​​​​​​​Drepturile editorilor de publicaţii de presă din România vor fi reprezentate de Asociaţia AGDE

Antena3, 21 mai 2024 08:40

​​​​​​​Bucuresti, 21 mai 2024 - Presa din România s-a unit pentru a controla utilizarea propriului conţinut online şi pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a acestuia.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
13:00
Fiecare copil merită să râdă, să viseze, să trăiască fără frică, spune președintele Senatului, Nicolae Ciucă, într-un mesaj postat pe Facebook cu ocazia Zilei Copilului.
13:00
Legea "fugarul plăteşte" a fost aprobată de președintele Klaus Iohannis, anunță Administrația Prezidențială.
13:00
Volodimir Zelenski s-a pronunțat în legătură cu scenariul în care Donald Trump câștigă în noiembrie alegerile prezidențiale din SUA și impune, ulterior, un plan de pace defavorabil Ucrainei.
Acum 10 minute
13:10
13:10
Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.
13:10
Într-o lume în care nevoile financiare apar adesea neașteptat, creditele rapide pot fi soluția pentru a depăși situațiile urgente.
13:10
Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, a convocat Comitetul ministerial pentru situaţii de urgenţă (CMSU), constituit la nivelul MMAP, ca urmare a avertizărilor hidro-meteorologice.
Acum 15 minute
12:50
Elevii și profesorii vor avea o nouă zi liberă, pe 5 iunie 2024, de Ziua Învățătorului, în premieră la nivel național, conform noului contract colectiv de muncă. 
Acum 30 minute
13:30
Curs valutar BNR, 3 iunie 2024. Moneda naţională creşte, luni, în raport cu euro, dar scade comparativ cu dolarul american, arată cursul BNR.    
13:30
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz a distrus Grădina Zoologică a orașului. Un cetățean neamț a pus mâna pe cele mai valoroase exemplare.
13:20
Benzina şi motorina încă se ieftinesc, chiar dacă nu semnificativ, însă odată cu perioada vacanţelor românilor, carburanţii se vor scumpi.
13:20
Începe construcția unei noi centrale electrice de termoficare în București, CET Titan. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a fost prezent la evenimentul de demarare a lucrărilor și a dat detalii despre proiect.
12:40
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunțat care va fi primul spital din România finalizat cu fondurile din PNRR și când va fi gata.
Acum o oră
13:40
Peste 11.000 de elevi din București învață în trei schimburi, în 11 școli și licee care nu au spații suficiente. Gabriela Firea trage un semnal de alarmă.
12:20
Veste minunată pentru fanii lui Florin Piersic. Actorul a fost externat de la Spitalul Foișor din București.
12:10
Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a spus ce contează mai mult pentru o pensie mare la recalculare - vechimea sau contribuția, punând capăt astfel speculaţiilor care spune că circulă.
Acum 2 ore
12:00
Bacalaureat 2024. Înscrierile pentru examenul susținut de elevii de clasa a XII-a, sesiunea iunie-iulie, au început luni, 3 iunie. Absolvenţii de liceu vor termina cursurile vineri, 7 iunie, cu două săptămâni mai devreme decât restul elevilor şi cu o săptămână mai devreme decât absolvenţii de clasa VIII-a.
11:50
Tânărul român în vârstă de 25 de ani, luat de viitură în Italia, este de negăsit, după trei zile de căutări. Trupurile celor două fete care îl însoţeau, tot românce, au fost descoperite ieri. Povestea celor tineri a făcut înconjurul lumii, iar ultimele imagini cu ei în viaţă îi surprind îmbrăţişaţi, încercând să facă faţă şuvoaielor puternice în care au fost prinşi.
11:30
Aris Eram, a cărui popularitate a crescut odată cu participarea la America Express 2023, a semnat un contract cu Antena 1. De acum, fanii săi și telespectatorii îl vor putea vedea pe micile ecrane.
11:20
11:10
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că va fi aprobată în ședința de guvern hotărârea pentru indicatorii tehnico-economici la drumul expres Brăila Focșani.
Acum 4 ore
10:50
Un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei care încerca să prindă, în noaptea de duminică spre luni, un bărbat care furase din magazinul unei benzinării din Sectorul 3 al Bucureștiului, a fost lovit cu o sticlă în cap.
10:40
Uniunea Europeană lucrează pentru a facilita accesul transfrontalier la date privind sănătatea cetățenilor, personalul medical și cercetătorii în domeniu din spațiul comunitar.
10:30
Germania este devastată de furtuni puternice. Ministerul român al Afacerilor Externe a emis avertizare de călătorie pentru români, ce vizează zonele statutului german măturate de vijelii. În orașul Wertingen, din Bavaria, apa a ajuns până la brâu după ce doua râuri s-au revărsat. Iar în timpul intervenţiilor un pompier a murit. Șase districte din Bavaria au declarat stare de urgență și există avertismente că vor urma alte ploi și furtuni.
