Expoziție dedicată trubei ABBA, la Malmo, în Suedia. Vizitatorii au ocazia să admire o colecție impresionantă de costume

StirileProtv.ro, 1 mai 2024 08:30

Fanii ABBA sunt invitați într-o călătorie captivantă. În Suedia a fost inaugurată o expoziție dedicată celebrei trupe care a scris istorie.  

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
22:30
O dronă cu rază lungă de acțiune dezvoltată de Ucraina este responsabilă pentru marea majoritate a atacurilor reușite ale Kievului asupra rafinăriilor de petrol rusești, relatează Ukrainska Pravda.
22:30
Socrul mare de la nunta din judeţul Teleorman care a blocat circulaţia în localitatea Buzescu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ. 
Acum o oră
22:20
Miniştrii PSD Florin Barbu şi Ştefan Radu Oprea au participat, miercuri, la inaugurarea unei fabrici în judeţul Olt, investiţie de 8 milioane de euro, care până la finalul anului va avea o sută de angajaţi.
22:10
Femeia care a accidentat-o mortal pe Anastasia, o fetiţă de 4 ani, evenimentul având loc în comuna Scobinţi din judeţul Iaşi, a fost trimisă în judecată şi pentru ucidere din culpă. 
22:00
Vladimir Putin cere producție sporită de armament în Rusia, vorbind despre o „dublare și o triplare” a eforturilor în această direcție.
Acum 2 ore
21:50
Horoscop 16 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cam cu de toate. Avem și treabă, dar ne putem oferi și un respiro ca să ne destresăm. E bine să alternăm relaxarea cu munca.
21:30
Un bărbat în vârstă de 71 de ani, rezident în Levice, este aparent suspectat de atacul asupra premierului slovac Robert Fico.
21:30
Prim-ministrul slovac Robert Fico se zbate "între viaţă şi moarte" după ce a fost rănit miercuri cu mai multe focuri de armă în urma unei reuniuni a cabinetului său este supus unei "intervenţii medicale de urgenţă", informează AFP.
21:20
Acești gemeni "păianjen" din Indonezia sunt conectați la nivelul pelvisului în așa fel încât posedă trei picioare, patru brațe și un penis, o condiție atât de rară încât afectează doar unul din 2 milioane de oameni.
21:20
Un fost secretar general al NATO e de părere că Alianța ar trebui să își folosească apărarea aeriană pentru a intercepta atacurile aeriene rusești și că rachetele ar putea fi lansate din Polonia și România.
21:20
Un bărbat de 85 de ani a fost găsit decedat într-un apartament din Cluj-Napoca, în care, miercuri, a izbucnit un incendiu de la o oală uitată pe foc.
21:10
Estonia, stat membru NATO, a discutat „serios” despre trimiterea de trupe în Ucraina în roluri poziționate departe de liniile de front, potrivit unui oficial din domeniul securității naționale, citat de Business Insider.
21:10
Un avion de linie cu 468 de persoane la bord care se îndrepta din Indonezia spre Arabia Saudită a efectuat miercuri o aterizare de urgenţă la Makassar, în sudul indonezian, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare. 
Acum 4 ore
20:40
Gameloft România, subsidiara grupului francez care este unul dintre cei mai mari producători de jocuri pentru smartphone, își închide sucursala din Cluj-Napoca și va concedia angajații, scrie Profit.ro. 
20:30
„Atentatul la viaţa premierului slovac Robert Fico nu are nicio justificare, este o crimă odioasă”, spune liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care i-a trimis o telegramă omologului său slovac, Zuzana Caputova.
20:30
După despărțirea de frumoasa Karoline Lima, femeia care i-a dăruit o fetiță brazilianului de 26 de ani, Eder Militao și-a oficializat relația cu modelul Taina Castro, fosta parteneră a fotbalistului Leo Pereira, fundașul celor de la Flamengo. Eder Militao a făcut schimb de partenere cu Leo Pereira × Până acum nimic ieșit din comun, însă Karoline Lima, fosta parteneră a lui Eder Militao, este acum iubita lui Leo Pereira. Eder Militao și-a făcut publică relația cu Taina Castro prin intermediul unu...
20:30
Gigi Becali a fost în centrul atenției, sâmbătă seara, la meciul cu CFR Cluj (0-1) în urma căruia FCSB a primit trofeul de campioană.
20:20
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri că Israelul va ataca Turcia "mai devreme sau mai târziu" dacă reuşeşte să învingă în războiul cu Hamas din Fâşia Gaza.
20:10
Politologul Cristian Pîrvulescu a analizat tentativa de asasinare asupra prim-ministrului Slovaciei, Robert Fico, care a avut loc miercuri (15 mai), în fața Casei de Cultură din orașul Handlova.
20:10
Cel mai consumat și mai ieftin pește - hamsia - se regăsește zilele acestea, din belșug, în bărcile pescarilor care se întorc din larg. Marea, neobișnuit de caldă, a favorizat înmulțirea acestor pești.
20:00
Armata ucraineană suține că forțele sale au respins, în parte, trupele ruse din orașul Vovceansk, din regiunea Harkov.
20:00
Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie cu ajutorul unei platforme online - „România Atractivă”.  
19:50
Întâmplare șocantă, surprinsă în Brașov. Un bărbat de 50 de ani a fost reținut și este acuzat că ar fi intrat cu mașina, intenționat, în autoturismul în care se aflau soția lui - de care era despărțit, și copiii lor.
