Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Patru zodii au parte de iubire, bani și noroc pe toate planurile

Adevarul (Romania), 17 mai 2024 14:30

Horoscopul săptămânii 17-23 mai 2024 aduce schimbări importante pentru unii nativi. Patru zodii au noroc pe toate planurile: iubire, sănătate și bani. A doua jumătate a lunii le va aduce doar vești bune.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 4 ore
00:45
Ambasadorii celor 27 de ţări ale Uniunii Europene şi-au dat vineri „acordul de principiu” cu privire la deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina şi Republica Moldova, care vor începe pe 25 iunie, a anunţat preşedinţia belgiană a Consiliului UE.
00:15
Tot pe 15 iunie a fost sfințit drapelul tricolor, a fost înființat fondat lagărul de exterminare de la Auschwitz, s-a născut Demis Roussos, cântăreţ grec.
00:15
Germania - Scoția, primul meci de la EURO 2024, jucat vineri seara, la Munchen, s-a încheiat cu o victorie zdrobitoare pentru nemți: 5-1. Emoțiile au inundat tribunele încă de la intonarea imnurilor celor două țări, care au răsunat pe Football Arena și după fluierul final.
14 iunie 2024
23:45
23:15
Vrem o școală ca-n afară, visăm la un sistem de învățământ performant, care să scoată valori pe bandă rulantă, ne dorim o programă care să țină pasul cu prezentul și elevi pregătiți pentru viață, pentru viitor. Ce avem în schimb?
23:15
Un bărbat în vârstă de 77 de ani şi soția acestuia, în vârstă de 72 de ani, au fost găsiți morți, vineri, în locuința acestora, din localitatea arădeană Șeitin. Din primele date, ar fi vorba de o crimă urmată de sinucidere.
Acum 6 ore
22:45
România a primit „aviz favorabil de decizie pentru înscrierea în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO” a două obiective de interes major pentru țara noastră, dar și pentru cultura și istoria universală.
22:30
Mai sunt 10 zile până la examenul de Evaluare Națională 2024, iar elevii se pregătesc intens atât la Limba română, cât și la Matematică. Copiii care au aprofundat deja materia se concentrează acum pe testele de antrenament. Iată câteva modele subiecte Evaluarea Natională 2024.
22:30
O adolescentă în vârstă de 14 ani a sunat vineri la 112, sesizând că a fost răpită în plină stradă, într-o comună din județul Prahova. Când polițiștii au reușit să o identifice, le-a spus că doar a vrut să se răzbune pe părinții iubitului.
22:15
Odată cu retragerea medicamentului Ozempic de pe piață, ca urmare a faptului că producătorul nu s-a înțeles cu autoritățile române cu privire la preț, pacienților tratați de ani buni cu acest medicament injectabil le rămân câteva variante folosite în trecut, însă beneficiile nu vor fi aceleași.
22:00
Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat vineri câți militari ruşi participă în prezent la ofensiva din Ucraina.
22:00
După ce a pierdut alegerile locale 2024, primarul comunei Ilieni din județul Covasna, Fodor Imre, renunță la funcție înainte de încheierea mandatului, anunţând că demisionează.
21:30
Prințesa de Wales spune că face "progrese" după ce a fost diagnosticată cu cancer și că va participa la Trooping the Colour, sâmbătă, 15 iunie.
21:15
Pentru sâmbătă, 15 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete în cazul fiecărei zodii a horoscopului. O zodie este sfătuită să nu amestece viața amoroasă cu afacerile, în timp ce un nativ se simt expus din punct de vedere financiar.
21:15
Un ansamblu TIR, încărcat cu aparatură electrocasnică, ce staționa într-o parcare la ieșirea de pe Autostrada Sibiu - Pitești, Lotul Șelimbăr - Boița, a ars în totalitate vineri seara, 14 iunie 2024.
Acum 8 ore
21:00
Constantin Claudiu Mihai Badea (34 de ani) este un fost model internațional care a renunțat la carieră și s-a mutat într-o comună din județul Gorj, după care a început să activeze în agricultură.
21:00
Grotele budiste Yungang din provincia Shanxi - China, sit aflat în patrimoniul UNESCO, sunt în centrul unor dezbateri pe rețelele sociale după instalarea unui set de cronometre digitale deasupra unui rând de cabine de toaletă.
21:00
Mai mulți politicieni sunt testați pentru competiția prezidențială, care ar putea schimba structura politică a țării.
20:45
Când vine vorba despre Turcia, toată lumea a auzit de Istanbul, despre perlele litoralului său fantastic scăldat de Egee, Mediterană sau Marea Neagră. Dar ținuturi misterioase, cu istorie și povești care se pierd în negura vremurilor, așteaptă să fie descoperite.
20:45
Întâlnirea fascinantă cu un OZN gigantic și strălucitor, așa cum a fost relatată de un contractor al Departamentului american al Apărării, a suscitat 10 ani de cercetări și a produs două brevete inspirate de acest eveniment, potrivit Daily Mail.
20:30
Gărzile de frontieră ucrainene au anunţat vineri arestarea a 41 de bărbaţi ucraineni care încercau să părăsească în mod clandestin ţara într-un camion pentru transportul de cereale.
20:30
Din declaraţia finală a G7 va lipsi, conform proiectului consultat vineri de AFP, orice menţiune a dreptului la avort.
20:00
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a transmis, vineri, liderului social-democrat Marcel Ciolacu, care a susţinut că PSD a câştigat alegerile, că "ar trebui să aibă puţină smerenie" când vorbeşte despre alţii.
19:45
Ies la iveală noi amănunte legate de recentul scandal dintre Anamaria Prodan și Laureanțiu Reghecampf. Impresara spune că nu-i mai permite acestuia să mai vândă nimic „pe bani de semințe”.
