Scandal în coaliție! Crește sau nu salariul minim la 3700 de lei de la 1 iulie 2024

Antena3, 10 mai 2024 10:10

Este scandal în coaliția de guvernare pe tema majorării salariului minim de la 3300 de lei la 3700.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
21:30
Curtea Penală Internațională, CPI, cu sediul la Haga, este solicitată să emită mandate de arestare pentru șeful Hamas în Fâșia Gaza și pentru premierul israelian.
21:30
Specialiștii DSP vin cu o serie de recomandări pentru igienizarea fântânilor din care bem apă. Pe vremuri, pentru curățarea fântânii era necesar ca un om să coboare în fântână, lucru care presupunea o serie întreagă de riscuri, unele chiar mortale.
Acum 10 minute
21:20
Se introduc zboruri noi pe un aeroport important din România. Prețurile biletelor încep de la 99 euro.
Acum 30 minute
21:50
Mai multe publicații americane anticipează divorțul dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck și anunță că cele două vedete locuiesc deja separat, citând surse apropiate cuplului.
21:10
Mai este puțin până la alegerile locale din 9 iunie. Pentru funcția de primar a unui oraș important din țară, cetățenii trebuie să aleagă dintr-o listă formată din 16 candidați care se luptă pentru această poziție.
Acum o oră
20:50
Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) a făcut precizări importante despre coplata pentru despăgubirile RCA.
20:40
Directoarea unei şcoli din Moldova a fost găsită moartă în sala de sport. Natalia Manea avea doar 38 de ani.
20:30
Consiliul General al Capitalei a aprobat un proiect pentru realizarea unor hărţilor de risc seismic la nivelul Bucureştiului.
Acum 2 ore
20:20
Un incendiu puternic a izbucnit lângă stadionul echipei de fotbal Dinamo București, din Sectorul 2 al Capitalei.
20:10
Produsele lactate sunt promovate adesea de medici și specialiști în sănătate ca parte a unui stil de viață sănătos. Din păcate, lactatele pe care le găsim pe rafturile magazinelor nu sunt tocmai cea mai bună alegere.
20:10
Cocoşaţi de ghiozdanele prea grele, dar mai ales de postura greşită pe care o au în bancă, tot mai mulţi elevi au probleme cu coloana vertebrală. Astfel, Ministerul Sănătăţii propune ca în toate şcolile să existe pupitre şi scaune reglabile pe înălţime.
20:00
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a stabilit cum se calculează termenul de preaviz în caz de concediere. Decizia a fost pronunțată pe fondul practicii neunitare.
19:50
Vacanţa în străinătate ne costă mai mult anul acesta. Preţul cazării în unele dintre cele mai căutate destinaţii s-a dublat în ultimii doi ani. Şi sejurul cu cazare, masă şi bilet de avion inclus este mai scump, aşa că românii caută soluţii. Apartamentul cu chicinetă şi destinaţiile mai puţin cunoscute, însă mai ieftine, sunt tot mai căutate.
19:40
Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj despre noului stadion ultramodern, de 25.000 de locuri, care se va construi în București.
19:30
Ghidul "România Atractivă", publicat recent pe internet, îndeamnă turiştii străini să ne viziteze. Există chiar şi o "Ruta castelelor", un traseu ce cuprinde 30 de cetăţi medievale, promovate online ca la carte.
Acum 4 ore
19:20
Bani mulți, făcuți ușor, eventual pe internet, din confortul casei. Aceasta pare să fie dorința tinerilor din ziua de astăzi. Iar viețile influencerilor expuse online, în clipuri din care reiese că duc o viață fericită și lipsită de griji, îi încurajează. Doar că cei care activează în mediul online spun că nu este atât de ușor, iar rețeta succesului nu este descoperită de toți.
19:10
Broşura de admitere la liceu în 2024 a fost publicată de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Aceasta cuprinde informaţii despre numărul de locuri în clasa a IX-a pentru anul școlar 2024-2025.
19:00
Scandal uriaş în Franţa, după ce președintele Emmanuel Macron și-a făcut public salariul. Liderul de la Palatul Elysee încasează lunar peste 14.500 de euro net, adică de peste 6 ori mai mult decât salariul mediu din Franța. Suma a stârnit un val de indignare, mai ales că şomajul din Hexagon este în creştere.
18:50
Autointitulatul Prinţ Paul al României va rămâne în închisoarea din Malta.
18:30
Atenţie la ultima modă în chirurgia estetică: așa-numita kerato-pigmentare, adică injectarea pigmenților în iris, pentru schimbarea permanentă a culorii ochilor, poate duce la orbire, avertizează medicii.
18:20
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a condus prima reuniune a Comisiei Naționale de Incluziune Socială, un organism despre care spune că are un rol esențial pentru coordonarea, monitorizarea și evaluarea strategiei naționale privind incluziunea socială și reducerea sărăciei.
18:10
Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță noi ajutoare pentru români.
18:10
Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, organizează marţi, 21 mai 2024, Conferinţa Income Magazine Corporate "Transport & Logistics - Next Level, conectăm lumea, dezvoltăm România".
