România, campioană europeană, se luptă pentru aur la Campionatul Mondial de Dans Sportiv din China FOTO

Adevarul (Romania), 27 aprilie 2024 08:45

În acest weekend, pe 27 martie, se desfășoară la Wuhan in China, ediția 2024 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru secțiunea dansurilor Standard destinate categoriei de vârstă sub 21 de ani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
16:00
Traficul rutier pe DN 15 D, în zona localităţii vasluiene Ştefan cel Mare, este restricţionat, miercuri, 8 mai 2024, pentru scoaterea a două persoane căzute într-o fosă septică. Victimele sunt inconștiente.
16:00
Localnicii din comuna Păulești, Prahova, își expun cu mândrie recoltele proaspete pe marginea drumului județean DJ 102, așteptând cu nerăbdare clienții dornici de a savura un deliciu natural la prețuri accesibile.
16:00
Vizita lui Klaus Iohannis la Casa Albă, anunțată pe ultima sută de metri, aratǎ relația bunǎ dintre cele douǎ state şi interesul în menținerea acestora, în actualul context de securitate globalǎ, spun analiștii consultați de Adevărul.
Acum 30 minute
15:45
O furtună violentă cu grindină a lovit Valea Dâmboviței în ziua de Paște, provocând pagube semnificative plantațiilor de pomi fructiferi, în special meri și peri. Producția agricolă din acest an este serios afectată, din cauza impactului bucăților de gheață asupra fructelor.
15:45
Creată de Bram Stoker la finalul secolului al XIX-lea, legenda lui Dracula continuă să se bucure de un interes uriaș. Dincolo de aspectul turistic, pe care îl vedem la Castelul Bran, legenda lui Dracula este dusă mai departe și prin intermediul a numeroase filme și jocuri.
15:45
Ploile torențiale din perioada Paștelui au provocat panică în localitatea Slănic din Prahova, unde strada Baia Verde prezintă fisuri și cratere semnificative în carosabil, punând în pericol clădirile și locuitorii din zonă.
Acum o oră
15:30
Peste 40 de ani de iubire au legat-o pe Maria Cârneci de soțul ei, Romulus Petrescu. Artista de muzică populară, astăzi în vârstă de 71 de ani, și-a pierdut partenerul de viață în 2019, iar de atunci, nimic nu a mai fost la fel pentru ea.
15:30
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a transmis, miercuri, o atenționare Cod galben privind scurgeri importante pe versanţi și viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale, valabilă pentru mai multe bazine hidrografice.
15:30
Președintele a reușit să obțină o primire la Casa Albă, în timp record, pentru a-și negocia propria poziție, dar și pentru a lămuri detalii legate de apărarea țării, în cazul în care războiul ruso-ucrainean se extinde.
15:30
Brațul comercial al companiei energetice ucrainene DTEK intenționează să angajeze mai mulți angajați și să intre pe piața gazelor naturale lichefiate, în încercarea de a stabili legături mai strânse cu restul Europei.
15:15
O treime dintre românii care citesc alocă mai mult de 5 ore săptămânal acestei activități. Ceva mai mult de un român din zece investește peste 300 de lei lunar în achiziția de cărți.
Acum 2 ore
15:00
Tânăra care spune că are cele mai mari buze din lume, a mărturisit recent că a suferit șase intervenții într-o singură zi ca, „experiment”, deşi medicii au avertizat-o că îşi pune viaţa în pericol.
15:00
Procurorii DNA Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului în dosarul în care ierarhul Tomisului este acuzat de săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență.
15:00
Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la nivelul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), precizează experții Mazars.
15:00
Polițiștii nu pot da de urma unui prădător sexual care vineri, 3 aprilie 2024, a vrut să violeze o femeie în scara unui bloc din cartierul Mihai Bravu din Ploiești.
15:00
Primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, a fost trimis în judecată, miercuri, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
14:45
Un șofer în vârstă de 27 de ani, cu permisul de conducere anulat și sub influența alcoolului, a provocat un accident rutier în Dâmbovița. Apoi s-a refugiat pe câmp, unde l-au găsit polițiștii, dormind.
14:45
Un microbuz a ieșit de pe partea carosabilă și s-a izbit de un copac, în dimineața zilei de miercuri, 8 mai 2024, în apropiere de municipiul Târgu Jiu.
14:45
Siemens Energy a dezvăluit miercuri schimbări radicale la divizia sa eoliană aflată în dificultate, inclusiv reduceri de personal și un nou director executiv.
14:45
Țările europene au raportat o înmulţire considerabilă a cazurilor de tuse convulsivă în 2023 şi în primele trei luni din 2024, numărul cazurilor identificate fiind de zece ori mai mare comparativ cu fiecare dintre cei doi ani anteriori.
14:45
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a comparat miercuri invazia rusă a Ucrainei cu ocuparea ţării sale de către nazişti, într-un discurs adresat naţiunii şi difuzat la 8 mai, zi în care Ucraina şi Uniunea Europeană sărbătoresc victoria aliaţilor asupra nazismului în al Doilea Război Mondial.
14:45
Într-o rară incursiune în intimitatea sa, celebrul actor și cântăreț Ștefan Bănică Jr. a vorbit deschis despre relația specială pe care a avut-o cu tatăl său, regretatul actor Ștefan Bănică. Totodată, el s-a confesat și a împărtășit detalii emoționante și despre legătura sa cu mama sa.
14:30
14:30
Institutul Geologic al României va face, începând de miercuri, 8 mai 2024, foraje în zona afectată din Slănic, judeţul Prahova, unde s-a format un crater, care a dus la evacuarea unor localnici şi la închiderea circulaţiei pe strada 23 august.
