La câteva zile după ce a spus că nu sunt bani, Ministrul Finanțelor a amânat o nouă sursă de venit la buget

StirileProtv.ro, 30 aprilie 2024 17:10

Aplicarea taxei pe marile averi a fost amânată până la 30 septembrie pentru ca sistemul informaţional referitor la marile proprietăţi să poată permite accesul la datele privind valoarea impozabilă a clădirilor, a declarat, marţi, ministrul Finanţelor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 15 minute
12:40
Cetățenii români pot călători în Turcia fără viză, în urma unui decret prezidențial anunțat cu ocazia vizitei premierului Marcel Ciolacu la Ankara, a anunțat presa turcă, marți. 
12:40
Saloanele specializate nu au dreptul să facă proceduri de tatuare cosmetică şi artistică persoanelor sub 18 ani şi nici proceduri de piercing corporal şi implant dermal minorilor. 
Acum 30 minute
12:30
Cea mai bună pizza nu este în Italia, așa cum mulți ar crede având în vedere originea deliciosului preparat, pentru că titlul a fost acordat unei pizzerii din Marea Britanie, ce-i drept, a unui italian.
Acum o oră
12:10
Avocatul şi procurorul britanic care a contribuit la încheierea politicii americane împotriva Curţii Penale Internaţionale (CPI) a cerut luni un mandat de arestare pentru premierul israelian Benjamin Netanyahu.
12:10
După divorțul de Lisa Bonet, Jason Momoa nu a avut, până acum, nicio iubită oficială.
12:10
Un renumit neurolog a dezvăluit secretul său pentru a preveni boala Alzheimer - dieta zilnică. 
Acum 2 ore
11:50
Printre milioanele de conturi de pe rețelele de socializare sunt și mulți utilizatori falși.
11:40
Deputatul PNL Florin Roman susține că deputatul liberal Dan Vîlceanu l-a bătut la ieşirea din sala de plen, marți, ”în mod golănesc”, cu o lovitură cu genunchiul în zona nasului.  
11:40
Trebuie să ne pregătim pentru o recesiune care lovește consumatorii, strânge companiile și trage în jos acțiunile, a avertizat un economist veteran, citat de Business Insider.
11:40
Un cod galben de furtuni care se va extinde în jumătate de țară a fost emis marți de ANM. Avertizarea este valabilă la început în nouă județe din sud, iar apoi se extinde până joi în jumătate de țară.
11:20
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le cere aliaților occidentali să se implice mai direct în război, ajutând la interceptarea rachetelor ruseşti deasupra teritoriului Ucrainei.
11:10
Iar acum vorbim despre modele de primari și despre investiții inteligente. Pe 9 iunie avem alegeri locale și trebuie să știm ce să le cerem aleșilor.
11:00
Un ucrainean care a introdus o petardă în vaginul soției sale, apoi i-a dat foc, este judecat în Cehia. Femeia, grav rănită, a supraviețuit datorită efortului susținut ale medicilor, care au efectuat o operație de reconstrucție.
11:00
Compania niponă Kirin Holdings scoate pe piață o lingură electrică, menită să îmbunătățească gustul mâncării, dar și să-l ajute pe cel care o folosește să se hrănească mai sănătos. 
11:00
Actriţa americană Scarlett Johansson s-a declarat "şocată" şi "înfuriată" de "strania" asemănare dintre o voce ChatGPT şi vocea sa, relatează marţi DPA/PA Media şi AFP.  
11:00
Presa din România s-a unit pentru a controla utilizarea propriului conţinut online şi pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a acestuia.
Acum 4 ore
10:50
Cel mai așteptat moment al verii de către toți microbiștii, cel în care se va da fluierul de start pentru EURO 2024, este tot mai aproape!
10:50
În vreme ce Ucraina, în buncăre, reușește să organizeze o procedură transparentă pentru a alege un șef pentru lupta anticorupție, în România tema pare a fi dispărut de pe agendă.
10:50
Observatorii internaționali sugerează că desfășurarea rusă în apropierea orașului de graniță Sumy este un efort de a atrage forțele ucrainene departe de alte zone - în special din regiunea Harkov, la aproximativ 150 de kilometri sud de-a lungul graniței.
10:40
Un cutremur cu magnitudinea 6 şi intensitatea 4 pe scara seismică niponă cu 7 niveluri s-a produs în regiunea insulei Hahajima din Japonia, marţi, în jurul orei locale 9:39. 
10:40
Administrația Biden urmărește îndeaproape modul în care Iranul va reacționa în continuare la moartea subită a președintelui său, Ebrahim Raisi.
10:40
Pot sau nu să mănânc fructe în fiecare zi? Există vreo diferență între fructe și legume? Răspunsurile le aflăm de la medicul nutriționist Mihaela Bilic. Începe Doctor de Bine.  
10:20
Nouă persoane acuzate de acte de sabotaj la ordinul serviciilor secrete rusești au fost arestate în Polonia, a anunțat premierul Donald Tusk. Țara a devenit o țintă cheie după sprijinul acordat Ucrainei.
10:20
O serie de cutremure de o intensitate inedită în ultimii 40 de ani au fost înregistrate luni seara în regiunea vulcanică a Câmpiilor Flegree, lângă Napoli, sudul Italiei, fără a provoca pagube majore, au informat autorităţile locale, relatează AFP. 
