Liderul bandei de motocicliști MC Comanches, arestat în Spania pentru tentativă de omor. Fusese membru și în Hell Angels

StirileProtv.ro, 27 aprilie 2024 14:50

Poliţia naţională iberică l-a arestat în Spania pe liderul bandei de motociclişti MC Comanches pentru tentativă de omor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 15 minute
21:00
Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a transmis un mesaj pentru Carmen Iohannis, după ce aceasta a fost alături de Klaus Iohannis în vizită la Casa Albă.
21:00
Pe 2 februarie, în jurul orei 21:30, un bărbat cu o cască pe cap a intrat într-o clădire de apartamente dintr-un cartier exclusivist din Madrid, acolo unde stătea Ana Maria Knezevich Henao.
Acum 30 minute
20:50
Laurenţiu Reghecampf a făcut plângere la poliție după ce i-au dispărut un bolid de lux și o ambarcațiune de la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Snagov, județul Ilfov, potrivit surselor Știrilor ProTV.
Acum o oră
20:40
Doar o treime din contribuabilii români (29,93%) care ar fi putut să asigure finanțarea unor cauze sociale și-au exercitat acest drept anul trecut, prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit, potrivit datelor ANAF, la cererea Salvați Copiii România.
20:30
Administratorul unui restaurant din Viena, Austria, a decis să introducă o regulă conform căreia clienții care nu mănâncă tot din farfurie vor fi taxați. Aceasta regulă a fost adoptată și de un bar din Elveția.
20:20
Slovacia a anunţat joi că numărul bărbaţilor ucraineni cu vârsta necesară pentru a servi în armată care trec ilegal graniţa slovacă aproape s-a dublat într-un an. 
Acum 2 ore
20:10
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, afirmă că nu este interesat de niciun „portofel” la nivel european şi nici de vreo altă funcţie la nivel internaţional.
20:00
„Avem armele strategice, permanent în alertă. Nu vom permite nimănui să ne amenințe”. Este mesajul lansat joi, de președintele rus cu ocazia defilării de Ziua Victoriei.
20:00
Un medicament destinat diabeticilor și care, potrivit prospectului, ajută la scăderea concentrației de zahăr din sânge, dovedește efecte remarcabile și în privința fertilității.
20:00
O stradă din orașul german Frankfurt ar putea câștiga fără probleme titlul de cea mai semnalizată arteră din lume.
20:00
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are și multe beneficii pentru organism
19:50
Campania electorală va începe oficial la miezul nopții, dar liderii politici ne zâmbesc deja de vreo o lună de pe afișe imense care au împânzit țara.
19:50
Sprijinul acordat de România Ucrainei a fost recunoscut de americani, dar și de Consiliul Atlantic, într-o ceremonie organizata în Statele Unite, iar Klaus Iohannis a primit un premiu rezervat până acum unor președinți ai Statelor Unite.
19:40
Producătorii vor fi obligați să semnaleze pe ambalaje când reduc gramajele produselor fără să le și ieftinească. Anunțul vine de la guvern. Măsura ar combate un fenomen care a pus de luni bune stăpânire pe rafturile magazinelor.  
19:40
În România, un elev din 10 consumă stupefiante, iar vârsta de debut a coborât până la 10 ani, într-un caz. Sunt date care dau fiori, furnizate joi de Agenția Națională Antidrog.
19:40
România a devenit una dintre țările care pregătesc specialiști în domeniul naval pentru străinătate.
19:40
Plantele exotice înfrumusețează tot mai multe case și grădini din România. S-a schimbat clima și au început să o ducă tot mai bine și la noi. Sunt căutate de cei care vor aproape de casă un colț ca în Italia, Spania sau Grecia.
19:30
Se fac verificări la Inspectoratul de Poliție Cluj după ce, în timpul unei misiuni, o polițistă a pulverizat cu spray lacrimogen spre colegul ei.  
19:20
Doctorul Florian Robe, de la Spitalul Polizu, acuzat că a lăsat un bebeluș 12 ore pe o tavă de oțel, iar apoi într-un sac legat la gură, cere ridicarea sechestrului și consideră că anumite probe din dosar au fost interpretate în defavoarea sa.  
Acum 4 ore
19:00
Un cutremur slab, cu magnitudinea 3,9, s-a produs joi seara, la ora 17:57, în judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).
18:50
Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul Foișor din București, unde medicii i-au îndepărtat proteza de la genunchi de la care au pornit toate problemele îndrăgitului actor.  
18:40
Peste o mie de kilograme de peşti morţi au fost găsiţi într-un canal din Polonia, declanşând îngrijorări legate de mediu şi amintind de o moarte în masă a peştilor în vara anului 2022.
18:10
Agricultura modernă se confruntă cu necesitatea de a produce mai multe alimente folosind mai puține resurse și reducând impactul negativ asupra mediului.
18:10
Un bărbat de 36 de ani amenință, joi după-amiază, că se va arunca de la etajul unui complex comercial din București. Este vorba despre Cora Pantelimon.
18:00
O fetiță britanică care s-a născut hipoacuzică poate auzi acum singură, fără ajutorul unui aparat auditiv, după un tratament inovator de terapie genetică.
