Premierul anunță că toate pensiile vor fi plătite înainte de Paște. Banii, deja transferați către Poșta Română

StirileProtv.ro, 30 aprilie 2024 19:10

Toate pensiile vor fi plătite înainte de Paște, a dat asigurări premierul în ședința de Guvern de marți.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
18:30
Cel puţin zece persoane au murit marţi, după ce un minibuz la bordul căruia se aflau muncitoare a căzut de pe un feribot în Nil, la nord de Cairo, anunţă un purtător de cuvânt al Ministerului egiptean al Sănătăţii, Hossam Abdelghaffar.
Acum 15 minute
18:20
Survivor se aliază cu Betano pentru a-ți oferi un concurs captivant, unde abilitățile tale de rezolvare a puzzle-urilor și cunoștințele tale generale te pot duce către victorie și recompense extraordinare.
Acum 30 minute
18:10
Ungaria va dezvolta împreună cu Japonia reactoare nucleare de mică putere, iar cele două țări au încheiat deja un acord de cooperare nucleară. Între timp, proiectul reactoarelor nucleare mici (SMR) pe care SUA le vor în România bate pasul pe loc.
Acum o oră
18:00
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe a semnat, marţi, autorizaţia de construire pentru trenul metropolitan, magistrală de peste 23 de kilometri, cu 19 staţii.
17:40
Un bărbat de 55 de ani a murit, la o fermă din judeţul Timiş, după ce s-a intoxicat cu amoniac în timp ce curăţa un canal cu dejecţii de la animale. Poliţiştii, procurorii şi inspectorii ITM au deschis anchete în acest caz. 
Acum 2 ore
17:30
Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au anunțat, marți, că au inaugurat, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul dintre cele 26 de scanere moderne, care folosesc o tehnologie nouă.  
17:30
Un bărbat din Timiș a aruncat cu benzină pe vecinul său şi pe câinii acestuia, supărat că animalele latră prea tare.
17:30
Mii de sportivi de performanță din întreaga lume, de la 150 de echipe ce aparțin unor discipline sportive diferite, își ating obiectivele având ca suport nutrițional zilnic gama de produse Herbalife H24.
17:10
Serviciile prestate la distanță au devenit o realitate a lumii moderne, digitale. Pentru ca aceste relații comerciale online să fie posibile, în anumite domenii este nevoie neapărată de identificarea certă a clienților.
17:10
Consiliul Superior al Magistraturii a admis, marţi, transferul judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu, care judecă dosarul accidentului de la 2 Mai, de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanţa.
17:10
Este alertă pe Marea Neagră, foarte aproape de peninsula Crimeea, la Sevastopol. Potrivit autorităților de acolo, substanțele nocive din apă au depășit normele de poluare de 60 de ori.
17:10
Decizie fără precedent luată de Colegiului Medicilor din Satu Mare. Un doctor de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean a fost exclus din Colegiul Medicilor și i s-a ridicat dreptul de practică după moartea unei adolescente de 15 ani.
17:10
Marți îi sărbătorim pe Împărații Constantin și Elena, dar și pe cei 1,8 milioane de români care le poartă numele.
16:50
Mortalitatea sarcinilor ajunse la termen reprezintă o mare tragedie, cu o incidență foarte mică, de circa 3-4 cazuri la mia de nașteri. O coincidență bizară face ca la Spitalul Județean Suceava să fi fost înregistrate cinci cazuri într-o singură zi.
16:50
Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în România, după ce anul trecut i s-a făcut rău pe scena de la Arenele Romane. 
16:50
Doi bărbați din Iași au fost reținuți de procurori pentru pentru luare de mită și complicitate la luare de mită. 
16:40
Solicitarea președintelui Volodimir Zelenski, care a cerut țărilor NATO vecine Ucrainei să doboare cu propriile avioane de luptă rachetele rusești, pe teritoriul Ucrainei “nu este viabilă, pentru că ar însemna o implicare în conflict”.
Acum 4 ore
16:30
O fabrică din municipiul Botoşani, care produce accesorii pentru copii, şi-a anunţat intenţia de a concedia peste 360 de salariaţi, au declarat surse din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). 
16:30
Zece exemplare de râs din România - care vor fi capturate din Suceava, Neamţ, Bacău şi Vrancea - vor fi transferate în Germania, până la finalul anului 2027, pentru refacerea speciei.  
16:20
Cancelarul german Olaf Scholz a transmis condoleanţe marţi, la peste 24 de ore după anunţul decesului preşedintelui iranian Ebrahim Raisi, care şi-a pierdut viaţa într-un accident de elicopter, relatează AFP.
16:10
Finala Europa League la fotbal va opune, miercuri seara (ora 22:00), la Dublin, echipa italiană Atalanta Bergamo şi formaţia germană Bayer Leverkusen. Meciul va fi transmis în direct pe Pro Arena și VOYO. 
16:10
Deputatul PNL Florin Roman a fost, marţi, la Institutul de Medicină Legală, în urma agresiunii la care a fost supus de către deputatul Dan Vîlceanu, afirmând că acesta din urmă era "extrem de tulburat" şi avea o "privire extrem de ciudată".
16:10
Case au fost evacuate şi mulţi oameni au dormit în maşini sau pe stradă după ce cel mai puternic cutremur din ultimii 40 de ani care a zguduit luni zona din jurul supervulcanului Campi Flegrei, aflat în apropiere de Napoli.
