Un copil rătăcit a fost ajutat de polițiști să ajungă acasă. Mergea singur pe marginea unui drum național din Constanța

Antena3, 9 mai 2024 21:10

Un băiețel a fost găsit mergând, singur, pe marginea unui drum național din Constanța. Copilul se rătăcise.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
18:50
Autointitulatul Prinţ Paul al României va rămâne în închisoarea din Malta.
Acum 30 minute
18:30
Atenţie la ultima modă în chirurgia estetică: așa-numita kerato-pigmentare, adică injectarea pigmenților în iris, pentru schimbarea permanentă a culorii ochilor, poate duce la orbire, avertizează medicii.
Acum o oră
18:20
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a condus prima reuniune a Comisiei Naționale de Incluziune Socială, un organism despre care spune că are un rol esențial pentru coordonarea, monitorizarea și evaluarea strategiei naționale privind incluziunea socială și reducerea sărăciei.
18:10
Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță noi ajutoare pentru români.
18:10
Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, organizează marţi, 21 mai 2024, Conferinţa Income Magazine Corporate "Transport & Logistics - Next Level, conectăm lumea, dezvoltăm România".
18:00
Ciclonul care a făcut ravagii în vestul Europei lovește România! Meteorologii anunță ploi torențiale și vijelii.
Acum 2 ore
17:50
O bătrână de 80 de ani, din Botoșani, a sunat la 112 îngrijorată pentru fiul ei care îi promisese că va veni să o viziteze, însă nu a mai ajuns. Femeia își aștepta fiul la poartă, pe jos, flămândă.
17:40
Eduard Helvig a scris despre Jurgen Klopp, după ce antrenorul german de fotbal și-a luat la revedere de la echipa Liverpool.
17:40
Un accident rutier, în care au fost implicate șase mașini și un TIR plin cu balast, a avut loc pe DN1, în Bărcănești. Traficul este blocat pe sensul către București, fiind dirijat pe o stradă adiacentă.
17:30
Autoritățile din SUA au dat aprobare companiei Neuralink a lui Elon Musk pentru a implanta cipul său cerebral la o a doua persoană. În același timp, FDA a aprobat soluțiile propuse de companie pentru o ajustare la primul participant.
17:20
Maria Coman, realizator Antena 3 CNN și psiholog, a explicat ce îi împinge pe tineri să accepte provocări mortale de pe TikTok.
17:10
Se apropie perioada vacanțelor, și tocmai de aceea este important să știți care sunt actele de care aveți nevoie în cazul în care hotărâți să vizitați un stat care nu face parte din Uniunea Europeană.
17:10
Mulți români care reușesc să economisească o sumă, cât de mică, își doresc să o investească în ceva. Însă aici vine întrebarea: Care este cea mai sigură investiție și care îți aduce cei mai mulți bani?
17:00
17:00
Traficantul care îl aproviziona cu droguri pe Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți pe litoral, scapă de închisoare! 
Acum 4 ore
16:40
Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a fost audiat peste trei ore în dosarul mineriadei. La ieșirea de la audiere, fostul lider al minerilor s-a îmbrâncit și înjurat cu președintele Asociației Victimelor Mineriadelor.
16:30
Vești bune pentru iubitorii de drumeții și peisaje spectaculoase. Lucrările de deszăpezire a celebrului Transfăgărășan sunt pe ultima sută de metri.
16:10
Cele mai faimoase băi termale istorice din România au fost transformate în muzeu de un localnic, după ce nimeni nu a făcut nimic pentru a exploata potențialul uriaș al acestora.
16:10
Pompierii din Constanța au intervenit pentru salvarea unui copil de 9 ani, care a căzut într-o fântână, și a doi adulți care au vrut să îl ajute și au rămas blocați în puțul adânc de 19 metri, în localitatea Mireasa
15:50
Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a răspuns, astăzi, pentru prima dată în dosarul banilor din campanie. Primarul a explicat că a cheltuit 2,1 milioane de lei în precampanie.
15:30
Curtea Penală Internațională, CPI, cu sediul la Haga, este solicitată să emită mandate de arestare pentru șeful aripii militare a Hamas și pentru premierul israelian.
15:30
Actrița Eugenia Șerban, candidat la alegerile europarlamentare din partea PUSL, a oferit, în direct la Antena 3 CNN, o serie de propuneri pentru a rezolva problema gravă cu care se confruntă țara noastră la capitolul droguri.
15:30
Ministerul Apărării Naționale organizează, în perioada 20 mai - 27 iunie, o nouă campanie de recrutare și selecție pentru cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă, în calitate de rezervist voluntar în Armata României.
15:30
Un avion F-35, considerat cel mai performant aparat de luptă al momentului, a aterizat în România, pe aeroportul Băneasa din Bucureşti.
15:10
În lumea designului interior, căutarea unor soluții de economisire a spațiului fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul a dus la o renaștere a inovației.
15:10
Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, anunță că vremea se schimbă drastic în România.
