Poliţiştii din București, alertaţi după ce un bărbat a fost băgat cu forţa într-o dubă, în parcarea unui complex rezidenţial

StirileProtv.ro, 2 mai 2024 21:10

Poliţiştii din Bucureşti au fost alertaţi, joi, după ce un bărbat a fost băgat cu forţa într-o dubă, în parcarea unui complex rezidenţial. El a fost căutat de oamenii legii, fiind găsit pe o stradă şi dus la Spitalul Elias.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
12:30
Guvernul chinez a prezentat vineri un set de măsuri ambiţioase pentru a stabiliza o piaţă imobiliară în criză, autorizând autorităţile locale să cumpere "unele" apartamente nevândute, informează Reuters şi AFP.
Acum 15 minute
12:20
Un Airbus 380 modificat, de un lux absolut ireal, ar fi fost pregătit special pentru un român, scrie BoardingPass, site specializat în informații din domeniul aviatic. Aeronava ”tunată” este prezentată ca un ”conac zburător” și are până și un salon auto.
12:20
Şapte bărbaţi din judeţul Dâmboviţa sunt cercetaţi, patru în stare de arest preventiv, într-un dosar de tentativă de omor, lovire şi alte violenţe şi mărturie mincinoasă, deschis în urma unei altercaţii în care au fost implicate mai multe persoane.
Acum 30 minute
12:10
Trei avioane de luptă ruse au fost distruse şi mai multe clădiri au fost avariate în atacuri ucrainene asupra bazei aeriene militare Belbek.
Acum o oră
11:50
În perioada 18–20 mai, la Ateneul Român, va avea loc cea de-a șaptea ediție a festivalului de conferințe „Despre lumea în care trăim“.
11:50
Marcel Ciolacu a declarat la Iaşi, întrebat despre efectele inflaţiei asupra românilor, că trendul inflaţiei este descendent şi că la momentul preluării mandatului de prim-ministru inflaţia a fost de peste 10%, iar pe finalul acestui an va coborî sub 5%.
11:40
Virusuri necunoscute, pe care nimeni nu le are în vizor, pot apărea brusc şi, precum coronavirusul (SARS-CoV-2), pot declanşa pandemii majore.
Acum 2 ore
11:30
Premierul slovac Robert Fico se află între viaţă şi moarte la două zile după tentativa de asasinat asupra sa, care a trimis unde de şoc în Europa, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban la postul public de radio, potrivit Reuters.
11:30
Guvernul SUA a decis joi ca marijuana să fie clasificată ca un drog mai puţin periculos, ceea ce înseamnă că este puţin probabil ca persoanele care consumă sau care deţin această substanţă să ajungă în viitor la închisoare. 
11:30
Rusia va răspunde cu aceeaşi monedă la orice comportament nuclear ambiguu din partea Occidentului, a declarat vineri ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov într-un amplu interviu acordat agenţiei oficiale de presă TASS, informează Reuters.
11:20
Cea de-a 67-a ediție a expoziției internaționale anuale World Press Photo va putea fi vizitată în perioada 18 mai - 7 iunie în București, în Piața Universității.
11:20
Prinţul William al Marii Britanii a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, care urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer, relatează Yahoo News.
11:00
Cher și-a etalat formele pe covorul roșu, luni seară, când a sărbătorit premiera noului film „Bob Mackie: Naked Illusion”, într-o ținută nonconformistă.
11:00
Mai mulți locuitori din orașul britanic Devon se plâng de ”stări îngrozitoare”, după ce rezervele de apă ale zonei au fost infestate de un parazit. Oamenii s-au revoltat și după ce regia de apă le-a oferit compensații de 17 euro pentru situația creată.  
11:00
O soție geloasă care a tăiat organul genital soțului ei și l-a aruncat în toaletă a fost închisă pentru aproape cinci ani, deși victima spune că iertat-o și acum o vrea înapoi, scrie Mirror.co.uk.
10:50
ANM a emis vineri dimineață un cod galben de vânt puternic pentru județe din centrul, nostrul și vestul țării, valabil până la ora 23:00.
10:40
Medicii slovaci se vor reuni luni pentru a evalua starea de sănătate a premierului Robert Fico şi a discuta posibilitatea de a-l transporta de la spitalul din Banska Bystrica, unde este internat în prezent după ce a fost împuşcat.
10:40
Un bărbat înarmat care încerca să incendieze o sinagogă la Rouen a fost ucis de poliţie, anunţă vineri ministrul francez de Interne Gérald Darmanin, relatează Le Monde.
Acum 4 ore
10:30
Când sunt știri false informațiile despre o statuie care plânge? Cât de credibilă este afirmația că o relicvă sfântă a dus la o vindecare miraculoasă? Și cum ar trebui să fie confirmată o apariție divină? 
10:30
 Top Seeds, companie antreprenorială românească specializată în furnizarea de soluții integrate în domeniul agricol, care ajunsese la un moment dat la un rulaj anual de peste 300 milioane lei, a intrat în insolvență.
10:20
De la reprezentarea plină de culoare a reginei Elisabeta a II-a realizată de Andy Warhol, până la portretele prinţesei Margaret, sora reginei, realizate de Cecil Beaton, o nouă expoziţie ce se va deschide la Londra.