10:20
10:10
Mai mulți cercetători din Tel Aviv vor să se folosească de inteligenţa artificială pentru a debloca comunicarea dintre oameni și animale.
10:10
Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare de cod portocaliu și galben de ploi torențiale și vijelii, valabilă în aproape toată țara.
10:00
O româncă vrea să candideze pentru funcția de primar al tumultosului oraș Las Vegas din SUA.
09:40
Descoperiri noi privind COVID prelungit (long COVID), care se referă la efectele pe termen lung asupra sănătăţii, experimentate de mulţi dintre cei care au avut COVID-19, aduc și vești mai puțin bune, potrivit unui nou studiu.
09:40
Polițiștii și procurorii DIICOT au făcut percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri în județul Dâmbovița, în urma cărora au fost descoperite șase plantații de canabis. Șapte persoane au fost arestate preventiv în acest caz, printre care şi iniţiatorul grupului "Iarbă dulce" de pe canalul Telegram.
09:40
O adevărată tragedie a fost consemnată în Turcia, la Istanbul, după ce o clădire de apartamente s-a prăbușit.
09:30
A apărut ultima imagine cu cei trei români aflaţi în Italia, înainte de a fi înghiţiţi de viiturile de pe fluviul Natisone.
09:30
Alegerile din această lună capătă proporții epice într-o parte a lumii, atât ca urmare a faptului că angrenează, din postura de candidați, un procentaj major de localnici, cât și pe seama realității că au ajuns să candideze în tabere rivale membri ai aceleiași familii.
09:20
Un medicament pentru cancer a redus cu jumătate riscul de avansare a bolii sau cel de deces, în cadrul unui studiu clinic în stadiu avansat.
09:10
Momente grele pentru Înaltpreasfintitul Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului. Acesta a ajuns, de urgenţă, la spital.
Acum 6 ore
08:50
Pe tarabele din pieţe au apărut primele legume şi fructe româneşti, iar odată cu sezonul lor încep şi controalele de amploare. Autorităţile vor merge în pieţe să testeze fructele şi legumele pentru a vedea dacă acestea conţin pesticide periculoase.
08:50
Prețul carburanților în România, 3 iunie 2024. Motorina se ieftineşte uşor, preţul benzinei este în stagnare de trei zile.
08:30
Un accident rutier grav a avut loc în București, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Nouă mașini s-au ciocnit, după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic.
Acum 12 ore
00:20
Un proiect de lege, adoptat tacit de Senat, a ajuns în Camera Deputaţilor, cameră decizională. Proiectul face referire la conceptul de "oraş de 15 minute", care ar putea deveni realitate în România.
00:20
Război în Ucraina, ziua 831. Un număr total de 133.000 de cazuri de crime de război ruse în Ucraina sunt investigate în prezent, a declarat consilierul german al procurorului general ucrainean într-un interviu pentru presa germană, relatează publicaţia dpa.
00:10
Dopurile sticlelor devin şi ele importante atunci când vine vorba de reciclare. Dacă românii ştiu acum că ambalajele trebuie golite şi nespălate, trebuie să fim atenţi şi la dop.
Acum 24 ore
23:20
Urmează o săptămână de foc în dosarul anului de la DNA. Procurorii se pregătesc pentru audieri maraton şi nu este exclus ca generalii Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă să ajungă din nou în faţa anchetatorilor anticorupţie. De asemenea, Bogdan Neidoni, considerat săgeata lui Florian Coldea, va fi chemat pentru a treia oară la DNA după ce numele său a apărut in inregistrările aflate la dosar.
23:00
Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, în urma informațiilor primite de la autoritățile italiene, că cele două persoane decedate în apele fluviului Natisone din Italia au cetățenie română.
22:00
Două avioane de acrobație s-au ciocnit în aer, în timpul unui spectacol aerian desfășurat într-un oraș din Portugalia. Unul dintre piloți a murit, iar celălalt a fost grav rănit.
21:40
România a cucerit șapte medalii de aur și două de argint la Campionatele Europene de Canotaj Under 19, competiție desfășurată în Polonia.
21:40
A venit vara, iar oamenii se pregătesc de vacanță. Forumul Economic Mondial vine în ajutorul turiștilor cu o harta a celor mai frumoase țări din lume care merită a fi vizitate. Criteriile de departajare au fost dintre cele mai diverse.
21:00
Prețul înghețatei, cel mai căutat desert în această perioadă, a crescut considerabil față de anul trecut.
20:00
Martorii aflați pe malul râului Olt au filmat ultimele clipe din viața lui Flavius, tânărul de 19 ani găsit mort la aproximativ 100 de metri în larg. 
19:10
Elevii de clasa a XII-a pot completa cererea pentru înscrierea la prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2024 începând de luni, 3 iunie.
18:10
Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Germania, Landul Bavaria, unde au fost emise avertismente de furtuni puternice.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.