17:50
Tabloul ”Ecce Homo”, singurul tablou al lui Tițian din România și din Europa de Est, este păzit de jandarmi înarmați la Muzeul Municipal ”Regina Maria”. 
17:50
Un câine bolnav și fără stăpân s-a ascuns în motorul unei mașini și a călătorit 19 ore din România spre Lübeck, landul Schleswig-Holstein, nordul Germaniei. Șoferul nu și-a dat seama că avea un pasager „clandestin” la bordul autoturismului.
17:50
O femeie din America a fost găsită moartă, legată de un copac, într-un cimitir din Mexic, după ce a mers acasă la iubitul ei căruia i-a spus că vrea să încheie relația.
17:40
Imagini uluitoare în județul Iași, unde o femeie a scăpat cu viață, la limită, după ce s-a ambiționat să treacă în grabă prin fața unui TIR, la o trecere de pietoni din Podu Iloaiei.
17:40
Un bărbat a fost rănit, joi după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, la ieşire din localitatea Huedin, judeţul Cluj, el fiind descarcerat şi transportat la spital.
17:30
Acuzat de rude ca și-ar fi omorât bunicul, un tânăr din Coșești, Argeș, susține că a fost vorba despre un accident.
17:30
A fost o zi neagră la judecătoria Mangalia, unde s-a desfășurat procesul lul Vlad Pascu, tânărul care a provocat teribilul accident din 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri.
17:30
Este cod galben de vreme instabilă în Banat până joi noaptea, dar furtunile violente de miercuri au măturat România de la est la vest. Ploile torențiale au provocat inundații în Timiș și Bihor.  
17:30
Cinci persoane, inclusiv trei copii sub 10 ani, au fost împușcate într-o reședință din San Antonio, Texas, miercuri seară, în ceea ce autoritățile cred că a fost un atac cu țintă precisă.
17:20
Un bărbat de 36 de ani din Drobeta-Turnu Severin a murit în împrejurări șocante, încă neelucidate. A fost găsit fără suflare în casă, printre mai mulţi şerpi.
Acum 6 ore
17:10
Partidul Republican din Florida l-a ales miercuri seară pe fiul cel mic al fostului preşedinte Donald Trump, în vârstă de 18 ani, ca unul dintre delegaţii de circumscripţie ai statului la Convenţia Naţională Republicană.
17:10
Un bărbat a murit din cauza unei infecții la picior, care a făcut ca membrul inferior să aibă o culoare neagră-albăstruie, în timpul unei vacanțe în Edinburgh, Scoția.
17:10
O anvelopă din faţă a unui avion Boeing 737 al Corendon Airlines a explodat joi la aterizare pe un aeroport din sudul Turciei, a anunţat ministrul turc al transporturilor Abdulkadir Uraloglu.
17:10
Preşedintele american Joe Biden dă asigurări, pornind de la principiul că va obţine o victorie la 5 noiembrie, că rivalul său republican Donald Trump ”nu va accepta” rezultatul alegerilor, la fel ca în 2020, relatează AFP.
16:50
Rusia trebuie să fie în avangarda progresului tehnologic militar, în special în ceea ce priveşte dronele, susţine preşedintele rus Vladimir Putin.
16:40
Avocatul Adrian Cuculis, apărătorul uneia dintre familiile victimelor din accidentul de la 2 Mai, a declarat jurnaliştilor la ieşirea din Judecătoria Mangalia, că la termenul următor, Vlad Pascu va fi adus în sala de judecată.
16:40
Un conflict între mai multe persoane a izbucnit în localitatea dâmboviţeană IL Caragiale, şase persoane au ajuns în spital, iar trei au fost arestate preventiv, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.
16:30
Preşedintele Vladimir Putin a fost de acord să retragă forţele ruseşti şi gărzile de frontieră din Armenia, la cererea Erevanului, a declarat joi purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, citat de agenţia rusă de presă Interfax.
16:30
Un tribunal spaniol a anunţat joi că a clasat cea de-a doua procedură pentru fraudă fiscală deschisă împotriva celebrei cântăreţe Shakira.
16:20
Un atac ucrainean cu dronă a vizat o rafinărie rusă din republica Başchiria, situată la o distanţă de aproape 1.200 km de graniţa cu Ucraina, a declarat joi pentru AFP o sursă din cadrul forţelor de apărare ucrainene, relatează AFP şi Reuters.
16:10
Judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu a întrebat-o pe mama tinerei moarte în accidentul de la 2 Mai dacă s-a dus la înmormântarea copilei sale, iar pe tatăl tânărului decedat dacă fiica pe care o mai are există în realitate.
16:10
Politica preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, este comparabilă cu experimentele celui de-al Treilea Reich în ceea ce priveşte naţionalitatea şi limba oamenilor. 
16:10
Joi, 9 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.
16:00
Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a avertizat joi, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Europei, că politicile aplicate de "anumite ţări şi instituţii" de la începutul războiului din Gaza au "zdruncinat încrederea" în Uniunea Europeană.
15:50
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.