Ce alimente consumi când ai hemoroizi. Cum reduci simptomele prin nutriție și stil de viață și ce trebuie să eviți

StirileProtv.ro, 30 aprilie 2024 21:20

Hemoroizii sunt o problemă supărătoare, frecvent întâlnită, adesea cauzată de constipație și de anumite obiceiuri legate de stilul de viață.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 15 minute
14:50
Un savant rus a fost condamnat pentru trădare la 14 ani de închisoare. Anatoli Maslov a fost declarat vinovat pentru livrarea secretelor armei hipersonice către Germania.
Acum 30 minute
14:40
Un rapper din Virginia, în vârstă de 17 ani, a făcut o greșeală fatală și s-a împușcat în timp ce încerca să filmeze un clip pentru rețelele de socializare. 
14:40
Kremlinul a afirmat marţi că preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski cere Occidentului să se implice mai mult în conflictul cu Rusia deoarece forţele armate ale Ucrainei sunt într-o situaţie extrem de grea pe front.
14:40
Un avion de pasageri a provocat moartea a zeci de păsări flamingo luni seara în timp ce cobora spre Mumbai, capitala financiară a Indiei, unde a aterizat în siguranţă, au anunţat marţi presa şi specialiştii în conservarea faunei sălbatice. 
Acum o oră
14:30
La mai mult de o săptămână de la începutul revoltelor violente care au făcut deja şase morţi în Noua Caledonie, teritoriu francez de peste mări, preşedintele Emmanuel Macron a decis să plece marţi de urgenţă în capitala Noumea. 
14:30
Poliţiştii de frontieră din Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un român, care cumpărase mașina în rate, din Marea Britanie.
14:10
Procesiunea pentru funeraliile președintelui iranian a început marți (21 mai). Ebrahim Raisi și ceilalți oficiali morți în accidentul aviatic de duminică vor fi purtați prin mai multe orașe din Iran, apoi duși în capitala Teheran.
14:10
Noua schemă care face ravagii pe e-mail. Ce mesaj primesc utilizatorii și cum sunt păcăliți
Acum 2 ore
13:50
Un individ de 59 de ani a pipăit o fată într-un microbuz și a ajuns în arest. Bărbatul este cercetat pentru agresiune sexuală împotriva unui minor.
13:50
O femeie de 38 de ani din oraşul Luduş, judeţul Mureş, a fost atacată de doi câini agresivi, rasa Presa Canario, cu urechile cupate. 
13:40
Un complet de trei judecători ai Curţii Penale Internaţionale (CPI) urmează să se pronunţe asupra cererii formulate luni de procurorul-şef al acestei instanţe, privind conflictul dintre israel și Hamas.
13:40
Caz șocant la Drobeta-Turnu Severin. Mai mulți copii aflați în grija statului au fost abuzați sexual de doi angajați care ar fi trebuit să aibă grijă de ei.  
13:40
Un pasager a murit și alte peste 30 au fost rănite pe un zbor Singapore Airlines de la Londra la Singapore, lovit de turbulențe severe, scrie BBC. 
13:20
Întâmplare teribilă într-o familie din județul Vaslui marți dimineață. Un bărbat și-ar fi înjunghiat mortal soția apoi și-a luat viața în propria casă.
13:10
Jennifer Lopez si Ben Affleck ar fi în pragul divorțului pentru a doua oară. Cel puțin acestea sunt informațiile vehiculate în ultimele săptămâni. 
13:10
Pe 15 iunie se organizează cea mai mare PARADĂ MOTO din lume. Sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”, evenimentul își propune să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbătorii spiritul libertății și al comunității moto.
13:10
Belgia, care deţine în acest semestru preşedinţia prin rotaţie a Uniunii Europene şi, prin urmare, stabileşte agenda întâlnirilor, intenţionează să înceapă negocierile de aderare cu Ucraina şi Republica Moldova în luna iunie, informează marţi EFE.
13:10
Simfonia Apei 2024 este evenimentul din centrul Bucureștiului care adună oamenii dornici să vadă spectacolele de apă, muzică și lumini de la fântânile din Piața Unirii.
13:10
Războiul din spațiu reprezintă noua retorică a Moscovei, care acuză Statele Unite că desfășoară astfel de arme deasupra planetei. Anterior, și SUA acuzase Rusia într-o manieră similară.
13:10
Ministerul Finanțelor a ieșit marți pe piața externă să se împrumute în euro prin vânzarea de eurobonduri pe 8 ani și 13 ani, scrie Profit.ro.
Acum 4 ore
13:00
Curtea Penală Internațională (CPI) a solicitat, luni, mandate de arestare pentru liderul Hamas Yahya Sinwar și premierul israelian Benjamin Netanyahu, acuzați de crime de război și crime împotriva umanității.
13:00
Un bărbat de 42 de ani, condamnat la doi ani şi 11 luni de închisoare în Italia pentru jaf, a fost prins pe aeroportul din Craiova.  
13:00
Fostul fundaş internaţional vest-german Karl-Heinz Schnellinger a murit, luni seară, la spitalul San Raffaele din Milano. El avea 85 de ani. 
12:40
Cetățenii români pot călători în Turcia fără viză, în urma unui decret prezidențial anunțat cu ocazia vizitei premierului Marcel Ciolacu la Ankara, a anunțat presa turcă, marți. 
