Selly va vorbi la evenimentul NATO, organizat la Miami. Radu Tudor: "Aşa va înţelege tânăra generaţie"

Antena3, 2 mai 2024 22:40

Selly va vorbi în cadrul NATO Youth Summit, organizat de NATO, la Miami, pentru tineri.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 10 minute
15:10
Horoscop 18 mai 2024. Berbecii au nevoie de spațiu pentru a-și reîncărca bateriile astăzi, iar Balanțele au de luat o decizie importantă care va veni cu consecințe.
15:10
Ministerul Digitalizării a lansat platforma #nofake, un site unde românii pot raporta conţinutul pe care îl consideră a fi fals pe Facebook, TikTok, Instagram, YouTube sau Google.
15:10
Aeroportul București-Sud, ce urmează a fi construit la sud de Capitală, în urma unui parteneriat ce va reuni autorități locale și centrale cu atribuții în domeniu, va fi dimensionat astfel încât să poată deservi peste 11 milioane de pasageri.
Acum o oră
14:30
Românii încep ușor - ușor să investească. Fie că vorbim despre bursă, fie că vorbim despre criptomonede, din ce în ce mai mulți aleg să investească bani pentru a-și asigura un viitor mai bun.
14:20
Sorin Grindenau, ministrul Transporturilor, a mers în vizită la şantierul Variantei Ocolitoare Timişoara Sud, astăzi, ocazie cu care a anunţat data finalizării lucrărilor, dar şi soluţia pentru problema locuitorilor din Urseni.
14:20
Analistul militar și realizatorul de televiziune Radu Tudor publică pe blogul său un interviu cu generalul Marius Crăciun, fostul Comandant al Forțelor pentru Operații Speciale.
14:20
Industria tutunului, adesea demonizată în discuțiile despre sănătatea publică, se află într-un moment extrem de important.
Acum 2 ore
14:10
Sunt mai multe categorii de drumuri pentru care şoferii trebuie să achite taxa de drum în 2024, iar costul rovinietei diferă.
14:00
Cererile de majorări de salarii ale românilor și facilitățile fiscale date în an electoral vor veni pe nota de plată de anul viitor, a atras atenţia economistul-şef al Băncii Naţionale a României (BNR), Valentin Lazea.
13:50
Ucigașul interlopului Emi Pian a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare.
13:30
Curs valutar BNR, 17 mai 2024. Moneda naţională creşte, vineri, în raport cu euro, dar scade comparativ cu dolarul american, arată cursul BNR.
13:20
Chef Florin Cărniceanu are o reţetă foarte interesantă pe care o puteţi încerca în weekend. Este ușor de gătit și poate fi pusă cu brio și la pachet.
Acum 4 ore
13:10
Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a dat declarații dezvăluind primele detalii despre Aeroportul București-Sud, ce urmează a fi construit la sud de Capitală, în urma unui parteneriat ce va reuni autorități locale și centrale cu atribuții în domeniu.
13:10
Cu câteva săptămâni înainte de invazia Ucrainei, Rusia a lansat în spațiu misiunea Kosmos 2553, cu scopul de a testa componente ale unui sistem antisatelit bazat pe arme nucleare.
13:10
Acum 2 ani de zile, după ediția unui celebru festival ținut pe Arena Națională, participanții, sub lipsa de reacție a organizatorilor, au vandalizat spațiile stadionului de fotbal.
13:10
România a înregistrat o creștere economică susținută în ultimele zece luni, de la preluarea guvernării de către Marcel Ciolacu.
13:00
Programul de guvernare al PSD își atinge obiectivele. Datele Institutului Național de Statistică (INS) arată că inflația a coborât la 5,9% în luna aprilie, îndreptându-se către ținta de 5% avansată de Premierul Ciolacu propusă pentru finalul acestui an, dar și o revenire solidă a consumului privat în primul trimestru.
12:30
Denunţatorul lui Nicusor DNA a fost audiat la DNA. Este vorba despre Mihai Enache, contracandidatul său la Primăria Bucureşti. Acesta a depus un denunţ în privinţa finanţării campaniei actualului primar.
12:30
Pokerul este mai mult decât un joc de cărți. Pentru cei care l-au aprofundat, pokerul este o artă în care trebuie să combini abilitățile cu strategia, aspectele psihologice și emoționale. Un joc distractiv, dar complex, în care ai nevoie de o mentalitate pozitivă pentru a avea succes.
12:00
Președintele Comisiei pentru energie din Senat, Antal Lorant, a explicat pe înţelesul românilor ce prevede Directiva Parlamentului European cu privire la centralele de apartament, dacă acestea se vor interzice sau nu şi cu ce pot fi înlocuite.
11:50
Capitala teatrală a lumii se mută la Craiova odată cu începerea Festivalului Internaţional Shakespeare. Peste 300 de spectacole de teatru, concerte, parade, ateliere şi lansări de carte au fost pregătite pentru vizitatori. Evenimentul ajuns la cea de-a 14-a ediţie va strânge în aceste zile la Craiova actori şi regizori celebri din întreaga lume.
11:40
Au apărut noi informaţii despre criminalul de 16 ani din Crângași care împreună cu un al tânăr au omorât un om în plină stradă.
11:30
Remus Pricopie, rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a anunţat că Emil Boc, fost premier şi primarul municipiului Cluj-Napoca, a acceptat invitaţia de a se întâlnit cu studenţii SNSPA.
