O navă de tip portcontainer încărcată cu ajutoare pentru Gaza a plecat din Cipru

StirileProtv.ro, 9 mai 2024 21:50

O navă de tip portcontainer încărcată cu ajutoare a părăsit joi Ciprul îndreptându-se spre Fâşia Gaza.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
16:10
Starea premierului slovac Robert Fico se ameliorează, inclusiv capacitatea sa de comunicare, la cinci zile după ce a fost rănit de patru gloanţe într-o tentativă de asasinat.
Acum 15 minute
16:00
Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, şi şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, au exprimat "condoleanţele" UE în urma morţii preşedintelui iranian Ebrahim Raisi, provocând reacţii de indignare pe reţelele de socializare.
16:00
Prim-ministrul italian Giorgia Meloni a stârnit controverse după ce a salutat personal un ucigaș condamnat care a sosit pe un aeroport din apropierea Romei cu „toate onoruri”.
16:00
Senzația de sațietate apare la 2 categorii de nutrienți: fibrele care au volum mare și dau efect de stomac plin și proteinele care sunt greu de digerat/metabolizat.
Acum 30 minute
15:50
Termenul de preaviz prevăzut de Codul Muncii începe să curgă din ziua următoare comunicării notificării de preaviz şi se împlineşte în ultima zi a termenului, a stabilit luni, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
15:50
Pompierii intervin într-o localitatea din judeţul Constanţa, după ce un copil în vârstă de nouă ani a căzut într-o fântână adâncă de 19 metri. 
15:50
Culorile noi și încântarea sunt sinonime ale primăverii, iar piesele vestimentare purtate în combinații de culori care impresionează trebuie să își găsească locul în garderoba și ținutele de primăvară.
Acum o oră
15:20
Un tribunal din Malta a respins, luni, cererea autorităţilor române de extrădare a prinţului Paul Philippe al României, magistratul estimând că există un "risc real" ca acesta să sufere o încălcare a drepturilor sale fundamentale.
Acum 2 ore
14:40
Curtea Penală Internațională (CPI) solicită mandate de arestare pentru liderul Hamas Yahya Sinwar și premierul israelian Benjamin Netanyahu, acuzați de crime de război și crime împotriva umanității, scrie CNN. 
14:30
Preşedintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit în catastrofa aviatică petrecută într-o zonă muntoasă din nord-vestul țării. În aeronavă se afla și ministrul său de Externe.
14:30
Furibund și pe alocuri agresiv, așa și-a făcut apariția, luni, la Parchetul General, Miron Cozma, cel supranumit în acea perioadă „Luceafărul Huilei”.  
Acum 4 ore
14:10
Meteorologii au emis, luni, mai multe avertizări nowcasting cod galben de furtuni, valabile pentru mai multe zone ale ţării. Se vor semnala ploi abundente, descărcări electrice şi grindină.  
14:10
Festivalul de Film de la Cannes 2024 a adus pe covorul roșu o explozie de stil și eleganță. Vedetele internaționale au strălucit în ținute spectaculoase.  
14:00
Semnul de circulație care bulversează șoferii români. Mulți nu știu ce reprezintă acest indicator
13:50
Asociaţia Pro Democraţia anunță că mai multe clipuri realizate în cadrul unui proiect, care îi înfăişează pe Ştefan cel Mare sau Mihai Viteazul, au fost transformate în materiale electorale de către Alianţa pentru Unitatea Românilor (AUR), fără drept.
13:20
Angajaţii din administraţiile locale au protestat, luni, în mai multe oraşe din ţară. Oamenii spun că sunt nemulţumiţi de salariile mici şi cer majorarea lefurilor cu 20 de procente.  
13:20
Șoferul unei mașini de la salubritate din Târnăveni, județul Mureș a fost strivit după ce vehiculul a intrat în zidul unei case.  
13:10
Premierul Marcel Ciolacu, însoţit de o delegaţie de miniştri, se va afla marţi, la Ankara, într-o vizită oficială, la invitaţia preşedintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan.
13:00
Moartea președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, survenită, duminică, în urma prăbușirii elicopterului în care se afla după o vizită în Azerbaidjan, a scos la iveală unele suspiciuni. Și sunt numeroase.
12:50
Un bărbat de 44 de ani, care din 2021 era dat în urmărire naţională, a fost prins în Bucureşti de către un poliţist aflat în timpul liber.
12:40
Scufundarea navei sub pavilion Tanzania, în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe, s-a produs în urma coliziunii cu o altă navă, care se află în portul bulgăresc Varna, anunță reprezentanţii Parchetului Curţii de Apel Constanţa. 
12:30
VOYO pregătește noi surprize și săptămâna aceasta! Noi filme și seriale cu povești uluitoare sunt disponibile. 
12:20
Un incendiu a fost înregistrat, luni, la Parchetul Vaslui, unde o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă, potrivit unor surse. 
Acum 6 ore
12:10
Deși cu frică de dentist, românii vor să afle cum să își protejeze sănătatea orală. 
12:00
Dora Debreczeni este o fetiță de doar 8 ani, plină de personalitate! Aceasta i-a bucurat pe jurați atât cu graiul ei maramureșean, cât și cu momentul său de pe scena Românii au talent. 