12:40
Saloanele specializate nu au dreptul să facă proceduri de tatuare cosmetică şi artistică persoanelor sub 18 ani şi nici proceduri de piercing corporal şi implant dermal minorilor. 
12:30
Cea mai bună pizza nu este în Italia, așa cum mulți ar crede având în vedere originea deliciosului preparat, pentru că titlul a fost acordat unei pizzerii din Marea Britanie, ce-i drept, a unui italian.
12:10
Avocatul şi procurorul britanic care a contribuit la încheierea politicii americane împotriva Curţii Penale Internaţionale (CPI) a cerut luni un mandat de arestare pentru premierul israelian Benjamin Netanyahu.
12:10
După divorțul de Lisa Bonet, Jason Momoa nu a avut, până acum, nicio iubită oficială.
12:10
Un renumit neurolog a dezvăluit secretul său pentru a preveni boala Alzheimer - dieta zilnică. 
11:50
Printre milioanele de conturi de pe rețelele de socializare sunt și mulți utilizatori falși.
11:40
Deputatul PNL Florin Roman susține că deputatul liberal Dan Vîlceanu l-a bătut la ieşirea din sala de plen, marți, ”în mod golănesc”, cu o lovitură cu genunchiul în zona nasului.  
11:40
Trebuie să ne pregătim pentru o recesiune care lovește consumatorii, strânge companiile și trage în jos acțiunile, a avertizat un economist veteran, citat de Business Insider.
11:40
Un cod galben de furtuni care se va extinde în jumătate de țară a fost emis marți de ANM. Avertizarea este valabilă la început în nouă județe din sud, iar apoi se extinde până joi în jumătate de țară.
11:20
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le cere aliaților occidentali să se implice mai direct în război, ajutând la interceptarea rachetelor ruseşti deasupra teritoriului Ucrainei.
11:10
Iar acum vorbim despre modele de primari și despre investiții inteligente. Pe 9 iunie avem alegeri locale și trebuie să știm ce să le cerem aleșilor.
Acum 6 ore
11:00
Un ucrainean care a introdus o petardă în vaginul soției sale, apoi i-a dat foc, este judecat în Cehia. Femeia, grav rănită, a supraviețuit datorită efortului susținut ale medicilor, care au efectuat o operație de reconstrucție.
11:00
Compania niponă Kirin Holdings scoate pe piață o lingură electrică, menită să îmbunătățească gustul mâncării, dar și să-l ajute pe cel care o folosește să se hrănească mai sănătos. 
11:00
Actriţa americană Scarlett Johansson s-a declarat "şocată" şi "înfuriată" de "strania" asemănare dintre o voce ChatGPT şi vocea sa, relatează marţi DPA/PA Media şi AFP.  
11:00
Presa din România s-a unit pentru a controla utilizarea propriului conţinut online şi pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a acestuia.
10:50
Cel mai așteptat moment al verii de către toți microbiștii, cel în care se va da fluierul de start pentru EURO 2024, este tot mai aproape!
10:50
În vreme ce Ucraina, în buncăre, reușește să organizeze o procedură transparentă pentru a alege un șef pentru lupta anticorupție, în România tema pare a fi dispărut de pe agendă.
10:50
Observatorii internaționali sugerează că desfășurarea rusă în apropierea orașului de graniță Sumy este un efort de a atrage forțele ucrainene departe de alte zone - în special din regiunea Harkov, la aproximativ 150 de kilometri sud de-a lungul graniței.
10:40
Un cutremur cu magnitudinea 6 şi intensitatea 4 pe scara seismică niponă cu 7 niveluri s-a produs în regiunea insulei Hahajima din Japonia, marţi, în jurul orei locale 9:39. 
10:40
Administrația Biden urmărește îndeaproape modul în care Iranul va reacționa în continuare la moartea subită a președintelui său, Ebrahim Raisi.
10:40
Pot sau nu să mănânc fructe în fiecare zi? Există vreo diferență între fructe și legume? Răspunsurile le aflăm de la medicul nutriționist Mihaela Bilic. Începe Doctor de Bine.  
10:20
Nouă persoane acuzate de acte de sabotaj la ordinul serviciilor secrete rusești au fost arestate în Polonia, a anunțat premierul Donald Tusk. Țara a devenit o țintă cheie după sprijinul acordat Ucrainei.
10:20
O serie de cutremure de o intensitate inedită în ultimii 40 de ani au fost înregistrate luni seara în regiunea vulcanică a Câmpiilor Flegree, lângă Napoli, sudul Italiei, fără a provoca pagube majore, au informat autorităţile locale, relatează AFP. 
10:10
Credincioșii îi celebrează pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, iar peste 1,8 milioane de români sunt buni de cinste, pentru că își sărbătoresc ziua de nume. 
10:00
O rezoluţie a Consiliului de Securitate al ONU, redactată de Rusia, care cerea tuturor ţărilor să împiedice "pentru totdeauna" amplasarea, ameninţarea sau utilizarea oricăror arme în spaţiul cosmic, a eşuat.
09:50
Rusia ar putea bombarda Marea Britanie cu aceleași rachete de croazieră care lovesc Ucraina - și nu există nicio modalitate de a le doborî, a avertizat un fost general de rang înalt.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.