Regula impusă de companiile aeriene. Ți se poate interzice să urci în avion dacă nu o respecți

StirileProtv.ro, 30 aprilie 2024 22:30

Pasagerii trebuie să fie atenți la modul în care se îmbracă atunci când călătoresc cu avionul. O fostă însoțitoare de bord, cu o experiență de 33 de ani, a explicat de ce unele ținute nu sunt acceptate de companiile aeriene.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 10 minute
13:50
Un individ de 59 de ani a pipăit o fată într-un microbuz și a ajuns în arest. Bărbatul este cercetat pentru agresiune sexuală împotriva unui minor.
13:50
O femeie de 38 de ani din oraşul Luduş, judeţul Mureş, a fost atacată de doi câini agresivi, rasa Presa Canario, cu urechile cupate. 
Acum 30 minute
13:40
Un complet de trei judecători ai Curţii Penale Internaţionale (CPI) urmează să se pronunţe asupra cererii formulate luni de procurorul-şef al acestei instanţe, privind conflictul dintre israel și Hamas.
13:40
Caz șocant la Drobeta-Turnu Severin. Mai mulți copii aflați în grija statului au fost abuzați sexual de doi angajați care ar fi trebuit să aibă grijă de ei.  
13:40
Un pasager a murit și alte peste 30 au fost rănite pe un zbor Singapore Airlines de la Londra la Singapore, lovit de turbulențe severe, scrie BBC. 
Acum o oră
13:20
Întâmplare teribilă într-o familie din județul Vaslui marți dimineață. Un bărbat și-ar fi înjunghiat mortal soția apoi și-a luat viața în propria casă.
13:10
Jennifer Lopez si Ben Affleck ar fi în pragul divorțului pentru a doua oară. Cel puțin acestea sunt informațiile vehiculate în ultimele săptămâni. 
13:10
Pe 15 iunie se organizează cea mai mare PARADĂ MOTO din lume. Sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”, evenimentul își propune să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbătorii spiritul libertății și al comunității moto.
13:10
Belgia, care deţine în acest semestru preşedinţia prin rotaţie a Uniunii Europene şi, prin urmare, stabileşte agenda întâlnirilor, intenţionează să înceapă negocierile de aderare cu Ucraina şi Republica Moldova în luna iunie, informează marţi EFE.
13:10
Simfonia Apei 2024 este evenimentul din centrul Bucureștiului care adună oamenii dornici să vadă spectacolele de apă, muzică și lumini de la fântânile din Piața Unirii.
13:10
Războiul din spațiu reprezintă noua retorică a Moscovei, care acuză Statele Unite că desfășoară astfel de arme deasupra planetei. Anterior, și SUA acuzase Rusia într-o manieră similară.
13:10
Ministerul Finanțelor a ieșit marți pe piața externă să se împrumute în euro prin vânzarea de eurobonduri pe 8 ani și 13 ani, scrie Profit.ro.
13:00
Curtea Penală Internațională (CPI) a solicitat, luni, mandate de arestare pentru liderul Hamas Yahya Sinwar și premierul israelian Benjamin Netanyahu, acuzați de crime de război și crime împotriva umanității.
13:00
Un bărbat de 42 de ani, condamnat la doi ani şi 11 luni de închisoare în Italia pentru jaf, a fost prins pe aeroportul din Craiova.  
13:00
Fostul fundaş internaţional vest-german Karl-Heinz Schnellinger a murit, luni seară, la spitalul San Raffaele din Milano. El avea 85 de ani. 
Acum 2 ore
12:40
Cetățenii români pot călători în Turcia fără viză, în urma unui decret prezidențial anunțat cu ocazia vizitei premierului Marcel Ciolacu la Ankara, a anunțat presa turcă, marți. 
12:40
Saloanele specializate nu au dreptul să facă proceduri de tatuare cosmetică şi artistică persoanelor sub 18 ani şi nici proceduri de piercing corporal şi implant dermal minorilor. 
12:30
Cea mai bună pizza nu este în Italia, așa cum mulți ar crede având în vedere originea deliciosului preparat, pentru că titlul a fost acordat unei pizzerii din Marea Britanie, ce-i drept, a unui italian.
12:10
Avocatul şi procurorul britanic care a contribuit la încheierea politicii americane împotriva Curţii Penale Internaţionale (CPI) a cerut luni un mandat de arestare pentru premierul israelian Benjamin Netanyahu.
12:10
După divorțul de Lisa Bonet, Jason Momoa nu a avut, până acum, nicio iubită oficială.
12:10
Un renumit neurolog a dezvăluit secretul său pentru a preveni boala Alzheimer - dieta zilnică. 
Acum 4 ore
11:50
Printre milioanele de conturi de pe rețelele de socializare sunt și mulți utilizatori falși.
11:40
Deputatul PNL Florin Roman susține că deputatul liberal Dan Vîlceanu l-a bătut la ieşirea din sala de plen, marți, ”în mod golănesc”, cu o lovitură cu genunchiul în zona nasului.  
11:40
Trebuie să ne pregătim pentru o recesiune care lovește consumatorii, strânge companiile și trage în jos acțiunile, a avertizat un economist veteran, citat de Business Insider.
