Când vine vorba despre relaxare, "Willow" este puma cea mai tare. Locul în care animalul a lenevit aproape o zi întreagă

StirileProtv.ro, 1 mai 2024 08:40

Imagini cum rar s-au mai văzut au fost surprinse la grădina zoologică din Oakland, California.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
22:00
Vladimir Putin cere producție sporită de armament în Rusia, vorbind despre o „dublare și o triplare” a eforturilor în această direcție.
Acum 15 minute
21:50
Horoscop 16 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cam cu de toate. Avem și treabă, dar ne putem oferi și un respiro ca să ne destresăm. E bine să alternăm relaxarea cu munca.
Acum o oră
21:30
Un bărbat în vârstă de 71 de ani, rezident în Levice, este aparent suspectat de atacul asupra premierului slovac Robert Fico.
21:30
Prim-ministrul slovac Robert Fico se zbate "între viaţă şi moarte" după ce a fost rănit miercuri cu mai multe focuri de armă în urma unei reuniuni a cabinetului său este supus unei "intervenţii medicale de urgenţă", informează AFP.
21:20
Acești gemeni "păianjen" din Indonezia sunt conectați la nivelul pelvisului în așa fel încât posedă trei picioare, patru brațe și un penis, o condiție atât de rară încât afectează doar unul din 2 milioane de oameni.
21:20
Un fost secretar general al NATO e de părere că Alianța ar trebui să își folosească apărarea aeriană pentru a intercepta atacurile aeriene rusești și că rachetele ar putea fi lansate din Polonia și România.
21:20
Un bărbat de 85 de ani a fost găsit decedat într-un apartament din Cluj-Napoca, în care, miercuri, a izbucnit un incendiu de la o oală uitată pe foc.
21:10
Estonia, stat membru NATO, a discutat „serios” despre trimiterea de trupe în Ucraina în roluri poziționate departe de liniile de front, potrivit unui oficial din domeniul securității naționale, citat de Business Insider.
21:10
Un avion de linie cu 468 de persoane la bord care se îndrepta din Indonezia spre Arabia Saudită a efectuat miercuri o aterizare de urgenţă la Makassar, în sudul indonezian, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare. 
Acum 2 ore
20:40
Gameloft România, subsidiara grupului francez care este unul dintre cei mai mari producători de jocuri pentru smartphone, își închide sucursala din Cluj-Napoca și va concedia angajații, scrie Profit.ro. 
20:30
„Atentatul la viaţa premierului slovac Robert Fico nu are nicio justificare, este o crimă odioasă”, spune liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care i-a trimis o telegramă omologului său slovac, Zuzana Caputova.
20:30
După despărțirea de frumoasa Karoline Lima, femeia care i-a dăruit o fetiță brazilianului de 26 de ani, Eder Militao și-a oficializat relația cu modelul Taina Castro, fosta parteneră a fotbalistului Leo Pereira, fundașul celor de la Flamengo. Eder Militao a făcut schimb de partenere cu Leo Pereira × Până acum nimic ieșit din comun, însă Karoline Lima, fosta parteneră a lui Eder Militao, este acum iubita lui Leo Pereira. Eder Militao și-a făcut publică relația cu Taina Castro prin intermediul unu...
20:30
Gigi Becali a fost în centrul atenției, sâmbătă seara, la meciul cu CFR Cluj (0-1) în urma căruia FCSB a primit trofeul de campioană.
20:20
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri că Israelul va ataca Turcia "mai devreme sau mai târziu" dacă reuşeşte să învingă în războiul cu Hamas din Fâşia Gaza.
20:10
Politologul Cristian Pîrvulescu a analizat tentativa de asasinare asupra prim-ministrului Slovaciei, Robert Fico, care a avut loc miercuri (15 mai), în fața Casei de Cultură din orașul Handlova.
20:10
Cel mai consumat și mai ieftin pește - hamsia - se regăsește zilele acestea, din belșug, în bărcile pescarilor care se întorc din larg. Marea, neobișnuit de caldă, a favorizat înmulțirea acestor pești.
Acum 4 ore
20:00
Armata ucraineană suține că forțele sale au respins, în parte, trupele ruse din orașul Vovceansk, din regiunea Harkov.
20:00
Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie cu ajutorul unei platforme online - „România Atractivă”.  
19:50
Întâmplare șocantă, surprinsă în Brașov. Un bărbat de 50 de ani a fost reținut și este acuzat că ar fi intrat cu mașina, intenționat, în autoturismul în care se aflau soția lui - de care era despărțit, și copiii lor.
19:50
Sunt zile cu emoții pentru 500.000 de elevi de școală primară, care trec - precum colegii de a opta - printr-o Evaluare Națională a cunoștințelor.  
19:50
Banii europeni nu vor fi pompați la infinit în agricultură. Deja, pentru mai multe linii accesibile fermierilor în exercițiile financiare trecute, fondurile sunt mai mici.  
19:40
Consiliul Concurenței face verificări la comercianți pentru a vedea dacă sunt justificate majorările la detergenți.  
19:40
După ce au descoperit numeroase probleme în piețe, inspectorii de la protecția consumatorilor cer reguli noi pentru comercianții care vând fructe și legume.
19:40
Europa este uluită de vestea-șoc primită miercuri după-amiază. Premierul Slovaciei a fost împușcat de mai multe ori. Este la spital, cu răni care îi amenință viața, după o tentativă de asasinat.
