4 cele mai muncitoare zodii: Ambițioase, perseverente, rezistente, disciplinate

Jurnalul.ro, 17 mai 2024 10:20

Ești gata să descoperi secretele cerești din spatele celor mai muncitori oameni? Nu căuta mai departe decât stelele de deasupra! Astrologia oferă de mult timp perspective asupra personalităților, motivațiilor și comportamentelor noastre, inclusiv abordarea față de muncă și productivitate.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnalul.ro

Acum 4 ore
01:10
Un turist american în vârstă de 43 de ani a fost electrocutat într-o cadă cu hidromasaj din cauza unei probabile defecțiuni electrice. S-a întâmplat în stațiunea Sonoran Sea din Puerto Peñasco, statul Sonora, Mexic, la granița cu SUA.
00:50
UEFA i-a adus vineri un omagiu regretatului căpitan și antrenor al Germaniei, câștigător al Cupei Mondiale, Franz Beckenbauer, în timpul ceremoniei de deschidere a Euro 2024. Pe stadionul din Munchen au fost proiectate videoclipuri cu unul dintre cei mai mari jucători germani.
00:30
BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, a coborât pe 14 iunie cu 0,88% la 17.703,6 puncte. Benchmark-ul s-a depreciat astfel cu 2,06% prin comparaţie cu nivelul la care a închis ultima şedinţă de săptămâna trecută.
00:10
Ce ne-au pregătit astrele pentru acest weekend? Berbecii sunt plini de energie, Leii trebuie să evite conflictele, iar Scorpionii sunt irascibili.
14 iunie 2024
23:50
Peste 5,5 milioane de voturi au fost exprimate duminică pentru alegerea consiliilor județene, conform rezultatelor parțiale comunicate vineri seara.
23:40
Zeci de persoane au căsut în plasa unor cămătari din Giurgiu. Aceștia au dat bani împrumut și au perceput dobândă de la 54 de persoane.
23:20
Prima expoziție personală în Polonia a unuia dintre cei mai remarcabili artiști vizuali din România, Iosif Király, va fi inaugurată sâmbătă, 15 iunie 2024, ora 17:00, la Muzeul Orașului Łódź, înscriindu-se în seria evenimentelor expoziționale propuse de Institutul Cultural Român de la Varșovia în cadrul Sezonului Cultural România-Polonia 2024-2025.
Acum 6 ore
23:10
Șapte rachete și mai multe drone au fost doborâte de ucraineni în timpul nopții de joi spre vineri. Acestea au fost lansate de ruși și au vizat mai multe regiuni ale Ucrainei.
23:00
Turneul final EURO 2024 se dispută pe 10 stadioane din 10 orașe diferite din Germania, capacitatea totală a arenelor fiind de peste 500.000 de locuri. Naționala României va evolua, în faza grupelor, la turneul final EURO 2024 pe trei stadioane.
22:40
Atacantul Robert Lewandowski (FC Barcelona), care a suferit o accidentare musculară la ultimul meci de verificare al naţionalei de fotbal a Poloniei, cu Turcia (2-1), va juca "probabil" în al doilea meci de la EURO 2024, cu Austria, după ce va rata primul meci, cu Olanda, de duminică, a precizat selecţionerul Michal Probierz, citat de EFE.
22:20
Cauţi idei de petrecerea timpului liber ? Îţi sugerăm o selecţie de recomandări culturale de neratat in weekend!
22:10
Muzeul de Artă Brașov și Depoul de Artă Urbană vă invită sâmbătă, 15 iunie 2024, începând cu ora 15.00, la un tur ghidat susținut de artista Atoma în expoziția personală „sevrajă 2.0”, urmat de un concert cu două viori, interpretat de Elena Cristian și Ildiko Balázs. Evenimentul va avea loc la sediul muzeului din Bulevardul Eroilor nr. 21, iar intrarea va fi liberă.
21:50
Patru indivizi au fost arestaţi preventiv, iar alţi doi au fost plasaţi în arest la domiciliu, fiind acuzaţi că îmbătau turişti străini veniţi în localuri din Centrul Vechi al Capitalei, după care îi jefuiau sau le goleau conturile bancare.
21:40
Campionatul European de Fotbal începe vineri. Meciul de deschidere de la competiția din Germania aduce față în față reprezentativa țării gazdă și Scoția. Partida se va juca la Munchen.
21:20
Pe traseele liniilor 178 și N122 vor fi introduse două stații noi. Linia de autobuz 343 va funcționa pe un traseu modificat în zona cartierului Henri Coandă.
Acum 8 ore
21:10
Femeile din două zodii își vor îndeplini toate visele în luna iulie 2024. Vor avea parte de noroc atât în viața personală, cât și profesională.