18:00
Ciclonul care a făcut ravagii în vestul Europei lovește România! Meteorologii anunță ploi torențiale și vijelii.
17:50
O bătrână de 80 de ani, din Botoșani, a sunat la 112 îngrijorată pentru fiul ei care îi promisese că va veni să o viziteze, însă nu a mai ajuns. Femeia își aștepta fiul la poartă, pe jos, flămândă.
17:40
Eduard Helvig a scris despre Jurgen Klopp, după ce antrenorul german de fotbal și-a luat la revedere de la echipa Liverpool.
17:40
Un accident rutier, în care au fost implicate șase mașini și un TIR plin cu balast, a avut loc pe DN1, în Bărcănești. Traficul este blocat pe sensul către București, fiind dirijat pe o stradă adiacentă.
17:30
Autoritățile din SUA au dat aprobare companiei Neuralink a lui Elon Musk pentru a implanta cipul său cerebral la o a doua persoană. În același timp, FDA a aprobat soluțiile propuse de companie pentru o ajustare la primul participant.
Acum 6 ore
17:20
Maria Coman, realizator Antena 3 CNN și psiholog, a explicat ce îi împinge pe tineri să accepte provocări mortale de pe TikTok.
17:10
Se apropie perioada vacanțelor, și tocmai de aceea este important să știți care sunt actele de care aveți nevoie în cazul în care hotărâți să vizitați un stat care nu face parte din Uniunea Europeană.
17:10
Mulți români care reușesc să economisească o sumă, cât de mică, își doresc să o investească în ceva. Însă aici vine întrebarea: Care este cea mai sigură investiție și care îți aduce cei mai mulți bani?
17:00
17:00
Traficantul care îl aproviziona cu droguri pe Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți pe litoral, scapă de închisoare! 
16:40
Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a fost audiat peste trei ore în dosarul mineriadei. La ieșirea de la audiere, fostul lider al minerilor s-a îmbrâncit și înjurat cu președintele Asociației Victimelor Mineriadelor.
16:30
Vești bune pentru iubitorii de drumeții și peisaje spectaculoase. Lucrările de deszăpezire a celebrului Transfăgărășan sunt pe ultima sută de metri.
16:10
Cele mai faimoase băi termale istorice din România au fost transformate în muzeu de un localnic, după ce nimeni nu a făcut nimic pentru a exploata potențialul uriaș al acestora.
16:10
Pompierii din Constanța au intervenit pentru salvarea unui copil de 9 ani, care a căzut într-o fântână, și a doi adulți care au vrut să îl ajute și au rămas blocați în puțul adânc de 19 metri, în localitatea Mireasa
15:50
Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a răspuns, astăzi, pentru prima dată în dosarul banilor din campanie. Primarul a explicat că a cheltuit 2,1 milioane de lei în precampanie.
15:30
Curtea Penală Internațională, CPI, cu sediul la Haga, este solicitată să emită mandate de arestare pentru șeful aripii militare a Hamas și pentru premierul israelian.
15:30
Actrița Eugenia Șerban, candidat la alegerile europarlamentare din partea PUSL, a oferit, în direct la Antena 3 CNN, o serie de propuneri pentru a rezolva problema gravă cu care se confruntă țara noastră la capitolul droguri.
15:30
Ministerul Apărării Naționale organizează, în perioada 20 mai - 27 iunie, o nouă campanie de recrutare și selecție pentru cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă, în calitate de rezervist voluntar în Armata României.
15:30
Un avion F-35, considerat cel mai performant aparat de luptă al momentului, a aterizat în România, pe aeroportul Băneasa din Bucureşti.
Acum 8 ore
15:10
În lumea designului interior, căutarea unor soluții de economisire a spațiului fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul a dus la o renaștere a inovației.
15:10
Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, anunță că vremea se schimbă drastic în România.
15:10
Horoscop 21 mai 2024. Gemenii vor avea posibilitatea să întâlnească o oportunitate profesională importantă pentru ei, în timp ce interacțiunile nativilor din zodia Leu se vor baza pe afecțiune.
15:00
La alegerile locale din 9 iunie 2024, peste 200.000 de persoane candidează pentru funcţiile de primar, consilier local, preşedinte de Consiliu Judeţean sau consilier judeţean.
14:50
Doi delfini morți au fost aduși de valuri la mal, pe litoralul românesc, în Mamaia Nord și Constanța, în ultimele 24 de ore.
14:40
Elevi ai Colegiului "Radu Greceanu" din Slatina au fost recrutaţi de o profesoară pentru a fi folosiţi în clipuri video pentru a-l susţine pe Mario de Mezzo, candidatul PNL la Primăria Slatina.
14:30
Legea privind inteligenţa artificială, încărcătorul comun sau măsurile privind transparenţa şi egalitatea salarială - sunt doar câteva dintre deciziile adoptate de Parlamentul European în acest an.
14:10
Un oraș din România are peste 30 de stele de pe cer care îi poartă numele. Astronomii spun că numărul lor este în creștere.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.