Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Iulia Maria Creangă și Mario Mădălin Dumitru, replici dure în fața camerelor: „Am dat în el!”

Antena1, 29 aprilie 2024 23:50

Iulia Maria Creangă s-a enervat pe Mario Mădălin Dumitru și i-a dat o replică dură în ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 29 aprilie. Cei doi și-au adresat cuvinte grele în fața camerelor de filmat, iar un concurent a rămas blocat în fața chefilor, cu lacrimi în ochi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum o oră
23:30
Adriana Trandafir și Ruby descoperă o ”cameră secretă”. În tot acest timp, nea Marin este șicanat de Jador și de Sonny.
Acum 2 ore
23:00
Nea Marin pune paie pe foc în conflictul dintre Ruby și Jador. Ce a făcut tânărul pentru a o înfuria pe cântăreață.
22:50
Acum 4 ore
21:40
Nea Marin și echipa sa au fost surprinși de o ploaie torențială. Spiritele s-au încins căutând soluții pentru a ieși din noroi.
21:30
Nea Marin și-a dus echipa în livadă. Printre mere și prune a avut timp să fie pețitoare pentru Jador.
21:10
O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Horoscopul zilei de miercuri, 22 mai 2024, anunță schimbări importante pentru multe dintre zodii. Descoperă de pe www.a1.ro ce surprize au pregătit astrele pentru toate cele 12 zodii și ce previziuni anunță astrologii.
20:50
Acum 6 ore
19:40
Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024. Vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a ţării, iar cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi se vor semnala averse însoţite de descãrcãri electrice în mai multe regini.
19:10
Richard Abou Zaki a fost deranjat de comentariile celorlalți chefi după ce au gustat preparatul gătit de echipa sa din din battle-ul șapte Chefi la cuțite, sezonul 13. Juratul nu s-a mai putut abține și a răbufnit.
Acum 8 ore
18:00
În ediția Neatza cu Răzvan și Dani din 21 mai 2024, chef Nicolai Tand a pregătit o delicatesă italienească. Preparatul vedetă de astăzi este reprezentat de cotletul milanez cu orez de legume!
17:10
Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, a vorbit deschis despre motivele pentru care a plecat din gașca Mirelei Retegan. Actrița a făcut dezvăluiri exclusive și a explicat ce planuri de viitor are.
17:10
Antena este casa Formula 1 în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.
17:00
Începe „Litoralul pentru toți”. Turiștii se pot caza în hoteluri de 2, 3 și 4 stele din stațiunile de la Marea Neagră, la tarife începând de la 35 de lei pe noapte de persoană.
16:30
Canotorul român Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Iată cine sunt și ceilalți sportivi români calificaţi până în prezent!
16:30
Antena este casa Formula 1 în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.
16:20
Cât au stat în casa băieților, pe lângă faptul că au gătit și au făcut curat, fetele s-au jucat Activity. Se pare că în timpul jocului, fetele s-au războit.
Acum 12 ore
16:10
Inna și-a surprins fanii în cele mai fierbinți ipostaze, pe rețelele de socializare. Cântăreața a renunțat la inhibiții și a pozat în cel mai mic sutien din garderoba pregătită pentru vacanță.
16:10
Leeds - Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, se va disputa duminică, de la ora 17:00, pe celebrul stadion Wembley şi va fi transmisă în AntenaPLAY.
15:40
După ce băieții au vorbit ieri despre o posibilă participare la Insula Iubirii, Ștefan a zis că are încredere că nu se întâmplă nimic.
15:30
Carmen Brumă și Mircea Badea au împreună un băiețel care a împlinit recent zece ani. Cu această ocazie, prezentatoarea TV a arătat o nouă imagine cu fiul lor, care s-a bucurat de o petrecere cu mulți invitați.
15:20
Adriana le-a zis băieților că nu au făcut curățenie la fel de bine cum ar fi făcut, ele fetele, iar fetele s-ar putea să se supere când se vor întoarce.
15:00
Carmen Brumă și Mircea Badea au împreună un băiețel care a împlinit recent zece ani. Cu această ocazie, prezentatoarea TV a arătat o nouă imagine cu fiul lor, care s-a bucurat de o petrecere cu mulți invitați.
15:00
Xonia nu va mai fi urmărită penal după ce a fost acuzată că a condus sub influența substanțelor interzise! Iată reacția artistei după ce s-a demonstrat că a fost învinovățită pe nedrept!
14:50
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 21 mai - 17 iunie 2024. Vara își intră în drepturi, dar nu vor lipsi nici fenomenele extreme. Iată cum va fi vremea până la jumătatea lunii iunie.