21:00
„Învăț cum să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii”, arată prințesa de Wales într-un mesaj publicat vineri seară. Ea spune că tratamentul va mai dura câteva luni, iar acum are zile bune și zile rele.
21:00
Poliția din Berlin a închis temporar o zonă din apropierea clădirii parlamentului din oraș, unul dintre locurile unde se așteaptă ca fanii să se adune pentru a urmări vineri seara meciul de deschidere a Euro 2024 dintre Germania și Scoția.
20:50
Goethe-Institut și Asociația Euro-Fest organizează al treilea eveniment dedicat regizorului Radu Gabrea, creator de imagini și personaje care au marcat istoria cinematografiei româno-germane. Sub același generic - „Film & Literatură”, vom revedea pelicula „O poveste de dragoste, Lindenfeld”, inspirată de romanul scriitorului Ioan T. Morar, chiar în ziua de 20 iunie 2024, la 87 de ani de la nașterea regizorului Radu Gabrea. Proiecția va avea loc de la ora 18:30, la Pavilionul Goethe-Institut.
20:40
Trei semne zodiacale vor avea o vară de vis. Astrele vor fi de partea lor iar norocul le va aduce schimbări importante.
20:20
Turneul Național „Duelul Viorilor”, aflat la cea de-a 12-a ediție, a ajuns la final ieri seară, pe 12 iunie, în atmosfera specială a Teatrului Național din Caracal.
20:10
Putin nu are nicio dorință reală de a pune capăt războiului, spune un consilier al lui Zelenski. Termenii de pace oferiți vineri Ucrainei de Vladimir Putin sunt o „farsă completă", adaugă acesta.
19:50
În cel de-al zecelea weekend, 15-16 iunie 2024, „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” întâmpină bucureștenii și turiștii cu un program artistic complex, menit să încânte publicul de toate vârstele. Atât Calea Victoriei cât și Strada Humulești din sectorul 5 al Capitalei (între Șos. Sălaj și Strada Trompetului) devin trasee pietonale și găzduiesc multiple activități cultural-artistice, sportive și creative, desfășurate în intervalul orar 10:00-21:00.
19:40
Papa Francisc a ajuns vineri în complexul din sudul Italiei unde are loc reuniunea la vârf a G7, grupul ţărilor democratice cu cele mai importante economii ale lumii, relatează AFP şi ANSA.
19:20
14 iunie 2024, Cluj-Napoca. Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o Gală de Deschidere sold-out la care sunt așteptați peste 3.500 de spectatori. Este doar începutul a 11 zile cu sute de proiecții, cine-concerte, expoziții, concerte, discuții și evenimente speciale. La Cluj sunt așteptați peste 1.000 de invitați – actori, regizori, producători și alți profesioniști din industrie –, pentru o ediție ce va depăși 100.000 de spectatori.
Acum 12 ore
19:10
În timpul verii trebuie să fii mai atent la sănătatea și confortul câinelui tău.
18:50
Au mai rămas mai puțin de două zile până la prima întâlnire a publicului cu noua creație a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono – TREZIRE / IL RISVEGLIO. Vineri, 14 iunie 2024, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Național din Timișoara, spectatorii au șansa de a fi martori ai procesului de construcție al acestui spectacol, în repetiția deschisă care încheie etapa de lucru timișoreană a proiectului. Este un privilegiu și o rară ocazie de a intra în laboratorul de creație al unui mare artist, în unul dintre cele mai personale proiecte ale lui Pippo Delbono, cu atât mai mult cu cât, pentru prima dată, în TREZIRE/ IL RISVEGLIO, artistul ne face părtași la propriile lui cuvinte, la poemele și poveștile pe care le-a scris el însuși.
18:40
Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) s-a întrunit vineri, 14 iunie, pentru a evalua rezultatele alegerilor locale și europarlamentare desfășurate pe 9 iunie.
18:40
Marius Ștefănescu s-a transferat definitiv la FCSB, anunță Sepsi Sfântu Gheorghe.
18:40
Procesul electoral este în etapa de definitivare a centralizării rezultatelor votării și de predare a proceselor-verbale întocmite la nivelul birourilor electorale, precizează Autoritatea Electorală Permanentă.
18:20
Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, vă invită luni, 17 iunie 2024, ora 17:30, la vernisajul expoziției personale de pictură intitulată „Semne”, a artistului Constantin Stan Neacșu.
18:10
 „Negociem cu orice partid care dorește să vină să susțină politicile de dreapta”, spune Nicolae Ciucă, întrebat despre varianta ca partidele de dreapta să se alinieze în spatele său pentru a susține candidatura sa la prezidențiale.