14:30
Medicii de la Institutul Inimii din Cluj spun că actorul Florin Piersic are septicemie iar situația sa este gravă.
14:15
Valoarea schimburilor comerciale (importuri plus exporturi) cu produse agricole între Uniunea Europeană şi restul lumii a ajuns în 2023 la 410,9 miliarde de euro.
14:15
Gunoiul produs de unii s-a transformat, în ultimele luni, în comoara altora. La nivel național au apărut tot mai multe persoane care colectează PET-uri, din diverse locuri, pentru a obține garanția de 50 de bani în schimbul lor.
14:15
Jobul potrivit pentru tine există cu siguranţă, trebuie doar să îl găseşti şi să îl alegi.
14:15
Cea mai mare asociație germană de turism a înfiinţat o subsidiară pentru a intra pe piaţa din România, pentru a se concentra pe vânzările B2B.
Acum 4 ore
14:00
Cadrul didactic a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă și riscă închisoarea pentru că s-a pierdut cu firea în fața provocărilor copilărești ale unui elev de clasa a VII-a, căruia îi este și diriginte.
13:45
Profitul operaţional al Toyota în anul fiscal încheiat la 31 martie 2024 aproape s-a dublat faţă de exerciţiul precedent, la 5.350 miliarde de yeni (34,5 miliarde de dolari).
13:45
Ordinul de începere a lucrărilor de construcţie a unei noi parcări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost emis miercuri, investiţia ridicându-se la aproape 15 milioane de lei.
13:45
Minivacanța de 1 Mai-Paște nu a fost una fericită pentru toată lumea. În cele șase zile pe care foarte mulți români le-au avut libere, polițiștii ieșeni au organizat mai multe acțiuni și au aplicat sute de amenzi.
13:30
Un student la Medicină din Iași, în vârstă de 20 de ani, a căzut de la etajul al treilea al Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași, unde era internat. Tânărul suferise o intervenție chirurgicală.
13:30
Secția de Terapie Intensivă pentru nou-născuți de la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” din Iași va beneficia de investiții importante, în valoare de un milion de euro.
13:30
Statele Unite au suspendat livrarea unei încărcături de bombe săptămâna trecută după ce Israelul nu a răspuns ''îngrijorărilor'' Washingtonului privind ofensiva anunţată de la Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, a declarat marţi un înalt responsabil american, relatează AFP.
13:15
Xi Jinping i-a oferit lui Emmanuel Macron câteva victorii, însă a făcut puține concesii semnificative în ceea ce privește comerțul și Ucraina, relatează Politico.
13:15
Europa Centrală și de Est (CEE) devine o zonă tot mai relevantă pentru expansiunea internațională a afacerilor, având în vedere perspectivele economice favorabile.
13:15
Pentru că mâinile sunt cele mai expuse, atât prin acţiunea factorilor din mediu care afectează integritatea pielii, cât şi sprin spălarea repetată cu diferiţi detergenţi sau dezinfectanţi, au nevoie de o îngrijire specială.
13:15
Primarul general al Capitalei, care candidează pentru un nou mandat, Nicușor Dan, își face publicitate stradală în București, potrivit Newsweek, pe panourile unei companii controlate de un afacerist pro-rus, iar valoarea contractului ar fi cu mult mai mare față de ceea ce declară public primarul.
13:00
Românii își doresc să fie proprietari și mai presus de orice să cumpere o locuință nouă, aspect care se reflectă în interesul crescut pentru astfel de proprietăți la nivelul pieței.
13:00
Măsura disciplinară a fost luată de conducerea Penitenciarului Poarta Albă pentru că beizadeaua a acordat un interviu telefonic protestatarului Marian Ceaușescu.
13:00
De aproape 24 de ore arde groapa de gunoi a orașului Galați. A fost emis mesaj RO-ALERT către locuitorii din mai multe cartiere din municipiul Galați. În ciuda fumului și a mirosului de cauciuc ars, autoritățile de mediu spun că aerul este bun și reprezintă un pericol pentu oameni.
12:45
Investițiile străine directe (ISD) în Europa au scăzut în 2023 cu 4% față de 2022 și cu 11% comparativ cu nivelul înregistrat în 2019, chiar înainte de apariția pandemiei COVID-19, potrivit ediției 2024 a studiului anual EY European Attractiveness Survey.
12:45
Un cetățean român de 36 de ani, rezident în orașul Flori din regiunea Emilia-Romagna (Italia), a fost grav rănit, într-un atac exploziv asupra bancomatului sucursalei Riviera Centri Diamante din localitatea Cattolica.
12:45
Un agent de securitate a fost grav rănit într-un incident armat, ce a avut loc marți, la vila din Toronto a faimosului rapper canadian Drake. Evenimentul a avut loc în jurul orei 2:00 dimineața.
12:45
Starea de sănătate a actorului Florin Piersic este stabilă, spun medicii de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Actorul, care urmează un tratament în mare parte perfuzabil, merge, mănâncă și vorbește.
12:15
Un castel din secolul al XII-lea care a aparținut unui Rothschild este scos la licitație pentru suma impresionantă de 425 de milioane de euro, adică aproximativ 454 de milioane de dolari.
12:15
Amenzile contravenționale și instrumentele penale pentru recuperarea creanțelor fiscale vor fi tot mai folosite de ANAF în 2024, în colectarea de bani la buget, în contextul creșterii poverii fiscale.
Acum 6 ore
12:00
Cu o carieră impresionantă, care se întinde pe durata a peste 20 de ani, Andreea Bălan a avut parte de un moment stânjenitor în timpul unui concert susţinut recent în comuna Lumina, din Constanţa.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.