11:20
Vedem în continuare ce ne aşteaptă în acest weekend la Imola, în Italia, la prima cursă de Formula 1 din Europa în acest nou sezon.
Acum 6 ore
11:00
11:00
Premierul Marcel Ciolacu a spus că regretă gluma făcută despre Moldova și susține că din funcția pe care o are nu ar fi trebuit să facă acest lucru.
11:00
Localităţi din mai multe judeţe primesc finanţare pentru proiecte de dezvoltare locală. Ministrul PNL al Dezvoltării, Adrian Veştea, a anunţat că a semnat 52 de contracte noi de finanţare prin Programul Național de Investiţii Anghel Saligny, în valoare de peste 690 de milioane de lei.
11:00
Piața imobiliară din Dubai, cunoscută pentru urcușurile si  coborâșurile sale ciclice, are investitori și analiști care îi  monitorizează îndeaproape dinamica și estimează traiectoria  pentru 2024.
10:30
Partidul Naţional Liberal din Satu Mare a organizat un eveniment de anvergură la care au partcipat peste o mie de persoane şi a marcat astfel lansarea candidaţilor săi pentru alegerile locale din 9 iunie.
10:20
Toate maşinile noi vândute din 2035 trebuie să producă zero emisii de dioxid de carbon. Este una dintre regulile aprobate de parlamentarii europeni.
10:10
Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo Cod galben de vreme rea, care vizează 18 județe ale țării.
10:00
Doua mari pelerinaje încep astăzi la noi în țară și mobilizează sute de mii de oameni la întâlnirea cu credința și tradiția.
10:00
Un singur oraș din România s-a calificat pentru titlul de Capitală Verde Europeană, acesta fiind al doilea an în care este selectat.
09:40
Candidatul PSD la Primăria Capitalei a anunţat că va construi o policlinică pentru copii, dar şi un Centru de Sănătate pentru seniorii din Sectorul 2. În plus, Gabriela Firea susţine că va relua proiectul unui Centru de Oncologie Pediatrică care însă, a fost blocat în ultimii 4 ani.
09:30
Israelul a marcat 76 ani de la înființarea statului printr-un evenimentul organizat la Bucuresti. Cu această ocazie, preşedintele Senatului a ţinut să sublinieze că indiferent cât de mari au fost presiunile internaţionale ori tensiunile diplomatice, România a rămas ţara care sprijină Israelul.
09:20
Scandal în plină stradă cu poliţia. Mai mulţi indivizi s-au ales cu dosare penale pentru ultraj după ce au sărit la bătaie. S-a întâmplat în oraşul Boldeşti-Scăeni din Prahova, după ce un apel la 112 anunţa faptul că la o petrecere muzica este mult prea tare.
09:20
Două fete de 5 şi 11 ani din Botoşani au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost lovite de un TIR chiar pe trecerea de pietoni. Tirul era condus de un şofer 59 de ani care se urcase băut la volan.
Acum 8 ore
09:10
ANM a publicat prognoza meteo pentru luna viitoare, astfel că românii pot afla cum va fi vremea în iunie, pentru că o parte din ei îşi încep deja concediile.
08:50
08:50
Prețul carburanților în România, 17 mai 2024. Motorina se ieftineşte uşor şi rămâne mai ieftină ca benzina, în trendul ultimelor zile.
08:40
Stilul de viață aglomerat pe care îl avem, lipsa de odihnă, alimentația necorespunzătoare sau plină de pesticide, ne poate distruge sistemul imunitar. Iar odată sistemul imunitar distrus, tor organismul are de suferit.
Acum 12 ore
06:10
Majoritatea românilor se luptă, în această perioadă, la fel ca în oricare altă perioadă de după sărbători, cu kilogramele în plus. Din păcate, dietele sunt atât de grele și de neplăcute... Dar totuși, vine vara, și este păcat să ne prindă nepregătiți în ceea ce privește greutatea.
05:20
Apar noi date cutremurătoare care justifică eliberarea inexplicabilă a celor trei tineri acuzați că l-au ucis pe Sorin Anghel la Padina.
Acum 24 ore
00:10
Mai sunt doar câteva zile până când cardurile de energie expiră. Iar românii care nu au folosit banii și nici nu i-au scos cash, îi vor pierde.
00:00
Război în Ucraina, ziua 814. China pledează pentru convocarea la timp a unei conferinţe internaţionale de pace recunoscută atât de Rusia, cât şi de Ucraina, cu participarea egală a tuturor părţilor şi discuţii corecte asupra tuturor opţiunilor.
16 mai 2024
23:40
O companie aeriană anunță că lansează rute noi, trei dintre ele către destinații din România, la prețuri mici.
23:20
Știți ce este o lună sabatică? Este un timp de care puțini dintre noi se pot bucura.
23:20
Apar noi date cutremurătoare care justifică eliberarea inexplicabilă a celor trei tineri acuzați că l-au ucis pe Sorin Anghel la Padina.
23:10
Doi polițiști din Craiova au salvat o fetiță, în vârstă de nouă ani, care se afla în stare de inconștiență în mașină alături de părinții ei.
23:00
România va avea încă un Drum Expres. Potrivit anunțului făcut de reprezentanții Ministerului Transporturilor, avizele de mediu pentru drumul de mare viteză au fost deja obținute.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.