Adevărul despre yoga! Preotul Marius Văduva: ”Nu toți au acest curaj!”

Antena3, 9 mai 2024 17:00

Yoga devine din ce în ce mai populară în ziua de astăzi, când multe persoane caută un strop de liniște, de susținere sau de spiritualitate.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
14:00
Un tribunal militar rus a pronunțat sentința în cazul unui acuzat care ar fi fost racolat de Ucraina pentru a da foc unui birou de recrutare militară din Siberia.
Acum 15 minute
13:50
Un tribunal militar rus a pronunțat sentința în cazul unui acuzat care ar fi fost recrutat de Ucraina pentru a da foc unui birou de recrutare militară din Siberia.
13:50
Oamenii din sute de localități din România nu vor avea alternativă la vot, în cadrul alegerilor locale din 9 iunie 2024. Motivul? Există doar un singur candidat la funcția de primar, în fiecare dintre acestea.
Acum o oră
13:20
Sectorul comunicațiilor electronice are rol strategic pentru România și este între factorii cheie ai dezvoltării politicii industriale, a afirmat premierul Marcel Ciolacu la întrevederea cu președintele Autorității de Reglementare în Comunicații (CRA) a Statului Qatar, Ahmad Abdulla AlMuslemani.
13:20
Alimentația corectă este necesară pentru a menține sănătatea organismului și a întregului corp.
13:10
Presa internațională a difuzat primele imagini cu epava elicopterului prăbușit în care au murit președintele iranian și ministrul de externe al țării.
13:10
Jaf la drumul mare în Teleorman. În plină zi, trei hoţi au mers cu maşina, hotărâţi să fure oile de la o stână din comuna Piatra. Camerele de supraveghere au surprins totul.
13:10
Dacă vă planificați o călătorie cu mașina prin Europa, citiți acest scurt ghid. Este posibil să fie esențial să aveți o vinieta de autostradă valabilă! Dacă nu respectați legile locale, vă veți confrunta cu consecințe grave.
Acum 2 ore
13:00
Deși majoritatea dintre noi poate să se răsfețe cu orice fel de mâncăruri sunt și persoane care țin diverse regimuri și consumă alimente fără gluten. Mai este, desigur, și perioada posturilor de peste an, când se impune un meniu fără carne sau lactate.
12:40
Ionela și George se întorceau de la Iași, de unde își cumpăraseră haine pentru nuntă. Urmau să se căsătorească peste doar câteva zile.
12:20
Chef Joseph Hadad a gătit alături de gazda emisiunii "Gătit la costum". De această dată, Ştefan Lungu a fost cel care a păşit în bucătăria chef-ului, alături de care a pregătit un preparat delicios şi savuros, chiftele tunisiene.
12:20
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 20 mai - 2 iunie 2024.
12:20
Remus Pricopie, rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a anunţat, într-o postare pe Facebook, că "Mircea Geoană a apelat la fake news pentru a ataca persoanele incomode".
12:10
Supermarketurile se întrec în oferte pentru sticlele reciclate, oferind românilor mai mulţi bani, însă automatele nu funcţionează mereu. De aceea, ministrul Mediului vrea să schime, printr-o HG, regulile care sunt acum.
12:10
Premierul Marcel Ciolacu merge într-o vizită oficială în Turcia, iar înainte de deplasarea la Ankara, a declarat că Turcia este "principalul partener comercial non-UE al României".
Acum 4 ore
12:00
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, anunță, astăzi, pe site-ul său personal, că în iunie își lansează cartea "Un ostaș în slujba țării", care va apărea în luna iunie 2024, iar toate încasările vor fi donate către inițiative caritabile.
12:00
Dr. Cristina Păuna, medic rezident pe medicina fizică și de reabilitare și pasionată de medicina anti-aging, a adus o contribuție valoroasă la studiile despre longevitate prin lucrarea sa premiată în cadrul concursului "Tinerețe vs. Bătrânețe" organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
11:30
Perioada de reînscriere a copiilor la grădiniță sau creșă, în anul școlar 2024-2025, a început, iar părinții au la dispoziție câteva zile pentru a depune cererile.
11:20
Într-o lume în care responsabilitatea socială și ecologică devine tot mai importantă pentru consumatori, afacerile sunt nevoite să adopte practici sustenabile și să transmită un mesaj de angajament față de mediu.
11:20
Angajații Guvernului încep o nouă săptămână de proteste, în timp ce premierul anunță că va discuta cu oamenii care au ieșit în stradă. Și angajații Parlamentului au anunțat că sunt gata să își întrerupă activitatea.
11:10
Alertă meteorologică în toată țara. Ciclonul care a devastat mai multe ţări din Europa ajunge și la noi, în această seară.
11:00
Softul pentru recalcularea pensiilor este gata de funcționare, iar ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a anunţat care sunt actele care vor aduce mai mulţi bani românilor la pensie.
10:50
Primarul din Gorj care a lovit cu mașina o femeie ce avea un copil în brațe și apoi a fugit de la locul accidentului a comis un cumul de infracțiuni!
10:40
Românii care pleacă în vacanţă în străinătate vor scoate mai mult din buzunare în acest an. În funcţie de destinaţie, preţurile sejururilor au crescut şi de două ori faţă de anii trecuţi.
