Antena1

Acum 6 ore
21:30
Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 iulie 2024, aduce o mulțime de surprize pentru cele 12 zodii. Descoperă de pe www.a1.ro ce au pregătit astrele pentru fiecare semn zodiacal.
Acum 12 ore
18:00
Internauții au reacționat imediat: „Oare acceptă plata în rinichi sănătos?” Iată cu ce sumă de necrezut se vinde burgerul!
17:30
Caterina Ciorba a intrat rapid în atenția publicului, după ce s-a aflat că este noua iubită a lui Alex Bodi. Nu a durat mult timp și s-a aflat cine este mama ei, iar cei care au văzut imaginile au rămas mască.
17:00
Cătălin Țociu și-a deschis propria afacere și astfel și-a îndeplinit cel mai mare vis. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a decis să pună în practică experiența acumulată în campionatele la care a participat.
16:50
Marcel Andrei și-a făcut curaj și a vorbit, în fața telespectatorilor, despre drama vieții sale. Ispita masculină i-a povestit Mariei detalii importante despre copilăria lui, dar și despre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul vieții.
16:50
Delia, frumoasa jurată iUmor, a postat o serie de fotografii și video-uri pe contul ei de Instagram care a atras imediat atenția fanilor.
16:20
Gabi Bădălău, prima reactie după ce s-a spus ca ar fi cu Bianca Drăgușanu la Cannes. Ce spune afaceristul care în urmă cu o lună era la brațul altei femei!
16:00
Alexandra Stan a atras din nou atenția urmăritorilor săi cu un video în ipostaze fierbinți postat pe contul ei de Instagram.
16:00
Ispita Marcel de la Insula Iubirii, sezonul 8 este deja celebru pentru replicile sale din emisiune. Însă nu mulți știu cum a ajuns să locuiască în Tenerife și să vorbească în spaniolă.
15:50
Tatiana Pascu, mama lui Pepe, și-a spus părerea sinceră despre Yasmine, actuala noră. Mai mult, aceasta a vorbit despre relația specială pe care o are cu nepoții.
15:50
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a participat joi la inaugurarea Casei României, la Ambasada României din Paris, înainte de Jocurile Olimpice, iar alături de el a fost și Carmen Iohannis. Iată cât a costat rochia purtată de Prima Doamnă!
14:50
În imagini, primărița orașului Câmpulung Muscel este surprinsă în timpul oficierii unei cununii civile, iar reacția ei i-a luat prin surprindere pe internauți.
14:50
Andrei Macovei de la Mireasa sezonul 7 este, din nou, un bărbat singur.
14:10
Într-un live pe Tiktok, Liviu, fostul soț al Bogdanei, și Vlad, soțul Iulianei, s-au duelat. Cei doi sunt prieteni, ambii fiind din Craiova.
14:10
Oana și Vlad Gherman au plecat împreună în luna de miere în Palma de Mallorca.
14:10
Brigitte Pastramă și-a scos la vânzare vila din Pipera. Soția lui Florin Pastramă cere o sumă uriașă pe superba locuință situată într-o zonă de lux.
14:00
Medicii trag un semnal de alarmă! „Nu există un tratament specific pentru virusul West Nile.” Iată la ce trebuie să fii atent!
13:50
Crearea unui colț de lectură este despre a-ți face un spațiu în care să te simți tu însuți, unde poți să evadezi și să te reconectezi cu tine. Colțul de lectură, acest mic univers al cărților și al viselor, poate fi locul perfect de escapism, un spațiu unde tumultul cotidian este înlocuit de povești, idei și inspirație.
13:40
Sistemul de garanție-returnare pentru ambalajele de plastic, PET-uri și sticle de plastic a devenit o adevărată sursă de venit pentru mii de români.
13:40
Ilona Brezoianu și soțul ei au plecat într-o scurtă escapadă, la câteva zile după nuntă. Unde se află cei doi în aceste momente.
13:30
Reality show-ul matrimonial Mireasa revine luni cu cel de-al zecelea sezon şi o mulţime de surprize, la Antena 1. Mireasa – Iubeşte de 10! va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 14.00, într-un nou platou şi o nouă casă.
Acum 24 ore
13:20
Lambada, fosta soție a lui Tzanca Uraganu, a luat pe toată lumea prin surprindere cu o apariție neașteptată în mediul online. Se pare că aceasta este însărcinată, iar primele imagini cu burtica de gravidă au fost publicate pe rețelele sociale.
12:40
Antrenamentele Marelui Premiu al Belgiei se văd live exclusiv pe AntenaPLAY, calificările sunt ȋn direct la Antena 3 CNN şi pe AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 16.45, iar cursa de duminică este în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, de la ora 15:45.
12:30
În plin sezon estival, tot mai mulți turiști profită de timpul frumos pentru a se relaxa pe litoralul autohton. Prețurile însă îi cam sperie. Iată cât costă un mic și o porție de cartofi prăjiți la „împinge tava” în Mamaia!
12:30
Prețul unei ședințe de masaj pe plajă ajunge la o sumă neașteptată. Iată cât plătesc turiștii pentru 30 minute de relaxare!
12:30
Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a împlinit frumoasa vârstă de 19 ani. Tânăra s-a bucurat de ziua ei de naștere alături de părinții ei.