14:20
Antonia și Cristian au primit ieri de la Simona o temă de gândire referitoare la presiunea pe care ei o resimt în relația lor.
14:10
Astăzi au avut loc momente dramatice la tribunal, unde Oana Zăvoranu a apărut într-o nouă înfățișare într-unul dintre procesele sale.
14:00
După problemele de sănătate care aproape l-au răpus, Florin Piersic își face deja planuri pentru următorul spectacol. Îndrăgitul actor își dorește să revină pe scenă cânt mai curând. Ce a declarat.
14:00
Noua descoperire ar reprezenta o revoluționare industrială în privința dispozitivelor de stocare a energiei! Iată ce spun cercetătorii!
13:40
Celebrul actor român Sebastian Stan, care și-a făcut o carieră impresionată și este recunoscut la Hollywood, a primit ovații la scenă deschisă.
13:40
Adriana Bahmuțeanu și-a îngrijorat urmăritorii, după ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia în mână. Ulterior, fosta soție a lui Silviu Prigoană a oferit mai multe detalii.
13:40
13:10
Meteorologii anunţă, marţi, cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, până joi dimineaţă, în mai bine de jumătate din ţară.
12:40
Biologii au prelevat probe pentru laborator pentru a afla cu exactitate cauza deceselor. Iată ce spun specialiștii despre mamiferele care au eșuat la mal!
12:40
Elevii de clasa a IV-a au susţinut astăzi, 21 mai, proba scrisă la Limba română din cadrul Evaluării Naționale 2024. Subiectele au fost pe două numere, iar elevii au avut la dispoziție 60 de minute pentru a le rezolva. Iată care au fost cerințele!
12:30
Daiana și Dani de la Mireasa sezon 7 s-au fotografiat într-o ipostază adorabilă. Cum arată tânăra, la nici o lună de când a anunțat că este însărcinată.
11:50
Cristina Ich s-a mutat în urmă cu patru ani într-un apartament superb din zona Băneasa. Influencerița spunea că din munca ei și-a cumpărat casa mult visată, pe care a avut grijă să o decoreze cu mult bun gust. Iată imagini din interior!
11:40
Mireasa sezonul 9.Fetele au vorbit despre cererile în căsătorie.Care dintre ele a zis că nu își imaginează că se va logodi în casă
11:40
Rețeta din Bucovina care a făcut furori pe internet! Iată cum se prepară căpșunile cu mămăligă și smântână și ce spun internauții despre această delicatesă!
Acum 24 ore
11:10
Curtea Penală Internaţională a cerut mandate de arestare atât pentru Benjamin Netanyahu, cât și pentru liderii Hamas. O comise specială va decine soarta premierului israelian.
10:40
Ministerul Apărării Naționale a anunțat o nouă campanie de recrutare și selecție pentru cei care vor să facă parte din serviciul militar în rezervă! Iată ce documente sunt necesare!
09:50
Chuando Tan a surprins o lume întreagă atunci când a spus ce vârstă are. Bărbatul din Singapore a ajuns viral după ce a postat fotografia de la ziua lui, la împlinirea celor 58 ani.
Ieri
23:50
Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de marți, 20 mai 2024. Vremea continuă să se încălzească, iar termeraturile vor fi peste mediile speficice perioadei.
23:20
Nea Marin nu se lasă provocat de Liviu Vârciu, iar Ruby întoarce toate privirile la masă.
22:50
Nea Marin îi plătește cu aceeași monedă lui Liviu Vârciu. Cum reacționează tânărul la o farsă pe care i-a făcut-o el prima dată lui nea Mărin.
22:20
Nea Marin face pace cu Liviu Vârciu în această ediție și lucrează cot la cot. Ruby este impresionată de o găină pe care o găsește la fermă.
22:00
Nea Marin se întâlnește cu Liviu Vârciu la următoarea provocare. Este luat prin surprindere de desfășurarea lucrurilor.
21:10
O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Horoscopul zilei de luni, 21 mai 2024, anunță schimbări importante pentru multe dintre zodii. Descoperă de pe www.a1.ro ce surprize au pregătit astrele pentru toate cele 12 zodii și ce previziuni anunță astrologii.
21:00
Nea Marin o prezintă pe doamna Floarea echipei sale, care primește o misiune importantă.
20:50
Nea Marin și vedetele sale ajung în Corbu. Jador și Ruby sunt primii concurenți care ajung la cazare.
20:30
Internauții au devenit suspicioși atunci când Oana Roman s-a postat singură în vacanță. Iată unde era fiica lor, de fapt!
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.