Alertă în Anglia din cauza unui drog "neobișnuit de puternic”. Un om a murit, alți opt sunt la spital

Antena3, 27 aprilie 2024 19:20

Autoritățile din Anglia sunt în alertă din cauza unui drog "neobișnuit de puternic”. Doi bărbați și două femei au fost arestați.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 15 minute
00:20
Război în Ucraina, ziua 808. Casa Albă anticipează o intensificare a atacurilor pe noul front deschis de Rusia în nordul Ucrainei și nu exclude un atac amplu asupra Harkovului.
Acum o oră
00:00
Spectacolul incredibil al luminilor nordice, cunoscut sub numele de Aurora Boreală, a putut fi admirat şi pe cerul României, la Bacău.
Acum 2 ore
23:20
În timp ce se plânge că nu sunt bani la buget suficienți pentru toate marile proiecte ale Bucureștiului, Nicușor Dan este mână largă cu apropiații săi pe care-i trimite în vizite externe de lux, evident în interes de serviciu.
23:10
Război în Ucraina, ziua 807. Numeroase blindate rusești au atacat vineri granița din nord-estul Ucrainei. De asemenea, regiunea ucraineană Harkov a fost puternic bombardată. Ucrainenii au respins atacurile și au trimis în zonă întăriri, deoarece cred că rușii vor să deschidă încă o linie de front.
23:00
Kylian Mbappe a postat pe reţelele de socializare un mesaj prin care îşi anunţă plecarea de la gruparea Paris St Germain.
22:50
Un nivel neobișnuit de ridicat al activității solare raportat în această săptămână riscă să afecteze sever tehnologiile pe care se bazează viața oamenilor.
Acum 4 ore
22:00
Turcia este o destinație de vacanță care îți poate oferi exact ceea ce ai nevoie pentru a scăpa de stresul cotidian: soare, mare, cultură bogată și ospitalitate de neuitat. O vacanță last minute în Turcia poate fi soluția ideală pentru o evadare rapidă și lipsită de griji.
22:00
Odata cu sosirea primaverii, natura incepe sa se trezeasca la viata si sa-si imbrace straiele cele mai colorate si pline de viata. In acelasi timp, se deschide si usa catre sezonul mult asteptat al evenimentelor speciale, precum nunti si botezuri.
21:50
Rusia a lansat un atac-surpriză asupra regiunii Harkov din nord-estul Ucrainei.
21:20
Sebastian Burduja, candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Bucureștiului a explicat, la Antena 3 CNN, de ce Nicuşor Dan a mințit bucureştenii când a prezentat datele financiare de la primărie.
21:10
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat la deschiderea oficială a campaniei electorale în organizația Brăila a formațiunii sale.
21:00
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) va organiza, pe teritoriul României, 18.955 de secţii de votare la alegerile pentru Parlamentul European şi la cele pentru autorităţile administraţiei publice locale.
20:50
Sâmbătă se deschide lângă Gara Brașov noul terminal dotat cu 12 peroane și care va asigura legătura dintre gară și 14 zone din oraș sau din aria metropolitană.
20:40
Un stil de viaţă sănătos poate compensa impactul geneticii cu peste 60% şi poate adăuga încă cinci ani la durata de viaţă. Este rezultatul primului studiu de acest gen, făcut pe peste 350.000 de persoane şi cu informaţii despre genetica, educaţia, statutul socio-economic şi istoricul bolilor acestora. 
20:40
Un scandal uriaș a izbucnit la Ploiești, unde Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupție, vrea un nou mandat de președinte al Consiliului Județean.
Acum 6 ore
20:30
Israelul va continua operațiunile anti-Hamas în orașul Rafah, în pofida opoziției Statelor Unite și, mai nou, a Germaniei.
20:30
Un copil de 11 ani din Teleorman a fost călcat de un buldoexcavator în timp ce mergea spre şcoală. Șoferul utilajului, un bărbat de 36 de ani, s-a aplecat după cafea și a pierdut controlul.
20:10
Mii de procese sunt blocate, uneori, ani de zile, din cauza întârzierilor judecătorilor în a motiva deciziile sau a da pronunțările. Topul magistraților care ţin pe loc actul de justiţie.
20:00
Un bărbat a murit vineri după ce a fost lovit de un tren în Medgidia. Traficul feroviar a fost reluat după o oră și jumătate.
19:40
Nicolae Ciucă, liderul PNL, a declarat, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Suceava, că nu a venit să spună vorbe goale, ci să povestească ce au făcut administraţiile liberale.
19:20
Interlopul care a băgat spaima într-un oraş întreg a fost arestat din nou, după ce ar fi bătut şi sechestrat un tânăr de 21 de ani din Ilfov. Alexandru Iordan, liderul clanului cu acelaşi nume, nu este străin de dosarele penale însă, în unele cazuri, a reuşit să scape de pedeapsă.
19:10
Imaginile acestui început de campanie electorală vin chiar de la palatul lui Gigi Becali, acolo unde a fost Mihail Neamţu, candidat AUR la europarlamentare, împreună cu George Simion. 
