Ploile au făcut ravagii în Sibiu. Traficul feroviar a fost oprit din cauza unor viituri, iar 11 gospodării au fost inundate

StirileProtv.ro, 8 mai 2024 19:10

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a anunţat că miercuri au fost inundate 11 gospodării în localitatea Ighişu Nou.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 4 ore
22:00
Elicopterul care a aterizat forţat în Iran şi în care se afla preşedintele Ebrahim Raisi a fost găsit de echipele de căutare, a anunţat televiziunea de stat, citată de The Guardian.
21:30
Sean "Diddy" Combs a recunoscut că a bătut-o pe fosta sa iubită Cassie în holul unui hotel în 2016, după ce CNN a publicat o înregistrare video cu agresiunea.
21:30
Certificatele de naștere, căsătorie și deces se pot elibera în format electronic în 15 județe. Cererea pentru ridicarea lor se completează online, însă titularii încă trebuie să meargă la ghișeu.
Acum 6 ore
21:10
Autorul atacului armat asupra premierului slovac Robert Fico s-ar putea să nu fi fost doar un "lup singuratic", cum s-a crezut până în prezent, a declarat duminică ministrul de Interne slovac Sutaj Estok.
21:10
Cercetătorii au descoperit că piramidele egiptene au fost construite iniţial de-a lungul unui braţ al Nilului, cu o lungime de 64 de km, pe care l-au numit Ahramat (piramide, în arabă), care a dispărut ulterior îngropat sub terenuri agricole şi deşert.
21:10
Horoscop 20 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăți. Avem energie și suntem puși pe treabă de luni, că sunt multe de făcut și mai apar oameni care se oferă să ne ajute.
20:20
Cum totul se schimbă în jurul nostru, nici transhumanța nu mai e la fel. Obiceiul respectat de moții din Apuseni s-a schimbat, iar căruțele au fost înlocuite cu mașini de teren, drumul de munte are asfalt și reședințele de vară - panouri solare.
20:20
Echipa engleză Manchester City a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, pe West Ham United şi a cucerit titlul de campioană a Angliei pentru a patra oară consecutiv.
20:10
Elicopterul care îl transporta pe preşedintele iranian Ebrahim Raisi s-a prăbuşit în apropiere de graniţa cu Azerbaidjanul.
20:10
Câmpurile s-au umplut de maci, semn că vara e aproape. În vestul țării, acolo unde florile au răsărit pe suprafețe mari, oamenii rămân muți în fața frumuseții lor fragile.
19:50
O nouă plângere penală a fost depusă, duminică, împotriva bonei de 69 de ani din București, filmată în timp ce lovește un copilaș de un an și două luni.
19:40
Un luxos magazin de bijuterii din centrul Parisului a fost prădat de indivizi înarmați.  
19:40
La alegerile din 9 iunie, România își va vota primarii și europarlamentarii. 542 de candidați se luptă pentru cele 33 de posturi de la Bruxelles.  
19:40
Ajuns la jumătate, festivalul de la Cannes împletește cum știe el mai bine farmecul defilărilor pe covorul roșu cu seriozitatea subiectelor și discuțiile captivante despre arta filmului.  
19:30
Nava care s-a scufundat sâmbătă la 50 de kilometri în larg de Sfântu Gheorghe a fost lovită chiar de ambarcațiunea care a ajutat la salvarea echipajului.
19:30
Un primar din Gorj s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat o femeie de 24 de ani. Victima se afla într-un grup de susținători ai unui partid politic.
19:30
Noaptea Muzeelor a fost prilej de „noapte albă” pentru iubitorii de artă, cultură și plimbare.
19:30
Produsele chimice pe care le folosim în agricultură și în locuințe au ținut inflația sus, în ultimul an, potrivit Institutului Național de Statistică.
Acum 8 ore
19:10
Trei motocicliști au murit într-un grav accident produs duminică după-amiază pe un drum din Vaslui.
19:10
O crimă înfiorătoare a avut loc într-un apartament din Sibiu. O tânără de 21 de ani a fost ucisă de prietenul ei cu trei ani mai mare, după o ceartă violentă.  
19:00
România, te iubesc! Emisiunea integrală din 19 mai 2024
18:50
Finlanda va propune un proiect de lege care să le permită agenţilor de frontieră să blocheze solicitanţii de azil care încearcă să intre din Rusia. Decizia ar putea determina Helsinki să-şi încalce temporar angajamentele internaţionale.
18:50
”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA I. Aproape jumătate, adică în jur de 44% din toți banii nerambursabili primiți de țara noastră de la Uniunea Europeană în ultimii 17 ani, au ajuns în agricultura românească.  
18:50
”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA a II-a. Fermierii români trebuie să își ia consultanți buni ca să poată accesa fondurile europene. Depind de aceste sume, pentru că, prin activitatea lor, nu sunt eligibili în fața băncilor.    
