Antena1

Acum 5 minute
14:50
Primăria comunei argeşene Corbi a publicat pe pagina de Facebook, sub titlul „Lista ruşinii”, fotografii şi adrese a zeci de gospodării neîngrijite din comună. 
14:50
O simplă ceartă între frați s-a transformat într-o adevărată tragedie, întrucât o fetiță de 13 ani a fost împușcată mortal de fratele ei, de 9. Totul s-a petrecut din cauza unui joc video. 
14:50
Chiar dacă e absolut normal să ai temeri atunci când vrei să îți deschizi o afacere, de data asta Uniunea Europeană e cea care vine în sprijinul românilor întreprinzători, oferindu-le bani pentru a demara afacerea, indiferent de riscuri.
14:50
Acum 10 minute
14:40
Toate zodiile au calități și defecte, însă există un semn astrologic care se apropie cel mai mult de perfecțiune. Dintre toate zodiile, RACUL este singura zodie perfectă! Iată de ce!
14:40
14:40
După ce, în urmă cu câteva luni, a trecut printr-un divorț, Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit, în acest week-end, cu Silviu Bulugioiu.
14:40
Dacă ai ratat concertele pe care le-au susținut până acum, în România, germanii de la Scorpions, îţi poţi lua revanşa în această vară. Trupa, sinonimă cu balade precum ,,Wind of Change", ,,No One Like You", ,,Still Loving You" şi ,,Rock You Like A Hurricane" vine, din nou, la Bucureşti. Mai exact, pe 12 iunie, la Romexpo, unde va susţine un concert ca parte a turneului ,,Crazy World Tour”, început în 2017 şi continuat anul acesta, prin care Scorpions sărbătoreşte peste 50 de ani de existenţă.
14:40
Acum 30 minute
14:20
Perfecțiunea există. Cel puțin în fotografie. Ea a fost atinsă de un fotograf scoțian după șase ani de zile și nu mai puțin de 720.000 de imagini irosite. Totul, din dorința de a surprinde un pescăruș albastru în picaj, fix în momentul în care acesta atinge apa. 
14:20
Renegat de Casa Regală a României, Principele Nicolae îşi vede în continuare de planurile sale alături de soția lui, Alina Binder!
14:20
După ce, în urmă cu câteva luni, a trecut printr-un divorț, Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit, în acest week-end, cu Silviu Bulugioiu.
14:20
Devotamenul pentru învăţătură a transformat-o în milionară peste noapte. O cheamă Andria Zafirakou şi a fost desemnată cea mai bună profesoară din lume!
Acum o oră
14:10
Ce subiecte le-au picat elevilor la limba si literatura romana.
14:10
Fetele de la Bambi au făcut furori în urmă cu mulți ani atunci când au lansat super piesa „Doi ochi căprui”. Acum, cele două artiste au lansat o melodie ce merge direct la inimă!
14:10
Nu o dată, bacalaureatul se transformă într-un examen care le dă serios de furcă elevilor români. Un caz cu totul aparte îl reprezintă situația dintr-un liceu din Banat unde din 2010, niciun absolvent nu a reușit să ia o notă de trecere. 
14:10
Andrei Versace și Victoraș Micula sunt noii proprietari ai unei universități particulare, în care predau nume grele ale showbizului românesc precum Dana Criminala și Daniela Crudu. Pentru a atrage cât mai multe studente la cursurile facultăților din cadrul universității deschise de curând, cei doi proprietari au decis să accepte și femei mature, care trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru a începe o viață frumoasă. Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :)....
14:00
Biletul Zilei 19.03.2018. Într-o zi cu o ofertă nu prea generoasă, încercăm să oferim un bilet la fel de verde precum cel de vineri. În urmă cu trei zile, două meciuri din Germania și Austria ne-au ajutat să prindem o excelentă cotă pe bilet. Biletul Zilei 19.03.2018. Pentru biletul zilei dedicat meciurilor spectacol, astăzi vom merge în campionate mai puțin populare, dar destul de ”jucate”. Din Ligue 2 vine primul meci al zilei. Anticipăm un duel deschis la Brest - Nimes și cel puțin un gol...d...
14:00
Toate zodiile au calități și defecte, însă există un semn astrologic care se apropie cel mai mult de perfecțiune. Dintre toate zodiile, RACUL este singura zodie perfectă! Iată de ce!
13:50
Selena Gomez este din nou în centrul atenției. După ce s-a spus că s-a despărțit de Justin Bieber, celebra artistă a închiriat un iaht de lux și s-a bucurat din plin de sfârșitul săptămânii, alături de câțiva prieteni.
13:50
Deputații europeni, preocupați de efectele asupra populației ale schimbării orei, au votat o rezoluție referitoare la modificare sistemului actual privind ora de vară. Cu toate astea, Comisia Europeană trebuie să evalueze rezoluția și să ia o decizie în acest sens. 
13:50
Persoanele fizice care nu obțin niciun fel de venit, dar care vor dori să beneficieze de servicii medicale în sistemul sanitar de stat, vor plăti mai puțin decât în prezent pentru contribuția de sănătate (CASS).
13:50
Fetele de la Bambi au făcut furori în urmă cu mulți ani atunci când au lansat super piesa „Doi ochi căprui”. Acum, cele două artiste au lansat o melodie ce merge direct la inimă!
Acum 2 ore
13:40
Carla’s Dreams se află din nou în poziția de jurat, în acestă primăvară, începând cu 31 martie, la Antena 1, și mărturisește că are așteptări extrem de ridicate de la câștigătorul ”The Four-Cei 4”. Jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au fost cei care i-au ales deja pe ”Cei 4”, iar fiecare dintre ei are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Fiecare dintre ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.
13:30
Clasament WTA, luni 19 martie! Site-ul oficial al WTA a dat publicității cele două clasamente importante din circuitul WTA: cel general și WTA Race, care duce la Turneul Campioanelor la finalul sezonului. Simona Halep își menține pozițiile în ambele ierarhii, având chiar un avans consistent la general. Clasament WTA, luni 19 martie. Simona Halep, care a ajuns deja la 19 săptămâni ca lider WTA, a pus acum 860 de puncte între ea și următoarea clasată, daneza Caroline Wozniacki, şi peste 2.000 faţă...
13:30
Horoscopul săptămânii a pregătit numeroase surprize pentru zodii! Unii nativi vor plânge cu lacrimi amare, în timp ce alții vor primi vești excelente în plan financiar sau amoros!
13:30
Au trecut mai bine de zece ani de când se cunosc, dar, deși pe plan profesional nu se află la prima colaborare, abia în urmă cu câteva luni au început să interacționeze mai mult în cadrul unei producții actoricești. Serialul “Fructul oprit”, difuzat în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, le-a oferit posibilitatea actorilor Mihai Călin și Carmen Tănase să formeze un cuplu pe platourile de filmare.
13:30
Cel mai recent studiu realizat de cei de la Universitatea de Stat din New York arată că 93% dintre sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic. 
13:20
Ce se intampla cu leul si valutele la inceput de saptamana.
13:20
Săptămâna aceasta, cele patru echipe care au rămas în cursa ,,Asia Express” vor îndeplini ultimele misiuni din Cambodgia, țara care s-a dovedit a fi cea mai mare provocare de până acum.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.