19:10
Peste 1,3 tone de pește, preparate și conserve din pește au fost retrase de la vânzare de comisarii ANPC, în cadrul unor controale făcute înainte de sărbătorile de Paște.
18:50
Un bărbat de 38 de ani a produs un adevărat dezastru într-o biserică din Turda, Cluj. El a fost reţinut pentru 24 de ore.
18:50
În magazinele din România, adaosul comercial este plafonat la 20% la mai multe alimente de bază. Deși măsura ar trebui să aducă ieftiniri la rafturi, la unele produse au avut un efect contrar.
18:50
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a efectuat o vizită la șantierul naval din Brăila, acolo unde a rămas plăcut impresionat de munca oamenilor, de cât de pregătiți sunt și cu câtă pasiune își fac meseria.
18:40
Primul implant de cip în creierul unui pacient, o invenție marca Elon Musk, a suferit un incident neaşteptat.
Acum 8 ore
18:30
La 99 de ani de la moartea fostului premier, Alexandru Marghiloman, Primăria din oraşul Buzău, locul natal al politicianului, îi dedică o zi întreagă.
18:10
Locul pe care un civil oarecare l-a ocupat, la un moment dat, într-un anumit avion Boeing 747 ar putea deveni postul de comandă de unde sunt lansate rachetele nucleare care vor aduce sfârșitul speciei umane.
18:00
Trei antreprenori români au creat şi lansat o aplicaţie de dating, al cărei scop este să concureze cu giganţii de pe piaţă din domeniu, precum Tinder sau Bumble.
17:40
Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturităţi de 1 şi 3 ani, cu dobânzi anuale de 6% şi, respectiv, 6,85%.
17:30
17:10
Un român din Spania a fost prins cu o plantaţie uriaşă de marijuana. Poliţiştii au descoperit 300 de kilograme de droguri, a căror valoare este estimată la 650.000 de euro. 
17:00
Marş pe motociclete şi mopede în București. Traseul porneşte din centru şi se încheie în zona de nord a oraşului.
16:50
Mai mulți fermieri au atacat cu bolovani și lemne un punct de lansare a rachetelor antigrindină din Vrancea.
16:40
Un raport realizat de Finance Watch arată că, în ciuda legislației UE, consumatorii vulnerabili din blocul comunitar nu au acces ușor la un cont bancar de bază. În mijlocul unei crize a costului vieții, organizația non-profit consideră că o revizuire a normelor este mai necesară ca niciodată pentru a le face să funcționeze pentru toți.
Acum 12 ore
16:30
Biorezonanța și bioenergia prind tot mai multă popularitate în zilele noastre. Puțini știu însă să facă diferența între cele două.
16:20
Timpul trece iar nerăbdarea pensionarilor crește. Cu toate acestea, seniorii mai au puțin de așteptat până vor afla câți bani primesc în plus la pensie.
16:10
Anul trecut, Marcel Ciolacu a mers într-un supermarket şi a făcut cumpărături, iar ulterior a arătat bonul şi cât a costat fiecare produs în parte.
16:10
Românca Irina Begu s-a calificat în turul trei la turneul de tenis Masters 1000 de la Roma.
16:00
Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, a fost prezent la conferința România Inteligentă, organizată de Antena 3 CNN, împreună cu cotidianul Jurnalul, pe tema "Rolul și locul lui Alexandru Marghiloman în epocă".
15:50
Un autobuz în care se aflau pasageri a căzut în râul Neva. Accidentul s-a produs în orașul Sankt Petersburg din Rusia şi a fost surprins de o cameră de supraveghere.
15:50
Oamenii care fac bani trebuie să nu-şi uite datoria socială, spune senatorul PSD Lucian Romaşcanu, în cadrul conferinţei "Rolul şi locul lui Alexandru Marghiloman în Epocă", organizată de Antena 3 CNN prin proiectul România Inteligentă.
15:50
Suntem din ce în ce mai bolnavi. Și, din păcate, boala nu mai ține cont de vârstă. Vedem copii și chiar bebeluși care suferă de boli din ce în ce mai grave.
15:20
România trece la o nouă etapă judiciară, afirmă liderul PNL, Nicolae Ciucă, după ce legea pentru combaterea evaziunii fiscale a fost promulgată. El afirmă că "au fost destule cazuri în care executarea pedepsei nu a remediat fapta incriminată".
15:20
A fost îmbulzeală la apa sfințită la Mănăstirea Dervent din județul Constanța, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-i calma pe oamenii care doreau să ia cât mai repede agheasmă.
15:10
Partide politice cu nume mai puțin obișnuite se pregătesc pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.
15:10
Legea prin care evazioniștii sunt scăpați de răspundere penală dacă achită prejudiciul de sub 1 milion de euro a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis. Judecătorii CCR au respins sesizarea partidelor de opoziție.
15:10
Horoscop 11 mai 2024. Nativii din zodia Berbec sunt puși în fața unei decizii importante, în timp ce Scorpionii găsesc puterea de a fi sinceri cu cineva din viața lor.
15:00
Doi părinţi din Bihor au fost condamnaţi la patru luni de închisoare după ce şi-au retras cei patru copii de la şcoală şi i-au înscris la un program de homeschooling din SUA, care nu este recunoscut în România.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.