Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
00:00
Vin Sărbătorile şi cu toţii ne gândim ce să facem pentru a nu ne îngrăşa. Pentru a împiedica depunerea grăsimilor, medicii au un mic truc.
00:00
O dietă cu un conţinut scăzut de carbohidraţi ar putea reduce şansa de viaţă cu până la patru ani, sugerează un nou studiu.
Acum o oră
23:30
Este bogată în fibre alimentare, are puţine calorii, multe minerale şi vitamine şi ajută să slăbim natural. Supranumită şi leguma "aspirator" de toxine, detoxifiază organismul curăţându-l de toxine, reduce cantitate de hrană consumată la fiecare masă şi este un ajutor la regimurile disociate.
23:30
Născut la Sinaia, la doi paşi de Castelul Peleş, cascadorul Doru Dumitrescu şi-a petrecut peste 45 de ani de viaţă pe platourile de filmare, răstimp în care a dublat-o inclusiv pe interpreta Agathei Slătineanu din filmele în care Florin Piersic a intrat în hainele celebrului Mărgelatu.
Acum 2 ore
23:00
România şi Rusia se vor înfrunta, vineri (ora 18.30, TVR 1), în prima semifinală a Campionatului European. Franţa şi Olanda vor juca apoi, de la ora 22.00, în cealaltă semifinală.
23:00
România a apelat la o mutare menită să compenseze pierderea vedetei ei la această ediţie a Campionatului European.
23:00
Finalul unei tragedii produsă în perioada sărbătorilor Pascale în comuna care adăposteşte „Athosul românesc” - Mănăstirea Frăsinei - s-a scris miercuri, 12 decembrie. Un criminal a fost condamnat la 20 de ani de închisoare după ce şi-a omorât fosta soţie şi apoi a încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa: şi-a incendiat casa şi s-a înjunghiat.
23:00
Ce te aşteaptă în anul 2019, potrivit numerologiei? Numerologia, un sistem bazat pe cifrele, numerele zilei tale de naştere şi ale fiecărui an, este unul de previzionare, ghicire a viitorului tău.
23:00
Dragostea e mult mai complicată decât spun unele persoane, de aceea o mulţime de relaţii nu rezistă. Un lucru e cert, dragoste fără sacrificii nu există!
22:30
Bianca Bazaliu e jucătoarea chemată în lotul României, după accidentarea suferită de Cristina Neagu. Interul stânga de la CSM Bucureşti ştie cum e să învingi Rusia!
Acum 4 ore
22:00
Bianca Bazaliu, tânăra jucătoare de 21 de ani chemată de urgenţă în Franţa pentru a o înlocui pe Cristina Neagu în lotul echipei naţionale de handbal, a ajuns în cantonamentul de la Paris şi se antrenează alături de celelalte tricolore.
22:00
Adrian şi Dragoş Pavăl, patronii societăţii Dedeman, s-ar afla în discuţii avansate cu oficialii Primăriei Bacău privind construirea în oraş a unui stadion de fotbal.
21:15
Hoţii au dat o spargere la o casă din Hunedoara şi au furat autoturismul parcat în faţa ei. Proprietarul maşinii a reclamat dispariţia pe Facebook.
21:15
Zilele trecute, poliţişti şi un procuror din Galaţi, cu sprijinul colegilor din IPJ Buzău, au surprins în flagrant delict patru persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
21:00
Noi proteste au loc, joi seara, la Budapesta, pentru a doua zi consecutiv, după ce Parlamentul ungar a aprobat o lege care măreşte numărul de ore suplimentare pe care îl pot cere angajatorii şi a fost supranumită „legea sclaviei”.
21:00
Capitala Olandei a pierdut unul dintre simbolurile sale turistice după ce uriaşele litere „I amsterdam“ au fost scoase din Piaţa Muzeelor, iniţiativă a consiliului municipal prin care încearcă frânarea creşterii turismului.