12:00
Inteligența artificială este folosită inclusiv în industria muzicală. Nu doar în străinatate, ci și la noi.
11:40
Primarul comunei Stejari, Robert Păiuşi, care este cercetat de poliţişti după ce a acroşat, duminică, cu oglinda laterală a autoturismului o femeie şi a părăsit locul accidentului, s-ar fi aflat în momentul respectiv sub influenţa drogurilor.
11:30
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a reacționat, luni, cu privire la moartea omologului său iranian Ebrahim Raisi, care și-a pierdut viața într-un accident aviatic.
11:30
Sunt ultimele zile în care cei care obțin bani din alte surse în afară de salarii pot declara veniturile la ANAF, pentru a plăti impozitele datorate statului.
11:30
Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amirabdollahian, în vârstă de 60 de ani, a murit, duminică, în accidentul de elicopter în care şi-a pierdut viaţa şi preşedintele ţării. 
11:10
Preşedintele Iranului Ebrahim Raisi a murit în elicopterul care s-a prăbușit în timp ce traversa o zonă muntoasă din nord-vestul țării. În aeronavă se afla și ministrul său de externe.
11:00
Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au prins 11 persoane, din Bangladesh, Pakistan, Nepal şi India, când încercau să iasă ilegal din ţară, ascunse într-un TIR care transporta role de hârtie din Turcia în Germania. 
10:30
Adidas intenţionează să ofere versiuni mai ieftine ale pantofilor săi populari cu trei dungi, cum ar fi modelul Samba. 
10:30
Guvernul iranian a dat asigurări luni, într-un comunicat, că moartea preşedintelui Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter nu va provoca nici "cea mai mică întrerupere în administrarea" Iranului, informează AFP.
Acum 8 ore
10:10
Această nouă religie părea deosebit de violentă și de intolerantă. Există un citat al unui istoric roman care spune că nicio fiară sălbatică nu este un așa mare dușman pentru un seamăn, precum sunt creștinii.
10:10
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma a ajuns în urmă cu puțin timp la Parchetul General. El trebuie să dea socoteală pentru mineriada din 13 - 15 iunie 1990 în ancheta procurorilor militari.
09:50
Un supermarket din România mărește suma pentru sticlele reciclate. Decizia are scopul de a-i stimula pe români să recicleze pet-urile. 
09:40
La 34 de ani de la lansarea filmului „Dansând cu Lupii”, Kevin Costner revine cu un nou western regizat de el, în care joacă și rolul principal.  
09:30
Globulele albe din sânge nu ne apără în lipsa vitaminei C. Fără această substanță devin ineficiente. Vitamina C ajută sistemul imunitar, dacă e însoțită de două minerale - zinc și seleniu.  
09:30
În anii ’90, se spunea despre ea că este cea mai frumoasă femeie din lume, însă și acum, 30 de ani mai târziu, Aishwarya Rai rămâne una dintre cele mai admirate vedete din showbizul internațional.
09:30
Pe măsură ce tot mai mulți iubitori de animale iau în casă, pentru companie, specii exotice de păsări și șopârle, dar și capre, găini, rațe și iepuri, clinicile veterinare din orașele mari s-au specializat și în îngrijirea lor.  
09:20
Preşedintele iranian Ebrahim Raisi, decedat duminică într-un accident de elicopter, va fi înlocuit de prim-vicepreşedintele Mohammad Mokhber, în aşteptarea unor noi alegeri prezidenţiale ce vor fi organizate în următoarele 50 de zile.
09:20
Un fragment strălucitor de cometă a luminat cerul Spaniei şi al Portugaliei, sâmbătă seara târziu, potrivit Agenţiei Spaţiale Europene (ESA). 
09:10
Preşedintele iranian Ebrahim Raisi a fost ucis într-un accident de elicopter, au anunţat luni un oficial iranian şi agenţia de presă Mehr.
09:00
De această dată a fost greu să nu-i remarci. Vorbim despre motocicliștii care au defilat duminică pe străzile din Târgu Jiu, cu sutele. 
09:00
Rivalitatea dintre cei doi tehnicieni este una bine cunoscută, Manchester City și Liverpool fiind formațiile care s-au luptat pentru supremație în campionatul Angliei, în ultimele sezoane.  În afara terenului, atât Jurgen Klopp, cât și Pep Guardiola au vorbit la superlativ unul despre celălalt, recunoscând că duelul dintre echipele pe care le-au antrenat i-a ajutat să devină antrenori și mai buni.  Înaintea ultimei etape din Premier League, Jurgen Klopp a declarat că: "Pep este cel mai bun manag...
09:00
La Festivalul „Creative Week” s-a dansat spectaculos pe scene și pe străzile din Iași. Frenezie a fost și în parcuri, unde trecătorii s-au oprit să vadă demonstrațiile de pe alei. 
08:50
Purtând mereu un turban negru şi un veşmânt clerical, preşedintele iranian Ebrahim Raisi, despre care nu se ştie nimic în urma prăbuşirii elicopterului în care se afla, conduce Iranul din 2021.
08:50
Un festival dedicat necuvântătoarelor a fost găzduit în aceste zile în Iași, la Universitatea de Știintele Vieții. 
08:40
Într-un loc în care s-a stat la povești, la umbra copacilor, mii de oameni s-au bucurat la Cluj de lumea satului tradițional.  
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.