Stațiunea din România în care erau doar turiști străini în perioada comunismului. A fost construită special pentru elite

StirileProtv.ro, 30 aprilie 2024 21:10

Stațiunea Jupiter este una dintre cele 11 destinații turistice de interes național din județul Constanța, situată la doar 40 de kilometri distanță de orașul cu același nume și la doar 5 kilometri de Mangalia.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
21:20
Două victime ale unui accident rutier în Mexic i-au derutat pe trecători după au ieșit însângerate din mașină și au decis să facă împreună un selfie, la doar câțiva centimetri de vehiculul lor răsturnat. 
21:20
Detalii înfiorătoare ies la iveală după accidentul îngrozitor petrecut pe un drum din Vaslui, în care și-au pierdut viața trei tineri. 
Acum o oră
21:00
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
20:50
Secretarul de stat american Antony Blinken a apreciat marţi că un acord de încetare a focului între Israel şi Hamas este în continuare "posibil", dar decizia procurorului Curţii Penale Internaţionale complică aceste eforturi, relatează AFP.
20:50
Un accident rutier a avut loc marți, pe raza localității Petriș din județul Bistrița-Năsăud. Sunt implicate opt persoane, între care șase copii.
Acum 2 ore
20:30
Un bărbat din Olt a fost dat dispărut de fratele său marți, deși nu îl mai văzuse din prima zi a anului 2024.
20:30
Programul ”Litoralul pentru toți” din acest an vine cu oferte de preț care încep de la 35 de lei pe noapte, cazarea pentru o persoană, în cadrul unor pachete promoționale reduse și cu 30% față de vârful sezonului.
20:20
Trenurile de călători ar putea circula din nou pe ruta Bucureşti - Giurgiu de la 1 iunie 2024, serviciul fiind asigurat pentru început de CFR Călători, a anunţat, marţi, Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF). 
20:20
Donald Trump a refuzat să depună mărturie în procesul său penal în care este acuzat că a plătit o starletă de filme porno pentru ca aceasta să ascundă o relaţie intimă a lor, proces ale cărui audieri s-au încheiat marţi, transmite AFP.
20:10
Sebastian Stan, cel mai cunoscut actor român de la Hollywood, a fost ovaționat timp de 8 minute la Festivalul Internațional de la Cannes, după proiecția „The Apprentice”.
20:10
O judecătoare din România se va pronunța în privința mandatelor de arestare cerute de procurorul Curții Penale Internaționale, pentru premierul israelian Benjamin Netanyahu și lideri ai grupării Hamas.
20:00
Ambasada României apare pe o listă a reprezentanțelor diplomatice din Londra datoare la bugetul regiei locale de transport cu plata taxei de trafic. Potrivit acesteia, Ambasada României are de plătit circa 2,2 milioane de euro. 
20:00
Ştefan Godei, administratorul azilului din Voluntari unde bătrânii erau cazaţi în condiţii groaznice, a fost trimis în judecată de DIICOT alături de alţi 27 de inculpaţi.
20:00
În Iran au început ceremoniile funerare pentru președintele Raisi, ministrul său de Externe, și ceilalți oficiali morți în accidentul de elicopter de duminică.
19:50
Cu educaţia potrivită, tinerii noştri îşi pot transforma ideile inovatoare în afaceri de succes care pot rescrie viitorul economic al României.
Acum 4 ore
19:40
Speculaţiile privind separarea dintre Ben Affleck şi Jennifer Lopez continuă peste Ocean. Luni seară, artista de origine portoricană a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, în Los Angeles.
19:40
Cântăreața Xonia, oprită de polițiști în trafic anul trecut, nu era drogată, așa cum arăta testul inițial. Aceasta este concluzia legiștilor, care au contrazis astfel drugtestul agenților de la Rutieră, care indicase un posibil consum de cocaină.  
19:40
Klaus Iohannis și Volodimir Zelenski au avut o discuție telefonică, au confirmat cei doi șefi de stat.
19:40
În mai puțin de o lună, grâul va fi gata de secerat, iar fermierii se așteaptă la recolte bogate.
19:30
229 de oameni au trăit momente de groază în avionul cu care zburau către Singapore când acesta a fost lovit de turbulențe severe.  
19:30
Mărturia unui copil aflat în grija unei instituţii a statului din Mehedinţi a scos la iveală un caz oribil: cel puţin 7 minori au fost violați ani întregi de doi angajaţi plătiți să îi protejeze.
19:20
229 de oameni au trăit momente de groază în avionul cu care zburau către Singapore când acesta a fost lovit de turbulențe severe.  
19:20
Scene incredibile în Parlament. Ca într-un ring de box, doi aleși ai poporului, unul de la PNL, iar celălalt fost liberal, s-au luat la bătaie după ce și-au aruncat injurii.  
19:10
Ministrul de Externe ucrainean, Dmitro Kuleba, a lansat marţi un apel către partenerii occidentali să ia în considerare posibilitatea de a ajuta militar Kievul, relatează EFE.
18:40
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost primit, marţi la Palatul Prezidenţial din Ankara, de către preşedintele Recep Tayyip Erdogan.
18:40
Iubitorii muzicii clasice pot achiziționa deja bilete pentru recitalurile și concertele simfonice ce vor avea loc în perioada 31 august – 27 septembrie 2024 la Ateneul Român, în cadrul celei de a XIX-a ediții a Concursului Internațional George Enescu. 