10:10
Credincioșii îi celebrează pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, iar peste 1,8 milioane de români sunt buni de cinste, pentru că își sărbătoresc ziua de nume. 
10:00
O rezoluţie a Consiliului de Securitate al ONU, redactată de Rusia, care cerea tuturor ţărilor să împiedice "pentru totdeauna" amplasarea, ameninţarea sau utilizarea oricăror arme în spaţiul cosmic, a eşuat.
09:50
Rusia ar putea bombarda Marea Britanie cu aceleași rachete de croazieră care lovesc Ucraina - și nu există nicio modalitate de a le doborî, a avertizat un fost general de rang înalt.
09:50
Meteorologii anunţă temperaturi peste cele obişnuite în această perioadă în jumătatea de nord a ţării şi sub cele obişnuite, în jumătatea sudică, în următoarea perioadă. 
09:40
Un bărbat de 52 de ani din Bistriţa a fost găsit mort, luni, într-un autoturism parcat în apropierea unui imobil dn municipiu. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili care sunt cauzele şi împrejurările în care a avut loc decesul. 
09:10
O mașină de poliție, aflată în misiune, a fost implicată luni într-un accident în Craiova.
09:10
Un fulger produs luni seară în oraşul Dresda din estul Germaniei a rănit zece persoane, dintre care patru au suferit răni grave, transmite marţi agenţia DPA. 
09:00
În peisajul turistic european, un oraș din România reușește să atragă atenția străinilor ca destinație care merită vizitată. 
Acum 6 ore
08:50
O furtună cu grindină a făcut prăpăd într-un oraș din vestul Poloniei. Televiziunile de acolo au transmis imagini cu oameni în ținută de vară în timp ce merg pe trotuar prin șuvoaie amestecate cu gheață.
08:30
Kremlinul a confiscat activele unor companii occidentale din Rusia prin decrete semnate de preşedintele Vladimir Putin şi ordine judecătoreşti legate de procese pentru proiecte oprite sau fonduri blocate pe fondul sancţiunilor occidentale.
08:30
Premierul Regatului Unit a prezentat public scuze și a vorbit de o „nedreptate teribilă” în scandalul sângelui contaminat, care i-a indignat pe britanici. 
08:30
Unele țări NATO își încurajează aliații să fie mai îndrăzneți atunci când vine vorba de trimiterea propriilor soldați în Ucraina.  
08:30
Ebrahim Raisi era președintele Iranului de trei ani, însă nu a fost o figură iubită.  
08:30
A supraviețuit miraculos după ce a stat aproape două ore acoperit de pământ și bolovani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani din județul Buzău, peste care s-a surpat peretele unei fântâni, în timp ce o curăța.
08:10
IGPR anunţă că marţi, în judeţul Timiş, au loc 24 de percheziţii, într-un dosar de trafic de droguri.
08:10
Apple face reduceri substanțiale în China, pentru iPhone, ca să contracareze concurența tot mai mare din partea producătorilor locali precum Huawei. Discounturile ajung până la 318 dolari.
08:00
Se încălzește. Vremea frumoasă cuprinde aproape toată țara, iar maximele pleacă de la 20-21 de grade pe litoral și ajung la 29 de grade în vestul și în nord-vestul României. Pe seară, un alt val de ploi pătrunde prin vest. 
08:00
Marți (21 mai) încep funeraliile pentru președintele iranian și pentru ceilalți oficiali morți în accidentul aviatic de duminică. Trupul lui Ebrahim Raisi va fi dus dimineață la Teheren, unde miercuri va avea loc o procesiune.
07:50
Scene demne de o cascadorie s-au derulat pe o șosea din județul Suceava. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.
07:50
Cel puţin 19 persoane şi-au pierdut viaţa în Peru în două accidente de microbuz, au anunţat luni autorităţile locale, relatează AFP. 
07:40
Sfinții Constantin și Elena sunt sărbătoriți în fiecare an pe 21 mai. Peste 1,8 milioane de români cu nume Constantin, Elena, Ileana sau alte variante își sărbătoresc onomastica în această zi.
07:20
Franţa a declarat luni târziu că susţine independenţa Curţii Penale Internaţionale, al cărei procuror a cerut mandate de arestare pentru lideri din Israel, inclusiv pentru premierul Benjamin Netanyahu, şi pentru mişcarea islamistă Hamas.
07:00
Preşedintele SUA, Joe Biden a negat luni că războiul Israelului din Gaza a fost un genocid, în timp ce a criticat cererea „scandaloasă” a procurorului Curţii Penale Internaţionale de a emite un mandat de arestare împotriva liderilor israelieni.
Acum 24 ore
23:10
Premierul britanic Rishi Sunak a prezentat luni scuze în mod oficial într-un scandal al sângelui contaminat în Regatul Unit în anii '70 şi '80 - soldat cu 3.000 de morţi -, în urma unui raport copleşitor care acuză autorităţile de muşamalizare. 
23:00
Un şarpe a pătruns în interiorul unui autoturism, la Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, fiind scos de acolo de jandarmi, care au eliberat reptila în mediul său natural.
23:00
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat, luni, că instanţa din Malta a respins predarea lui Paul-Philippe în România.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.