21:00
Poliţistul Marian Godină a istorisit pe site-ul personal un episod întâlnit în cariera de agent la Rutieră în care a sancţionat un şofer care circula pe banda doi a sensului de mers.
20:30
Un Moş Crăciun din oraşul englez Sf. Ives a îngrozit peste50 de copii veniţi să-şi primească darurile, dar şi pe părinţi. Speriat de declanşarea alarmei deincendiu, acesta şi-a dat barba şi căciula joş şi a început să înjure oamenii, încercândsă iasă cât mai repede afară.
20:30
România este pe primul loc în Europa la numărul de decese din accidentele rutiere, având o medie de 98 de decese la un milion de locuitori, media europeană fiind de 49 de decese la milionul de locuitori, anunţă Asociaţia pentru Promovarea Asigurărilor (APPA). Consiliul European caută metode de a reduce la jumătate numărul victimelor la nivel european.
20:30
Au tendinţa de a se îndoi de propriile forţe şi nuîndrăznesc să dezvolte proiecte ambiţioase. Sunt uimiţi atunci când reuşesc şipun totul pe seama norocului. Viaţa lor s-ar schimba mult în bine dacă ar reuşisă conştientizeze cine sunt cu adevărat.
20:30
Personalitatea Reginei Maria a fost evocată, miercuri, în Marea Britanie, prin dezvelirea unei statui a suveranei, în Ashford, oraşul unde viitoarea suverană a României s-a născut în 1875
20:30
Mişcări de trupe ale forţei internaţionale de menţinere a păcii în Kosovo (KFOR) au fost observate joi, în ajunul votului pe care parlamentul de la Pristina îl va da unei legi privind crearea unei armate kosovare şi care riscă să alimenteze tensiunile cu Belgradul, informează AFP.
20:30
Parlamentul ungar a aprobat două legi contestate de cetăţeni, una prin care judecătorii vor fi la cheremul ministrului Justiţiei şi alta care îi trasformă pe muncitori în „sclavi“.
Acum 6 ore
20:00
eMAG a dat publicităţii topul căutărilor românilor în 2018 pe magazinul online, dar şi câteva clasamente inedite, precum „Cel mai nefericit typo“, „Cum se aude aşa se scrie“ sau „Ştiu exact ce caut“.
20:00
Noile complete de 5 judecători de la Curtea Supremă, desemnate joi prin tragere la sorţi, au stabilit termene pentru zilele de 19 şi 20 decembrie pentru marile dosare de corupţie aflate pe rolul instanţei supreme. Astfel, atât Liviu Dragnea, dar şi şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, sunt aşteptaţi miercuri, 19 decembrie, la un nou termen în dosarele în care sunt judecaţi la Curtea Supremă.
20:00
Cozile în Vama Giurgiu depăşesc 15 kilometri. Autorităţile române dau vina pe incapacitatea de prelucrare a datelor a părţii bulgare.
19:45
O femeie din Texas, Statele Unite, a fost condamnată la 28 de ani deînchisoare pentru că l-a adus în pragul morţii pe unul dintre fiii ei vitregi,acum în vârstă de 9 ani.
19:45
La începutul acestei săptămâni, o descoperire macabră a fost făcută în comuna Grădiştea, judeţul Vâlcea. Copiii întorşi de la muncă din străinătate şi-au găsit tatăl şi bunica morţi şi desfiguraţi, în gospodăria în care locuiau împreună. Noi amănunte vin să ofere o imagine mai clară asupra acestui caz.
19:30
Institutul Naţional a confirmat pesta în cazul celor doi mistreţi descoperiţi pe fondul de vânătoare din Dăneasa. Ce au de făcut vânătorii pare imposibil de dus la îndeplinire.
19:30
CăminulRezidenţial pentru Îngrijirea Persoanelor în Vârstă „Bunul Samaritean” este unul din celemai moderne din ţară. Centrul a fost construit dePrimăria şi Consiliul Local Coroieni, în parteneriat cu Episcopia OrtodoxăRomână a Maramureşului şi Sătmarului.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.