19:50
Sunt zile cu emoții pentru 500.000 de elevi de școală primară, care trec - precum colegii de a opta - printr-o Evaluare Națională a cunoștințelor.  
19:50
Banii europeni nu vor fi pompați la infinit în agricultură. Deja, pentru mai multe linii accesibile fermierilor în exercițiile financiare trecute, fondurile sunt mai mici.  
19:40
Consiliul Concurenței face verificări la comercianți pentru a vedea dacă sunt justificate majorările la detergenți.  
19:40
După ce au descoperit numeroase probleme în piețe, inspectorii de la protecția consumatorilor cer reguli noi pentru comercianții care vând fructe și legume.
19:40
Europa este uluită de vestea-șoc primită miercuri după-amiază. Premierul Slovaciei a fost împușcat de mai multe ori. Este la spital, cu răni care îi amenință viața, după o tentativă de asasinat.
19:30
Simona Halep, numărul 1149 WTA, revenită în martie după o suspendare îndelungată, a abandonat, miercuri, în prmul tur al turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris.
19:30
Doi români, acuzați că au făcut parte dintr-o rețea de traficanți de permise de conducere congoleze false, au fost condamnați definitiv.
19:20
O crimă de o violență extremă a fost comisă pe stradă, în văzut lumii, în cartierul Crângași din Capitală.   
19:20
Economia României a frânat puternic în primele luni ale anului. Potrivit datelor de la Statistică, Produsul Intern Brut a avut o creștere timidă de 0,1 la sută în primul trimestru față de aceeași perioadă a anului trecut.  
Acum 6 ore
18:50
Premierul slovac Robert Fico, care a fost împuşcat miercuri într-un oraş din provincie, a preluat puterea în octombrie anul trecut pentru a patra oară și-a orientat politica externă a ţării către viziuni mai pro-ruse, relatează Reuters.
18:40
Un bărbat din Turda, judeţul Cluj, a fost amendat cu 8.000 de lei pe motiv că şi-a chinuit câinele, pe care îl ţinea în lanţ, fără mâncare şi apă. Animalul a fost ridicat şi predat unei asociaţii, pentru a primi îngrijirile necesare. 
18:20
Finlanda intenţionează să schimbe regulile de recrutare astfel încât mii de rezervişti să poată contribui la patrularea de-a lungul frontierei cu Rusia în cazul în care ar exista un val brusc de migranţi, a anunţat miercuri guvernul de la Helsinki.
18:10
Alegerea de a locui într-un azil pentru seniori vine cu o serie de beneficii sociale care pot îmbunătăți calitatea vieții în anii de aur.
18:10
Interpolul emite o alertă roşie pe numele deţinutului evadat Mohamed Amra, alias „Misca”, căutat în continuare, în urma atacului din Franța.
18:00
Pe măsură ce ne confruntăm cu schimbările climatice și cu o nevoie tot mai mare de sustenabilitate, energia regenerabilă a devenit o necesitate, nu o opțiune.
18:00
Doi tineri au fost găsiți morți, miercuri după-amiază, în Munții Maramureșului, la peste 1.900 de metri altitudine.
17:50
Blugii evazați pentru femei sunt un stil de blugi ușor de recunoscut, creând un aspect remarcabil care a trecut testul timpului.
17:40
Analistul de politică externă Iulian Chifu, președinte al Centrului de Prevenire a Conflictelor, spune că ”este un șoc” faptul că un ”asemenea eveniment”, precum cel al împușcării premierului slovac Robert Fico, s-a întâmplat ”în centrul Europei”.    
17:40
Un bărbat de 62 de ani din Republica Moldova a fost salvat după patru zile în care a stat captiv într-un beci improvizat pe un câmp, rănit, după ce a fost înjunghiat. 
17:40
Crimă de o violență extremă, în plină stradă! Un bărbat a fost atacat și lovit fără milă, cu parii, până a murit, pe un bulevard din Capitală.
17:20
Individul care a încercat să-l asasineze pe Robert Fico a fost imobilizat și încătușat imediat ce și-a descărcat arma în premierul Slovaciei.
17:20
Un bărbat de 50 de ani din județul Brașov a fost reținut, după ce ar fi intrat cu mașina, intenționat, într-un alt vehicul în care se aflau fosta soție și cei doi copii ai lor.  
17:10
Președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu au reacționat public, miercuri, după atacul criminal asupra premierului Slovaciei, Robert Fico, care a fost împușcat în orașul Handlova, la aproximativ 150 de kilometri de Bratislava.    
17:10
Premierul slovac Robert Fico a fost rănit într-un atac armat, în urma unei şedinţe de Guvern, miercuri, potrivit agenţiei TASR, relatează Reuters.
Acum 8 ore
16:40
Topul celor mai doriți angajatori din 2024 este deschis de compania Microsoft, fondată de Bill Gates. Urmează Google, pe poziția a doua, și alte multinaționale celebre high-tech.
16:40
Clienții vor fi informaţi cu privire la micşorarea cantităţii de produs care are ambalajul şi forma identice şi care este vândut la acelaşi preţ. 
16:30
Medicamentele care au ţinut prima pagină a ziarelor, mai întâi ca tratament pentru diabetul zaharat de tip 2, apoi ca ajutor pentru pierderea în greutate, cunoscute drept Ozempic sau Wegovy, ar putea aduce beneficii. 
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.