12:20
Miercuri, 24 iulie 2024, Andra Voloș și Lele au făcut pasul cel mare în relația lor. Cei doi au pășit împreună în fața ofițerului de stare civilă pentru a spune cel mai hotărât „Da” din viața lor. Mai mult, aceștia au organizat și botezul fetiței lor în aceeași zi.
12:20
Un wedding planner este un profesionist care te poate ajuta cu planificarea și organizarea nunții. Totuşi, nu cred că această descriere este completă deoarece un wedding planner este mai mult…
12:20
Unul dintre elementele importante în organizarea unei nunți este alegerea combinației perfecte de culori. Nuanţele alese pentru eveniment sunt cele care vor crea atmosfera generală.
11:30
Fostul fotbalist de la FCSB are voie acum să își vadă fiica! Iată cum a scăpat de ordinul de protecție!
11:30
Arsenie Todiraș, fostul cântăreț din trupa O-zone, cunoscut de mai mulți ani drept Arsenium, a devenit tată pentru prima oară.
11:20
Cătălin Botezatu are o reducere uriașă la piesele de lenjerie intimă pentru bărbați și femei. Prețurile sunt acum accesibile pentru toate buzunarele. Iată cât costă boxerii sau bikinii marca CB.
11:20
Sindromul metabolic se poate instala la vârste sub 40 de ani, crește riscul de accident vascular cerebral, favorizează apariția bolilor de inimă, diabetul de tip 2 sau insuficiența renală și a devenit deja o problemă de sănătate publică, milioane de oameni suferind de această boală la nivel mondial.
10:40
Loteria Română a anunțat care au fost câștigurile la tragerile loto de joi, 25 iulie 2024, dar și ce report există pentru extragerile de duminică, 28 iulie 2024. Află ce sume sunt puse în joc.
10:00
La o săptămână după ce în mediul online a apărut un festivalier de la Electric Castel care spunea că a surprins-o pe Sânziana Negru aruncând la gunoi o pungă plină cu produse, a apărut și reacția influencerului în mediul online.
10:00
După doar şapte zile petrecute pe Insula Iubirii, un cuplu va părăsi cel mai dur test de fidelitate duminică, de la 20:00, la Antena 1, nu înainte de a răspunde la cea mai aşteptată întrebare: „Cum plecaţi, împreună sau separat?”
Ieri
22:20
Horoscopul zilei de luni, 29 iulie 2024, anunță schimbări importante pentru mai toate zodiile. Descoperă de pe www.a1.ro ce surprize au pregătit astrele pentru toate cele 12 zodii și ce previziuni anunță astrologii.
21:40
Horoscopul zilei de duminică, 28 iulie 2024, anunță schimbări importante pentru mai toate zodiile. Descoperă de pe www.a1.ro ce surprize au pregătit astrele pentru toate cele 12 zodii și ce previziuni anunță astrologii.
21:10
Horoscopul zilei de vineri, 26 iulie 2024, aduce o mulțime de surprize pentru cele 12 zodii. Descoperă de pe www.a1.ro ce au pregătit astrele pentru fiecare semn zodiacal.
20:00
Luni, 29 iulie 2024, Vremea va deveni călduroasă, local caniculară. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.
19:40
Duminică, 28 iulie 2024, Vremea va deveni călduroasă, local caniculară. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.
19:30
Sâmbătă, 27 iulie 2024, Vremea se încălzește, dar aceasta continuă să fie destul de capricioasă. Descoperă ce anunță meteorologii și la ce temperaturi ar trebui să ne așteptăm.
18:20
Gabriela Cristea, soțul și cele două fiice ale lor, au trecut printr-o situație neplăcută în aeroport, când au descoperit că nu aveau bilete pe locurile pe care prezentatoarea le-a rezervat în urmă cu două luni.
18:20
Hidroizolațiile contribuie semnificativ inclusiv la prelungirea duratei de viață a unei clădiri. Iată ce alte beneficii suplimentare există!
18:10
Un turist a vrut să fotografieze interiorul unui conac vechi pe care tocmai îl vizita, dar când s-a uitat mai atent la poză a încremenit de spaimă. Ce apărea în poză l-a lăsat fără cuvinte.
18:10
Cazinoul din Constanța se va redeschide anul acesta, însă nu în luna august așa cum era estimat. Iată când vor putea turiștii să viziteze din nou celebra clădire istorică!
17:50
Anastasia Soare, cunoscută drept "Regina Sprâncenelor" și fondatoarea imperiului de frumusețe Anastasia Beverly Hills, a surprins recent internetul cu câteva fotografii impresionante realizate pe o plajă din America.
17:20
Un bărbat a trăit o surpriză neplăcută atunci când a văzut ce a putut să scoată soția lui din geantă, chiar când se aflau la restaurant.
17:20
Penele lungi de curent sunt adevărate probleme. Deși nu au fost de lungă durată, cele din ultima vreme au provocat suficiente neplăceri. Iată ce poți să faci în astfel de situații.
17:00
Recent, Nadia Comăneci și-a luat fanii din întreaga lume prin surprindere, după ce a postat un clip în care prezenta tricoul realizat în colaborare cu un celebru magazin.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.