17:50
Regulile de circulație nu diferă semnificativ de la o țară la alta. Cu toate acestea, există și deosebiri despre care șoferii trebuie să se informeze înainte de ajunge într-un anumit loc pentru a evita amenzile.
17:40
Soprana româncă Haricleea Darclée (1860-1939), prima „Floria Tosca” din istorie, figura centrală a Simpozionului Internațional din 14 și 15 iunie 2024, organizat la Universitatea Națională de Muzică din București
17:20
De astăzi, 30 de trenuri din toată țara își leagă rutele spre Constanța și Mangalia, în programul anual al CFR Călători „Trenurile Soarelui”, până pe 8 septembrie. Toate regiunile ţării vor fi conectate, în sezonul estival, cu stațiunile de la malul mării, prin intermediul trenurilor care vor circula zilnic, la interval de o oră sau două, pe ruta București Nord – Constanța și retur. Vor fi 30 de trenuri directe (15 dus/15 întors, inclusiv ramurile aferente), din care 14 trenuri (7 dus/7 întors) au ca destinație/plecare Mangalia. Cel mai rapid tren face din București până la Constanța doar 2 ore și 7 minute sau chiar mai puțin.
17:00
 România a primit câștig de cauză în dosarul falimentului Astra Asigurări. Potrivit Hotărârii Tribunalului Arbitral, România nu a încălcat obligațiile asumate față de investitorul olandez.
16:50
Un tânăr beat, fără permis de conducere, a furat o mașină și a făcut un accident într-o localitate din județul Arad. El a fost reținut pentru conducere sub influența alcoolului, fără permis de conducere și pentru furt.
16:40
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat vineri că rușii ar accepta o încetarea a focului dacă ucrainenii se retrag din regiunile parțial ocupate. El a spus că negocierile de pace vor începe imediat dacă Ucraina acceptă retragerea.
16:20
Așteptarea a luat în sfârșit. Vineri seara, Euro 2024 începe oficial în Germania, țara gazdă primind Scoția pe Allianz Arena pentru meciul de deschidere de la ora 22:00. După ce nu a reușit să impresioneze în amicalele dinaintea turneului, Germania are nevoie să înceapă turneul cu o victorie.
16:10
Peste 110 copaci au căzut în urma furtunii de joi din București și Ilfov. Aproape 250 de locuințe afectate.
15:50
Vestiții pepeni de Dăbuleni au apărut deja pe tarabele din marile orașe, cu două săptămâni mai devreme decât în mod normal.
15:40
Bebelușii pot primi ciocolată doar după ce împlinesc vârsta de un an, potrivit specialiștilor. Chiar și atunci, este bine să mănânce cu moderație.
15:20
Un bărbat care încerca să mituiască un polițist din Teleorman cu suma de 2.000 de lei a fost prins în flagrant. Mita era oferită pentru realizarea unei intervenții într-un dosar penal. Ofițerul a sesizat Direcția Generală Anticorupție.
15:10
Are doar 5 ani și un zâmbet năstrușnic. Ștefania, sau Maia, cum îi spun părinții, râde, se joacă, desenează și, la prima vedere, pare un copil perfect sănătos. Însă aparențele înșală. Micuța din județul Suceava are inimioara “găurită” și trebuie operată de urgență. Cu toții o putem ajuta cu un donând 2 euro cu un simplu SMS la 8848.
14:50
Liderul Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, după reuniunea Consiliului Politic Naţional al PSD de la Sâmbăta de Sus, că, la începutul lunii iulie, formaţiunea va avea un congres desemnare a candidatului la preşedinţia României şi că varianta candidaturii lui Mircea Geoană nu a fost discutată în interiorul partidului până în acest moment.
14:40
Un bărbat a fost amendat cu 12.000 de lei după ce a abandonat la gunoi cinci pui de pisică.
14:20
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, atrage atenția că dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 nu a fost finalizat. Victimele și urmașii acestora așteaptă să se facă dreptate, a spus liderul liberal.
Acum 24 ore
14:10
Gabriela Firea a declarat vineri că președintele PSD, Marcel Ciolacu, trebuie să candideze la alegerile prezidențiale din toamnă. Cu siguranță este persoana cea mai potrivită să candideze, a spus Firea.
14:00
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul va organiza un congres pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale. Congresul va fi la începutul lunii iulie. PSD va avea candidat propriu, a mai spus Ciolacu.
13:50
Françoise Hardy, cântăreața franceză de muzică pop, a murit la vârsta de 80 de ani. Eleganța și vocea sa plină de farmec au făcut-o una dintre cele mai de succes vedete pop din Franța.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.