10:00
Însărcinată, Hailey Bieber și-a lăsat burtica la vedere în timp ce a ieșit în oraș cu soțul Justin Bieber, joi, la aproape o săptămână după ce au anunțat public că vor fi părinți.
10:00
Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică americană Forbes, pentru a patra oară în cariera sa, informează Reuters.
10:00
Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat vineri lansarea platformei #nofake prin care românii pot raporta conținutul inadecvat pe care îl văd pe rețele de socializare.
10:00
Premierul ungar de dreapta Viktor Orban s-a prezentat joi drept "singurul rămas să lupte pentru pace" în UE după tentativa de asasinat asupra aliatului său, premierul social-democrat slovac Robert Fico, relatează agenţiile AFP şi MTI. 
09:50
China rămâne un „furnizor critic” pentru lume, iar eforturile pentru o decuplare completă rămân „dificile, dacă nu imposibile”, se arată într-un raport comercial al Allianz Trade, citat de CNBC.
09:50
Cu 19 zile înainte de invazia Rusiei în Ucraina în februarie 2022, președintele Vladimir Putin a aprobat lansarea în spațiu a unui nou satelit experimental numit Cosmos-2553.
09:40
O fetiță de 7 ani care și-a mestecat și mâncat părul timp de 5 ani a ajuns cu dureri la spital, unde medicii i-au scos din stomac un ghem de păr lung de peste 15 centimetri. 
09:30
Autoritățile au reușit să confirme identitatea unei fetițe care a fost abandonată într-un magazin din Lomita.
09:30
A crescut numărul de fraude cu numere de telefon false. Hackerii pot copia ușor orice identitate din agenda noastră.
09:20
Poliţia suedeză a reţinut mai multe persoane şi a izolat o zonă importantă din Stockholm după ce o patrulă a auzit presupuse focuri de armă în apropierea ambasadei Israelului, relatează Reuters.
09:10
Un bărbat din Botoșani a ajuns la Urgențe cu dureri cumplite, după ce și-a fracturat penisul în timpul unei partide sex cu iubita sa. Medicii spun că problema este rară, dar extrem de gravă. 
09:00
Specialişti de la Apele Române Mureş intervin pentru îndepărtarea sursei de infiltraţie a apelor pârâului Corund în subteranul Salinei Praid, fiind deviat cursul de apă şi consolidat un mal.
08:50
Avem plăcerea de a o prezenta pe Věra Sidlova, președinta a juriului pentru ediția 2024 a Effie Awards.
08:50
Concertele Coldplay de la București – poate cele mai așteptate din vara anului 2024 - vor fi sustenabile, iar amprenta de carbon va fi redusă la jumătate față de ultimul turneu al trupei, de acum opt ani.
08:40
La Cluj se fac ultimele pregătiri pentru Festivalul Internațional de Film Transilvania, ajuns la ediția cu numărul 23.
08:40
Aproximativ 6,6 milioane de români suferă de hipertensiune, iar dintre aceştia doar 68% sunt diagnosticaţi şi doar 59% iau tratament, arată Societatea Română de Hipertensiune.
08:40
Aliații NATO se apropie din ce în ce mai mult de a trimite trupe în Ucraina pentru a antrena forțele ucrainene, o mișcare care ar fi o altă estompare a unei linii roșii anterioare și ar putea atrage Statele Unite și Europa mai direct în război.
Acum 6 ore
08:30
În 1927, la Universitatea din Queensland, Australia, a început un experiment despre care nimeni nu ar fi crezut că, peste aproape 100 de ani, încă va continua. 
08:30
Un raton a întrerupt miercuri un meci din Major League Soccer, el intrând pe teren în timpul confruntării dintre Philadelphia Union şi New York City FC, relatează CNN.
08:20
Caz înfiorător la doar 20 de kilometri de granița cu România, în raionul Glodeni din Republica Moldova.
08:20
Aflat în vizită oficială în China, Vladimir Putin încearcă să arate lumii că el și Xi Jinping sunt mai apropiați ca niciodată. 
08:20
În comuna din Dolj care ar sta pe o pungă de gaze au fost începute foraje cu utilaje de mare tonaj.  
08:10
Vorbim acum despre mărunțiș. În timp ce numărul monedelor emise de Banca Națională crește, românii spun că de multe ori le rătăcesc prin buzunare ori ajung în pușculițele copiilor. Asta în vreme ce tinerii preferă plățile cu cardul. 
08:10
Geanta Lady Dior reinterpretată de un artist român la invitația cunoscutei case de modă a fost expusă la festivalul Romanian Creative Week.
08:10
Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri dimineață, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în perioada 20 mai – 17 iunie.
08:10
Cum ne creștem capacitatea de concentrare și de învățare? Nu doar cu informații, ci și cu Omega 3. 
08:00
Zeci de oameni au stat joi seară ore în șir în aeroportul din Cluj-Napoca după ce scannerele pentru verificarea bagajelor s-au defectat, iar ei nu au putut înainta spre poarta de îmbarcare.
08:00
O nouă modalitate de înșelăciune. Un bărbat în vârstă de 24 de ani a mers la un magazin din Bacău și s-a dat drept curier.
07:50
Vineri avem o zi cam răcoroasă, cu înnorări, vânt intens, dar şi câteva serii de averse, în special în vest, în nord-vest şi în zona centrală. 
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.