16:10
Echipele israeliene de fotbal SC Dimona şi Shimshon Tel Aviv au stabilit un nou record mondial pentru cea mai lungă serie de lovituri de la 11 metri din istorie, luni seara, cu un total de 56 de penalty-uri consecutive, transmite Xinhua.  
16:00
Un bărbat în vârstă de 27 de ani din judeţul Vrancea a fost surprins de aparatul radar în timp ce rula pe motocicletă cu viteza de 208 km/h, în afara localităţii Racoviţeni, pe DN2/E85.
16:00
Peste 3.000 de deţinuţi de drept comun încarceraţi în închisorile din Ucraina au cerut să fie mobilizaţi în armată.
16:00
Rusia a declarat marți că nu a primit încă o invitație la cea de-a 80-a aniversare a debarcării de Ziua Z, în ciuda faptului că Franța a spus că va invita Rusia la comemorări.
16:00
O persoană a murit şi mai multe au fost rănite la bordul unui avion al companiei Singapore Airlines care a întâmpinat turbulenţe puternice în timpul unui zbor de la Londra către Singapore.
15:40
Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe liberalul Florin Roman în plen.
15:20
Fotbalistul german Toni Kroos, în vârstă de 34 de ani, a anunţat, marţi, că îşi va încheia cariera la finalul EURO 2024 pe care îl disputa cu echipa Germaniei, gazda competiţiei din această vară (14 iunie-14 iulie).
15:20
Vladimir Putin face paşi importanţi pentru mobilizarea economiei ruse şi a bazei industriale de apărare pentru a sprijini un război prelungit în Ucraina şi, eventual, a se pregăti pentru o viitoare confruntare cu NATO.
15:10
Președintele României, Klaus Iohannis, a discutat, marți, cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski despre viitorul Summit NATO şi consolidarea securităţii la Marea Neagră. 
15:10
Încă un val de praf saharian va ajunge deasupra României, ploile prognozate favorizând depunerea acestuia. Vor fi vizate mai ales regiunile vestice și sud-vestice.
14:50
Un savant rus a fost condamnat pentru trădare la 14 ani de închisoare. Anatoli Maslov a fost declarat vinovat pentru livrarea secretelor armei hipersonice către Germania.
14:40
Un rapper din Virginia, în vârstă de 17 ani, a făcut o greșeală fatală și s-a împușcat în timp ce încerca să filmeze un clip pentru rețelele de socializare. 
14:40
Kremlinul a afirmat marţi că preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski cere Occidentului să se implice mai mult în conflictul cu Rusia deoarece forţele armate ale Ucrainei sunt într-o situaţie extrem de grea pe front.
14:40
Un avion de pasageri a provocat moartea a zeci de păsări flamingo luni seara în timp ce cobora spre Mumbai, capitala financiară a Indiei, unde a aterizat în siguranţă, au anunţat marţi presa şi specialiştii în conservarea faunei sălbatice. 
Acum 6 ore
14:30
La mai mult de o săptămână de la începutul revoltelor violente care au făcut deja şase morţi în Noua Caledonie, teritoriu francez de peste mări, preşedintele Emmanuel Macron a decis să plece marţi de urgenţă în capitala Noumea. 
14:30
Poliţiştii de frontieră din Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un român, care cumpărase mașina în rate, din Marea Britanie.
14:10
Procesiunea pentru funeraliile președintelui iranian a început marți (21 mai). Ebrahim Raisi și ceilalți oficiali morți în accidentul aviatic de duminică vor fi purtați prin mai multe orașe din Iran, apoi duși în capitala Teheran.
14:10
Noua schemă care face ravagii pe e-mail. Ce mesaj primesc utilizatorii și cum sunt păcăliți
13:50
Un individ de 59 de ani a pipăit o fată într-un microbuz și a ajuns în arest. Bărbatul este cercetat pentru agresiune sexuală împotriva unui minor.
13:50
O femeie de 38 de ani din oraşul Luduş, judeţul Mureş, a fost atacată de doi câini agresivi, rasa Presa Canario, cu urechile cupate. 
13:40
Un complet de trei judecători ai Curţii Penale Internaţionale (CPI) urmează să se pronunţe asupra cererii formulate luni de procurorul-şef al acestei instanţe, privind conflictul dintre israel și Hamas.
13:40
Caz șocant la Drobeta-Turnu Severin. Mai mulți copii aflați în grija statului au fost abuzați sexual de doi angajați care ar fi trebuit să aibă grijă de ei.  
13:40
Un pasager a murit și alte peste 30 au fost rănite pe un zbor Singapore Airlines de la Londra la Singapore, lovit de turbulențe severe, scrie BBC. 
13:20
Întâmplare teribilă într-o familie din județul Vaslui marți dimineață. Un bărbat și-ar fi înjunghiat mortal soția apoi și-a luat viața în propria casă.
13:10
Jennifer Lopez si Ben Affleck ar fi în pragul divorțului pentru a doua oară. Cel puțin acestea sunt informațiile vehiculate în ultimele săptămâni. 
13:10
Pe 15 iunie se organizează cea mai mare PARADĂ MOTO din lume. Sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”, evenimentul își propune să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbătorii spiritul libertății și al comunității moto.
13:10
Belgia, care deţine în acest semestru preşedinţia prin rotaţie a Uniunii Europene şi, prin urmare, stabileşte agenda întâlnirilor, intenţionează să înceapă negocierile de aderare cu Ucraina şi Republica Moldova în luna iunie, informează marţi EFE.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.