19:45
Rafinăria Arpechim Piteşti va fi demolată în următorii ani, iar partea de petrochimie, ce aparține Oltchim S.A., a fost scoasă la licitație de la începutul lui 2023. Niciun cumpărător nu a venit la primele șapte licitații, iar prețul a scăzut foarte mult.
19:15
Patru indivizi au fost arestaţi preventiv, iar alţi doi au fost plasaţi în arest la domiciliu, fiind acuzaţi că îmbătau turişti străini veniţi în localuri din Centrul Vechi al Capitalei, după care îi jefuiau sau le goleau conturile bancare.
Acum 12 ore
18:45
18:45
Exercițiul NATO Ramstein Legacy24 s-a desfășurat în perioada 3-14 iunie, în poligonul Capu Midia, județul Constanța, integrând structuri de apărare aeriană și antirachetă.
18:45
Finlanda va găzdui o nouă unitate de comandament terestru a Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), potrivit unui anunț făcut vineri de ministrul finlandez al apărării Antti Hakkanen ,în urma unui summit al alianţei la Bruxelles.
18:30
Clotilde Armand a anunțat vineri, 14 iunie, printr-o postare pe Facebook că a făcut plângere penală „împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz în serviciu și falsificare a documentelor și evidențelor electorale”.
18:30
În urmă cu exact 96 de ani, pe 14 iunie 1928, venea pe lume Che Guevara, o pesonalitate-simbol a secolului XX, care prin viaţa sa spectaculoasă, dar mai ales prin mitul construit în jurul lui, a stârnit o fascinaţie greu de egalat pe care nu a prevestit-o nimic din copilăria sa bolnăvicioasă.
18:15
Pe măsură ce tot mai multe state americane interzic căsătoria minorilor, acelea în care aceasta este încă legală devin paradisuri pentru ceremonii constrângătoare ce pot devasta viețile tinerilor. O investigație Newsweek dezvăluie un fenomen îngrijorător.
18:15
Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat vineri, 14 iunie, că formațiunea politică pe care o conduce va avea propriul candidat la alegerile pentru desemnarea viitorului președinte al României.
18:15
Capsula spaţială Boeing Starliner, cu primul său echipaj de astronauţi, va părăsi Staţia Spaţială Internaţională (ISS) şi va începe călătoria de întoarcere pe Pământ, pe 22 iunie 2024.
18:15
Oferta de încetare a focului propusă vineri de preşedintele rus Vladimir Putin este un ultimatum, a reacţionat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Liderul de la Kremlin a cerut, printre altele, retragerea trupelor Kievului din cele patru provincii ucrainene revendicate de Rusia.
18:00
Nicolae Ciucă, președintele PNL, ar vrea ca alegerile prezidențiale să se desfășoare în decembrie, în vreme ce șeful PSD, Marcel Ciucă, susține categoric varianta septembrie.
18:00
Ați încercat vreodată înghețata de colivă, de țuică de prune, bere neagră, ghimbir sau muștar? Toate acestea sunt creația unui producător de înghețată din București.
17:45
Liderii G7 vor să folosească dobânzile pe activele rusești înghețate în Occident pentru a ajuta Ucraina. Fondurile vor fi garanții colaterale pentru un împrumut destinat Kievului, pentru apărarea împotriva Rusiei.
17:30
Constructorul grec AKTOR ține ritmul crescut al lucrărilor pentru tronsonul de autostradă din sudul Bucureștiului A0 L3, fiind aproape de pragul de 70% stadiu fizic de execuție a proiectului.
17:30
Într-un rar moment de tăcere duminică, Donald Trump s-a îndepărtat de microfon în timp ce susținătorii săi din Las Vegas au început în mod spontan să-i cânte „La mulți ani”.
17:30
Magazinul a fost amendat cu 5.000 de lei de inspectorii ANPC, care au găsit, în urma unui control, produse expirate, compoziţie pentru clătite sau waffe veche de câteva zile, fructe depreciate, urme de grăsime arsă şi murdărie.
17:30
În Duminica Orbului, bucureștenii au decis. Nu e treaba mea să judec voința electoratului.
17:15
Trei marmote au fost filmate în timp ce stau cu burta la soare și se joacă în iarbă, la Ocolul Silvic Vidraru din cadrul Romsilva.
17:00
Un studiu a arătat o rată de răspuns pozitiv de 100% la 42 de pacienți cu un anumit tip de cancer rectal care au fost tratați cu o imunoterapie experimentală.
16:45
Primăria Oradea a anunţat, vineri, zboruri directe din acest oraș, prin compania aeriană asociată, către Bucureşti şi Londra, începând din luna octombrie.
16:45
Astra Asigurări a pierdut la ICSID procesul inițiat împotriva României, în care o acuza că ar fi încălcat obligațiile asumate față de investitorul olandez.
16:30
Sindromul metabolic este un grup de afecțiuni care apar împreună, crescând riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral și diabet de tip 2. Iată care sunt cele 9 alimente pe care persoanele de peste 40 de ani ar trebui să le mănânce pentru a evita această boală.
16:30
Papa Francisc a ajuns vineri în complexul din sudul Italiei unde are loc reuniunea la vârf a G7, grupul ţărilor democratice cu cele mai importante economii ale lumii.
16:30
Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că a furat un lemur din incinta Grădinii Zoologice din Călăraşi. Animalul a fost găsit în viaţă, legat de picioare, într-o clădire abandonată.
16:15
Premierul armean Nikol Paşinian și-a exprimat miercuri, 12 iunie, intenția de a părăsi Organizația Tratatului de Securitate Colectivă, dominată de Rusia și alcătuită din mai multe țări ex-sovietice, pe măsură ce tensiunile sunt în creștere.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.