18:30
Cel puţin zece persoane au murit marţi, după ce un minibuz la bordul căruia se aflau muncitoare a căzut de pe un feribot în Nil, la nord de Cairo, anunţă un purtător de cuvânt al Ministerului egiptean al Sănătăţii, Hossam Abdelghaffar.
18:20
Survivor se aliază cu Betano pentru a-ți oferi un concurs captivant, unde abilitățile tale de rezolvare a puzzle-urilor și cunoștințele tale generale te pot duce către victorie și recompense extraordinare.
18:10
Ungaria va dezvolta împreună cu Japonia reactoare nucleare de mică putere, iar cele două țări au încheiat deja un acord de cooperare nucleară. Între timp, proiectul reactoarelor nucleare mici (SMR) pe care SUA le vor în România bate pasul pe loc.
18:00
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe a semnat, marţi, autorizaţia de construire pentru trenul metropolitan, magistrală de peste 23 de kilometri, cu 19 staţii.
Acum 6 ore
17:40
Un bărbat de 55 de ani a murit, la o fermă din judeţul Timiş, după ce s-a intoxicat cu amoniac în timp ce curăţa un canal cu dejecţii de la animale. Poliţiştii, procurorii şi inspectorii ITM au deschis anchete în acest caz. 
17:30
Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au anunțat, marți, că au inaugurat, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul dintre cele 26 de scanere moderne, care folosesc o tehnologie nouă.  
17:30
Un bărbat din Timiș a aruncat cu benzină pe vecinul său şi pe câinii acestuia, supărat că animalele latră prea tare.
17:30
Mii de sportivi de performanță din întreaga lume, de la 150 de echipe ce aparțin unor discipline sportive diferite, își ating obiectivele având ca suport nutrițional zilnic gama de produse Herbalife H24.
17:10
Serviciile prestate la distanță au devenit o realitate a lumii moderne, digitale. Pentru ca aceste relații comerciale online să fie posibile, în anumite domenii este nevoie neapărată de identificarea certă a clienților.
17:10
Consiliul Superior al Magistraturii a admis, marţi, transferul judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu, care judecă dosarul accidentului de la 2 Mai, de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanţa.
17:10
Este alertă pe Marea Neagră, foarte aproape de peninsula Crimeea, la Sevastopol. Potrivit autorităților de acolo, substanțele nocive din apă au depășit normele de poluare de 60 de ori.
17:10
Decizie fără precedent luată de Colegiului Medicilor din Satu Mare. Un doctor de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean a fost exclus din Colegiul Medicilor și i s-a ridicat dreptul de practică după moartea unei adolescente de 15 ani.
17:10
Marți îi sărbătorim pe Împărații Constantin și Elena, dar și pe cei 1,8 milioane de români care le poartă numele.
16:50
Mortalitatea sarcinilor ajunse la termen reprezintă o mare tragedie, cu o incidență foarte mică, de circa 3-4 cazuri la mia de nașteri. O coincidență bizară face ca la Spitalul Județean Suceava să fi fost înregistrate cinci cazuri într-o singură zi.
16:50
Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în România, după ce anul trecut i s-a făcut rău pe scena de la Arenele Romane. 
16:50
Doi bărbați din Iași au fost reținuți de procurori pentru pentru luare de mită și complicitate la luare de mită. 
16:40
Solicitarea președintelui Volodimir Zelenski, care a cerut țărilor NATO vecine Ucrainei să doboare cu propriile avioane de luptă rachetele rusești, pe teritoriul Ucrainei “nu este viabilă, pentru că ar însemna o implicare în conflict”.
16:30
O fabrică din municipiul Botoşani, care produce accesorii pentru copii, şi-a anunţat intenţia de a concedia peste 360 de salariaţi, au declarat surse din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). 
16:30
Zece exemplare de râs din România - care vor fi capturate din Suceava, Neamţ, Bacău şi Vrancea - vor fi transferate în Germania, până la finalul anului 2027, pentru refacerea speciei.  
16:20
Cancelarul german Olaf Scholz a transmis condoleanţe marţi, la peste 24 de ore după anunţul decesului preşedintelui iranian Ebrahim Raisi, care şi-a pierdut viaţa într-un accident de elicopter, relatează AFP.
16:10
Finala Europa League la fotbal va opune, miercuri seara (ora 22:00), la Dublin, echipa italiană Atalanta Bergamo şi formaţia germană Bayer Leverkusen. Meciul va fi transmis în direct pe Pro Arena și VOYO. 
16:10
Deputatul PNL Florin Roman a fost, marţi, la Institutul de Medicină Legală, în urma agresiunii la care a fost supus de către deputatul Dan Vîlceanu, afirmând că acesta din urmă era "extrem de tulburat" şi avea o "privire extrem de ciudată".
16:10
Case au fost evacuate şi mulţi oameni au dormit în maşini sau pe stradă după ce cel mai puternic cutremur din ultimii 40 de ani care a zguduit luni zona din jurul supervulcanului Campi Flegrei, aflat în apropiere de Napoli.
16:10
Echipele israeliene de fotbal SC Dimona şi Shimshon Tel Aviv au stabilit un nou record mondial pentru cea mai lungă serie de lovituri de la 11 metri din istorie, luni seara, cu un total de 56 de penalty-uri consecutive, transmite Xinhua.  
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.