la New York și matematică.
20:20
Florin Piersic va fi transferat la un spital din București, cu avionul SMURD, după operația la inimă efectuată de medicii de la Institutul Inimii Cluj-Napoca.
20:10
Noi informaţii cu privire la situația de urgență din localitatea Slănic. Prefectul județului Prahova anunţă măsurile care se vor lua în zona afectată de pe strada 23 August.
20:10
Dacă în 2024 Paștele Ortodox s-a sărbătorit la o distanță de mai bine de o lună după Paștele Catolic, anul următor va fi cu totul diferit.
20:00
Alertă medicală după sărbători. Pacienţii cardiaci care au renunţat la regim şi la tratament în minivacanţa de 1 mai şi Paşte au ajuns la urgenţă.
19:50
Comisia Europeană (CE) a anunțat că a intrat în vigoare primul cadru de reglementare al UE destinat să protejeze independența și pluralismul mass-mediei.
19:40
Teama a pus stăpânire pe localnicii din Slănic care au avertizat autorităţile că încă o stradă riscă să o ia la vale, după ploile din ultimele zile.
19:30
Mulţi dintre cei care deţin săli de păcănele iau până şi legile în joacă şi se bazează pe noroc când le încalcă. Deşi aparatele slot-machine au fost interzise în localităţile mici, unele săli funcţionează în continuare.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.