Antena1

Acum 12 ore
23:30
În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 am putut s-o cunoaștem pe Georgiana Burlacu, o tânără care i-a făcut un „cadou” neașteptat lui Ștefan Popescu, în farfurie. Ceea ce a urmat a fost neașteptat.
23:00
În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Chef Vlad Pădurescu a degustat preparatele gătite de Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu, la proba pentru primul avantaj din acest sezon. La final, acesta a anunțat cine a câștigat prima amuletă.
22:30
În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, farfuriile celor patru Chefi au fost degustate de celebrul bucătar Vlad Pădurescu. Acesta a avut o reacție neașteptată când a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner.
22:00
În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, cei patru chefi au trecut prin momente dificile în timpul probei de gătit pentru amuletă. Orlanzo Zaharia a făcut-o o gafă ce i-a dat multe emoții.
21:30
Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce avantaj important aduce prima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13, dar și ce se întâmplă după fiecare confruntare între chefi.
21:10
Iulia Maria Creangă este prima concurentă care a apărut în fața juraților în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 18 martie 2024.
21:00
Prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul nou, difuzată pe 18 martie 2024, a început în forță pentru cei patru jurați. Irina Fodor a anun țat care sunt schimbările cu care vine sezonul 13.
Acum 24 ore
18:10
Cel de-al cincilea episod iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.
17:50
O italiancă a fost condamnată la închsoare după ce și-a obligat fiica să țină dietă. Femeia era îngrozită că se va îngrășa.
17:40
Antonio din sezonul 7 Mireasa i-a pregătit o surpriză de zile mari soției sale. Maria credea că își va petrece aniversarea departe de soțul ei, însă nu a fost așa.
17:40
De curând o dietă de slăbit a devenit extrem de virală în mediul online! Iată de ce este atât de apreciată și care sunt pașii pe care aceasta îi presupune.
17:10
Specialiștii susțin că astenia de primăvară este mai greu de suportat decât cea din toamnă. Aceștia oferă câteva sfaturi pentru a-i ajuta pe oameni să treacă mai ușor peste această perioadă.
17:00
Noul sezon din Chefi la cuțite aduce o surpriză de zile mari pentru iubitorii show-ului culinar. Cei care își doresc să trăiască o experiență unică în calitate de degustători pot să se înscrie la concursul „Degustare la cuțite”. Iată care este regulamentul și cum se aleg câștigătorii.
17:00
Iuliana și Liviu s-au certat la petrecerea de sămbătă. În emisia live de Mireasa de pe 18 martie 2024 reproșurile au continuat.
16:40
Într-o lume în continuă schimbare, în care stresul și ritmul alert al vieții cotidiene pot afecta sănătatea noastră fizică și mentală, este important să fim conștienți de nevoile noastre individuale.
16:20
O șoferiță din România a primit un bilet de-a dreptul uimitor după ce și-a parcat mașina așa cum a știut. Iată prin ce metodă i-a atras atenția un alt participant la trafic fără să o supere prea tare.
16:20
Nativii unei zodii intră într-o perioadă de abundență și beneficii. Aceasta va dura cinci ani.
16:20
Infarctul miocardic sau atacul de cord are loc atunci când fluxul sangvin de la nivelul inimii este diminuat semnificativ sau blocat. Cel mai adesea, blocajul este cauzat de acumularea de grăsime și alte substanțe în arterele coronare (ale inimii). Aceste depozite poartă denumirea de plăci, termenul medical utilizat pentru procesul prin care se formează fiind cel de arteroscleroză. Uneori, aceste plăci se pot desprinde și forma un cheag care obturează fluxul sangvin. Acest lucru conduce la deteriorarea unei anumite regiuni a mușchiului inimii (miocard).
16:00
Sydney Sweeney este una dintre actrițele momentului, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood.
15:40
Mama și prietena din copilărie a Laurei au venit în casa Mireasa pentru a discuta cu tânăra, la scurt timp după ce doamna Daniela a blocat-o astfel încât să nu poată interacționa cu Cristian toată săptămâna.
15:40
Petrecerea din casa Mireasa a fost un prilej bun pentru apropierea a doi tineri. În emisia live de Mireasa de pe 18 martie 2024 Maria și Ștefan, care s-au sărutat sâmbătă seara, au declarat că nu formează un cuplu.
15:30
Max Verstappen domină campionatul mondial de Formula 1 în ultima vreme. Acestuia îi plac mașinile rapide atât pe circuit, cât și în afara lui. Colecția sa privată este impresionantă.
15:20
Un vârstnic a trăit sperietura vieții atunci când a deschis ambalajul cu broccoli pe care îl cumpărase cu puțin timp în urmă. Un animal mai puțin obișnuit a ieșit chiar din interiorul plantei, iar bărbatul a încremenit. Iată cum a fost posibil ca o vietate atât de mare să trăiască într-o pungă și cum a ajuns pe rafturile din magazine.