10:40
Săptămâna aceasta are loc la București o nouă ediție a Black Sea and Balkans Security Forum, cel mai important eveniment de securitate, apărare și politică externă din România. Antena 3 CNN este partener media al evenimentului.
10:10
Somnul crește eficiența, concentrarea și reduce, în același timp, costurile de asistență medicală și lipsa de productivitate, care pot împovăra societatea. Medicul Anca Hâncu a explicat cât de importantă este odihna pentru sănătatea noastră și care sunt alimentele care ne pot ajuta să dormim mai bine.
Acum 6 ore
09:50
Prețul carburanților în România, 20 mai 2024. Benzina și motorina au în continuare același preț ca vineri.
09:40
09:00
09:00
Un peisaj inedit a putut fi observat în sudul litoralului românesc, unde apa Mării Negre a devenit turcoaz.
09:00
Mai mulți șoferi, dintr-o localitate din județul Iași, s-au săturat să își strice mașina, din cauza unui drum plin de gropi. În semn de protest, aceștia au scris un mesaj direct pe șosea.
08:40
Vești proaste pentru șoferi. De la 1 iulie prețurile la carburanți vor crește considerabil atât pentru motorină cât și pentru benzină, după o perioadă de ieftiniri la pompă.
Acum 8 ore
08:00
Niciun supraviețuitor nu a fost găsit la locul prăbușirii elicopterului care îl transporta de președintele iranian, Ebrahim Raisi. Este anunțul transmis de agențiile iraniene de presă după ce aparatul de zbor s-a prăbușit ieri într-o zonă muntoasă din nord-vestul țării.
Acum 24 ore
00:10
Război în Ucraina, ziua 817. Bombardamentele armatei ucrainene în regiunea rusă Belgorod s-au soldat cu rănirea a 13 persoane duminică, a declarat guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov.
19 mai 2024
23:30
Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea noii ediții a programului social "Litoralul pentru toți”, între 31 mai și 20 iunie.
23:10
Depresia este o afecțiune complexă și serioasă care poate afecta pe oricine, indiferent de vârstă, gen sau context social, iar persoanele care trec prin asta au nevoie de ajutor sau tratament adecvat. Mulţi însă nu-şi permit aşa că au făcut o solicitate în acest sens, într-un program de sprijin care acordă 3.000 de lei.
22:30
Potrivit ministrului Mediului, hypermarketurile și supermarketurile înregistrate în sistemul de garanție-returnare (SGR) au o serie de o obligați prin care trebuie să sprijine românii care vin să returneze ambalajele.
22:10
Președintele Sindicatului Independent din Învăţământul Preuniversitar Sector 4 (afiliat la FSLI) a explicat modul în care voucherele de vacanță 2024 se impozitează cu 20%.
21:50
Un bărbat din SUA a câștigat la loterie folosind numărul de înregistrare al mormântului soţiei sale. Ideea i-a venit după o vizită în cimitir.
21:10
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod Portocaliu de ploi cu grindină pentru mai multe zone din ţară.
20:20
După ce în urmă cu câteva zile unul dintre candidaţii la Primăria Sectorului 5 a mers cu vaca la păscut pe străzile din sector pentru a demonstra că spaţiile verzi nu sunt curăţate corespunzător, actualul primar, Cristian Popescu Piedone, i-a rezervat o surpriză. Conform actelor, terenul nu aparține sectorului 5, ci Primăriei Generale.
19:50
Forțele armate iraniene au primit ordin de mobilizare să găsească elicopterul președintelui Ebrahim Raisi. În zonă sunt condiții meteorologice "atât de proaste” încât trei dintre lucrători Semilunii Roșii din Iran sunt și ei dispăruți, a anunţat un oficial.
19:40
Ieșirea în oraș a devenit tot mai scumpă. Românii plătesc cu 12% mai mult față de anul trecut, atunci când merg să ia masa la restaurant. Sumele plătite de bucureșteni pentru un prânz în cele mai frecventate zone din București.
19:00
Trei peroane au murit în urma unui accident între o mașină şi două motociclete petrecut în Codăești, județul Vaslui. În urma impactului deosebit de grav două dintre vehicule au luat foc.
18:40
Tragedie într-o familie de români din Spania, acolo unde mama a decis să-şi pună capăt zilelor, sub privirea îngrozită a copiilor ei.
18:30
Vloggerii de la canalul de YouTube „HaiHui în doi” au prezentat povestea românului care vinde mici și alte feluri de mâncare tradițională în Japonia, Țara Soarelui Răsare.
17:50
Avem mărturiile cutremurătoare ale familiei tinerei ucise cu sânge rece de iubit într-un apartament din Sibiu. Între timp, criminalul a recunoscut că era drogat la momentul crimei.
17:30
Cristina Păuna, medic specialist în recuperare medicală a câștigat concursul "Tinereţe fără Bătrânețe" organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
17:10
Daniel Buzdugan a rămas surprins de un oraș din România, despre care spune că ar putea deveni ”Salonicul României”.
17:00
Un primar din Gorj este cercetat de polițiști după ce a acroșat cu mașina instituţiei o tânără din localitate şi a plecat de la locul faptei. Femeia a ajuns la spital.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.