18:50
”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA a III-a. Ce trebuie să înțelegem este că banii europeni nu vor fi pompați la infinit în agricultură.
18:30
Un deținut căutat pentru evadare a fost prins după două ore, în Timișoara. Bărbatul de 54 de ani lucra la un punct exterior, dar a plecat de capul lui de acolo, astfel că va fi cercetat pentru evadare.
18:10
Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfăşurat duminică la Imola (Italia), obţinând a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1.
17:50
Liderul tentativei de lovitură de stat din Republica Democratică Congo, un activist din rândul diasporei congoleze stabilit în SUA, Christian Malanga, a fost împuşcat mortal de armată. 
17:40
Ministrul iranian de Interne, Ahmed Vahidi, a confirmat că un elicopter din convoiul care îl transporta pe președintele Ebrahim Raisi a făcut o aterizare forțată.
Acum 12 ore
16:40
Salvatorii din Iran încearcă să ajungă la un elicopter implicat într-un ”incident” în timp ce călătorea cu un un grup de persoane între care se afla preşedintele Ebrahim Raisi, a informat duminică televiziunea de stat iraniană.
16:20
Ministrul britanic al Apărării a declarat că este foarte îngrijorat de recenta întărire a relaţiilor diplomatice dintre preşedintele chinez Xi Jinping şi omologul său rus Vladimir Putin, declarând că aceasta reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei.
16:00
Duminică, 19 mai, Loteria Română organizează noi extrageri la Loto 6/49. La categoria I reportul înregistrat este de peste 3,68 milioane de lei. 
15:50
În lumina frumuseții sale naturale și a atmosferei pline de viață, stațiunea Mamaia este una dintre cele mai apreciate locații de vară din România.
15:50
România se evidențiază ca o destinație de cicloturism ecoturistic ce oferă o varietate impresionantă de peisaje naturale și experiențe autentice.
15:50
ChatGPT este din ce în ce mai puternic, iar noul său model, GPT-4o, aduce o mulțime de caracteristici noi și actualizări pentru cel mai cunoscut chatbot AI din lume.
15:40
Fostul campion naţional Sorin Pop, antrenor secund la Ştiinţa Explorări Baia Mare, a încetat din viaţă la doar 56 de ani, a anunţat Federaţia Română de Volei, duminică, pe pagina sa de Facebook.
15:30
O lovitură aeriană israeliană a provocat, duminică în zori, moartea a cel puţin 31 de persoane în tabăra de refugiaţi de la Nuseirat, în centrul Fâşiei Gaza, devastată de peste şapte luni de război, a anunţat Protecţia civilă, citată de AFP.
15:30
Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă, Județul Alba, este un ansamblu de monumente istorice și arhitecturale de excepție din România.
15:10
Două persoane au murit, iar alte cinci au fost date dispărute, după o presupusă coliziune care a implicat o mică barcă cu motor şi o navă de croazieră pe fluviul Dunărea, la nord de Budapesta.  
15:10
Starlink va asigura internetul pentru sectorul medical în zonele izolate din Indonezia. Serviciul a fost inaugurat chiar de miliardarul Elon Musk, care a aterizat în bali cu un avion privat.
15:00
Un avion al armatei americane a aterizat, sâmbătă, la Chișinău. La bordul aeronavei militare s-au aflat soldați, dar și echipamente de apărare și medicale.
15:00
Un tânăr din Sibiu, în vârstă de 24 de ani, a fost reţinut pentru că şi-a omorât prietena, o tânără de 21 de ani din judeţul Braşov. 
14:50
Evadarea lui Mohamed Amra, un traficant de droguri poreclit „Musca”, care a reușit să fugă marți dintr-o dubă a poliției franceze într-o ambuscadă, a adus pe agenda europeană o dezbatere aparent stranie. 
14:30
Deși există multe cauze diferite pentru umflarea picioarelor și gleznelor, există cu siguranță alimente care pot provoca acest lucru, arată un medic pentru Parade. 
14:00
La 50 de kilometri spre nord, forțele ruse invadează din nou. Dar în Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, viața continuă sub amenințarea atacurilor rusești, informează CNN. Nimeni nu se teme trupele lui Putin. 
14:00
Pompierii militari din Timişoara au intervenit, duminică la prânz, la un incendiu izbucnit în curtea comună a mai multor operatori economici.  
14:00
Viaţa premierului slovac Robert Fico nu mai este în pericol, au anunțat medicii după patru zile de la atacul prin care a trecut.  
13:50
Un test simplu, efectuat acasă, folosind doar degetele, poate poate depista semnele timpurii ale cancerului pulmonar. 
13:30
Un bărbat a petrecut 93 de zile într-o capsulă compactă scufundată în Oceanul Atlantic. După această experiență, el spune că s-a simțit „mai tânăr cu 10 ani”. 
12:50
Avem o veste bună pentru iubitorii serialelor de comedie. "Brigada Nimic" începe de, luni, la PROTV, dar și pe VOYO.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.