14:40
Ispita Andi de la Insula Iubirii a fost surprins de fratele lui, în timp ce i-a oferit un sărut unei femei cunoscute în România, în mediul online.
14:40
Imediat după gala Mireasa de vineri, unde Cristina și Iuliana au intrat în cursa de eliminare, au fost reacții nervoase.
14:20
Orhideea este cunoscută pentru frumusețea și eleganța sa, dar și pentru culorile frumoase și deosebite pe care le are. Iată cum îți poți îngriji planta pentru a rezista cât mai mult și pentru a înflori de mai multe ori pe an.
14:20
Loredana Groza este una dintre cele mai appreciate și talentate artiste ale momentului. Frumoasa cântăreață în vârstă de 53 ani continuă să facă furori în cluburi cu show-urile ei muzicale.
14:00
Sunt câteva obiecte din propria locuință care este mai bine să nu fie împrumutate niciodată. Acestea pot transfera nergiile negative, atrăgând astfel ghinionul.
13:40
Nicki Minaj, superstarul internațional al muzicii rap și compozitoare de renume mondial, va aduce pentru prima dată explozia ei de talent și energie în România.
13:20
În weekend, Liviu Vârciu, actorul din serialul “Bravo, tată!”, și-a serbat ziua de naștere alături de cei dragi. Vedeta a mărturisit într-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit să primească.
13:10
Pentru că Postul Paștelui a început, gospodinele se pregătesc în fiecare zi cu mâncare bună și respectă cu sfințenie regulile. Iată cum poți prepara chiar la tine acasă o mâncare de ștevie de post ca la restaurant.
13:10
Gabriela Prisăcariu și-a încântat fanii cu cea mai recentă schimbare de look. Cei care au văzut-o pe soția lui Dani Oțil au admis că-i stă superb cu breton.
13:10
Românii beneficiază de un set nou de analize gratuite. Datorită noilor măsuri mai multe persoane se pot îngriji mai bine de propria sănătate.
12:40
Care sunt cele mai norocoase numere la loterie în România? Iată un subiect de mare interes pentru public, în condițiile în care popularitatea jocurilor loto este evidentă în societate. Chiar dacă în ultimul deceniu au prins avânt alte tipuri de jocuri de noroc, precum jocurile de cazino și pariurile sportive, atractivitatea Loto 6/49, Loto 5/40 și Joker de la Loteria Română rămâne la un nivel ridicat.
12:10
Oana Matache a sărbărit ziua fiului ei Bubu. Care e motivul pentru care Radu Siffredi a lipsit de la aniversarea micuțului
12:10
Pe grupurile de Facebook destinate emisiunii Mireasa au apărut zvonuri cum că Daria și Adrian s-ar fi căsătorit în secret. Fosta concurentă a sezonului 8 a infirmat speculațiile și a explicat cum ea și iubitul ei pot fi nași la o nuntă care are loc vara aceasta.
12:00
Antena este casa Formula 1 în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.
11:40
Antena este casa Formula 1 în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.
11:30
Ardeiul gras este una dintre legumele cele mai bogate în vitamina C. Prin consumul ridicat de ardei gras, corpul tău primește doza dublă de vitamina C necesară zilnic.
11:30
Antena este casa Formula 1 în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.
11:20
„Noul sezon al celui mai apreciat show gastronomic din România, Chefi la cuțite, începe în această seară, la Antena 1, de la 20:30.
Ieri
23:20
Află ce vești aduce horoscopul zilei de luni, 18 martie 2024, pentru fiecare zodie în parte. Descoperă de pe www.a1.ro care sunt previziunile zilei.
22:40
22:30
Cosmin Armega își dedică tot timpul magiei. Deși venise cu un număr pregătit, a decis în ultimul moment să intre cu altceva în scenă.
22:10
Maxim Mehosan a venit din Republica Moldova la iUmor pentru a-și asigura banii de chirie. Ar vrea ca fără această grijă să aibă timp să facă numai muzică.
22:00
Cristian Giambașu este un intelectual și un romantic. Acesta a publicat două cărți în limba română și una în limba engleză. A venit la iUmor sperând ca prin intermediul acestei emisiuni să-și găsească jumătatea.
21:40
Aurelia Bâță și Mariana Stoica l-au indus în eroare pe Cuza. Ele au demonstrat că accentul este foarte important și că umorul s-a născut la sat.
21:30
21:10
Andreea Greuruș este foarte emoționată înainte de a urca pe scenă, mai ales de întâlnirea cu Cheloo.
20:40
Alin Mihăilă a venit la iUmor pentru a câștiga. Este viral pe TikTok și a lăsat acasă emoțiile.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.