19:30
Simona Halep, numărul 1149 WTA, revenită în martie după o suspendare îndelungată, a abandonat, miercuri, în prmul tur al turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris.
19:30
Doi români, acuzați că au făcut parte dintr-o rețea de traficanți de permise de conducere congoleze false, au fost condamnați definitiv.
19:20
O crimă de o violență extremă a fost comisă pe stradă, în văzut lumii, în cartierul Crângași din Capitală.   
19:20
Economia României a frânat puternic în primele luni ale anului. Potrivit datelor de la Statistică, Produsul Intern Brut a avut o creștere timidă de 0,1 la sută în primul trimestru față de aceeași perioadă a anului trecut.  
18:50
Premierul slovac Robert Fico, care a fost împuşcat miercuri într-un oraş din provincie, a preluat puterea în octombrie anul trecut pentru a patra oară și-a orientat politica externă a ţării către viziuni mai pro-ruse, relatează Reuters.
18:40
Un bărbat din Turda, judeţul Cluj, a fost amendat cu 8.000 de lei pe motiv că şi-a chinuit câinele, pe care îl ţinea în lanţ, fără mâncare şi apă. Animalul a fost ridicat şi predat unei asociaţii, pentru a primi îngrijirile necesare. 
18:20
Finlanda intenţionează să schimbe regulile de recrutare astfel încât mii de rezervişti să poată contribui la patrularea de-a lungul frontierei cu Rusia în cazul în care ar exista un val brusc de migranţi, a anunţat miercuri guvernul de la Helsinki.
18:10
Alegerea de a locui într-un azil pentru seniori vine cu o serie de beneficii sociale care pot îmbunătăți calitatea vieții în anii de aur.
18:10
Interpolul emite o alertă roşie pe numele deţinutului evadat Mohamed Amra, alias „Misca”, căutat în continuare, în urma atacului din Franța.
Acum 6 ore
18:00
Pe măsură ce ne confruntăm cu schimbările climatice și cu o nevoie tot mai mare de sustenabilitate, energia regenerabilă a devenit o necesitate, nu o opțiune.
18:00
Doi tineri au fost găsiți morți, miercuri după-amiază, în Munții Maramureșului, la peste 1.900 de metri altitudine.
17:50
Blugii evazați pentru femei sunt un stil de blugi ușor de recunoscut, creând un aspect remarcabil care a trecut testul timpului.
17:40
Analistul de politică externă Iulian Chifu, președinte al Centrului de Prevenire a Conflictelor, spune că ”este un șoc” faptul că un ”asemenea eveniment”, precum cel al împușcării premierului slovac Robert Fico, s-a întâmplat ”în centrul Europei”.    
17:40
Un bărbat de 62 de ani din Republica Moldova a fost salvat după patru zile în care a stat captiv într-un beci improvizat pe un câmp, rănit, după ce a fost înjunghiat. 
17:40
Crimă de o violență extremă, în plină stradă! Un bărbat a fost atacat și lovit fără milă, cu parii, până a murit, pe un bulevard din Capitală.
17:20
Individul care a încercat să-l asasineze pe Robert Fico a fost imobilizat și încătușat imediat ce și-a descărcat arma în premierul Slovaciei.
17:20
Un bărbat de 50 de ani din județul Brașov a fost reținut, după ce ar fi intrat cu mașina, intenționat, într-un alt vehicul în care se aflau fosta soție și cei doi copii ai lor.  
17:10
Președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu au reacționat public, miercuri, după atacul criminal asupra premierului Slovaciei, Robert Fico, care a fost împușcat în orașul Handlova, la aproximativ 150 de kilometri de Bratislava.    
17:10
Premierul slovac Robert Fico a fost rănit într-un atac armat, în urma unei şedinţe de Guvern, miercuri, potrivit agenţiei TASR, relatează Reuters.
16:40
Topul celor mai doriți angajatori din 2024 este deschis de compania Microsoft, fondată de Bill Gates. Urmează Google, pe poziția a doua, și alte multinaționale celebre high-tech.
16:40
Clienții vor fi informaţi cu privire la micşorarea cantităţii de produs care are ambalajul şi forma identice şi care este vândut la acelaşi preţ. 
16:30
Medicamentele care au ţinut prima pagină a ziarelor, mai întâi ca tratament pentru diabetul zaharat de tip 2, apoi ca ajutor pentru pierderea în greutate, cunoscute drept Ozempic sau Wegovy, ar putea aduce beneficii. 
16:20
Premierul Slovaciei,Robert Fico, a fost rănit într-un schimb de focuri de armă și a fost transportat la spital, anunță Associated Press.  
16:10
Polițiștii și jandarmii au desfășurat o acțiune de identificare a elevilor chiulangii din Sălaj. 130 de elevi care absentau nejustificat de la școală au fost găsiți miercuri. Elevii au primit sfaturi, și, în anumite situații, amenzi de la oamenii legii.
16:10
Armata Rusiei pare că a schimbat tactica pe frontul din Ucraina, fapt pentru care a încetinit ofensiva.
Acum 8 ore
16:00
Cancerul de col uterin, care poate fi prevenit în mare măsură prin vaccinarea anti-HPV, continuă să provoace un număr mare de decese la nivel mondial, iar una dintre cauzele principale este rata scăzută de testare. 
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.