11:40
Un cod galben de furtuni care se va extinde în jumătate de țară a fost emis marți de ANM. Avertizarea este valabilă la început în nouă județe din sud, iar apoi se extinde până joi în jumătate de țară.
11:20
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le cere aliaților occidentali să se implice mai direct în război, ajutând la interceptarea rachetelor ruseşti deasupra teritoriului Ucrainei.
11:10
Iar acum vorbim despre modele de primari și despre investiții inteligente. Pe 9 iunie avem alegeri locale și trebuie să știm ce să le cerem aleșilor.
11:00
Un ucrainean care a introdus o petardă în vaginul soției sale, apoi i-a dat foc, este judecat în Cehia. Femeia, grav rănită, a supraviețuit datorită efortului susținut ale medicilor, care au efectuat o operație de reconstrucție.
11:00
Compania niponă Kirin Holdings scoate pe piață o lingură electrică, menită să îmbunătățească gustul mâncării, dar și să-l ajute pe cel care o folosește să se hrănească mai sănătos. 
11:00
Actriţa americană Scarlett Johansson s-a declarat "şocată" şi "înfuriată" de "strania" asemănare dintre o voce ChatGPT şi vocea sa, relatează marţi DPA/PA Media şi AFP.  
11:00
Presa din România s-a unit pentru a controla utilizarea propriului conţinut online şi pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a acestuia.
10:50
Cel mai așteptat moment al verii de către toți microbiștii, cel în care se va da fluierul de start pentru EURO 2024, este tot mai aproape!
10:50
În vreme ce Ucraina, în buncăre, reușește să organizeze o procedură transparentă pentru a alege un șef pentru lupta anticorupție, în România tema pare a fi dispărut de pe agendă.
10:50
Observatorii internaționali sugerează că desfășurarea rusă în apropierea orașului de graniță Sumy este un efort de a atrage forțele ucrainene departe de alte zone - în special din regiunea Harkov, la aproximativ 150 de kilometri sud de-a lungul graniței.
10:40
Un cutremur cu magnitudinea 6 şi intensitatea 4 pe scara seismică niponă cu 7 niveluri s-a produs în regiunea insulei Hahajima din Japonia, marţi, în jurul orei locale 9:39. 
10:40
Administrația Biden urmărește îndeaproape modul în care Iranul va reacționa în continuare la moartea subită a președintelui său, Ebrahim Raisi.
10:40
Pot sau nu să mănânc fructe în fiecare zi? Există vreo diferență între fructe și legume? Răspunsurile le aflăm de la medicul nutriționist Mihaela Bilic. Începe Doctor de Bine.  
10:20
Nouă persoane acuzate de acte de sabotaj la ordinul serviciilor secrete rusești au fost arestate în Polonia, a anunțat premierul Donald Tusk. Țara a devenit o țintă cheie după sprijinul acordat Ucrainei.
10:20
O serie de cutremure de o intensitate inedită în ultimii 40 de ani au fost înregistrate luni seara în regiunea vulcanică a Câmpiilor Flegree, lângă Napoli, sudul Italiei, fără a provoca pagube majore, au informat autorităţile locale, relatează AFP. 
10:10
Credincioșii îi celebrează pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, iar peste 1,8 milioane de români sunt buni de cinste, pentru că își sărbătoresc ziua de nume. 
10:00
O rezoluţie a Consiliului de Securitate al ONU, redactată de Rusia, care cerea tuturor ţărilor să împiedice "pentru totdeauna" amplasarea, ameninţarea sau utilizarea oricăror arme în spaţiul cosmic, a eşuat.
Acum 6 ore
09:50
Rusia ar putea bombarda Marea Britanie cu aceleași rachete de croazieră care lovesc Ucraina - și nu există nicio modalitate de a le doborî, a avertizat un fost general de rang înalt.
09:50
Meteorologii anunţă temperaturi peste cele obişnuite în această perioadă în jumătatea de nord a ţării şi sub cele obişnuite, în jumătatea sudică, în următoarea perioadă. 
09:40
Un bărbat de 52 de ani din Bistriţa a fost găsit mort, luni, într-un autoturism parcat în apropierea unui imobil dn municipiu. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili care sunt cauzele şi împrejurările în care a avut loc decesul. 
09:10
O mașină de poliție, aflată în misiune, a fost implicată luni într-un accident în Craiova.
09:10
Un fulger produs luni seară în oraşul Dresda din estul Germaniei a rănit zece persoane, dintre care patru au suferit răni grave, transmite marţi agenţia DPA. 
09:00
În peisajul turistic european, un oraș din România reușește să atragă atenția străinilor ca destinație care merită vizitată. 
08:50
O furtună cu grindină a făcut prăpăd într-un oraș din vestul Poloniei. Televiziunile de acolo au transmis imagini cu oameni în ținută de vară în timp ce merg pe trotuar prin șuvoaie amestecate cu gheață.
08:30
Kremlinul a confiscat activele unor companii occidentale din Rusia prin decrete semnate de preşedintele Vladimir Putin şi ordine judecătoreşti legate de procese pentru proiecte oprite sau fonduri blocate pe fondul sancţiunilor occidentale.
08:30
Premierul Regatului Unit a prezentat public scuze și a vorbit de o „nedreptate teribilă” în scandalul sângelui contaminat, care i-a indignat pe britanici. 
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.