15:10
Horoscop 21 mai 2024. Gemenii vor avea posibilitatea să întâlnească o oportunitate profesională importantă pentru ei, în timp ce interacțiunile nativilor din zodia Leu se vor baza pe afecțiune.
15:00
La alegerile locale din 9 iunie 2024, peste 200.000 de persoane candidează pentru funcţiile de primar, consilier local, preşedinte de Consiliu Judeţean sau consilier judeţean.
Acum 6 ore
14:50
Doi delfini morți au fost aduși de valuri la mal, pe litoralul românesc, în Mamaia Nord și Constanța, în ultimele 24 de ore.
14:40
Elevi ai Colegiului "Radu Greceanu" din Slatina au fost recrutaţi de o profesoară pentru a fi folosiţi în clipuri video pentru a-l susţine pe Mario de Mezzo, candidatul PNL la Primăria Slatina.
14:30
Legea privind inteligenţa artificială, încărcătorul comun sau măsurile privind transparenţa şi egalitatea salarială - sunt doar câteva dintre deciziile adoptate de Parlamentul European în acest an.
14:10
Un oraș din România are peste 30 de stele de pe cer care îi poartă numele. Astronomii spun că numărul lor este în creștere.
14:00
Un tribunal militar rus a pronunțat sentința în cazul unui acuzat care ar fi fost racolat de Ucraina pentru a da foc unui birou de recrutare militară din Siberia.
13:50
Un tribunal militar rus a pronunțat sentința în cazul unui acuzat care ar fi fost recrutat de Ucraina pentru a da foc unui birou de recrutare militară din Siberia.
13:50
Oamenii din sute de localități din România nu vor avea alternativă la vot, în cadrul alegerilor locale din 9 iunie 2024. Motivul? Există doar un singur candidat la funcția de primar, în fiecare dintre acestea.
13:20
Sectorul comunicațiilor electronice are rol strategic pentru România și este între factorii cheie ai dezvoltării politicii industriale, a afirmat premierul Marcel Ciolacu la întrevederea cu președintele Autorității de Reglementare în Comunicații (CRA) a Statului Qatar, Ahmad Abdulla AlMuslemani.
13:20
Alimentația corectă este necesară pentru a menține sănătatea organismului și a întregului corp.
13:10
Presa internațională a difuzat primele imagini cu epava elicopterului prăbușit în care au murit președintele iranian și ministrul de externe al țării.
13:10
Jaf la drumul mare în Teleorman. În plină zi, trei hoţi au mers cu maşina, hotărâţi să fure oile de la o stână din comuna Piatra. Camerele de supraveghere au surprins totul.
13:10
Dacă vă planificați o călătorie cu mașina prin Europa, citiți acest scurt ghid. Este posibil să fie esențial să aveți o vinieta de autostradă valabilă! Dacă nu respectați legile locale, vă veți confrunta cu consecințe grave.
13:00
Deși majoritatea dintre noi poate să se răsfețe cu orice fel de mâncăruri sunt și persoane care țin diverse regimuri și consumă alimente fără gluten. Mai este, desigur, și perioada posturilor de peste an, când se impune un meniu fără carne sau lactate.
Acum 8 ore
12:40
Ionela și George se întorceau de la Iași, de unde își cumpăraseră haine pentru nuntă. Urmau să se căsătorească peste doar câteva zile.
12:20
Chef Joseph Hadad a gătit alături de gazda emisiunii "Gătit la costum". De această dată, Ştefan Lungu a fost cel care a păşit în bucătăria chef-ului, alături de care a pregătit un preparat delicios şi savuros, chiftele tunisiene.
12:20
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 20 mai - 2 iunie 2024.
12:20
Remus Pricopie, rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a anunţat, într-o postare pe Facebook, că "Mircea Geoană a apelat la fake news pentru a ataca persoanele incomode".
12:10
Supermarketurile se întrec în oferte pentru sticlele reciclate, oferind românilor mai mulţi bani, însă automatele nu funcţionează mereu. De aceea, ministrul Mediului vrea să schime, printr-o HG, regulile care sunt acum.
12:10
Premierul Marcel Ciolacu merge într-o vizită oficială în Turcia, iar înainte de deplasarea la Ankara, a declarat că Turcia este "principalul partener comercial non-UE al României".
12:00
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, anunță, astăzi, pe site-ul său personal, că în iunie își lansează cartea "Un ostaș în slujba țării", care va apărea în luna iunie 2024, iar toate încasările vor fi donate către inițiative caritabile.
12:00
Dr. Cristina Păuna, medic rezident pe medicina fizică și de reabilitare și pasionată de medicina anti-aging, a adus o contribuție valoroasă la studiile despre longevitate prin lucrarea sa premiată în cadrul concursului "Tinerețe vs. Bătrânețe" organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
11:30
Perioada de reînscriere a copiilor la grădiniță sau creșă, în anul școlar 2024-2025, a început, iar părinții au la dispoziție câteva zile pentru a depune cererile.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.